3942
  • vizoo
    köszi mindkettőtöknek :) Elsőre is ezt csináltam, de úgy látszik nem volt rajta rendesen a kocka, mert nem csinált semmit... Nah, mind1. Átjutottam, és végigjátszottam... Hála égnek. 89% lett a vége. thx a segítséget :)
  • alert
    Inkább már szánalmas, szerencsétlen.
  • Seth
    ne kiabálj meg 1-et kellene csak visszaolvasni vazzeg, ez hihetetlen
  • echooo
    HALY 2X BOLIVIÁBA HOGY KELL MEGOLNI AZ A SZORNYET AMIT A SZOKE CSAJ IDÉZETT MEG?
    ADDIG ELJUTOTTAM HOGY MÁR A FOLDON FEXIK ÉS FELKIÁLTO JELET MUTAT DE MINDIG UJAR TELI LEX AZ ÉLET ELORE IS THX
  • Gabe18
    #1401 például...
  • forika
    hi!nem tudjátok hogy hogy kell kinyírni az átváltozott amandát avval az új karddal?help asszem bolíviában vagyok a játék végefelé
  • Noninnyó
    Lehet, hogy elírtam, lehet, hogy először a kisebbik dobozt kell a jobb oldalira tolni, hogy a súlyod miatt jó legyen. Próbálgasd.
  • Noninnyó
    Ha szemben állsz a mérleggel, a jobb oldali részére told rá a nagyobbik dobozt, majhd mássz fel az egész tetejére, és állj bele a bal oldali mérlegbe. Ekkor a súlyod miatt még lemegy a mérleg az aljára, és húzd ide az arany kockát. Ezután átmész a jobboldaliba, és némi ugrálással talán, de az is lemegy az aljára, és be tudod húzni a nagyobbik dobozt is. Most már a legtetején lesz az arany kocka, és simán be tudod húzni a helyére, és kinyílik az ajtó. Hajrá.
  • Gabe18
    Hát ott az emelőkel ügyeskedj addig amig az arany színű kockát fel nem tudod emelni a tetőre,mert azt kell az aranyszínű lapra ráhuzni hogy az ajtó kinyiljon.
  • vizoo
    Asszem másra gondolunk :) Nem arra a szoborra gondolok, aminek a falba van bilincselve a keze. Egy nagy ülő Budha szobor van. A két kezén lóg két szerkezet és a földön van egy nagy aranyszínű kocka, meg két sötétebb (egy kicsi és egy nagy) kocka. és van egy zárt ajtó. A szobor kezei valamiféle mérlegként működhetnek
  • Scott21
    azt hiszem vennem kell a játékhoz egy 7900 GTX-et :))
    Na meg 2 giga ramot :)
  • Scott21
    Ki kell nyitni a 2 kezét, hogy kinyíljon! Az egyik mélyedésnél vagyis kapcsolónál ott van egy kocka azt told rá a kapcsolóra aztán vissza a másik oldalra és rá kell állni a másik kapcsolóra aztán gyorsan a szobor elé és kilőni a mágneses zsinórt és húzni ameddig csak lehet.
    Ha leesel akkor próbáld újra..
    Remélem érthetően leírtam :))
  • Gabe18
    -ezt
  • Gabe18
    Nem fagy be mert azon be se lehet ezt kapcsolni a nextgen opciót...
  • Johnny23
    ..sztem gamepaddal a tuti jáccani,bár igencsak szokni kell....ti átállitottátok a gombokat a controlsban padnál??

..illetőleg az a combat mode-s azok mik ?? melyik a legjobb?

..1ébként a gamma szuper!!!!
  • vizoo
    Valaki pls HELP!!
    Nepálban a mérleg kezű Budha szobornál mi a teendő, hogy tovább lehessen jutni? Sehogyse jövök rá, és nem találok semmi útmutatót, vagy segítséget...

Előre is thx!
