3942
  • alert
    CRC hiba az adathibára utal. Pech. Vagy rosszul szedted le vagy rosszul írtad ki vagy hibás a lemez, bármi lehet. Még az is, hogy rossz a dvd olvasód. Minden adathibával kapcsolatos dolog lehet.
  • szaharin
    minemmegy ott?:D mesz ugralsz azt kesz..
  • bogyoka
    Mi nálunk is ugyanez volt, de addig muszáj volt a vírusirtót már uninstallozni, másképp nem tudtuk feltenni:)
  • szaharin
    uninstallald akkor..majd miutan feltetted a jatekot visszateheted..
  • bogyoka
    Most nem győztem visszaolvasni bocsi, de most itt nemtom hogy meneküljek, vagy mit csináljak, mindig sikerül meghalnom:DD
    Hogy csináljam? Rohannék, közben lőnék, de késő, mert lelőnek:((

kép, itt nem megy sehogysem!:)
  • Agy Halott #1967
    Vmi megint nem jó! Virusirtot kikapcsoltam es mielott bef. a telepitest ezzel a hibaval kilép:

• NAAAZOOO
    HELP??? A telepítés közben ezt írja ki "CRC error occured while installing" és kidob a tálcára! MIT CSINÁLJAK? /nem NOD32 vírusírtóm van/
  • barni44
    Hello
    Lenne pár kérdésem: az első hogy hogy lehet kihúzni a könyveket Lara házában mert nekem az E-vel nem csinál semmit. A második hogy nekem az extráknál ha bemegyek objekt modelsbe és azon belül a kazasztánosba akkor nekem hibát ír ki és kilép a windowsba miért van ez???
  • Noninnyó
    Nálam megy a mentésed, no problemo.
  • Agy Halott #1963
    #1943 #1944 - koszi a valaszt!
  • Hoz_Hun
    Ja hogy neked nem indul el a játék, mert felpatchelted. Értem. Akkor jó... akarom mondani az nem jó, de akkor a mentésnek jónak kell lennie. :)
  • szaharin
    a jatek nem indul, amugy bisztosjo a mentes...
  • Hoz_Hun
    ???
    Valóban feltettem a patchet. Így nem tudjátok betölteni?
    Ezt nézze meg valaki.
  • szaharin
    koszonjuk a mentest, de nemtudom megnezni mert feltettem a patchet es igy nemindul..:D
  • Hoz_Hun
    Jó szórakozást hozzá.
  • Hoz_Hun
    Na akkor itt van:
    A 100%-s unlockolt mentés

Egyébként köszi a feltöltő linket.
  • GeneralsHungary
    http://rapidshare.de/ Ez a legjobb, ide bármint feltölthetsz.
  • Hoz_Hun
    Feltöltöm én, csak mondjátok meg hova.
  • Hoz_Hun
    Thx. TR Legend 2 nem tölthető le viszont felhívot Lara és gratulált...hehehehe.
  • szaharin
    nemakarod feltolteni a 100%os mentest?
  • alebardo
    Sikerült végre feltelepítenem de indítás után kilép, mitől lehet ez? kösz!
  • Noninnyó
    Gratula. Azt reméltem, hogyha minden fullra kész, letölthetővé válik a TR Legend 2 :-D
  • Norbi101 gamer
    GRATULA , én ilyenekkel már nem szorakozok , végigvittem de erre már nincs türelmem.
  • Hoz_Hun
    Hahahahaha... és MEGVAN.

Jelentem kész minden 100% az összes reward, az összes Time Trial.

Az utolsó Time Trial unlockolta a maradék három outfitet: egy sima amandát a gonosz mellé, meg két bikinit Larának.
  • Gerbill
    Mostmár a végét is ismerve a történet nagyon jó lett. De szerintem még nincs vége, hamarosan jön a folytatás.
  • Mentoloshurkaka
    Na nehezen de végigvittem Hard fokozat-90%...Valaki tud valami leírást adni hogy Lara házában hol találom a szobrokat?
  • sagjoz
    Már meg van:-) a megoldás
  • sagjoz
    itt akadtam meg segíete vki?
  • MerlinW
    Minden 5. kérdés után ott van a válasz...

Egyébként kapcsold ki az AMON-t telepítés és crack-elés alatt.
  • echooo
    nem akarlak +bántani de kb 1000000000000000000000 már mondták hogy kapcsold ki a virusirtot mert azt hixi hogy virosos pedig nem csak hasonlit egy virus"neváre" szoval telepités idejére kapcsold ki a virusirtot jah és nem lex virusos a géped
    :D:D:D
  • sagjoz
    kép
  • Agy Halott #1941
    sziasztok! Volna egy kis problémam a telepítéssel! A telepítés vége előtt a nod32 kijelez, hogy vírus és nem telepíti fel teljesen! Megnézem a telepitett mappát és 100Mb-os fajlok vannak benne ilyen kitejesztésűek: 001, 002, 003 ;stb.
    HELP!
  • sagjoz
    Én is elakadtam egy résznél! A West-America résznél! Amikor egy szobor keze oda van bilincselve a fahoz, és van valami csillogó a hasában! A lényeg az hogy vhogy a vizet elzáró kaput kell megnyitni de nem tudom hogy hogyan! Már próbáltam mindent!:-(
  • Hoz_Hun
    Szivessen. :)
  • GazVezir
    Köszönöm szépen!
    A sok-sok komment között kicsit elkeveredtem.
  • Fenrir

Bocsi, elírtam elsőre.
  • GazVezir
    Sikerült elakadnom.
    A harangos rész utánna ugyebár kiemelkedik az a csúf sárkány a vízből. Vele mit kell csinálni? Előre is köszönöm!
  • marsu
    Köszi, próbálom.
  • Noninnyó
    ÁÁÁÁÁ, az volt az, ide tényleg nem oldalaztam el. Megvan!! Köszönöm a segítséget :-D
  • Fenrir
    A tesla ágyú felett van 4 gömb amiket egyesével addig kell lőnöd míg az elektromágnesesség ott nem tartja. Mikor mind a 4 gömb "áll" és tartják az energiakisülések akkor kiugrasz az ágyúból és a feletted lévő burkokból kikapod a karddarabot a mágneskampóval. Ennyi...