Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örök hála 😊

\"Az, aki valamely szabadságjogot felad egy kicsivel nagyobb biztonság érdekében az egyiket sem érdemli meg.\" (Benjamin Franklin-nak tulajdonított mondás)

A számítógépes srácnál a laptopot kell megbütykölni, és kinyílik egy széf, amiben benne van a grapple.

Installálva 7,6 GB a játék.. elég durva, ahhoz képest, hogy milyen rövid..

HELLO! Plíz vki csak annnyit mondjon hogyan hasznaljam a Curerom-ot és kell e vmi plusz fájl(vmi mds/mdf) az iTWINS verzióhoz!!! THX
Nem 4,26 GB a reloaded??
Croft Manor-t valaki kivesézte? Nem találom a Magnetic Grapple-t.

\"Az, aki valamely szabadságjogot felad egy kicsivel nagyobb biztonság érdekében az egyiket sem érdemli meg.\" (Benjamin Franklin-nak tulajdonított mondás)

MerlinW
Naja, 40%-körül járok, pedig alig kezdtem el... Innentõl sehogy sem értem mi ebben 7 és fél giga..😄

[merlinw.org]

Seth
micsoda?? tovább tart letölteni mint végigjátszani basszus, ez botrány <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

McW
Köszi, így már egész egyszerû volt!<#vigyor>

Mess with the best, and die like the rest...

N3v3rland
Akkor valaki megtudja mondani, hogy a Kazakhstan-os pályán a fekete szörnyet hogy kell kinyírni? Nagyon jó lenne, mert ott nagyon elakadtam <#szomoru1>

Unleash Your Inner Monkey

windrunner
Szupi viasz bábút csináltak Larából...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Tatyla
hát ez tényleg rövid...<#szomoru1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"minden évben kell egy TR"
Azért pont az AoD volt az, ami kb.3 év alatt készült el, féléves megjelenési csúszásokkal 😊
Kb. 5-6 óra játékidõ volt mediumon.

Lövöldözz sokat a tornyok ajtajára, és amikor már elég nagy a hangja, a szörny oda fog fordulni és elkezdi hallgatni.. akkor pedig húzd meg a kart a köteleddel, és ráesik a szöveg ketrec. Szólj ha vmi nem érthetõ, mert akkor átfogalmazom😄

Rohamsisak
Hát igen.

grebber
Kb milyen hosszú volt a game?

Next PC upgrade: 2022

Rohamsisak
Hát baromira nem csodálkozom képzeld, csak kérdeztem!!!

Örülj neki,nincs min idegesiteni magad...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

McW
Help please! Aki esetleg már megcsinálta a viziszörnyes részt Angliában, adjon némi instrukciót annak a mocsok, szarházi kibelezésére! Köszönöm...

Mess with the best, and die like the rest...

Elég ütõs a játék, mégszebb Lara, mint volt, csak kár, hogy ilyen rövidre sikeredett.. legalábbis rövidnek tûnt eléggé.. Lehet, hogy csak azért, mert olyan jó volt😊 Az igazat megvallva nincs sok kedvem újra végigmenni az összes pályán aranymedálokat keresgélve, hogy meglegyen a 100%.. De azért kíváncsi vagyok a többi extrára.

Maxtreme
Mivel az a kártya baromira nem tud sm3-at, ne csodálkozz.

Rohamsisak
Basszus 2.4ghz radeon9600 128mb és 1gbram mellett jól látom a menüben hogy a next gen opciót alapból szürkén hagyja és nem is választhatom?
Másnál is így van?

mila69en
nah látom megjelent ez is😄D

valaki röviden és tömören összefoglalná milyn lett

hozza a régi tombraider-ek hangulatát mert ami utoljára jött ki hát az hogyis mondejam jónagy sz@r volt az egész...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Szevasztok tud nekem valaki segíteni, mert én már az elején a barlangba, a fogaskerekeknél elakadtam? Ahogy bemegyek, állandóan bejön egy video és szanaszét darabolják a csajt a lapátok.
serito
Segíts nekem a longest journey topicba, köszi.!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Én is csak az AoD -ot hagytam félbe. Nagyon eröltették azt a kiforratlan motort, ill. érzõdött rajta a "minden évben kell egy TR" biznic..

[merlinw.org]

MerlinW
Ööö igaz. De a 4 is ugy kezdõdk nem? Sivatagban szenvedve egy barlangba menekülve indulunk neki a témának😊 Igaz ott valóban nem kopterrel dobnak le.

[merlinw.org]

Amikor barlanggal kezdõdik, az a 2-ik rész volt a kínai falnál, nem a 4-ik.
Tatyla
amikor elkezdtem játszani anno 97-ben még psx-en a TR1-el kezdtem...
végig is toltam mindet kivéve az AoD-t...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
Ja, arra nem reagáltam, hogy ez lehet tetszeni fog, mert sok köze nincs az eddigi TR-ekhez (játékkultúra szinten). Ez inkább amolyan akciódús konzol-kaland, egyszerübb feladványokkal, dinamikusabban, sztoriorientáltabban. Én a mostani Persia-khoz hasonlítanám.