  • Scott21
    És hány MB-os a 7800 GTx-ed? 256?
  • Vlala #1474
    (eddig az AoD volt a kedvenc TR-em, végre nem minden négyzet alakú :) )
  • Hoz_Hun
    Sajnálom, hogy így érzed. Szerintem ezzel az irányítással kicsit közelíteni akartak a Prince-hez, bár a Prince az brutálisan nehéz TR-hez képest.
    Én az összes TR-t végigjátszottam kiegészítőstűl többször (igen a AoD-t is... hehehe)
    Nekem abszolút hozta a régi feelinget. Az akció/ügyeskedés aránya szerintem pont jó volt, pár nem nehéz "pázl", bár a az ügyességi részek nem túl nehezek, de ez megbocsátható. Legalább nem kopaszodtam meg mint a Prince alatt, és így szívesebben újrajátszom a pályákat is.
    Amit kár hogy nem javítottak, az a hulák eltünése (de legalább nem villognak előtte), vér abszolút hiánya, meg kicsit talán tényleg rövid volt.
    Mindent összevetven nekem nagy-nagy pozitívum a játék és azt mondhatom hosszú-hosszú évek után: "Na végre!"
  • Csacsi
    Szerencsére igazad van. Konzolon tényleg jobban irányítható. Bár én konzolon vittem végig az összes részt. És igen. ez egy ügyességi akciójáték, mindig is az volt.
  • Dexantreal
    nem baj, nekem ez is megfelelt. Olvastam,h elvilleg egy radeon 9600 mittoménmilyen vidi kártyán befagy ez a bizonyos nextgen,mint állat...igaz ez? mer nekem is radeonom van..vagy azért a gép is számít mellé? egy erősnek mondható P4esem van.

szóval köszi ezt az infot...nekem tökéletes volt,mert gép terén eléggé láma vok...csak géjmelgetek és semmi tudás.majd változtatok ezen előbb-utóbb.
  • freddirty
    Nna akkor egy kis különvélemény a játékról. Előre leszögezem hogy az első 4 részt játszottam végig ha jól emlékszem azok közel tökéletesek voltak (A kor grafikai szintjén, ill. játékélményben ma is...). Ebben az új részben valahogy az irányítást nem tudom hova tenni. Úgy emlékszem régen ha a jobbra nyomtam a kurzorgombot lara fordult helyben ha állt, ha mozgott akkor irányt váltott. Most meg mindenképpen valamerre mozdul. Bénaság, hogy lehet így pontos ugrásokat kivitelezni szikla széléről? Hasonló elkefélt dolog a hátrálás/előreugrás hiánya is. TR2 vagy 3 hozta be a jobbra-balra oldalazást, ez itt hiányzik. Hiányzik a kapaszkodás gombja is. =:o Hiányzik a numpad-on a "0" gomb is amivel "nézelődni" lehetett. Tudom ott van az egér. De a régi részekben semmi szükség nem volt az egérre. Ma se volna, mert kényelmetlen a billentyűzetet és egeret egyszerre használni. FPS-ben semmi probléma az egér+billencs kombóval de ez nem az a játék. Ráadásul az egér/nézet állásától is függ hogy merre ugrik lara. Na ez végképp az idegeimre megy.
    A grafika szép de ez egy ügyességi játék (lenne) szóval nem igazán érdekel hogy néz ki.
    Erős a gyanum hogy alapvetően ez egy konzolos történet amit a pc-sek is megkaptak a rend kedvéért. De már rég elveszett a hajdani játékélmény. Ez most már egy konzolos ugrálós, lövöldőzős gama semmi több.
  • Madgamer88
    valaki írja le please mert seholse találom, má külföldi forumon is néztem.
    hogy croft manorba hol van 3 silver reward és 1 gold reward.
    dolgozó szobába könyvek kilognak de benyomnise tudom se semmi.Pedig gondolom azokkal kell kinyitni rejtett ajtot ami a könyvespolc.
