Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Már a chronicles-ban is csöpögött róla... : / 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Scott21
Azt nézi van-e rajta idõzített bomba!
Hehe <#nyes><#nevetes1>

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Sarapetike
a féktárcsa

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Maxtreme

Mi olyan érdekes azon a mocin? <#whatever><#nyes>

köszi matamm azokat szétlõttem már csak kihúzgálni nem sikerült mer próbáltam én a mágnessel de nem jött össze eddig majd próbálkozok még. csak az a bajom h egy darab lifepack van nálam és egy gránát vetõ ami ott sz@rt sem ér sajna a gránátok sem. szóval nem tudom mi lesz de nem szeretném elõrõl kezdeni a pályát mivel rohadt hosszú...majd elszenvedek vele ha épp ráérek csak az a baj h mostantól nem érek rá mer ma csak elkell menjek buliba holnap meg csak kell tanulni is:S
Maximus4
Elküldtem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Gerbill
A víz valóban jól néz ki, és az is mikor Lara vízbe esik/ugrik és kijön akkor csöpög róla a víz és ha ráközelítünk jól láthatóan nedves a "bõre"

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

matamm
Hol lõjjem szét mert már magam is szétlõttem😛 Amúgy sztem az Idei best Kalandjáték lesz.....hatalmas a feelingje és a víz effect sztem toppos😛

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Scott21
Jaja jó a játék nagyon 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Scott21
Hallod ennyi idõ alatt megcsináltad volna már újra! 😊)

matamm
Hol lõjjem szét mert már magam is szétlõttem😛 Amúgy sztem az Idei best Kalandjáték lesz.....hatalmas a feelingje és a víz effect sztem toppos😛

Fido4life
Anyátok 1. hely ?? Gratula !! Amúgy jó a játék ? Érdemes beszerezni ?

matamm
alatta jelzi h szét kell lõti a platformok alatt a kis sziklákat uitánna ha szétlõtted ki is kell húzgálni azok leesnek áén nem tudja tölteni a hp-ját tovább onnnatól kezdve sima ügy....

Azt nem tudom, hogy milyen PC CD-ROM, amikor DVD-n jelenik meg...
Maxtreme
Jó motor, jó nõ, mi kell még? :Ð

MerlinW
sajna nem jutottam elõrébb, mert elszúrtam a mentésem, és arra várok hogy valaki dobjon nekem egy estélyis-háztetõs, vagy a yakuza harcos megölése után mentést, hogy ne kelljen újra kezdenem😄

Ha nem kapok mentést, akkor majd Oblivion megunása után Larázom😊 Azaz majd nyáron😊

[merlinw.org]

huu matamm úgy látom te elõrébb avgy légyszi adj tippet!
MerlinW
lõdd szét a magasfeszes témát.

[merlinw.org]

hello!
páran már jelezték h elakadtak ghanaban a napszemüveges életfeltöltõs fõellenségnél. Nos én is😄 szal ezután szeretném megkérni azokat akik tudják h mit lehetne ott tenni( pisztollyal esélytelen akivégzés ) a felkiáltójelek kilövése után nem történik semmi és nem reagál a mágnesre sem😞 az kérem írja le a megooldást, aki kérdezte és rájött az is segítsen légyszi😊 5ésfél óra kalandozás után azér kellett abbahagyjam mert sehogyse bírtam legyakni az említett egyént😞 elõre is kösz - ja és írjatok mindenki részletes véleményt mert érdekel h mit gondoltok róla én ugyanis teljesen rabja lady croft kalandjainak😊
matamm

matamm

Hali itt tudjátok h mit kell csinálni?

ZoRaL
sziasztok, végre valami érdekes oldschool game 😊

heliosz007
most installálom 😊 de látom nagyon sok jót írtok a gamerõl !! én eddig is nagy Tomb Raider fan voltam , úgyhogy ez is nagyon be fog jönni !!!!

Scott21
Hm így van! 😊

Nah játszottam vele egy pár órát <#idiota>.
Eszméletlen jó játék lett szerintem, de a legjobb az egészben az, hogy az ígéreteket teljesen betartották Kristály Dinamizmusék <#eljen>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

MerlinW
www.gamecopyworld.com

Há' mé' nem teszitek mán' bé á búkmárkotokba he'?😄

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Erõltesd meg magad!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pharaoh
Hi az iTWINS verzio van meg! Segítsetek lécci hogyan tudom elíndítani! Crack linket vagy vmelyik segédprogram használati utasítását!!! THX
Pharaoh
Amúgy az elõzõ Tomb Raider Agnel in the Darknes-nek nem úgy lett vége, hogy annak is lesz folytatása?

Maxtreme

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
No innen kellene egy mentés nekem😄

[merlinw.org]

Senkkik
vajon milyen lesz a 2?(mer ez egy trilógia lesz)
Na mindegy itt vagyok japánban mit kell csinálni?

N3v3rland
Senki nem jutott még tovább 45%-nál? 😞
Kezdem feladni. Pedig biztos egyszerû a megoldás.

Unleash Your Inner Monkey

Maxtreme
Képgyártós kedvembe vagyok 😊

Senkkik
fasza
most tartok a 21%-nál japánban

MerlinW
csak az ellenfelek ólombefogadóképességében

[merlinw.org]

Pharaoh
A nehézségi szintek miben térnek el egymástól?

MerlinW
Igérem többször nem írom, de télleg örülnék egy estélyis utáni mentésnek😊 Jó az estélyis is...😊 Nincs kedvem Boliviától megint végigtökölni😊

[merlinw.org]

MerlinW
vagy egy nyilás, és az alján egy járat, ott fel levegõért, le tovább, fel levegõért, le tovább...

[merlinw.org]

ati2002
Amúgy én FSAA-t kivéve full graffal játszom, igaz csak 800-ban, de simán játszható, és baromi jól néz ki.

Nekem 800x600-ban ugyanúgy teljes képernyõt ad, mint 1024-ben, a képfrissítés miatt, szóval nincs fekete keret, ezért nem zavaró

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

MerlinW
Hát 2006ban már csak ismerik a tömörítés fogalmát..😊

[merlinw.org]

ati2002
Ahh, pedig locsiztam ott már, de nem vettem észre ott járatot. Köszi, akkor fürdik mégegyet Larababa. 😊

Tatyla
szemben deszkák mögött le vizalá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Scott21
Nem a textúrák miatt?

N3v3rland
Hátul a vízbe_

Unleash Your Inner Monkey

Scott21
Tényleg és az irányítás könnyû?
Le van egyszerûsítve?

ati2002
Azt hiszem ez Peru eleje, indítsatok be, pls, merre, hogyan?

MerlinW
Én is kiváncsi vagyok mire föl ez a méret. Ha van benne 2-300 órányi játékidõ, meg fogom érteni..😊 De más kifogást nem fogaddok el.

[merlinw.org]