Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scott21
azt hiszem vennem kell a játékhoz egy 7900 GTX-et 😊)
Na meg 2 giga ramot 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Scott21
Ki kell nyitni a 2 kezét, hogy kinyíljon! Az egyik mélyedésnél vagyis kapcsolónál ott van egy kocka azt told rá a kapcsolóra aztán vissza a másik oldalra és rá kell állni a másik kapcsolóra aztán gyorsan a szobor elé és kilõni a mágneses zsinórt és húzni ameddig csak lehet.
Ha leesel akkor próbáld újra..
Remélem érthetõen leírtam 😊)

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

-ezt

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem fagy be mert azon be se lehet ezt kapcsolni a nextgen opciót...<#buck>

Johnny23
..sztem gamepaddal a tuti jáccani,bár igencsak szokni kell....ti átállitottátok a gombokat a controlsban padnál??

..illetõleg az a combat mode-s azok mik ?? melyik a legjobb?

..1ébként a gamma szuper!!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Valaki pls HELP!!
Nepálban a mérleg kezû Budha szobornál mi a teendõ, hogy tovább lehessen jutni? Sehogyse jövök rá, és nem találok semmi útmutatót, vagy segítséget...

Elõre is thx!

Est Sularus Oth Mithas

Scott21
És hány MB-os a 7800 GTx-ed? 256?

(eddig az AoD volt a kedvenc TR-em, végre nem minden négyzet alakú 😊 )

Sajnálom, hogy így érzed. Szerintem ezzel az irányítással kicsit közelíteni akartak a Prince-hez, bár a Prince az brutálisan nehéz TR-hez képest.
Én az összes TR-t végigjátszottam kiegészítõstûl többször (igen a AoD-t is... hehehe)
Nekem abszolút hozta a régi feelinget. Az akció/ügyeskedés aránya szerintem pont jó volt, pár nem nehéz "pázl", bár a az ügyességi részek nem túl nehezek, de ez megbocsátható. Legalább nem kopaszodtam meg mint a Prince alatt, és így szívesebben újrajátszom a pályákat is.
Amit kár hogy nem javítottak, az a hulák eltünése (de legalább nem villognak elõtte), vér abszolút hiánya, meg kicsit talán tényleg rövid volt.
Mindent összevetven nekem nagy-nagy pozitívum a játék és azt mondhatom hosszú-hosszú évek után: "Na végre!"

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csacsi
Szerencsére igazad van. Konzolon tényleg jobban irányítható. Bár én konzolon vittem végig az összes részt. És igen. ez egy ügyességi akciójáték, mindig is az volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nem baj, nekem ez is megfelelt. Olvastam,h elvilleg egy radeon 9600 mittoménmilyen vidi kártyán befagy ez a bizonyos nextgen,mint állat...igaz ez? mer nekem is radeonom van..vagy azért a gép is számít mellé? egy erõsnek mondható P4esem van.

