3942
-
#1451 Benne volt a tv-ben a TR Legend. A tv2-n az aktívban. Azt mondták róla, hogy megjelent amerikában! :)) -
tetyuke #1450 Hali Tudja valaki hogy kell megölni a hydrát én mindig fübe harapok.
Előre is THX -
#1449 85% és vége ez nattyon rövid... -
#1448 Ugye?! Én is ugyanezt írtam mármint a fahrenheit-es dolog :) -
#1447 kösz
-
Lazlo #1446 hát nemtom.....nekem a kedvenc tomb raiderem az 1 és az 5 volt de ez teccik a legjobban :P :) sztem tökéletesen beleiilik az amikór te nyomod a felfelegombot picit fahrenhaitos lett :))) de ez az én saját véleményem jó és kész :) -
#1445 odamész hozzá, aztán nyomsz egy E-t. Egyébként kinyírod oszt vége :( -
#1444 ütöm vágom de semmi kicsit kezedek idege lenni
-
#1443 pont ezt akartam én is kérdezni... -
#1442 Boliviában azt a piros,feket szinü szörnyet hogy kell megölni??
van nálam vmilyen kard avval megcsapkodom és félig lemegy az élete és akkor leesik van egy felkiálto jel és látom Amandátmit csináljak??? -
NorbyI #1441 7600GT ára kb 60 rugó. És messze gyengébb mint egy 7800-as, amin alig röcög a nextgen 20-30 frammel. Gondolhatjátok mennyire jól mehet 7600-al. -
Gabe18 #1440 Na de Radeon 9... van mellette.Na mindegy,ez van a readme-ben,találja ki aki ért hozzá. -
Gabe18 #1439 Szerintem is jó játék lett,de néhány eleme szerintem nem illett bele.Elsősorban azok a részek ahol az irányok lenyomásával kellett továbbmenni,ez nem tudom minek kellett bele.Amugyis az ügyességi részek elég egyszerüek lettek,főleg döntő változásnak érzem hogy ugrás után Lara magától megkapaszkodik,mig az első 5 részben a kapszkodáshoz külön gomb volt.
Amugy nekem a 2 társ se hiányzott,hogy folyamatossan ott szövegeljenek a háttérben,meg ami orditozásokat motorozás közben benyomtak...
Szóval szerintem még mindig az első 4 rész a legjobb,de azt hiszem "olyan" tomb raiderek már ugysem lesznek.
De ezzel együtt ez is nagyon jó volt,és méltó folytatás,feledteti az AoD csúnya bukását. -
#1438 No picit nyomtam nextgenben, nem is olyan vészes. 20-50 fps között volt, viszont az 1giga ram kevés. amd64 3800+, 7600gt -
#1437 Ha GF3 Ti jó hozzá, akkor a R8500 is... -
Gabe18 #1436 Úgynézem nem...
Minimum:
"GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
" -
Hoz_Hun #1435 Messze a legjobb folytatás.
Most toltam végig mediumon, most jön a a heavy. Meg megprobálom begyűjteni az összes szobrot. Mondjuk a bronzból és silverpől 1-2 híán az összeset öszegyűjtöttem a gameban, de a goldból csak egyet.
Nem tudja valaki, hogy az első pályán hol van a gold szobor? -
#1434 A játék elindul 8500-ös atival?? -
#1433 Szerintem nem az Atival van baj, hanem hogy nem támogatja SM 3.0-t az X800, X1xxx-es Atik-kal biztos megy a nextgen. -
#1432 Hát passz, de azt hiszem, hogy ez a játék inkább nvidia párti, a logoból is következtetni lehet rá, szal lehet, hogy atival nem nagyon van nextgen. -
#1431 Az biztos is! Az első pályát végignyomtam nextgen-nel 800x600-ban, olyan 25 fps-sel mozgott néha beröccent a q*rva nagy textúrák miatt, de utána megint jó volt. Viszont most értem a perui pályára, hát felejtős... (12-15 fps) Nextgen nélkül 1280x1024-ben is fut szűrőkkel meg mindennel, de fele annyira sem szép! Meg az is vicces, hogy hiába kapcsolom be a shadows-t csak Lara-nak van árnyéka semmi más karakternek nincs. -
Rasti #1430 Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy a next g-t miképpen lehet bekapcsolni ?
Nekem alap helyzetbül off és nem is tudom állitani,vga Asus Extram AX800 -
#1429 Sajnos vége lett a játéknak nálam is, 88%-al. De még egy rakat cuccot össze lehet szedni a manorban is. Fantasztikus lett a játék, izgalmas, akciódús, tetszettek a rejtvények, a grafika is szép szerintem. Tényleg lehetett volna hosszabb is, de ha a közeljövőben csinálnak még folytatást, akkor oké.
Lara - visszavárunk a képernyőn :-). -
#1428 130000 -
#1427 de ha egy 7600GT-je van, azon azért kéne futnia. az a kártya kb mennyibe kerül? -
#1426 felejtös a nextgen ha nincs atomeröműved... -
#1424 Uhh, nextgen nagyon durva. De az is, hogy milyen sebességgel fut így egy 7600GT-n...
:(
Nevetséges. -
#1422 húú pinkben nagyon állatul feszít Lara :D -
#1420 jaja, közben megtalálltam és meg is oldodott a probléma... -
#1418 írd be a keresőbe, mert már leírták, hogy mitől van. aki keres, talál... -
#1417 error out of table range...
mi erre a problémára a megoldás mert egy kollégám most hivott emiatt? -
#1416 Thx, mert elijedtem, hogyha nincs nextgen, akkor ronda lesz! :( De akkor ezek szerint nem :) -
#1415 nekem 9800pro-m van és nem...(de nem bánom vszinű szaggatna mint állat). Viszont minden max.-on is gyönyörű a cucc -
#1414 Nekem 9600XT-vel nem lehet bekapcsolni a nextgen-t -
#1413 Radeon 9600Pro n belehet kapcsolni a nextgent? Tudom fagy, de kiváncsi lennék, mennyire is :D Csak annyit szeretnék tudni, megy-e rajt a nextgen funkció! THX! -
Gabe18 #1412 Akkor ezt én elnéztem,mert általában bekapcsolom a játékokban hogy kevéske angoltudásom igy is segitve legyen...
Akkor szerintem is megérdemelne egy forditást. -
#1411 Igen be lehet, több nyelvre is. -
Gabe18 #1410 Egyáltalán be lehetett valahool kapcsolni a szövegek feliratozását?Mert a menü meg beállitások leforditásának szerintem nem sok teteje lenne. -
#1409 még meg se jelent :D -
#1408 Magyaítás készül hozzá?