3942
-
#2012 Megint elakadtam, a targoncás résznél. Egyszerűen nem tudom felemelni a vaskaput.
-
#2011 nekem is ez volt az első,de a többinek is ismerem a törénetét csak a angel of darkness-nek nem... -
#2010 Nekem ez az első Tomb Raiderem amit végigjátszottam és én szerintem is nagyon jó lett. -
#2009 na en is megvok vele.ez az elso Tomb raider amivel jaccottam es sztem ez jo lett:D -
Hawk3ye #2008 Köszi szépen már megy igen pont azt nem töltöttem le :S :D -
#2007 Próbálj meg alacsonyabb érétkeket beállítani a settingsben -
Matheus #2006 Hy all! Visszaolvastam elég sok oldalt, de nem találtam a problémámra megoldást... arról lenne szó, hogy elindítom gamet, bejön a Settings ablak, beállítok mindent, majd indításkor fekete képernyő jön elő, és bármit nyomok, nem történik semmi, ilyenkor restart-olnom kell... nem tudom miért lehet, és bocs, ha már volt a kérdés, de én sehol nem találtam rá a megoldást... -
#2005 Tomb Raider: Legend v1.0 [MULTI] Fixed EXE.
Ez kell, de ha nem jó, lejebb belinkeltem a crack-t -
Hawk3ye #2004 Tomb Raider: Legend [MULTI] No-DVD/Fixed Image #2
Tomb Raider: Legend v1.0 [MULTI] Fixed EXE
Tomb Raider: Legend [MULTI] No-DVD/Fixed Image #1
Tomb Raider: Legend LEVEL UNLOCKER
Tomb Raider: Legend v1.0 +7 TRAINER
Tomb Raider: Legend v1.0 +6 TRAINER #2
Tomb Raider: Legend v1.0 +6 TRAINER #1
Ezzek közül majdnem mind1-t leszettem kivéve a multisat
-
bumbi #2003 mégse, hülye vagyok :D
CloneDVD-iTwins verziom van, csak a reloadedset akartam letölteni, de arra azt mondták, h a NOD virusként kezeli
Köszz a crackeket :D
az imagenek nem muszáj fennt lennie a gépen, jó ha kiirpm DVDre és onnan játszom? -
#2002 A koporsót oda kell húzni a rácsokhoz, azokn átugrani, egy karrar a rácsot felnyitni és továbbb lavírozni a koporsóval. -
blur55 #2001 hi
ott akadtam el, ahol egy koporsón lavírozok a vízen arthur sírját keresve és semerre sem tudok elindulni. emlékszik valaki erre a helyre? -
Matheus #2000 2000.... -
#1999 A reloaded verziód van, akkor a DVD-n rajra van a crack. -
#1998 CRACK -
#1997 Keresd itt -
bumbi #1996 csáó
Nekem is reloaded verzióm van, azt hogyan tudnám elindítani?
CureROM hoz nemigen értek, egy jó cracklinknek viszont örülnék :D
elöre is kösz -
Hawk3ye #1995 Küldenél nekm egyet emailba mert a gamecopyworld-n is olyanok vannak hogy az csak na :) -
#1994 Mivel a játék alapból 4,5 giga így elég furcsa volna hogyha cd verziód lenne. Ha nincs a DVD-n crack könyvtár akkor tölts le egy cracket -
#1993 A fényes izéktől nem is fog történni semmi játékközben, csak mennyj tovább. -
Hawk3ye #1992 Nincs hozzá crackem hanem a dvd versio van meg nekem -
#1991 Akkor neked nem a Reloaded verzsön van meg! -
#1990 Crackelted? -
#1989 Siasztok! A legelején ott mit kell csinálni? Mászok felfele, összeszedem mind a 3 fényes izét, (2 lent, 1 fent) de nem tortenik semmi! -
Hawk3ye #1988 Sziasztok!
Ha L akkarom inditani a TRL-t akkor ezt irja ki nekem:Eredeti lemez hitelesítése megadott időn belül sikertelen volt.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&c=&l=en címen.
Újra probálja? ismét mégse ert irja ki nekem pls help -
Norbi101 gamer #1987 A harangokat kell meglöni , a hangra odafordul és akkor kell ráengedni a ketrecet. -
Sam87 #1986 Hello! Hogyan kell megölni az Angol pálya kígyószerű főellenségét! Előre is köszi! -
Hoz_Hun #1985 Hahaha... na GRATULÁCIÓ neked is. -
DieHard #1984 köszi
-
#1983 Futni, átugrani, majd bukfencezni, majd ismét futni. -
DieHard #1982 hi. afrikában egy krva nagy golyó megindul felém hátulról. mutatja ez a tetü gép mit kell csinálni valami kék pisztolyos ikon, de fogalmam sincs mit kell tenni. -
szaharin #1981 -
#1980 Győzelem!
-
#1979 Koszi mindeninek a választ! Megpróbálom! -
Hoz_Hun #1978 Hajrá.
Vérbeli Tomb Raider játékos. Ezt szeretem. -
#1977 A patch akkor is működik ha valaki nem crackel játszik, hanem mondjuk mini image-el -
#1976 Köszi! Ez kellett, végre 100%! Még Kazasztan és Afrika és minden unlock meg lesz. -
Hoz_Hun #1975 A könyveket babrálni csak később tudod. A gold reward megszerzéséhez kellenek, csak előtte még van más tennivaló.
Az Extrák-ban az Object menüben Kazasztánál valóban kilép. A patchban ezt kijavították (nos nem teljessen, mert Japán objektei közül az első táncosnőnél még patch után is kilép, de mostmár csak annál az egynél, a többi minden jó). A patchet azonban csak akkor tedd fel, ha eredeti a játékod, különben nem tudod elindítani. Legalább is amíg nincs a v1.1-hez crack. -
#1974 Minden vírusírtósnak! NOD32 uninstall előtt próbáld meg kikapcsolni csak az AMON scennert vagy egyenként az összes többit is. Ha kilépsz a NOD-ból vagy bezárod a progit a feladatkezelőből vagy hasonlók, attól még az AMON scenner NEM ÁLL LE!!!!!!!!!! -
#1973 azt csináltam csak leszakad a híd állandóan azt hittem van valami más akkor megyek ugrálni:D