3942
  • Cápafogxy
    Next Gen Screenshoots (más gamekből)
  • KaTy
    balu666-nál be van kapcsolva a next gen....
  • vizoo
    Akkor nálad vmi nem jó :) Nálam minden maxon, csak next gen off, és semmi akadás. next gennel persze kicsit más a helyzet. Configom az "aláírásban"
  • syLVer30
    Nyomsz egy space-t, utanna egybol F, es fejest ugrik.
  • Dexantreal
    na nem baj,nem kaptam infot,de midnezek ellenére lekapom a géjmet ezen a héten
  • balu666
    Grafika...

P4-3.2 Ghz., 1 Gbram, 7800GTX(256 Mb,)

1280*1024, AA kikapcsolva,nextgen bekapcsolva, minden más fullon, csak ritkán akad meg, telljesen élvezhetően fut.
  • szaharin
    mar rajottem kosszy:D
  • szaharin
    amikor sokat kell uszni a viz alatt, hogykell huzogatni azokat a kek szinu akarmiket?:D vagy az mirejo..?ott akadtam el, nemtom merremenjek...
  • NorbyI
    Nah a grafikás tapasztalatok:
    7800 GT-vel nyomom 2 GB ram meg egy 4200-es X2-es AMD. Először nagy lazán benyomtam mindent amit csak lehetett, nextgen, AA, meg páe effekt, mindezt 1280x1024-ben. Elég jól ment így is kb 30-40 FPS, viszont voltak reészek amikor csúnyán beállta a játék, aztán futott rendesen tovább. Lejebb vettem a felbontást meg kinyomtam az AA és most tökéletes. Amig nem lesz hozzá patch, vagy egy normális Nvidia driver addig így is megteszi.
    A mostani Nvidia driverem a 83.60-as Dhazer modolt cucc, tapasztalataim szerint ezzel megy a legjobban. Viszont amit Oblivionhoz adtak speckó drivert azzal fagy, szal az felejtős a TRL-ben.
    Más.
    Pár hiba nekem is feltűnt, pl hogy nem lehet menteni, ill menteni lehet csak load-olni nem,így csak az autosave marad.
    Aztán amikor a 3 golyót kell rátolni egy-egy kapcsolóra, akkor ott van egy fénycsóva, ennek az útjába be lehet görgetni egy golyót viszont nem állja el a fény útját (ez szerintem engine hiba).
    Elég sokszor tapasztaltam hogy Lara képes belemászni a textúrába (falba), amit remélhetőleg majd megoldanak a javításban.(Úgye még nem jelent meg hivatalosan a játék, javításra is majd csak azután számíthatunk.)
    Eddig nekem tetszett a game ilyesmire számítottam, a grafikája pedig lélegzetelálító.
  • Gyureszka
    én nem...
  • Johnny23
    gamepaddal nyomjátok ?
  • Ceko
    Hogy tudok fejest ugrani a vízbe melyik gombot kell nyomni??
  • KaTy
    nem rossz úgy sem...ha megmondjátok ,hogy lehet screensh, nyomni csinálok.
  • Gabe18
    Na de ha meg nextgen-ben a legtöbb gépen fél percenként beakad-beszaggat,ugy meg kinek van kedve vele játszani?Az ügyességi részeknél meg halálra vagy itélve ugy...
  • Johnny23
    de a nélkül azt mondták nemoan szép ?!!
  • KaTy
    szerintem nem....
  • Johnny23
    "next-gen"-en akkor nem nyomja senki? :)
  • KaTy
    nem, mindig az irányt amit mutat.
  • KaTy
    ja:) ezen biztos:)
    De ezért a pénzért megveszem az összes nex-gen konzolt:)
  • sunyigomboc
    Amikor az animbációból átvált a játékra és rohanni kell a fal mellet,hogy ne daráljanak szét a kések ott nem az "F"(alpértelmezett)betűt kell nyomogatni ,hogy átguruljon?
  • balu666
    Na, ezen már biztosan jól fut
    ASUS A8N-SLI PREMIUM NF4 Socket939 ALAPLAP
    AMD ATHLON64 X2 4800+ SOCKET939 DUAL CORE CPU
    4 x 1GB PC3200 400MHz DDR KINGSTON MEMÓRIA
    1.44MB SAMSUNG FDD
    2 x IBM / HITACHI 500GB 7200rpm SATA300 8MB HDD
    2 x GAINWARD GEFORCE 7900GX2 1GB PCI-E TV + DUAL DVI VGA
    PIONEER DVR-110BK 16x DUAL LAYER DVD ÍRÓ
    CODEGEN 9011 HÁZ + 550W CHIEFTEC TÁP
  • Dexantreal
    Hy all!

