Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
az nem az a játék... <#nevetes1>#nevetes1>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Én meg az F betüt nyomtam bõszen. <#nyes>#nyes>
Próbáltam mindent, de nem igazán akarja a gazságot.
Nekem bejön, mert olyan igazi régi Larás hangulata van, nem úgy mint az elõzõ részének 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
"ERROR OUT OF TABLE RANGE!"
Mi a túró ez?!A konfigomnak tutira elégnek kell lennie, hiszen az Oblivion is megy rajta.Help please!<#help>#help>
Ezt írja ki nekem mindig a demóban is megy a játéknás is és nem lehet elindítani az egészet. Nem tudja valaki hogy lehet ezt megcsinálni??? <#nemtudom>#nemtudom>
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Pc-re meg 1 az 1be csak átforgatták a játékot, nem optimalizáltak túrót sem rajt. Itt az eredmény 😊
Programozóktól. 😊
1ébkét nézzetek bele a game könyvtárába.. Nem is ordít róla a konzol portolás.. ááááááááá 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Cod2 meg szarráterhelt fucking q3 engine (modosított) 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A nextgen modot meg kipróbálom majd 70 éves koromban.. talán arra lesz olyan gépem ami képes vinni 40-50 fps-el 1024-be <#idiota>#idiota>
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Persze hogy más, de ekkora FPS esést nem ér meg szvsz. Persze aki 1 SLI-be kötött mini paksal rendelkezik, annak let's go 😄
1ébként legszembetûnõbb az ágyak közötti difi 😊
Azért kicsit ezt a nextgen modot boncolhatták volna tovább.. beállítások szempontjából. Mittudomain kikapcsolható soft shadows, HDR, stb.. Mert a képen is látszik hogy teljesen másak a textúrák is. Az meg ugyebár nem fogná le annyira..
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Van azért különbség, ha pl megnézed Lara haját... kicsit más nextgen-en! 😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
PSN ID.: Beegabor
Csináltam is 1kis összehasonlítsát.
Mextgen vs non nextgen
Az addig rendben hogy ég és föld a látványbeli difi, de a 2 mod sebessége közt is 😄
Nekem ennyit nem ér a csilivili 😊
idézet az nf*rce forumrol:
sempron 3100+ 64BIT
1gb OCZ performance DDR
WD RAID (160gb 2x 80) for gaming
20gb maxtor (OS Drive)
250gb WD IDE (storage/swap drive)
7600GT CO superclocked 1600 ram 600 core
and this game runs at a steady 30 45fps apart from the first few seconds of a level with next gen effects on anti aliasing on at 800 x 600
LOL 😊
Nekem se volt de én azthittem azért mert a 9800Pro nem támogatja az SM3-at...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"