Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
A Full Screen Effects kikapcsolásával megszûnt a szellemkép-probléma

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

bubi07
"ERROR OUT OF TABLE RANGE!" valaki légyszi segítsen hogy lehetne megoldani mer mindig ezt írja ki. <#help>

"ott a csaj neked csak a emgfelelõ pillanatban kell benyomnod valamit"
az nem az a játék... <#nevetes1>

tomb raieder meg eddig tudtommal nem is volt egyse 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

az nem az a rész..., egy ilyen mozi style, megy magától ott a csaj neked csak a emgfelelõ pillanatban kell benyomnod valamit...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

SZilaJMaGGoT
Nincs külön guggolás gomb??? :S Hát akkor ez már nem tomb raieder...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

<#zavart1> Nem lehet ennyire egyszerü...
Én meg az F betüt nyomtam bõszen. <#nyes>
amikormegjelenik a kis lefele nyil akkor a lfele gomb (alapból S) utána meg majd a felfele ha azt kéri

honnan lehet letölteni a demó verziót?
Én utána vagyok, és nemtom mivel kell lehajolni, hogy ne taroljon el a "kasza" 😄
Próbáltam mindent, de nem igazán akarja a gazságot.
Nekem bejön, mert olyan igazi régi Larás hangulata van, nem úgy mint az elõzõ részének 😊
MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Libikóka alól kihúzod az egyiket, rátolod majd a másik oldalára ráugrasz fentrõl. Másik ládával ugyanígy.

[merlinw.org]

bubi07
Tudna valaki segíteni?Leszedtem a demót, felinstalláltam, de indításkor a következõ hibaüzenetet kapom:

"ERROR OUT OF TABLE RANGE!"

Mi a túró ez?!A konfigomnak tutira elégnek kell lennie, hiszen az Oblivion is megy rajta.Help please!<#help>

Cápafogxy
Megoldódott.

Cápafogxy
HOgy kell azokat a ládákat felvinni?

Aha, nem volt túl meggyõzõ rész, de azért annyira borzalmas sem...
bubi07
Error out of table range
Ezt írja ki nekem mindig a demóban is megy a játéknás is és nem lehet elindítani az egészet. Nem tudja valaki hogy lehet ezt megcsinálni??? <#nemtudom>

Scott21
Valaki motorozott már Lara-val?😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Scott21
Akkor ezek szerint jól dolgoztak az eidos +a Crystal Dynamics, na meg Toby Gard..

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Scott21
Oké 😊)

Maxtreme
Várj megcsörgetem tellán az EIDOS meg a Crystal Dynamics dolgozóinak 1ikét, és megkérdezem 😊

Maxtreme
Meghát abba gondolj bele hogy ezeket az effekteket Xdoboz háromszáz hatvanra írták a programozók. Namost ugyebár annak tisztába vagyunk a HW kiépítésével.
Pc-re meg 1 az 1be csak átforgatták a játékot, nem optimalizáltak túrót sem rajt. Itt az eredmény 😊

Scott21
Szerintetek majd adnak majd ki a játékhoz patchet?

Maxtreme
nem esküdnék meg rá... 😊

Maxtreme
Attól függ 😊
Programozóktól. 😊
1ébkét nézzetek bele a game könyvtárába.. Nem is ordít róla a konzol portolás.. ááááááááá 😄

Istencsászár
állítólag... akkor menne dx9 modba simán ha nem lenne agyonhúzott foltozott motor... szerintem

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Scott21
Mondom, szerintem ez a Legend jól futna egy 7800 GTX -en DDR3-as rammal! 😊)

Maxtreme
Azé nem.. Ez állítólag(!!) teljesen új motor.
A Cod2 meg szarráterhelt fucking q3 engine (modosított) 😊

nekem vissz <#beka2>
Istencsászár
Tipikus COD2 szindróma... Régi bevált engine ( ps2 átirat gondolom ) rápakolva a dx9et kipurcan...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
1 szó mint 100, sokkal jobb mint a traod.. Mindnen téren. 😊
A nextgen modot meg kipróbálom majd 70 éves koromban.. talán arra lesz olyan gépem ami képes vinni 40-50 fps-el 1024-be <#idiota>

alert
Mondom olvass vissza 😉

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

és vhol fennt van?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

alert
Olvass vissza.

Maxtreme
Meg a sebesség is 😄
Persze hogy más, de ekkora FPS esést nem ér meg szvsz. Persze aki 1 SLI-be kötött mini paksal rendelkezik, annak let's go 😄

1ébként legszembetûnõbb az ágyak közötti difi 😊

Azért kicsit ezt a nextgen modot boncolhatták volna tovább.. beállítások szempontjából. Mittudomain kikapcsolható soft shadows, HDR, stb.. Mert a képen is látszik hogy teljesen másak a textúrák is. Az meg ugyebár nem fogná le annyira..

SZilaJMaGGoT
reloaded crackel... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Itwins-es verzsön hogy indul nektek?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Scott21
Az igen!
Van azért különbség, ha pl megnézed Lara haját... kicsit más nextgen-en! 😊

alert
Mondja el valaki, hogy amikor rosszul ugrok és egy kézzel kapja el a szikla peremét Lara, akkor mit kell nyomni, hogy mégse essen le? 😄 kösz!

Maxtreme
ráadásul mind2 AA-val és AF-el értendõ, maxon 😊
1edül a nextgen mod a difi.. Backuphassák 😊

Seth
hát fáj a szívem, de húzzanak a sunyiba, ha ilyen gép nem elég hozzá, hogy normálisan fusson (azért az a 152 fps normál módban vs 13 fps nextgen módban elég durva különbség)

PSN ID.: Beegabor

alert
Nem is támogatja.

Maxtreme
Így van..
Csináltam is 1kis összehasonlítsát.
Mextgen vs non nextgen

Az addig rendben hogy ég és föld a látványbeli difi, de a 2 mod sebessége közt is 😄
Nekem ennyit nem ér a csilivili 😊

idézet az nf*rce forumrol:

sempron 3100+ 64BIT
1gb OCZ performance DDR
WD RAID (160gb 2x 80) for gaming
20gb maxtor (OS Drive)
250gb WD IDE (storage/swap drive)
7600GT CO superclocked 1600 ram 600 core
and this game runs at a steady 30 45fps apart from the first few seconds of a level with next gen effects on anti aliasing on at 800 x 600

LOL 😊

"Én két gépre feltettem a full-t a hardware ugyan olyan és az egyiken be engedi kapcsolni a másikon nem. Mostmár én sem igazán értem..."

Nekem se volt de én azthittem azért mert a 9800Pro nem támogatja az SM3-at...
drop
én nekem van ts szerverem ha érdekelj irj nekem ok

Cafu
ÉS mit Szólnátok egy Olyan Team speak(Beszélgetõs progi) Szerverhez ahol mindenféle segítséget tudnánk egymásnak nyújtamni és eggyüt izgulhatnánk végig mindenféle uj játékot?

mit szólnátok egy bannerhez? <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

urbijoe
olvass vissza

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Nekem a nem reloaded verzió van meg, megkérhetnék valakit ha lehetséges hogy küldje el a crack-et a [email protected] címre ? Elõre is köszönöm!
Senkkik
neked csak egész jó??!
pfff