3942
-
#1367 Csak érdekesség képpen:
Nálam a sikeres telepítéshez ki kellet kapcsolnom a NOD32-ben az AMON-t.
Miután a játék sikeresen feltelepült visszakapcsoltam az AMON-t és rögtön visított, hogy az eredeti indító exe ismeretlen vírussal fertőzött és karanténba helyezte.Crack exe bemásol a játék működik, de oda az eredeti exe.
Kérdés, az eredeti exe vírusos, vagy a NOD32 túl érzékeny??
Reloaded verzió. -
Gabe18 #1366 Nagyon jól néznek ki!4. a legjobb szerintem. -
#1365 Már válaszoltam ember... #1056 hozzászólás... -
Aldrin #1364 hi! tegnap már kérdeztem, de azóta nem voltam fenn a forumon, úgyhogy ismét megkérdezném! leszdtem a reloaded-os verziót, meg is krekkeltem, de azt írja, ki, h "error out of table range"! ez mit akar jelenteni??? -
mike369 #1363 sziasztok, topiclakók!
mikor legutóbb benéztem, még nem volt banner, de látom, mostanra lett... no mindegy, azért megosztok párat, hátha tetszik valamelyik... ;)
-
vizoo #1362 Olyankor kiugrassz a gépből, és pont fölé irányítva nyomsz egy Q-t. Akkor kirántja a felette lévő foglalatból, ami neked kell. :) A dögöt meg nem kell és nem is tudod megölni. -
alakulat #1361 hi
Boliviában azt a piros szinü szörnyet hogy kell megölni??? -
gericooper #1360 Mikor lesz FAQ?? -
krisz21td #1359 Nekem is ott kellene a segítség!felkapcsolom a falon lévő kapcsolókat és lejönnek a gömbök és azokat ha mind meglököm egy jó nagy mágneses tér jön létre,de mire való ez??????mindig újraéled a dög
-
krisz21td #1358 kapcsold ki a vírusírtódat -
szaharin #1357 jajj mindenkineks egitseg kell..:Dnekemis..amikor a vizet kell aramoltatni, tehat mar az elso csatornat megnyitottam hogy kihuztam azt a kart ott kozepen vagy mit, de hol a 2.vagy mitkell ezutan? ezmar sajna nincs a vegigjatszasban... :( -
pinehead #1356 Tesla-teremben az árammal mit kezdjek?
A dög mindíg "elfárad", de aztán újratöltődik...
Tippek? -
vizoo #1355 helló! Valaki légyszi írja le, hogy angliában a viziszörnyet hogy kell kinyírni, mert problémákba ütköztem. Valami trükk érdekelne, mert arra már sikerült rájönnöm, hogy a szobrokat kell lőni, majd a fejére ejteni a ketreceket, de a két távolabbi szobrot csak a vízbe benyúló "mólószerűségről" lehet eltalálni, ott emg mindig elkap az a marha szörny... :) előre is köszi -
alebardo #1354 Hello!
Az iTwins verzió telepítés kb. harmadánál crc-error hibaüzenettel leáll! Van tippetek erre?
Kösz! -
leonaprofi #1353 Valaki segitsen már,hogyan kell megölni a sárkányt és hol találok életet?Előre is köszi! -
#1352 meg -
#1351 már magvan! :) -
#1350 Sziasztok! Lécci segítsetek, Peruban tartok, ahol a teherautó van! Lelőttem mindenkit, de nemtudom merre kell kimenni onnan a térről!
Olvastam végigjátszást is, de ott nincs semmi láda amit tologatni lehet. Vagy van? -
#1349 #1056 -
#1348 apám,Nepálban ami zene van hát ez kész... -
#1347 Na kipróbáltam, next gent bekapcsoltam, kártyát meghúztam így már nem olyan vészes a dolog, de a játék valami hatalmas, az az eddigi legjobb rész. -
#1346 Hi all olvasgatom itt a hozzaszolasokat mar egy jo ideje es reszemrol barki barmit mond grafikarol miegymasrol stb... szerintem ez egy nagyon jol sikerult tuti kis game ,en most nyomtam vegig es segitettek az itt olvasottak is tehat thx a segitsegert ,de en tuti vegig nyomom megegyszer ha lesz hozza magyaritas ,a graf ugy jo ahogy van a jatekmenet szerintem nagyon jo es megvan a game varazsa ami ideragasztott a monitor ele harom napra,utoljara a James Bond ragasztott igy ide ,remelem lesz folytatas... -
leonaprofi #1345 És a sárkányt,hogy kell megölni úgy,hogy a legkevesebb életem vesszen el,mert nincs sehol se élet és nem tudom hogyan kell gyorsan kinyirni!Előre is köszi. -
#1344 Told a baloldali sírkő mozgatható részét a harangsúlyhoz közelebbi oszlophoz, ráncigáld meg a csillárt hogy a harang fele himbilimbizzen, gyorsan felpattansz oszlopra, majd onnan a nehezékre. Lényeg hogy a csillár meggongassa a harangot. -
leonaprofi #1343 Sziasztok annál a résznél mit kell csinálni,amikor egy templomba vagyok és ott van Arthur király egy kőbe zárva meg egy harang és ennél a résznél nem tudom merre kell menni?!Valaki segitsen! -
#1342 Minek akarod eldobni mindet? -
#1341 Vegyél fel újat, akkor automatikusan eldobja ami épp nálad van -
sunyigomboc #1340 El szeretném dobni az összes fegyveremet(kivéve a 2 pisztolyt) lehetséges ez a művelet? -
#1339 na valami taktikát ahhoz a sárkányszerű döghöz,mert már 1 órája azzal szenvedek -
Leybold #1338 Hello,
Indítás és az első szöveges kép után visszalép desktopra a játék.
Már próbálgattam minden beállítást, de semmi.
Legújabb DX, Nvidia driver telepítve.
XP SP2,P4-2GHz,Gf4Ti4200-128MB
Ötlet?
Előre is köszi! -
#1337 Lara házában hol van a gold rewal? -
#1336 Nagyon szépen köszönöm a választ. -
#1335 Nah végigküdve. :)
Szvsz a főellenfelet nagyon könnyű volt legyőzni. A sárkányszerű dögnél sokkal többet szemvedtem :)
Jó kis game volt, kifejezetten tetszett! -
#1334 AMON scennert kapcsold ki, amíg telepít (NE A NOD32-ből lépj ki!!!). Ha nem megy, töröld le a NOD-ot install idejére. Miért vagytok ennyien ember? :) 1654651651651x le van írva a topicban, ha nem akarsz olvasni csak a keresőt kéne tudni használni. -
#1333 Már próbáltam kikapcsolva is -
#1332 ja
-
#1331 Hm nod32-t használsz? -
Nem tudom miért csinálja ezt nem tudom felrakni kéne egy kis tipp -
#1329 1es szám szerint :) -
#1328 Ez az a rész ahol leszakadnak azok a pillérek, nem? Na én ott kb. 3-szorra átugrottam egyenesen, és ott is kellet kimenni ! Neked akkor hogy sikerült?