szóval köszi ezt az infot<#wave>...nekem tökéletes volt,mert gép terén eléggé láma vok<#hehe>...csak géjmelgetek és semmi tudás.majd változtatok ezen elõbb-utóbb.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nna akkor egy kis különvélemény a játékról. Elõre leszögezem hogy az elsõ 4 részt játszottam végig ha jól emlékszem azok közel tökéletesek voltak (A kor grafikai szintjén, ill. játékélményben ma is...). Ebben az új részben valahogy az irányítást nem tudom hova tenni. Úgy emlékszem régen ha a jobbra nyomtam a kurzorgombot lara fordult helyben ha állt, ha mozgott akkor irányt váltott. Most meg mindenképpen valamerre mozdul. Bénaság, hogy lehet így pontos ugrásokat kivitelezni szikla szélérõl? Hasonló elkefélt dolog a hátrálás/elõreugrás hiánya is. TR2 vagy 3 hozta be a jobbra-balra oldalazást, ez itt hiányzik. Hiányzik a kapaszkodás gombja is. =:o Hiányzik a numpad-on a "0" gomb is amivel "nézelõdni" lehetett. Tudom ott van az egér. De a régi részekben semmi szükség nem volt az egérre. Ma se volna, mert kényelmetlen a billentyûzetet és egeret egyszerre használni. FPS-ben semmi probléma az egér+billencs kombóval de ez nem az a játék. Ráadásul az egér/nézet állásától is függ hogy merre ugrik lara. Na ez végképp az idegeimre megy.
A grafika szép de ez egy ügyességi játék (lenne) szóval nem igazán érdekel hogy néz ki.
Erõs a gyanum hogy alapvetõen ez egy konzolos történet amit a pc-sek is megkaptak a rend kedvéért. De már rég elveszett a hajdani játékélmény. Ez most már egy konzolos ugrálós, lövöldõzõs gama semmi több.
valaki írja le please mert seholse találom, má külföldi forumon is néztem.
hogy croft manorba hol van 3 silver reward és 1 gold reward.
dolgozó szobába könyvek kilognak de benyomnise tudom se semmi.Pedig gondolom azokkal kell kinyitni rejtett ajtot ami a könyvespolc.
Van egy olyan problémám, hogy nem tudom a Y-Axis-t invertálni (szépen magyarul <#smile>). A kamerabeállításoknál hiába állítom át, nem változik semmi. A vízszintes tengelyt gond nélkül felcseréli. Ezt hogy lehet orvosolni? Találkozott már valaki ilyen problémával?
Hát a nextgen-nek magának semmi köze a Tomb Raiderhez.Az annyi hogy a játékban a grafikát beállithatod vele ultra brutálissan nyagyszerûen gyönyörûre.Csak az a baj hogy ezek a grafikai dolgok az új Xbox 360 konzol tudását tükrözik.Igy pc-n még a kisebb "atomerõmövek" is behalnak tõle aztán akad,szaggat,stb...
Szóval annyi hogy szép lesz tõle,ha van olyan géped hogy elbírja.
Na ez a teljessen amatõr megfogalmazása volt a dolognak.Majd gondolom lesz szakszerûbb is.<#buck>

itt olvasgatok és töltögetek végre<#hehe>...és a legtöbb hsz-ben szerepel a nextgen...mi a rák az a nextgen?<#hehe>...bocs a láma kérdésért,de hát én még egyetlen Tomb Raider-rel se géjmeltem,csak moziban néztem meg. Szal picit új a terep számomra.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Seth
megvan kösz. Pedig nyomtam annál e-t, de úgylátszik rosszul álltam be..

PSN ID.: Beegabor

Földön jobbra van egy laptop vagy micsoda...

Seth
nem tudom kinyitni😞

Pharaoh
Nem emlékszem pontosan, az üvegfal mögött a számítógépes csávónál van egy páncélszekrény, abban van tán.

Seth
a croft manorban hol van a mágneses kötél???

Nekem 7800gtx-em van. Nextgennel az élvezhetõség határát súrolja, átlag 30fps-el megy, de ha nagyon sok poligon meg effekt van a képernyõn, akkor hajlamos leesni 15fps-re is. Ez azért durva, 100fps-t simán levesz a bekapcsolása.
Viszont a látvány ég és föld...
Sarapetike
nem vogom hol mondod :-/

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
nem nextgen van a ps2 csak ugyanugy néz ki na de nem ez a fontos lehetett volna alacsonyabb konfigal is ugyanilyen szép szerintem

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Seth
ps2 meg a nextgen graf?? xbox360-on esetleg

Sarapetike tudsz segiteni?😄
amikor a vizet kell aramoltatni, tehat mar az elso csatornat megnyitottam hogy kihuztam azt a kart ott kozepen vagy mit, de hol a 2.vagy mitkell ezutan? ezmar sajna nincs a vegigjatszasban... 😞

Sarapetike
Hát srácok vigivitem én is 88% jó játék de a kamerekezelés szinte brutálisan szar pl az utolso küzdelemböl szinte semmit nem láttam szóval csak ugy vaktában és tényleg nagyon rövid joypad-dal is és billentyüzetel is kiprobáltam volt ami könyebb volt billentyüzetettel a grafika meg szép vagyis ilyen legyen minden játék min. csak nem kelljen hozzá ekkora gép mert mindenki tudja hogy a ps2 sokkal kissebb (kissebb orajel a proci de jó videokari) és mégis a nextgen -es garafikával megy. de jó lenne hozzá magyaritás söt szinkron is szerintem

Pharaoh
Lövöd azokat a harangokt, amiket célbavesz, odamegy a vizikígyó, és akkor a mágneses kötéllel a fejére ejted a kalitkát.

