3942
  • Crazy Mate
    És akkor a demóval szerintetek mi lehet a baj,mert valami securomos hiba miatt nem indítja el!
  • Crazy Mate
    Neked milyen van?
  • Rage47
    ha nextgen s minimum beállitások, akkor 40-20, de vmikor leugrik 10-re nálam. viszont naon csunya:)
  • Terminátor14
    dehogy...
    ha nextgen nem kapcsolod be akkor tökéletesen fut.
  • Crazy Mate
    15 fps?Ha minimumon van minden akkor is?
  • Rage47
    6600gt-vel nem fog jól futni sztem:) kb.15 fps max:)
  • Crazy Mate
    Nem is mondta hogy az szerinte kunszt.Nekem a demo valami securomos hibát ír ki indításnál!
  • Terminátor14
    Hát én nemtok pontos fps-t...meg az aa-t af-et hogy állítja be, ha be van kapcsolva? Mert ha a driverből nézi ki akkor:

1024*768/100HZ 4*AA, 16*AF minden belőve kivéve nextgen (gondolom nem bírná, meg demóba nincs is:D)Na szóval és így fut :) fps-t nem néztem, de meg sem riccen.
    Gép:
    A 64 3700+
    1gb ddr 400
    6600gt
  • Shep
    Nem az a kunszt, hogy next gen nélkül jól fut, hanem az ha bekapcsolva is jól fut.
  • Xtian
    Ezért lenne jó pontos beállításokat (felbontás, AA, stb..) és fps értéket írni a "tök jól fut helyett"!
  • Rage47
    nekem is... s tökéletesen fut nextgen nélkül. A játék amúgy nagyon perfekt eddig számomra:) Az elsö részekkel még cheat-tel játszottam kiskoromban, s a kedvenc pályám Lara háza volt, szal kis nosztalgia is:)) S még az tetszik ebben a game-ben, h régóta ez az elsö ami megmozditotta kicsit az agyam:)
  • Crazy Mate
    Nekem Geforce 6600 GT-m van.
  • Shep
    A legfurább scott mert neki 6800 a van,
  • Crazy Mate
    Nekem a demo valami securomos hibát ír ki indításnál.
  • Tatyla
    hát basszus a fekete szörnynél nekem nem lövi felfelé a kötelet...
  • csgj
    oké, köszi, már kipróbáltam az Amon kikapcsot és sikerült!!! most mek játszani
  • Xtian
    Nyugi! Ennél sokkal egyszerübb a megoldás!
    Elég ha kikapcsolod az AMON-t a NOD32-ben!
  • Cápafogxy
    Töröld le a NOD32-t a telepítés idejére.
  • KaTy
    szedd le a hibás állományt újra.
  • Xtian
    Érdekes hogy vannak akiknél normálisan megy nextgen opcioval!
    Nálam a 2 giga rammal, P4 3.4, 7800gtx-et simán kifekteti 1280*1024-ben de még 1024*768 ban sem éri el azt az fps szintet amin szeretek játszani néhol 15 fps. Szoval fura.

A "jol megy" meg a "játszható" jelzőket inkább fps értékekkel kéne beirni hogy legyen igazi öszzehasonlitási alap!
  • csgj
    sorry, hogy warez jellegű dolgot fogok írni, de vmit tennem kell...
    Szóval az volt, hogy letöltöttem a gamet, és telepítés végén egy fájl mindig hibás, és kilép... Magyarán nemtok vele játszani!! Pénzt meg nem pazarlok egy játékra.. főleg hogy tripla annyiba kerül mint most egy DVD film...
  • Scott21
    sima
  • Shep
    sima, vagy vmi hackelt?
  • Scott21
    miért te milyen drivert használsz?
  • KaTy
    nálam dara...biztos kevés a 256mega a kártyán.
  • HarryDEC
    Végigjátszás: http://tombraider.hu/legendwalkie003.pdf
  • HarryDEC
    Hát nemtom, érdekes hogy nálad nem akad. Én kilőtem az AA-t is hogy jó legyen, ezenkívül minden fullon van. 3.2+ (2500 megyeget)1giga ram, 7800gtx.
  • Scott21
    84.21 -est
  • Scott21
    Köszi
  • HarryDEC
    Ja bocs azt nem toltam végig, melyik részre gondolsz? De most te is azt írod , hogy meg ugye shader 3.0. Akkor vajon mi lehet ez a nextgen? Nekem ezek a nyilfel, nyille kis animációs részek valahogy nem annyira tetszenek. Ti hogyvagytok vele?
  • Shep
    hanyas drivert használsz?
  • HarryDEC
    Addig kell ugrálni amíg a bejövetellel szembei falra feltusz ugrani. Ott eloldalazgatsz jobra, felfelé, majd balra. Remélem érthető?
  • HarryDEC
    nem lett akkora változás, mint amit itt tapasztalsz, az tuti :)
  • HarryDEC
    Hát igen láttam, úgy toltam végig.
  • Scott21
    Sziasztok nálam 1024X768 Vsync kilőve más minden fullon, nextgen bekapcsolva! És tök jól fut!
    Amúgy elakadtam.. valaki tudna segíteni?
    Ott járok amikor ilyen 4ágú hülyeségeken kell ugrálni.. jaa és ilyen hegyesek.. Ott hogy kell ugrálni, hogy jó legyen??
    Amúgy Lara milyen kis artista lett! hehe :))
  • Shep
    láttad te már pl a Splinter Cellt hdr-el, kb ugynez a hatás ja meg a shader 3.0
  • HarryDEC
    Hát nemtudom én nem értek hozzá, de a FarCry-os hdr meg ez a nextgen izé nem ugyanaz. Nézd meg pl: a kastéyban a bútorokat on-off állásban és talán majd rájössz. De persze ez nem biztos. Én csak játszom vele, jól érzem magam közben. És nekem ez pont elég. hihi
  • Shep
    ja 2-vel több fény van? Jaaaa, meg van árnyék is, ami más játékban anélkül is van, jaaaaaa az más tényleg nem ugyanaz :)
  • szaharin
    nextgen effekt nem egyenlo a HDR-el nezzeddmarrmeg:D
  • Shep
    Na most ez a nextgen opció valójában a HDR effekt akar lenni, nekem nagyon annak tűnik és akkor ez ultra gáz, hogy nem tudták normálisan megcsinálni, azért a HL2, Farcy jóval szebb gamek és HDR el is simán szaladnak, ez meg.