Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg 2 giga ramot 😊
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Ha leesel akkor próbáld újra..
Remélem érthetõen leírtam 😊)
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
..illetõleg az a combat mode-s azok mik ?? melyik a legjobb?
..1ébként a gamma szuper!!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Nepálban a mérleg kezû Budha szobornál mi a teendõ, hogy tovább lehessen jutni? Sehogyse jövök rá, és nem találok semmi útmutatót, vagy segítséget...
Elõre is thx!
Est Sularus Oth Mithas
Én az összes TR-t végigjátszottam kiegészítõstûl többször (igen a AoD-t is... hehehe)
Nekem abszolút hozta a régi feelinget. Az akció/ügyeskedés aránya szerintem pont jó volt, pár nem nehéz "pázl", bár a az ügyességi részek nem túl nehezek, de ez megbocsátható. Legalább nem kopaszodtam meg mint a Prince alatt, és így szívesebben újrajátszom a pályákat is.
Amit kár hogy nem javítottak, az a hulák eltünése (de legalább nem villognak elõtte), vér abszolút hiánya, meg kicsit talán tényleg rövid volt.
Mindent összevetven nekem nagy-nagy pozitívum a játék és azt mondhatom hosszú-hosszú évek után: "Na végre!"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
szóval köszi ezt az infot<#wave>#wave>...nekem tökéletes volt,mert gép terén eléggé láma vok<#hehe>#hehe>...csak géjmelgetek és semmi tudás.majd változtatok ezen elõbb-utóbb.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A grafika szép de ez egy ügyességi játék (lenne) szóval nem igazán érdekel hogy néz ki.
Erõs a gyanum hogy alapvetõen ez egy konzolos történet amit a pc-sek is megkaptak a rend kedvéért. De már rég elveszett a hajdani játékélmény. Ez most már egy konzolos ugrálós, lövöldõzõs gama semmi több.
hogy croft manorba hol van 3 silver reward és 1 gold reward.
dolgozó szobába könyvek kilognak de benyomnise tudom se semmi.Pedig gondolom azokkal kell kinyitni rejtett ajtot ami a könyvespolc.
Szóval annyi hogy szép lesz tõle,ha van olyan géped hogy elbírja.
Na ez a teljessen amatõr megfogalmazása volt a dolognak.Majd gondolom lesz szakszerûbb is.<#buck>#buck>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Viszont a látvány ég és föld...
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
amikor a vizet kell aramoltatni, tehat mar az elso csatornat megnyitottam hogy kihuztam azt a kart ott kozepen vagy mit, de hol a 2.vagy mitkell ezutan? ezmar sajna nincs a vegigjatszasban... 😞
Elõre is THX
AMD Athlon64 X2 DualCore6000+, 4x1GB DDR2 800mhz, Gainward Nvidia GeForce 9600GT 512MB PCI-E, ASUS M2N-E SLI Alaplap / Hewlett Packard Pavilion dv5-1180eh
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
van nálam vmilyen kard avval megcsapkodom és félig lemegy az élete és akkor leesik van egy felkiálto jel és látom Amandátmit csináljak???
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Amugy nekem a 2 társ se hiányzott,hogy folyamatossan ott szövegeljenek a háttérben,meg ami orditozásokat motorozás közben benyomtak...
Szóval szerintem még mindig az elsõ 4 rész a legjobb,de azt hiszem "olyan" tomb raiderek már ugysem lesznek.
De ezzel együtt ez is nagyon jó volt,és méltó folytatás,feledteti az AoD csúnya bukását.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Minimum:
"GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
"
Most toltam végig mediumon, most jön a a heavy. Meg megprobálom begyûjteni az összes szobrot. Mondjuk a bronzból és silverpõl 1-2 híán az összeset öszegyûjtöttem a gameban, de a goldból csak egyet.
Nem tudja valaki, hogy az elsõ pályán hol van a gold szobor?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W