3942
-
#1972 CRC hiba az adathibára utal. Pech. Vagy rosszul szedted le vagy rosszul írtad ki vagy hibás a lemez, bármi lehet. Még az is, hogy rossz a dvd olvasód. Minden adathibával kapcsolatos dolog lehet. -
szaharin #1971 minemmegy ott?:D mesz ugralsz azt kesz.. -
#1970 Mi nálunk is ugyanez volt, de addig muszáj volt a vírusirtót már uninstallozni, másképp nem tudtuk feltenni:) -
szaharin #1969 uninstallald akkor..majd miutan feltetted a jatekot visszateheted.. -
#1968 Most nem győztem visszaolvasni bocsi, de most itt nemtom hogy meneküljek, vagy mit csináljak, mindig sikerül meghalnom:DD
Hogy csináljam? Rohannék, közben lőnék, de késő, mert lelőnek:((
kép, itt nem megy sehogysem!:) -
#1967 Vmi megint nem jó! Virusirtot kikapcsoltam es mielott bef. a telepitest ezzel a hibaval kilép:
-
NAAAZOOO #1966 HELP??? A telepítés közben ezt írja ki "CRC error occured while installing" és kidob a tálcára! MIT CSINÁLJAK? /nem NOD32 vírusírtóm van/ -
barni44 #1965 Hello
Lenne pár kérdésem: az első hogy hogy lehet kihúzni a könyveket Lara házában mert nekem az E-vel nem csinál semmit. A második hogy nekem az extráknál ha bemegyek objekt modelsbe és azon belül a kazasztánosba akkor nekem hibát ír ki és kilép a windowsba miért van ez??? -
#1964 Nálam megy a mentésed, no problemo. -
#1963 #1943 #1944 - koszi a valaszt! -
Hoz_Hun #1962 Ja hogy neked nem indul el a játék, mert felpatchelted. Értem. Akkor jó... akarom mondani az nem jó, de akkor a mentésnek jónak kell lennie. :) -
szaharin #1961 a jatek nem indul, amugy bisztosjo a mentes... -
Hoz_Hun #1960 ???
Valóban feltettem a patchet. Így nem tudjátok betölteni?
Ezt nézze meg valaki. -
szaharin #1959 koszonjuk a mentest, de nemtudom megnezni mert feltettem a patchet es igy nemindul..:D -
Hoz_Hun #1958 Jó szórakozást hozzá. -
Hoz_Hun #1957 Na akkor itt van:
A 100%-s unlockolt mentés
Egyébként köszi a feltöltő linket. -
#1956 http://rapidshare.de/ Ez a legjobb, ide bármint feltölthetsz. -
Hoz_Hun #1955 Feltöltöm én, csak mondjátok meg hova. -
Hoz_Hun #1954 Thx. TR Legend 2 nem tölthető le viszont felhívot Lara és gratulált...hehehehe. -
szaharin #1953 nemakarod feltolteni a 100%os mentest? -
alebardo #1952 Sikerült végre feltelepítenem de indítás után kilép, mitől lehet ez? kösz! -
#1951 Gratula. Azt reméltem, hogyha minden fullra kész, letölthetővé válik a TR Legend 2 :-D -
Norbi101 gamer #1950 GRATULA , én ilyenekkel már nem szorakozok , végigvittem de erre már nincs türelmem. -
Hoz_Hun #1949 Hahahahaha... és MEGVAN.
Jelentem kész minden 100% az összes reward, az összes Time Trial.
Az utolsó Time Trial unlockolta a maradék három outfitet: egy sima amandát a gonosz mellé, meg két bikinit Larának. -
#1948 Mostmár a végét is ismerve a történet nagyon jó lett. De szerintem még nincs vége, hamarosan jön a folytatás. -
Mentoloshurkaka #1947 Na nehezen de végigvittem Hard fokozat-90%...Valaki tud valami leírást adni hogy Lara házában hol találom a szobrokat? -
sagjoz #1946 Már meg van:-) a megoldás -
sagjoz #1945 itt akadtam meg segíete vki?
#1942 -
#1944 Minden 5. kérdés után ott van a válasz...
Egyébként kapcsold ki az AMON-t telepítés és crack-elés alatt. -
echooo #1943 nem akarlak +bántani de kb 1000000000000000000000 már mondták hogy kapcsold ki a virusirtot mert azt hixi hogy virosos pedig nem csak hasonlit egy virus"neváre" szoval telepités idejére kapcsold ki a virusirtot jah és nem lex virusos a géped
:D:D:D -
sagjoz #1942 kép -
#1941 sziasztok! Volna egy kis problémam a telepítéssel! A telepítés vége előtt a nod32 kijelez, hogy vírus és nem telepíti fel teljesen! Megnézem a telepitett mappát és 100Mb-os fajlok vannak benne ilyen kitejesztésűek: 001, 002, 003 ;stb.
HELP! -
sagjoz #1940 Én is elakadtam egy résznél! A West-America résznél! Amikor egy szobor keze oda van bilincselve a fahoz, és van valami csillogó a hasában! A lényeg az hogy vhogy a vizet elzáró kaput kell megnyitni de nem tudom hogy hogyan! Már próbáltam mindent!:-( -
Hoz_Hun #1939 Szivessen. :) -
GazVezir #1938 Köszönöm szépen!
A sok-sok komment között kicsit elkeveredtem. -
#1937 #1857
Bocsi, elírtam elsőre. -
GazVezir #1936 Sikerült elakadnom.
A harangos rész utánna ugyebár kiemelkedik az a csúf sárkány a vízből. Vele mit kell csinálni? Előre is köszönöm! -
#1935 Köszi, próbálom. -
#1934 ÁÁÁÁÁ, az volt az, ide tényleg nem oldalaztam el. Megvan!! Köszönöm a segítséget :-D -
#1933 A tesla ágyú felett van 4 gömb amiket egyesével addig kell lőnöd míg az elektromágnesesség ott nem tartja. Mikor mind a 4 gömb "áll" és tartják az energiakisülések akkor kiugrasz az ágyúból és a feletted lévő burkokból kikapod a karddarabot a mágneskampóval. Ennyi...