3942
-
Gabe18 #1407 "Szóval le merted tölteni a Tomb Raidert,ezért most meg kell hogy büntesselek..."
-
#1406 köszike! meg is van! -
#1405 Nagyon szép a game és tökéletesen fut a gépemen csak az n...gen.. van kikapcsolva. -
Gabe18 #1404 Hát de van ott egy sír ami ketté van törve.Annak az egyik darabját húzd az egyik oszlophoz,amire igy fel tudsz mászni,onnan a harangkötélre ugorhatsz amin a súly van.Igy felemeled a harangot.Ja és előtte ugye lengesd be a csillárt a harang irányába hogy mikor felemeled akkor megkongassa. -
#1403 csak ugy írtam a kongatást! lengetem a csillárt meg minden de semmi! -
Gabe18 #1402 De mivel kongatod?Azzal belengethető lámpavasal?Mert ha igen akkor működnie kéne a dolognak,és animáció következik. -
Gabe18 #1401 Gyorsan odamész amikor a földrezuhan és a "tárgyhasználat" gombal (asszem alapban E) belevágod a kardot amig tölti magát.Akkor nem fullra tölti hanem veszit valamennyit,igy mindig apránként kevesebb lesz neki,aztán kész. -
#1400 aRTÚr királynál mit kell csinálniiii???! Kib***tt harangot kongatom de semmi...
valakiiiii léci -
#1399 A végén a főellenséggel mit kell csinálni? Mikor lemegy az élete félig a csaj félik a szörny de nem tudok vele utána mit kezdeni és feltölti magát
-
#1398 #1315 -
Thanatos #1397 visszaolvasós modszerrel -
echooo #1396 vki mondja el hogy lehet kazaxtánba legyozni a szoke nö által megidézett szornyet?? -
#1395 Köszi a segítséget !!!!! THX THX !!!! -
#1394 a bannerbe akkor már nem ártana egy FAQ! -
#1393 Nod32-t használsz?
Nem vírusos, de a nod annak látja, telepítés előtt kapcsold ki az amon-t. -
#1392 Ha nem pofátlanság a jelenlegi banner készítőjével szemben akkor én ajánlanám mike 4. bannerjét. nagyon jó lett amúgy mind. -
#1391 Valaki legyen szives küldje el nekem a trl.dat filet a játék lemezéről!!!
Nagyon fontos lenne, mert az enyém úgy látszik vírusos lett :(:(:((így töltöttem) ELőre is hálásan köszönöm a segítségeteket !!!!! -
echooo #1390 hello csak annyit akarok kérdezni hogy kazaxtánba vaok és van egy szorny amit a szoke csaj idézett+ azt hogy lehet megolni elore is koxi -
#1389 ahogy mondod... -
#1388 valaki nem tud adni olyan mentést ahol az idő is meg van mind csinálva meg az érmek is mind össze vannak gyűjtve? -
#1387 az e-t kell nyomni -
#1386 sztem is ki lehetne cserelni a bannert esetleg a 4.-re... s raknék majd rá flash-t, s ott lehetnének a linkek is... -
DieHard #1385 4. állat
-
alebardo #1384 gameburnworld.com -
#1383 Sziasztok!
Van egy normális oldal, amiről lelehet szedni egy crack-et hozzá?
Mert a gamecopyworld meg ezek az össze-vissza szar oldalakról semmit nem lehet leszedni...előre is thx. -
Crazy Mate #1382 Amikor olyan sárga kéz jelenik meg,és lara nem tud megkapaszkodni,és leeseik,akkor mit kell nyomni,hogy megkapaszkodjon? -
#1381 Ha szemben állsz a motorral,akkor balra ki az ajtón és rögtön jobbra van egy hordó amit szét lősz és mögötte lesz egy cső.Azon föl jutsz a tetőre aztán már csak el kell húzni a fedelet. -
#1380 fel kell mászni a tetőre és ott eltolni/lőni (?) a fedelet -
#1379 Király! Az 1. és a 4. a legjobbak! ;) -
sgery #1378 Hali!
segítene valaki?
Japánban felmentem a liftel a tetőre de ott nem tom mit kell csinálni, hogy jutok be a motorhoz?
köszi -
szaharin #1377 valakki segiittssen:D
amikor a vizet kell aramoltatni, tehat mar az elso csatornat megnyitottam hogy kihuztam azt a kart ott kozepen vagy mit, de hol a 2.vagy mitkell ezutan? ezmar sajna nincs a vegigjatszasban... :( -
szaharin #1376 ezek a bannerek tenyleg nagyon jok lettek, jobb mint ami mostvan.. -
alebardo #1375 A telepítés közbeni crc-error-ra nem jött be a vírusirtó kikapcsolás, azért kösz! Más tippje nincs valakinek? -
alakulat #1374 Boliviában azt a piros,feket szinü szörnyet hogy kell megölni??
van nálam vmilyen kard avval megcsapkodom és félig lemegy az élete és akkor leesik a földre de utána feléled. HOGY KELL MEGCSINÁLNI??? -
krisz21td #1373 köszönöm,kipróbálom -
Gabe18 #1372 A haladási irányban lévő rácson felugrasz a kőzepe tájára,valami zárszerkezet van ott amiben megkapaszkodik,onnan a rács tetejére,onnan a lelógó kötélre. -
#1371 ERROR OUT OF TABLE RANGE hibaára megoldás:
Szerintem ez azért van, mert nem egy helyen vannak a feltelepített fájlok.
Amikor feltelepítettem a játékot, a szükséges indítófájlokat oda rakta, ahova kértem, de a nagyméretű fájlokat egy egész más könyvtárba tette. Nem tudom, ezt miért csinálta, talán mert ékezetes a főkönyvtáram (Játékok). A lényeg, hogy a nagyméretű fájlokat simán F6-at be kell másolni a kis indítófájlok közé, és megoldódik a helyzet. -
krisz21td #1370 thx
Már közben sikerűlt :))
Most meg kinyírtam a vízisárkányt vagy mit,lezártam elötte a kaput és a két kapu között nem tok továbbmenni,nem látom merre kellene -
Gabe18 #1369 156000-szer ki lett tárgyalva hogy a NOD32-nek valami baja volt a játékal,de nincs semmi vírus. -
#1368 Más verziót is vírusosnak lát.(itwin vagy mi)