[merlinw.org]

MerlinW
Két dolog. Egyik hogy az volt mindig a TR-ek varázsa hogy amolyan Prince of Persia (1994) játék kultúrája volt. Ezt az öregek értékelték a TR fanok meg megszerették😊

Másik hogy szvsz a mai napig a TR-eknek van a legjobb kamerakezelése. Leszámítva talén az elõzõt.

Végsõ soron meg lehet hogy nem a 4. részével kell elkezdeni egy játékot😊

[merlinw.org]

Kib.jó nõ még mindig ez a Larácska!!! Már alig várom, hogy jól... végigjátsszam!
Ha Next-Gen-t akarok stabil 25-30 fps-sel, milyen gépet vegyek, skacok?
Vagy azt még nem fejlesztették ki PC-re? :-)
Tatyla
ezt se én irtam ami eddig volt ,de még csak én is afrika elején vagyok...

Gerbill
Hát annyira a lelkembe tapostál hogy máris megyek a pszichológusomhoz.😊

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

MerlinW
Tudommal ugyanaz az ok. AMON. Állítsd Disabled-re amíg telepíted. Ha nem NOD-ot használsz akkor meg jó kérdés...

[merlinw.org]

Tatyla
Jó a végigjátszás, de nem írjátok tovább? 😄
Kéne egy kis help.
Military base legelején leírtottam mindenkit, merre tovább?
Nem tudok merre tovább menni 😊
Nos,lehet engem most megköveznek egy páran meg kiutálnak,de én világ életemben utáltam a TR-t.Pedig isten a tanúm én próbálkoztam,milliószor elkezdtem vele játszani(azzal a résszel amikor egy barlangba dobnak helipokkerrel)de sehogyan sem tudtam megszeretni.Nem tetszett az irrányítása szerencsétlenül totyogott a lara,a kamerakezelés,olyan helyekre kellett ugrani amit véletlenül sem lehetett látni.DE!!!! és most olyat teszek... feltelepítem és játszom vele mert mindenki azt mondja,hogy sokat változott elõnyére.A kamerakezelés jobb lett? Az irányítás? Ha ezek jobbak lettek akkor tuti FAN leszek.Bocs ha valakinek a lelki világába tapostam:-)

Rohamsisak
Most olyan gondom van hogy az install vége felé kiírja hogy: "Error, setup couldn't find trl.dat". Ez van az iso-nál és asszem clonedvd installjánál is!
De miért? Légyszi help, köszi!

MerlinW
<#worship> és neo-nak is😊

[merlinw.org]

Tatyla
elküldtem afrika elejétöl...

MerlinW
Csinálom én😊 már Japánban vagyok megint...😊 Csak hát izé, érted😊

[merlinw.org]

Rohamsisak
Visszaolvastam, megvan a gond megoldása, köszi! Már kezdtem megijedni hogy virus!

urbijoe
hogy lehet igy feltölteni a képeket hogy egymás mellett legyenek?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sarapetike
olvass picit vissza

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Rohamsisak
Sziasztok! Kéne egy kis segítség, arról van szó hogy amikor az install végén jár a setup akkor a nod32 bedob egy üzenetet hogy van valami vírus a game-ben, szóval az installálódó file-ok közt, nem tom hogy más vírusírtók is ezt csinálják-e de légyszi mondjatok v.mit, nálatok nem volt ez gond?
Mert igaz hogy addig kikapcsolhatnám a nod32-t de akkor meg mi van ha tényleg valami komoly vírus, nem merem feltenni!
Amúgy ugyanez van mindkét(clonedvd, iso) formátumnál!
Légyszi segítsetek, elõre is köszi!
(Ja, amugy wanadoorol van a game)

Sarapetike
szerintem a féktárcsa tul nagy olyan mitha a tárcsa lenne a küllö is de ha nem erre gondoltál akkor mond mire kilyukad az oldalam 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Rohamsisak
Sziasztok! Kéne egy kis segítség, arról van szó hogy amikor az install végén jár a setup akkor a nod32 bedob egy üzenetet hogy van valami vírus a game-ben, szóval az installálódó file-ok közt, nem tom hogy más vírusírtók is ezt csinálják-e de légyszi mondjatok v.mit, nálatok nem volt ez gond?
Mert igaz hogy addig kikapcsolhatnám a nod32-t de akkor meg mi van ha tényleg valami komoly vírus, nem merem feltenni!
Amúgy ugyanez van mindkét(clonedvd, iso) formátumnál!
Légyszi segítsetek, elõre is köszi!
(Ja, amugy wanadoorol van a game)

bannernek? 😛

egyszerû tudom, de ez a játék olyan különleges, hogy illik hozzá 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

matamm
valaki eltudná mondani h h kell kilõni azt az elektromos gömböt mert sehogy nem tudok rájönni:'(

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty