Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Vajon lesz-e még folytatása a gamenek?

Next PC upgrade: 2022

Seth
akkor menj vissza a terembe, mondj el egy imát, erre feltámadnak a lovagok és ledarálják a hidrát....-_-*

PSN ID.: Beegabor

heliosz007
nekem az a rész 1.- re sikerült😄 na figyu : lõdd a harangot !! a szörnyel ne foglallkozz !!! amikor az a büdös dög odanéz a harang felé AKKOR tedd el a fegyvert , ostos , majd húzzd !!! tehát ha a harngot nézi akkor G , Q , E !!!! és közbe nézz a harang felé !!! ennyi!!! nem olyan nehéz az !!

SNAKE01
akkor nyomom és átmegy a fején!na erre mondjál valamit!

Seth
egyszerre csak 1-t igen.Pedig lehet látni az animációjából, hogy mikor fog odafordulni, figyeld csak meg

SNAKE01
csak egyet kell egyszerre leengedni ugye?
amúgy nem azzal van a baj hogy nincs idõm meghúzni csak nemtom mikor huzzam,
mert ahogy irták hogy akkor mikor oda néz arra a szarra akkor nem sikerül!

Seth
hogyne lenne, manuálisan rakd el a fegyvered, ne várj rá míg magától elteszi, bõven van rá idõd hogy meghúzd a karokat

SNAKE01
én kész vagyok idegileg!<#falbav>

SNAKE01
nincs is rá annyi idõ...

7800gtx 256, P4 3.4 és 2 giga ram! NextGen-nel 15-30 fps, szoval botrány!! És röcög mint az álla! Persze mellette minden maxon. Ami az érdekes hogy a felbontás lejjebbvételével sem lehet feltornászni az fps értéket tehát nálam ugyanannyi 1280ban mint 800*600ban! Kb 100 frémet vesz le ha bekapcsolva van a NG! Durva és érthetetlen!
SNAKE01
nem tom mér kell ilyen faszságokat kitalálni!

SNAKE01
hát de ezt nem lehet!!!!!!!

SNAKE01
nem megy!!!!<#rinya>

olyankor, amikor direktbe pont a harangra néz a szörny. Olyankor odafordul. Na akkor ejtsd 😊

Est Sularus Oth Mithas

SNAKE01
de mikor engedjem a ketrecet?átmegy a fején!!!!!!
má szétbasz az ideg!!!!!!!!<#szomoru1>

Dehogynem. Próbálkozz csak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Noninnyó
Rá fog az esni. Nekem sem sikerült hamar, elég sokat próbáltam, mire összejött, de nem lehetetlen.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

SNAKE01
de nem esik a fejére!!!!!!<#szomoru1>

Pharaoh
Lövöd azokat a harangokat, amiket becéloz Lara, a hangra odamegy a viziszörny te pedid a másneses kötéllel láejted a kalitkát

igen, nálam is volt olyan régen, de aztán letöltöttem hozzá a drivert
Rage47
A hang recsegése attól lehet, h régi a hangkarim, ill. a drivere? mivel nincs hozzá driver winxp-re...
mrbaba
Hellosztok!! Olyan kérdésem lenne h amikor Arthurtol elvesszük a kard egyik darabját utánna jön egy vizi szörny és hogy kell megölni? Elöre is thx!!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

koszonom szepen nektek a segitseget..😄

Pharaoh
Ugorj be a vízbe és ahol kifolyik a szobot alatt arra mennj

Noninnyó
Vissza kell menni oda, ahonnan jöttél, abba a terembe, ahol 2 nagy kerék pörög. Arra kell menni, amerre a csapdák mozognak (terem bal felsõ sarka).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Miutan meghuztam kifele azt a kart, vagy mit, utanna mitkell itt csinalni, vagy merrekell tovabbmenni, vagy hogy?😄

Pharaoh
Az egyik sírt el lehet tolni, azt a félbetört oszlokhoz kell tolni. Majd a csillárt meglengetni a mágneses kötéllel, gyorsan fel az oszlopra, onnan át arra a homokzsák szerûségre, így a harang felemelkedik és a csillár megkongatja.

mrbaba
Hellosztok!! Olyan kérdésem lenne h az Arturos/54%/ részben amikor egy harangon kell leereszkedni a sírokhoz és meglátjuk artur "szobrát" akkor utánna mit kell csinálni? Elöre is thx!!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Pharaoh
Time trial módban csinálta már valaki? Mennyire szoros az idõ?

kirol
Szerintem óriási különbség van a nextgen és nélküli kinézetben.
A fullban már be lehet kapcsolni, csak a demoban nem.
Sokkal részletesebb minden,árnyékok szebbek.
Viszont NG nélkül ha kijövök a vízbõl csöpög rólam a víz, meg látszik hogy vizes, NG-el meg nem. Fura.
Na meg csak azért is más, mert NG-el igen csak nehéz olyan helyet elkapni, ahol nem esik 17 FPS alá.

Hát arra egyszerû felmászni.Csak már nem emlékszem rá pontossan.<#vigyor4>
Létrán mész amig lehet,aztán beugrasz középre,kicsit ott feljebb majd vissza a létrára.Na ez igy tök értelmetlen.Mindegy,arra szerintem rájössz könnyen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Seth
beletolod az egyik golyót abba a mélyedésbe,ami kinyitja az említett szobrot. Felmászol a létrán(a közepénél beugrassz középre, fel,lelököd a golyót

Nekem nem az a golyó kell amit a mágneses kötéllel kell lerántani, hanem ami azon a nagy szobron van aminek a két oldalán a létra van.
Akkor talán #1118

A legmagasabban lévõ golyóhoz nem tudok eljutni.
"de nemtom mi olyan nagyszám a nextgenben"

Nézd meg ezekben:
#582,#483

De a 3 kõgolyó már a helyén van és megnyílt a bejárat?

Sgtfathi
Milyen felbontáson nyomod a 7800Gtx-el??? ill.minden Maxon?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

remek,probléma megoldva<#hehe>..de nemtom mi olyan nagyszám a nextgenben,sztem simában is jó a géjm...még töltöm amúgy Larát.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Elakadtam a Perui pályán, amikor a 3 kõgolyót kell a helyükre igazítani, hogy a fénnyalábok megvilágítsák a középen lévõ szobrot. A szakadék fölött csüngõ kötélig nem tudok eljutni. Onnan már tovább tudom az utat a legfelsõ golyóig(legalábbis remélem).Ha valaki tudja kérem segitsen hogyan tudok oda eljutni. Elõre is köszi.
köszi mindkettõtöknek 😊 Elsõre is ezt csináltam, de úgy látszik nem volt rajta rendesen a kocka, mert nem csinált semmit... Nah, mind1. Átjutottam, és végigjátszottam... Hála égnek. 89% lett a vége. thx a segítséget 😊

Est Sularus Oth Mithas

alert
Inkább már szánalmas, szerencsétlen.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Seth
ne kiabálj meg 1-et kellene csak visszaolvasni vazzeg, ez hihetetlen

HALY 2X BOLIVIÁBA HOGY KELL MEGOLNI AZ A SZORNYET AMIT A SZOKE CSAJ IDÉZETT MEG?
ADDIG ELJUTOTTAM HOGY MÁR A FOLDON FEXIK ÉS FELKIÁLTO JELET MUTAT DE MINDIG UJAR TELI LEX AZ ÉLET ELORE IS THX
#1401 például...

hi!nem tudjátok hogy hogy kell kinyírni az átváltozott amandát avval az új karddal?help asszem bolíviában vagyok a játék végefelé
Noninnyó
Lehet, hogy elírtam, lehet, hogy elõször a kisebbik dobozt kell a jobb oldalira tolni, hogy a súlyod miatt jó legyen. Próbálgasd.

Noninnyó
Ha szemben állsz a mérleggel, a jobb oldali részére told rá a nagyobbik dobozt, majhd mássz fel az egész tetejére, és állj bele a bal oldali mérlegbe. Ekkor a súlyod miatt még lemegy a mérleg az aljára, és húzd ide az arany kockát. Ezután átmész a jobboldaliba, és némi ugrálással talán, de az is lemegy az aljára, és be tudod húzni a nagyobbik dobozt is. Most már a legtetején lesz az arany kocka, és simán be tudod húzni a helyére, és kinyílik az ajtó. Hajrá.

Hát ott az emelõkel ügyeskedj addig amig az arany színû kockát fel nem tudod emelni a tetõre,mert azt kell az aranyszínû lapra ráhuzni hogy az ajtó kinyiljon.

Asszem másra gondolunk 😊 Nem arra a szoborra gondolok, aminek a falba van bilincselve a keze. Egy nagy ülõ Budha szobor van. A két kezén lóg két szerkezet és a földön van egy nagy aranyszínû kocka, meg két sötétebb (egy kicsi és egy nagy) kocka. és van egy zárt ajtó. A szobor kezei valamiféle mérlegként mûködhetnek

Est Sularus Oth Mithas