Milyen a géjm emberek? én majd csak ezen a héten tudom valamikor lekapni,mert nincs pénz a mobilomon...de azért egy kis infot, hogy pl miről szól adnátok nekem? a képek amúgy yok, Lara dögös csaj lett.
  • newc22
    Oh my God szerintem az év egyik legnagyobb durranása! A legjobb Tomb Raider amivel valaha játszottam!!!! Grafkó tökéletes pályák pedig nagyon változatosak igaz vannak benne kis hibák de minden elismerésem a fejlesztőké!!! Végre egy kajak jó game! TPS ek közül a number one! Simán még a Princet is lealázza! Jó a fizika is benne majd leesett az állam mikor a csajszi a követ forgatta! Hát öcsém jól kigyúrta magát a csajszi!!!!!! :))))
  • KaTy
    Jó kis gáma..igaz én csak az alajén vagyok.
    3.2 p4,1.25gb ram, 6800Gs és ha bekapcsolom a next gen beállításokat akkor darál mint állat:( "simán" megy , de akkor inkább Ps2, vagy X-box konzolon tolom végig 106-os tv-n:)
  • Harly18
    Szerintem csak annyira gyorsn végig akartad vinni, hogy nem is láttál semmit a játékból és átsiklottál mindenen.
  • rage at work
    Én a Japán pálya vége felé járok, nekem eddig semmi bajom a játékkal.
    Pergős, érdekes, a pályák is változatosak...
  • vg
    Tegnap este végignyomtam! Sztem ez a leggyengébb Tomb Raider rész, hatalmas csalódás. Béna történet, értelmetlen hentelések, iszonyat gyenge rejtvények, atomgagyi motoros részek...
  • rage at work
    Az utolsó elmentett checkpointra tesz vissza.
    Ha nem mented el, akkor még oda sem fog...
  • dinomano
    teljes mertekben igazad van; nem kell mérni a stoppert; vazz jatsszatok RPG-kkel, ott nem lehet rohanni... :-) garantaltan jopar honap elfoglaltsag..most alltam neki a Final fantasy VIII-nak, és tudom(+örülök neki..)h. (szabadidömet figyelembe véve) kb.2-3honap mire végigtolom... ha nem több! :-)
  • Harly18
    Egyébként ti arra mentek, hogy egy játékot minél hamarabb végigvigyetek? Csak én gondolom úgy, hogy érdemesebb, nyugisan játszani és nem a stoppert nézni, hogy hány perce játszom már (ilyet láttam már, hogy valaki stopperrel mérte) Ha tényleg van egy jó játék, akkor minél jobban ki kell használni a játékot, mert ha már az ember végigviszi, akkor nagy ritkán veszi elő újra, s akkor már a játékélmény fele akkora sem... (nem akarok leszólni senkit sem, de a játék alig jött ki, s van aki már végig is vitte, s nem csak erről a game-ről van szó)
  • lck
    Annak, hogy a mentés ellenére mindíg az utolsó checkpointra tesz vissza mi az értelme ? Akkor minek menteni ? Van erre valami megoldás ?
  • killer123
    6 óra volt.
  • urbijoe
    nekem ps2-ön van meg
    csak az érdekelne hogy van valamilyen lassitás mint a mátrix-ban az melyik opcio a z irányitás-nál?
  • syLVer30
    Ha arra gondolsz, ahol a halott csaj van, akkor az ott lévő dobozt told
    a földön levő kapcsolóra, és a kiugró dárdákról fel tudsz ugrani a feletted
    lévő peremre.
    Onnan a falon lévő szobor tetején lévő réshez kell ugrani, innen át a túloldalra.
  • cvt01
    ha odajutsz ahol en elakadtam megirnad hogy a rakba kell tovabbmenni? (banyaomlas utan)
  • Csibe001
    Na kipróbáltam én is :) Gondolom már jó néhány ilyen jellegű hozzászólás volt..
    Nekem nagyon tetszik benne az is igaz még csak nagyon az elején vagyok, hogy átvették a Fahrenheit nevű játék egyes elemeit, vagyis amikor csak rohan Lara s fel-le stb gombokat kell nyomogatni s ő meg átugorja ill elhajol a veszély elől
    Szóval eddig nagyon faxa.
  • Tatyla
    ott ruszkiba azokkal a fügö himbilimbikkel mit kell csinállni ,kapcsolószekrénynél?
  • syLVer30
    Én 91%-al fejeztem be, de én 8 és fél óra alatt végeztem.
    Pár helyen megszenvedtem a továbbjutásért, mert megpróbáltam
    alaposan körülnézni mindenhol. Valamint a Croft Minor-ban is
    sokat mászkáltam, és sztem ezt is beleszámolja a játékidőbe.
  • rage
    Az kb tényleg 6 óra.
    Amikor ott tartottál ahol most én (Peru pálya vége fele) akkor addig az neked mennyi időt vett igénybe ? 15 perc ? :)
  • Lyan Kyj
    Délután 1-től 4-ig, meg 7-mostanáig játszottam.
    Negatívumként talán csak a rövid játékmenetet hozhatom fel, teljesen lekötött, még az Obliviont is abbahagytam miatta!