Pharaoh
Lara házában a gold rewal hol van?

Scott21
Amúgy van itt valakinek 7800 GTX -e?? Ha van akkor azzal, hogy megy a nextgen? Szaggatás nélkül megy?

Scott21
Benne volt a tv-ben a TR Legend. A tv2-n az aktívban. Azt mondták róla, hogy megjelent amerikában! 😊)

Hali Tudja valaki hogy kell megölni a hydrát én mindig fübe harapok.
Elõre is THX

AMD Athlon64 X2 DualCore6000+, 4x1GB DDR2 800mhz, Gainward Nvidia GeForce 9600GT 512MB PCI-E, ASUS M2N-E SLI Alaplap / Hewlett Packard Pavilion dv5-1180eh

Tatyla
85% és vége ez nattyon rövid...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Csibe001
Ugye?! Én is ugyanezt írtam mármint a fahrenheit-es dolog 😊

Sarapetike
kösz

hát nemtom.....nekem a kedvenc tomb raiderem az 1 és az 5 volt de ez teccik a legjobban 😛 😊 sztem tökéletesen beleiilik az amikór te nyomod a felfelegombot picit fahrenhaitos lett 😊)) de ez az én saját véleményem jó és kész 😊
Seth
odamész hozzá, aztán nyomsz egy E-t. Egyébként kinyírod oszt vége 😞

Sarapetike
ütöm vágom de semmi kicsit kezedek idege lenni

Tatyla
pont ezt akartam én is kérdezni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sarapetike
Boliviában azt a piros,feket szinü szörnyet hogy kell megölni??
van nálam vmilyen kard avval megcsapkodom és félig lemegy az élete és akkor leesik van egy felkiálto jel és látom Amandátmit csináljak???

7600GT ára kb 60 rugó. És messze gyengébb mint egy 7800-as, amin alig röcög a nextgen 20-30 frammel. Gondolhatjátok mennyire jól mehet 7600-al.<#boxer>

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Na de Radeon 9... van mellette.Na mindegy,ez van a readme-ben,találja ki aki ért hozzá.

Szerintem is jó játék lett,de néhány eleme szerintem nem illett bele.Elsõsorban azok a részek ahol az irányok lenyomásával kellett továbbmenni,ez nem tudom minek kellett bele.Amugyis az ügyességi részek elég egyszerüek lettek,fõleg döntõ változásnak érzem hogy ugrás után Lara magától megkapaszkodik,mig az elsõ 5 részben a kapszkodáshoz külön gomb volt.
Amugy nekem a 2 társ se hiányzott,hogy folyamatossan ott szövegeljenek a háttérben,meg ami orditozásokat motorozás közben benyomtak...
Szóval szerintem még mindig az elsõ 4 rész a legjobb,de azt hiszem "olyan" tomb raiderek már ugysem lesznek.
De ezzel együtt ez is nagyon jó volt,és méltó folytatás,feledteti az AoD csúnya bukását.

NeoMaN
No picit nyomtam nextgenben, nem is olyan vészes. 20-50 fps között volt, viszont az 1giga ram kevés. amd64 3800+, 7600gt

ati2002
Ha GF3 Ti jó hozzá, akkor a R8500 is...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Úgynézem nem...

Minimum:
"GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
"

Messze a legjobb folytatás.
Most toltam végig mediumon, most jön a a heavy. Meg megprobálom begyûjteni az összes szobrot. Mondjuk a bronzból és silverpõl 1-2 híán az összeset öszegyûjtöttem a gameban, de a goldból csak egyet.

Nem tudja valaki, hogy az elsõ pályán hol van a gold szobor?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gamerman01
A játék elindul 8500-ös atival??

Lord Myn
Szerintem nem az Atival van baj, hanem hogy nem támogatja SM 3.0-t az X800, X1xxx-es Atik-kal biztos megy a nextgen.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Noninnyó
Hát passz, de azt hiszem, hogy ez a játék inkább nvidia párti, a logoból is következtetni lehet rá, szal lehet, hogy atival nem nagyon van nextgen.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |