3942
  • Noninnyó
    Hmm, ez lehet az. Na mindjárt lecsekkolom. Nem fogok ott lezuhanni? Lehet még jobbfele menni?
  • Csoder
    A pálya szélein lévő karokat húzd meg, ha megvan, akkor az ágyúval a gömböket lökdösd bele az áramkörbe, majd szálj ki az ágyúból, és az ágyú fölé nézz, aztán a köteleddel rántsd le a kard egy részét.
  • Hoz_Hun
    Na ahogy elkezdtem beugrott még egy hely.
    Rögtön az elején, ahol a három leomló jégcsapon kell ugráni, továbugrunk a peremre, onnan egyel fel és eredetileg itt fel a tetejére, ahol belőve a falat tudunk továbmenni. Na itt ne kapaszkod fel a tetejére a kilőhető falhoz, hanem oldalazz el jobbfele és kicsit távolabb ha felkapaszkodsz ott van egy silver reward.

Mond, hogy ez nem volt meg...
  • Noninnyó
    Imába foglalom a neved, ha megtalálod :-)
  • Hoz_Hun
    Na mindjárt utánnanézek, hol a nepáli 6 ezüst. Ha egyszer megtaláltam őket, meglesznek újra.
    Betöltök egy régebbi állást háta van előtte.
  • Hoz_Hun
    De gyanítom, hogy talán azokért sem outfitet kapok. Lehet jobban szét kéne néznem Lara birtokán.
  • Noninnyó
    99%-nál vok. Az a nyomoronc 1 nepáli ezüst nem akar meglenni. Ma is 3x végiglőttem mindent, benéztem mindenhova, de semmi. Jól elrejtették. Anglia, Japán és Kazasztán fullos, Bolíviában 1 bronz kell, Peruban is 1 bronz kell, Gánában 2 ezüst, és ugye Nepálban 1 ezüst. Ennyire telt.
  • Hoz_Hun
    Nem. Négy hiányzik, ha kettő Time Trialt megcsinálok, marad még kettő, amit nem tudom honnal lesz meg.
  • Seth
    egyébként:
    "már csak két Time Trial van hátra (Peru és Wast Africa). Honnan lesz meg a maradék két outfit mert szerintem csak 1 outfitet kapok Time Trialonként"

a maradék két time triál az két outfit nemde?? :D
  • Hoz_Hun
    Neked melyik Time Trialok hiányoznak még?
  • Hoz_Hun
    Nem.
    Hardon is végignyomtam.
  • Pharaoh
    Elméletilag a Time Trial a Hard-nál keményebb fokozat.
  • Pharaoh
    Én West Afrikáért outfitet sem kaptam.
  • Seth
    hard-ra nem osztanak ki valamit??
  • marsu
    Sziasztok, azon a pályán vagyok, ahol Amanda rám uszítja azt a csúnya lényt. Lövöm, mint az állat, van amikor az energiája lemegy egészen kicsire, de eltűnik, és feltölti magát. Mi a megoldás??? Segítsetek köszi.
  • Hoz_Hun
    Na mostmár tényleg nem értem. Megcsináltam a a Boliviai Redux Time Trialját és nem unlockolt outfitet (csak specialt adott, az meg kit érdekel ugy sem akarok csítelni). Van 28 outfitem és 4 db kérdőjelem. Öszes reward megvan és már csak két Time Trial van hátra (Peru és Wast Africa). Honnan lesz meg a maradék két outfit mert szerintem csak 1 outfitet kapok Time Trialonként.
  • Csoder
    Basszus tényleg, de vaksi vagyok. :)))[pirul]
  • Pharaoh
    Az egyik sírt oda lehet húzni az eltört oszlophuz, a csillárt meglengeted a harang felé, majd felugrasz az oszlopra, onnan a súlyra, a harang felemelkedik és a csillár megkongatja.

De ha pl a lenti keresőbe beírod, hogy harang úgy is meglesz: Ennyiszer volt már:
  • Sam87
    Hello!
    Az Angol pályán amikor A kardot kell megszerezni atz, hogy kell megcsinálni!Van adva egy sírkődarab, a harang amit le lehet súlyozni, de nem értem a lényegét! Kérlek segítsetek! Köszi
  • Pharaoh
    Ha rendesen rátoltad (ilyenkor már nem lehet lehúzni róla) Ott nyilik egy titkos átjáró, ahonnan az egyik könyvespolcot rántottad le.
  • Csoder
    Croft Manor könyvtárában a két polcot rátoltam a két szürke kőre, de semmi. Ilyenkor a könyvtári titkosajtónak kéne nyilnia nem? Vagy valami másnak, ami elkerülte a figyelmem?
  • Hoz_Hun
    Na srácok vagy alapossan benéztem vagy nem tudom, de most hiányzik még 4 outfitem. A vicc az, hogy már csak három Time Trial van hátra, úgyhogy nem tudom, mi adja a negyedik outfitet.

Ja, ha valakit érdekel, mi adja Amandát, mint játszható karaktert, akkor elárulom, hogy a Kazasztáni Time Trial. Nem könnyű. Majdnem fél órát ad rá a game, de nekem nem egész egy percem maradt a végére, úgy hogy nem haltam meg és el sem rontottam semit a pályán.
  • Gerbill
    A Atar Wars Empire at Warhoz még aznap kiadták a patchet mikor kijött a játék
  • Norbi101 gamer
    Ja értem, sorry
  • Rage47
    majd csak kijön egy 1.1-es:)
  • lck
    Aha - nem jó a crack.
  • Noninnyó
    TOMB RAIDER: LEGEND PC PATCH V 1.1

Még meleg a Legend, de már itt van az első patch rá!
    Ez a patch a NextGen opciót aktiválja csupán, mérete mégis 16 megabájtra rúg.
    Használata csak az európai változatra érvényes!
  • Alien1024
    1.1 es patc után nektek változot valami én most szedem a patcht
  • Yrda
    Azért köszi.
  • aGGi
    na megvan. eccerre kellett mind2-t forgatni. Megvan az arany a croft manorban. Itt még kell 5 bronz,5 ezüst.
  • Hoz_Hun
    Az új patch, saját tapasztalat: feltettem (megvan eredetiben a game). A Next Gen opció kb 10x gyorsabb. Nem azt mondom, hogy hasít, de akár már játszható is. Az izmosabb kártyákon mostmár szépen fog futni szerintem. Kijavitották azt a bugot is hogy kilép a game az Extrák/Object models/ pár tárgyánál. Nálam ezelőtt Kazahasztáni objektomokat meg sem engedte nézni (eredetivel sem). Most már jó.

Ja azt majd még ellenőrzöm, hogy Kazasztánban a motoros rész második felében, nekem bugos volt pár tereptárgy (sziklán mintha át lehetett volna látni, meg pár fa törzsén). Kiványi vagyok javították-e.
  • aGGi
    A kandalló feletti szinten van 2 tábla. Már régebben elfordítottam,kető olyan arc jött elő a két táblán,amiknek kilóg a nyelve. De ha azt megnyomom lassan elkezd forogni,előjön a C betűs embléma szerűség,és gyorsan vissza. nincs semmilyen vers.
  • Fenrir
    Még nincs, én is kerestem.
  • aGGi
    croft manorban nem találom az aranyat. egyenlőre ne mondjátok meg,még keresem. teccik,h rejtályes versekkel van megaszondva,h hol mi van ;). Elértem a 90%-ot.
  • Noninnyó
    Valahol olyat olvastam, hogy ez az új peccs csak az angliai verzióhoz jó, az amerikaihoz nem. Egyébként a teljesítménnyel csinál valamit. Valszeg nem a bugokat javítja.
  • Yrda
    És olyat merre lehet találni?
  • Noninnyó
    Feltétlenül, de nem hiszem, hogy meglesz. Te előbb fogod meglelni :-)
  • Pharaoh
    Én 99%-nál, szólj, ha megvan az ezüst Nepálban.
  • Csoder
    Vagy a kevésbé durvábbak használhatják a mágneses kötelet ;)))
  • Noninnyó
    Én már tegnap leszedtem, jók, csak kár, hogy nem az összes van fenn. Nepáli hiányzik a leginkább.