  • Bravoman
    Van egy olyan problémám, hogy nem tudom a Y-Axis-t invertálni (szépen magyarul ). A kamerabeállításoknál hiába állítom át, nem változik semmi. A vízszintes tengelyt gond nélkül felcseréli. Ezt hogy lehet orvosolni? Találkozott már valaki ilyen problémával?
  • Gabe18
    Hát a nextgen-nek magának semmi köze a Tomb Raiderhez.Az annyi hogy a játékban a grafikát beállithatod vele ultra brutálissan nyagyszerűen gyönyörűre.Csak az a baj hogy ezek a grafikai dolgok az új Xbox 360 konzol tudását tükrözik.Igy pc-n még a kisebb "atomerőmövek" is behalnak tőle aztán akad,szaggat,stb...
    Szóval annyi hogy szép lesz tőle,ha van olyan géped hogy elbírja.
    Na ez a teljessen amatőr megfogalmazása volt a dolognak.Majd gondolom lesz szakszerűbb is.
  • Dexantreal
    itt olvasgatok és töltögetek végre...és a legtöbb hsz-ben szerepel a nextgen...mi a rák az a nextgen?...bocs a láma kérdésért,de hát én még egyetlen Tomb Raider-rel se géjmeltem,csak moziban néztem meg. Szal picit új a terep számomra.
  • Seth
    megvan kösz. Pedig nyomtam annál e-t, de úgylátszik rosszul álltam be..
  • Gabe18
    Földön jobbra van egy laptop vagy micsoda...
  • Seth
    nem tudom kinyitni:(
  • Pharaoh
    Nem emlékszem pontosan, az üvegfal mögött a számítógépes csávónál van egy páncélszekrény, abban van tán.
  • Seth
    a croft manorban hol van a mágneses kötél???
  • Bravoman
    Nekem 7800gtx-em van. Nextgennel az élvezhetőség határát súrolja, átlag 30fps-el megy, de ha nagyon sok poligon meg effekt van a képernyőn, akkor hajlamos leesni 15fps-re is. Ez azért durva, 100fps-t simán levesz a bekapcsolása.
    Viszont a látvány ég és föld...
  • Sarapetike
    nem vogom hol mondod :-/
  • Sarapetike
    nem nextgen van a ps2 csak ugyanugy néz ki na de nem ez a fontos lehetett volna alacsonyabb konfigal is ugyanilyen szép szerintem
  • Seth
    ps2 meg a nextgen graf?? xbox360-on esetleg
  • szaharin
    Sarapetike tudsz segiteni?:D
    amikor a vizet kell aramoltatni, tehat mar az elso csatornat megnyitottam hogy kihuztam azt a kart ott kozepen vagy mit, de hol a 2.vagy mitkell ezutan? ezmar sajna nincs a vegigjatszasban... :(
  • Sarapetike
    Hát srácok vigivitem én is 88% jó játék de a kamerekezelés szinte brutálisan szar pl az utolso küzdelemböl szinte semmit nem láttam szóval csak ugy vaktában és tényleg nagyon rövid joypad-dal is és billentyüzetel is kiprobáltam volt ami könyebb volt billentyüzetettel a grafika meg szép vagyis ilyen legyen minden játék min. csak nem kelljen hozzá ekkora gép mert mindenki tudja hogy a ps2 sokkal kissebb (kissebb orajel a proci de jó videokari) és mégis a nextgen -es garafikával megy. de jó lenne hozzá magyaritás söt szinkron is szerintem
  • Pharaoh
    Lövöd azokat a harangokt, amiket célbavesz, odamegy a vizikígyó, és akkor a mágneses kötéllel a fejére ejted a kalitkát.
  • Pharaoh
    Lara házában a gold rewal hol van?
  • Scott21
    Amúgy van itt valakinek 7800 GTX -e?? Ha van akkor azzal, hogy megy a nextgen? Szaggatás nélkül megy?