Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ez ok!

viszont ebben csak mdf fájl van nincs mds! Vagy ez is elég?
Örm
Hello!
Nem tudnátok adni egy linket ahonnan a cracket lelehet tölteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

dienesoft
nem birom ki gyerekek, jöjjön már le a gém!!!!! <#wow3><#zavart2><#nyes><#nyes>

marsu
hali!

egy kérdés: Mds- fájlt honnan lehet szerezni?
Maxtreme
Menni fog vele 😊

dienesoft
úúú, ennek most örülök, maxtreme 😊 Na egy ilyen gépen hogy fog menni a game?:
-*TI *ADEON 9550 Gamer Edition (a reklám miatt csillagoztam be,de tudja midnenki milyen márkájú videokari)
-AM* Athlon XP 2.6ghz
-1GB S*msung DDRRAM<#vigyor2><#vigyor2> remélem menni fog...szerintetek?

Maxtreme
Nah meglestem AA-val is.. 68 fps a minimum 😊
Akkor ez marad így 😄

Maxtreme
Na kérem szépen nem sokat játszottam még, de azt kell mondjam, (eddig) ez a játék felülmúlta a várakozásaim. <#eljen>
Ami számomra nagyon fontos volt, hálisten nem szúrták el. Ez pedig az irányíthatóság. A program baromi jól kezelhetõre sikerült. :respect:
A menü átlátható, szép, letisztult. A grafika még így nextgen materials nélkül is nagyon szép szvsz. (ha az bekapcsolom, fps minuszba megy :Ð ) Legalábbis nekem pont megfelel. (esetleg még 1kis AA-t pakolok rá 😊 ) a mentési rendszerrõl is csak a legjobbakat tudom elmondani. Bármikor kedvünk szerint savelhetünk.
Grafiaki bugot eddig nem találtam.
1edüli belekötnivaló talán a gépigénybe lehet. Bizony ha mindent maxra pakolok,a 6600GT kifexik 😄
1szóval eddig nálam 10/10.

..és akkor a képek..

Szerintem csúnyának így sem mondható, és cserébe megy mint a megveszekedett õrült. <#eljen> 😊

dienesoft
már tegnap este 6-óta töltöm a gamet, éjszaka is be volt kapcsolva, de még nem jött le...ja még mondjuk most is éjszaka van ,viszamegyek az ágyikómba 😊

Nézemnézem...de tudok fogalmazni már...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

84.21 driver.

Viszont a régi TR-es sablonokat el lehet felejteni ugy nézem,egész egyedi feladatok vannak ahogy nézem.

Menteni lehet,de loadnál visszarak az utolsó checkpointra.
Nekem is szellemképes amugy.

rage
Elkezdtem a játékot
Ahol Lara áll, ha megfordul, és a távoli ködös táj felé néz,
nálam szellemképes az egész. Lara körül mintha ott lenne a negatívja
81.98-as driver. Esetleg, találkoztatok hasonlóval?

Egyébként lehet menteni bárhol.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

A fegyveres harc az egészen buta lett benne sajna.Az hogy hova lövünk az átlag ellenfelekre ugynézem tökmindegy,ugyis kibirják a maguk találatmennyiségét ha végig fejre célzunk akkor is.
Tudom,az eddigi TR-ekben is igy volt,de azárt ma már elvárnám hogy egy fejlövés után elterüljön az alany...

Na de a gyarló emberi természet ugye...

Pharaoh
Miben térnek el a nehézségi szintek? Ellenfelek AI-je, ereje, vagy mi?

MerlinW
Há' nem kék használni😊

[merlinw.org]

rage
Ne használd 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hardon is benne van...
Hát ennek nem örülök.

rage
Hm,eddig nehézségi fok sem volt... Gondolom, most az ellenfelek erejében
lehet különbség. S akkor a távcsõvel beletettek egy automata "elakadásgátlót"
:-)

Viszont a játékban van egy nagy könnyités,nem tudom ez hiányzott-e bele.Van nálunk egy távcsõ,annak van egy funkciója,ha ugy körülnézünk kijelöli a használható tárgyakat,helyeket.Pl ha tudunk valamit mozgatni,tolni,ilyenek.Hová lesz igy a felfedezés öröme?
Mondjuk közepes nehézségen kezdtem,nem tudom legnehezebben megvan-e ez.

rage
Hasonló gépem van mint neked, viszont 2 giga RAM-mal
Majd megnézem, mennyiben számít ez.

Na ennyi gyötrõdés után beláttam hogy ez nextgen-be nem megy.Ugy 640x480-ba,szinte minden más effekt kikapcsolva is szaggat,nélküle meg 1280x1024-ben élsimitásal,minden,meg se riccen...
Ez megmarad az Xbox360 és extra felsõ kategóriás pc tulajoknak.

