3942
  • Maxtreme
    Megoldva.. Nem egyenesen kellett menni :)
  • Maxtreme
    Ez biza oda át nem ugrik, Szinte a levegőből ugrottam, de így is kevés.. :)
  • Maxtreme
    Köfi akkor próbálkozok azzal :)
  • McW
    Én a 2. pontban egy szót átfogalmaznék, és a "lehetséges"-el helyettesíteném! ;)
  • Maxtreme
    Akkor vázolnám a helyzetet szépen sorba :)

1. Oda simán lehet ugrani, ezzel nincs gond. Aztán át a 2-sre, és az utánna lévőre. Innen csak jobbra lehet menni, ha időben értek oda, és nem szakadt le. De onnan sehova,
    2. Képtelenség, egyenesen nem lehet menni. Nem tud akkorát ugrani Lara.
    3. Jobbra. Szitu ugyanaz mint az első végén. Semerre.

Na most akkor ez hogy? :)
  • gericooper
    Szevasztok! hogy kell Kazasztán végénél a démont kinyirni?
  • Maxtreme
    Az jó mert kb 3-on átugrok, a végén pedig nem lehet semmerre se ugrani.
    1xüen leszakad és vége..
  • moralosan
    hátazé nem mindegy a nem mindegy .

Nos ha a Hitman 4 is lesz legalább ennyire jó, akkor szerintem egész jó éve lesz az Eidosnak :).
  • Tatyla
    értettem elvtárs...
  • moralosan
    tudom, nem arra reagáltam, csak szimplán a megnevezés miatt, mivel Szovjetúnió ma már NINCS :P.
  • Tatyla
    Kazahstán...
  • moralosan
    Le volt írva már párszor, sebaj :): beülsz abba a kis gépágyúszerűsébe, majd mind a 4 db kisebb gömbött kilököd a terem falához. Ha mind a 4 megvan, kiszállsz és a nagy gömb felé fordulva nyomsz egy Q-t.

Amúgy meg nem Szovjetunió, hanem Oroszország :).
  • moralosan
    most nem azéééééért, de az gond nélkül elsőre sikerült nekem... A terem közepén kell ugrálgatni az éppen leszakadó platformokon azt' kész.
  • leonaprofi
    Segitsen már valaki,hogy az elektromos pályán a Szovjetunióban,hogy kell megölni a szörnyet miután leengedtem azt a nagy gömböt?Előre is köszi.
  • Noninnyó
    Help kéne!

Az van, hogy Gánában voltam, már ott, amikor a nagy kőgolyó üldözött, és kitörve a falat, kijutottam a szabadba. Namost leestem a vízbe, és véletlenül arra indultam el, amerre a pálya elején, csak az a baj, hogy utánam bezárult az egyik vasajtó, így vissza nem lehet menni, előre pedig nem tudok, mert egyes az akadályok már el lettek sütve. A checkpointok viszont felülírták a még jókori checkpointokat. Hogyan lehet egy adott pályát elkezdeni újból? Amikor rámegyek, hogy Replay, csak Bolíviát, Perut és Japánt ajánlja fel, Gánát nem. Vagy el kell kezdenem újra az egészet?
  • szaharin
    oks, kosszy, meglesem
  • Tatyla
    ez még benne van a végigjátszásban...
  • Gabe18
    Valami képel bemutathatnád mert igy elég kusza hogy ez hol, is van.
  • szaharin
    valaki elarulhatna..japanban vagyok, bentvoltam valami epuletben ott le kelel huzni 1 olyan hirdetotablat vagy mi, es a mogott kelelt bemennem..ottvolt 2 ember, azokat kinyirtam..utaannakimegyek, es ott is a kotellel le tudtam huzni 2 dolgot, de nemtudok raugrani arrol a rudrol, mert leesik:S valaki aki mar voltitt leirthatna mitkell, sokat probalkoztam..:D
  • Maxtreme
    Amikor összeilleszük Nepalba azt az excaliburt vagy mit.. na ami utánna jön (ugra-bugra kurva gyorsan) azt a részt ugye a fejlesztők sem gondolták komolyan? :/ Aki járt már ott, árulja hány óra alatt jutott túl rajt +?
    Vagy 1általán merre kell elindulni? Jobbra, ahol a 3 oszlop van, vagy balra? Váá bazz nem bírom megcsinálni..
  • Tatyla
    bahhh ,megcsinálltam...
  • Shep
    nyomd meg mégegyszer az F10-et
  • Gerbill
    Nekem általában megy, de mostanában nem szoktam használni, mert mióta újra lett telepítve a gép, azóta mikor be van kapcsolva a fraps lelassítja a játékokat.
  • Scott21
    sziasztok megint!
    hát nem ki, hogy van vele, de engem nagyon megfogott ez a Legend. Még csak most járok Peru-ban, de megvan a játékról a véleményem! Egyszerűen tökéletes!!! Nekem nagyon bejön. Ennél jobb kalandjáték nincsen szerintem! :)
    HAjrá Lara!! :)
  • dienesoft
    naon baró ám a game...elvok vele mint állat :)
  • Halfer
    igen, tudom, de nekem nem veszi ki. átállítottam már másra is, de semmivel. mondták itt a topikban h letiltották benne a frapset. 2.0-t használok amúgy. neked megy vele?
  • Tatyla
    na akkor legalább majd leirod érthetöen a taktikát...
  • DieHard
    mármint a kamera mozgásnál, a manual shootingnál inverz
  • Gerbill
    A Frapsben be lehet állítani hogy melyik billentyű lenyomására készítsen screenshotot, és azt is hogy hol tárolja
  • Gerbill
    Ti végignéztétek az nVidia logó után következő videót? Az kicsit hasonlított a James Bond valamelyik főcímére. Az első küldetés bevezető jelenete meg a Mission Impossiblere hajaz.
  • heliosz007
    akkor nekem is az a rész jön MOST !!! játszok is !!!
  • Tatyla
    44%
  • Halfer
    Már egyszer kérdeztem, de azóta is gond van. Köztudott hogy a Fraps-el nem lehet képeket kivenni. Mondták hogy F10, de azzal nekem megáll a játék mintha Pause lenne. És persze sehol a kép. Se a főkönyvtárban, se a mentéseknél. Mivel próbálkozzam?
  • heliosz007
    tedd el a pisztolyt ( a G-vel )
  • ScarY MAN
    de nem veszi elo hiaba nyomom..probaltam mar...
  • heliosz007
    Scary: húzd le az ostorral !!!!
  • heliosz007
    Tatyla: hány százaléknál jársz ???
  • ScarY MAN
    valaki nekem nem segitene?ugran az a buzeee es toltogeti az eletet...lelovom azokat a szarokat egy 1 pajzs vagy mi lesz ott...de utana mit?
  • Tatyla
    ugy látom nem csak engem borit ki...
    mondjuk nekem már beakadt de hányszor kell huzgállni?
  • DieHard
    sziasztok. lehet én bénázok, de nem tom az egeret invertté tenni. pls help