3942
  • Tatyla
    hát ez kész egyszerüen béna vagyok hozzá...
  • csoola
    nem akad be b*** kampó...majd még próbálgatom, de kampóként akilövlö elektromágneses izét érted?(gondolom)(és még az a problem h attól lesz nehéz h hiába nyomom meg a "kampót", elötte manula célozni kell, mert különben az artifact közelébe se megy az a kaka...)
  • ScarY MAN
    nekem jott ez a valasz?
  • ScarY MAN
    egyszeru... nezz szett ...talalni fogsz meg egy golyot fennt...amiugy meg ha visszaolvasol akkor van kep is rola
  • Seth
    elugrassz középre a szobor szájához
  • scorpeeon
    hali! ott vagyok h 3 talapzatra kell golyókat görgetni, 2t rágörgettem (egyet jobbra, egyet balra) és még van 1 középen, a golyót is látom fenn, csak a létra közepénél nem lehet továbbmászni, mit kéne csinálni?
  • Senkkik
    jó vót vége vót :(
  • Aldrin
    hi! felraktam a krekket, de valami ilyesmit ír ki, mikor elindítom, h "error out of table range"! nah ez mi akar lenni?
  • ScarY MAN
    hi..segitsetek pls:) amikor azzal a japcsi gyerekkel kell kuzdenem azt hogy kell legyozni?Nem az oreg jakuza csavo hanem a szemuveges... Leveszem az eletet de ujratolti ...lelovom azokat a koveket vagy miket de nemtok mit csinalni..segitsetek:D
  • syLVer30
    Ranézel(fel), azután Q-t nyomsz.
  • Noninnyó
    Köszi :-))
  • Tatyla
    azt sugjátok már meg hogy hogy lehet olyan gyorsan becélozni az elektromos teremben a szörnynél magamfölött azt a szart a kötéllel?
  • dardevil
    Sikerült!
    Köszönöm!
  • Seth
    rém egyszerű, ne nyomogasd addíg a gombokat, csak ha felvillan a nyíl,akkor 1x elég
  • dardevil
    Az első kettő megy, de a 3. már nem - egyszerűen nem tud megkapaszkodni.
  • heliosz007
    úgylátom a 6. képen elrontottad a dolgot !!! ott a jobbrát nyomd le !!! a lényeg hogy időben !!!!
  • SNAKE01
    a nyilakat! ^.^
  • dardevil
    Segítség, elakadtam. A 2. minijátéknál nem tudok tovább menni. Itt milyen billentyűzetet kell nyomogatni. Sajnos még nem jöttem rá. Előre is Köszi.

• Aldrin
    krekkem nincs! kéne? és ha igen, akkor honnan? akár emailben is mondhatod! [email protected]
  • heliosz007
    ja !! kb én is ezt mondtam :D
  • Seth
    balra ráálsz a kapcsolóra, kinyílik a "bilincs", visszaugrassz a szobor elé(közben csukódik vissza lassan),és a köteledet beakasztod oda a mellibe,oszt kihúzod
  • heliosz007
    Aldrin : CRACK-ed van ???
  • heliosz007
    NORB: a jobb oldali kapcsolóra tóld rá a sziklát !!! a bal oldalon pedig légy te a szikla ( magyarul te állj rá a kapcsolóra ) !!!!! utána siess a szobor elé és gyorsan tekerd azt a szart az ostoroddal !! ENNYI
  • Aldrin
    cső népek! segítsetek! az itwins verzió nektek működik? mert nekem nem! valami baja van valami emuláló szoftverrel! vagy inkább szedjem le a reloaded verziót?
  • Noninnyó
    Segítséget kérnék. Innen hova és mit kell csinálni?

[IMG][/IMG]
  • Johnny23
    na az én Radeon9800pro (128MB) -ommal ez a "next-gen" funkcio nem is kapcsolható be,de igy is gyönyörű a gamma. PL.tök cool amikor vizes lesz Lara
  • Shep
    Ne vicceskedjünk már Farcry, Splinter SM3, PS3, pralax meg kutyafüle, sokkal szebb mindkettő mint ez és mindekettő nagyságrendekkel jobban is megy, szóval ez ami ebben van ez egy optimalizálatlan vmi, persze 7800GTX SLI ben biztos viszi 40 fps-el :)
  • MerlinW
    Mert bámilyen felbontást használsz az a nyomorult effekt akkor is ugyanúgy izzasztani fogja a kártyádat:)
  • Xtian
    Ez igaz lehet, de akkor mivel magyarázod azt hogy nálam pl teljesen felbontásfüggetlen a dolog (nextgen), mert a kisebb felbontásokban is ugyanolyan fps értékekkel fut mint 1280*1024-ben.
  • yeti666
    Sziasztok! Ne nézzetek nagyon hülyének, de én még el se kezdtem szinte, és már is elakadtam... Mit kell csinálni azokkal a kövekkel az első pályán? Mert hiába rugdosom a kőfal közelébe, arról nem bírok felugrani a tetejére. Kérlek segítsetek!
  • MerlinW
    Olvass mán utána mielőtt butaságozol itten. A Nextgen (többek között) Shader Model 3-at használ aminek ha tetszik, ha nem ekkora a gépigénye. Nem viccből adták a Nextgen nevet az opciónak.

ha kételkedsz a dologban, ill ha fogalmad sincs mi az az SM3, hát olvass:)

Megnyugtatásul, az Unreal 3 motorban ill az új Crytech motorban alapból benne lesz (SM3, PS3), így ha az adott fejlesztőcég nem teszi bele ennek kikapcsolhatóságát, akkor a mai középkategóriás kártyákon nem fogunk velük játszani.

Ez kb az utolsó negyedévtől indul be.
  • Gerisone
    azt az áramos szörnyet hogy lehet kinyírni? azzal a mágnesizéval kell micsináni?
  • Rage47
    nemtom, nem figyeltem. lehet az is benne van, akartam felrakni uj drivert, viszont azzal még xarabb lett a hang, ezért visszaraktam a régi hangkari drivert. aztán párszor még recsegett, majd ma már teljesen jó:) sound blaster live karim van..
  • gaspy
    Mitcsináltál?hardveres gyorsitással müxik?mennyi idő alatt javult meg?
  • Rage47
    én meg úgy hagytam, s megjavult, már nem pattog...:))
  • Smuge
    Ez a nextgen ritka nagy átverés nem a videokártya miatt fut igy hanem mert szándékosan van lebutitva a dolog hogy miért?!Szinte bármekkora teret kell megjelenítenie a játéknak ugyanolyan lassu mindenhol ( Croft Manor vs. Peru mondjuk) . Lásd Oblivion, hasonlo konfigurácion gyönyörüen fut még HDR-el Bloomal is és 5x szebben néz ki mint ez :)
  • gaspy
    Ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást egy idő után akkor is elbaszodik a hangK*rva anyját
  • gericooper
    szasztok! haljátok a 4-ik pálya végénél ahol ki kell nyirni a démont , mit kell csinálni? mert nem tom megölni sehogyse, létszives segitsetek,, köszi szépen
  • Rage47
    sztem ird le pontosan h mit ir ki.
  • Rage47
    nekem?? mim milyen?