3942
  • Gabe18
    "Szóval le merted tölteni a Tomb Raidert,ezért most meg kell hogy büntesselek..."

• Gerisone
    köszike! meg is van!
  • 79Alba
    Nagyon szép a game és tökéletesen fut a gépemen csak az n...gen.. van kikapcsolva.
  • Gabe18
    Hát de van ott egy sír ami ketté van törve.Annak az egyik darabját húzd az egyik oszlophoz,amire igy fel tudsz mászni,onnan a harangkötélre ugorhatsz amin a súly van.Igy felemeled a harangot.Ja és előtte ugye lengesd be a csillárt a harang irányába hogy mikor felemeled akkor megkongassa.
  • Gerisone
    csak ugy írtam a kongatást! lengetem a csillárt meg minden de semmi!
  • Gabe18
    De mivel kongatod?Azzal belengethető lámpavasal?Mert ha igen akkor működnie kéne a dolognak,és animáció következik.
  • Gabe18
    Gyorsan odamész amikor a földrezuhan és a "tárgyhasználat" gombal (asszem alapban E) belevágod a kardot amig tölti magát.Akkor nem fullra tölti hanem veszit valamennyit,igy mindig apránként kevesebb lesz neki,aztán kész.
  • Gerisone
    aRTÚr királynál mit kell csinálniiii???! Kib***tt harangot kongatom de semmi...
    valakiiiii léci
  • Pharaoh
    A végén a főellenséggel mit kell csinálni? Mikor lemegy az élete félig a csaj félik a szörny de nem tudok vele utána mit kezdeni és feltölti magát
  • Maximus4
  • Thanatos
    visszaolvasós modszerrel
  • echooo
    vki mondja el hogy lehet kazaxtánba legyozni a szoke nö által megidézett szornyet??
  • Tomsteel
    Köszi a segítséget !!!!! THX THX !!!!
  • Tatyla
    a bannerbe akkor már nem ártana egy FAQ!
  • Pharaoh
    Nod32-t használsz?
    Nem vírusos, de a nod annak látja, telepítés előtt kapcsold ki az amon-t.
  • Halfer
    Ha nem pofátlanság a jelenlegi banner készítőjével szemben akkor én ajánlanám mike 4. bannerjét. nagyon jó lett amúgy mind.
  • Tomsteel
    Valaki legyen szives küldje el nekem a trl.dat filet a játék lemezéről!!!
    Nagyon fontos lenne, mert az enyém úgy látszik vírusos lett :(:(:((így töltöttem) ELőre is hálásan köszönöm a segítségeteket !!!!!
  • echooo
    hello csak annyit akarok kérdezni hogy kazaxtánba vaok és van egy szorny amit a szoke csaj idézett+ azt hogy lehet megolni elore is koxi
  • Tatyla
    ahogy mondod...
  • Senkkik
    valaki nem tud adni olyan mentést ahol az idő is meg van mind csinálva meg az érmek is mind össze vannak gyűjtve?
  • Senkkik
    az e-t kell nyomni
  • Rage47
    sztem is ki lehetne cserelni a bannert esetleg a 4.-re... s raknék majd rá flash-t, s ott lehetnének a linkek is...
  • DieHard
    4. állat
  • alebardo
    gameburnworld.com
  • FOXX supreme
    Sziasztok!
    Van egy normális oldal, amiről lelehet szedni egy crack-et hozzá?
    Mert a gamecopyworld meg ezek az össze-vissza szar oldalakról semmit nem lehet leszedni...előre is thx.
  • Crazy Mate
    Amikor olyan sárga kéz jelenik meg,és lara nem tud megkapaszkodni,és leeseik,akkor mit kell nyomni,hogy megkapaszkodjon?
  • Maximus4
    Ha szemben állsz a motorral,akkor balra ki az ajtón és rögtön jobbra van egy hordó amit szét lősz és mögötte lesz egy cső.Azon föl jutsz a tetőre aztán már csak el kell húzni a fedelet.
  • Senkkik
    fel kell mászni a tetőre és ott eltolni/lőni (?) a fedelet
  • Csuhai G
    Király! Az 1. és a 4. a legjobbak! ;)
  • sgery
    Hali!
    segítene valaki?
    Japánban felmentem a liftel a tetőre de ott nem tom mit kell csinálni, hogy jutok be a motorhoz?
    köszi
  • szaharin
    valakki segiittssen:D
    amikor a vizet kell aramoltatni, tehat mar az elso csatornat megnyitottam hogy kihuztam azt a kart ott kozepen vagy mit, de hol a 2.vagy mitkell ezutan? ezmar sajna nincs a vegigjatszasban... :(
  • szaharin
    ezek a bannerek tenyleg nagyon jok lettek, jobb mint ami mostvan..
  • alebardo
    A telepítés közbeni crc-error-ra nem jött be a vírusirtó kikapcsolás, azért kösz! Más tippje nincs valakinek?
  • alakulat
    Boliviában azt a piros,feket szinü szörnyet hogy kell megölni??
    van nálam vmilyen kard avval megcsapkodom és félig lemegy az élete és akkor leesik a földre de utána feléled. HOGY KELL MEGCSINÁLNI???
  • krisz21td
    köszönöm,kipróbálom
  • Gabe18
    A haladási irányban lévő rácson felugrasz a kőzepe tájára,valami zárszerkezet van ott amiben megkapaszkodik,onnan a rács tetejére,onnan a lelógó kötélre.
  • Noninnyó
    ERROR OUT OF TABLE RANGE hibaára megoldás:

Szerintem ez azért van, mert nem egy helyen vannak a feltelepített fájlok.
    Amikor feltelepítettem a játékot, a szükséges indítófájlokat oda rakta, ahova kértem, de a nagyméretű fájlokat egy egész más könyvtárba tette. Nem tudom, ezt miért csinálta, talán mert ékezetes a főkönyvtáram (Játékok). A lényeg, hogy a nagyméretű fájlokat simán F6-at be kell másolni a kis indítófájlok közé, és megoldódik a helyzet.
  • krisz21td
    thx
    Már közben sikerűlt :))
    Most meg kinyírtam a vízisárkányt vagy mit,lezártam elötte a kaput és a két kapu között nem tok továbbmenni,nem látom merre kellene
  • Gabe18
    156000-szer ki lett tárgyalva hogy a NOD32-nek valami baja volt a játékal,de nincs semmi vírus.
  • Evin
    Más verziót is vírusosnak lát.(itwin vagy mi)