Viszont a másik analóg kart be tudtam üzemelni a nézelõdésre.Micsoda örömök érik itt az embert...

rage
Az tuti, hogy az elsõ olyan jelenetnél, mikor egy idõkapcsolós kapun száztizenkettedszerre sikerül átjutni, s a checkpoint elõtt fél méterrel a fejemre esik egy poénosan odatett szikla, na akkor fogom kivágni a fenébe a progamot :-)

Checkpoint van,de még alig mentem benne mert a beállitásokal nyomorgok.Az elején egybõl adott kettõt,alig mentem köztük valamit.

MerlinW
Nem kell aggódni, senki ne nézze meg hogy néz ki NG-vel, és akkor stresszelés nélkül el lehet vele jó ütemben játszogatni😊

[merlinw.org]

rage
Szerintem is
A mentési rendszer milyen ? Nem lehet szabadon menteni?
Checkpoint van, félóránként ?😊

constantin
Hát a Szex Raiderrel:legens of the Fallossal.Játszok.Miért?Ti nem?

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Na jó de ennyit a FEAR is tudott,és az nem igy ment azért...
Szóval a konverzio "hatása" megint megvan.Na mindegy,a játékmenet legyen jó.

MerlinW
Ott a pont😊
Ezek a fiúk elõre gondolkodnak😊

[merlinw.org]

rage
Azért Next Gen
Majd két év múlva nézd meg, milyen gyorsan fog futni az akkori gépeden 😊

Hát ekkorát biztos nem,mert fordulok egy nagyobbat azt képregény lesz belõle...

McW
Nem éri meg a fps csökkenést szerintem...

Mess with the best, and die like the rest...

MerlinW
dugós, szpoós.. te mivel játszol?<#idiota><#bee1>

[merlinw.org]

constantin
megvan megcsináltam.Nem tettem fel a varázslatos punciszûrõt.Jeeeeessssszzzzzzz

rage
Ez azért elég jól néz ki.

MerlinW
Egyébként ez a Nextgen amolyan HDR+Anisotrop dolgot húz a képre. Nem tudom mitõl nextgen, de hogy 20fps esést jelentsen, arra nincs mentség... Nextgen nélkül meg randább mint az elõzõ TR.

Mondjuk TR-ekben mindig a játékmenet volt a lényeg, az még lehet jó

[merlinw.org]

Nextgen:

Nem nextgen:

Semmi más nem lett elállitva a 2 kép között...

constantin
Az 5ös pályán vagyok és két srácot nem tudom megölni mert megdugnak és akkor Mission failed lesz.A szopós rész is nehéz volt de ez kiborító

rage
Attól, mert a Reloaded beletett egy crackelt exet az image mellé,
attól még más semmi különbség sincs, ami a játék filejait illeti

A NOD esetében lentebb olvasható a megoldás

MerlinW
Nem wirusos a cumó, csak olyan kódsor van a trl.dat ill a trl.exe file-okban amelyek "blacklisten" vannak Nodéknál. A véletlen mûve, nem ártó szándékú a kód.
(igen, mindkét release-re felkiált)

Telepítés elõtt AMON -t lõjétek ki, dobjátok rá a krekket, utna vissza lehet kapcsolni AMON-t és játszani.

[merlinw.org]

ThugEdge
na akkor mindegy melik verzió,mindegyik fosol a nod32-re?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Pharaoh
A Nod32 másnak is valami vírust jelez telepítésnél?

McW
A nextgen opció szvsz nem akkora durranás hogy kb 60-70% essen a "fréjmréjt". A graf teljesen jó, az irányítás kicsit káosz, fél óra játék után tetszetõs a game. Lehet hogy meg van mentve a TR-sorozat? 😊

Mess with the best, and die like the rest...

next-generation features: Na ez nagyot dob a grafikán,csak akkor vas is kell alá!
Nekem tutira bejön a játék eddig,nagyon jóóó!
MerlinW
NG beállitással nekem sem üti meg a 10 fps-t...
Ami vicces mert Oblivion ami mondjuk 20x szebb ennél, simán szalad 24-25 körül

[merlinw.org]

AMD 2500+,1 giga ram,Gef 6600GT.
Lehet aztán nálam van valami elgányolva nem tudom.De ha azt az opciót leveszem akkor megy jól 1024-ben is.
Nagyobb baj hogy a 2 analóg karos gamepadom se üzemel benne jól.Alap lenne hogy a ball karal mozgok,a jobb meg a nézelõdés,de jobb kar semmire se használható ilyen szempontból.Viszont az egérel meg körbe tudok nézni...<#zavart2>