3942
-
Crash88 #2132 de remélem h nekem válaszol vki
-
Crash88 #2131 Ja azért leirom mert én sokat killodtam vele:africában az arany föellenséges csávo elött van az ajto mögött amit ugy lehet kinyitni hogy felmész és ráálsz a gombra és visszajössz,de persze ez elég nehéz volt rájönni mivel egy masik ajtot is nyit ki és ahol az arany van az nem mutatja -
Crash88 #2130 SÖT RÁADÁSUL MA AMIKOR VITTEM AZ AFRIKAI PÁLYÁT ÉS A OTTVAN A VIZIKERÉK MEGA MASIK AMIT BEKKEL INDITANI MEGVOLT DE ODA SE TETT PIPÁT(pda)
-
#2129 jaja. -
Crash88 #2128 MER HA FELVETTM VMIT AKKOR RÖGTÖN BETTETTE A PIPÁT(FEGYVER STB) -
aGGi #2127 Nemtomki írt vmi unlockert,és jó ruhái voltak. Oda tudná adni aki írta ? :D -
Hoz_Hun #2126 Szerintem nem piára gondol, hanem van egy négyzet mellettük és ha az teli akkor kész, ha üres akkor hiányzik. Legaklábbis azt hiszem. -
Hoz_Hun #2125 Mindent összeszedtél Lara cuccai közül? Lámpa, távcső, pisztolyok? -
#2124 A PDA-n belül szerintem semminek nem is kell lennie kipipálva, honnan gondolod, hogy ott pipáknak kell lenniük? -
Crash88 #2123 a PDA ban olvastam amennyit letuttam forditano h vmi tárgyatkell keresni a mi itt van elrejtve a házba (a DATA fülnél) -
Crash88 #2122 de nekem minden megvan és mégsincs kipipálva -
Vlala #2121 Nyomd azt a gombot, amely villog a képernyőn. Ha időben nyomod, az animáció kimenetele más lesz, és Lara túléli. :)
A célzással nekem semmi bajom, kb. arra kell fordulni, amerre az ellen áll, akkor rajta tartja a célkeresztet. Vagy az Y-os célzást mondod?
-----------------------------------------------
Most kerültem Angliába. ez a motoros cucc nagyon jól áll neki. :) -
#2120 van 1 kérdésem: mégcsak a legelején vagyok, ahol 1 bazi nagy kőtömböt kellett felnyitni 3 vasketrec segitségével (eddig csak 2 leopárd jött nekem)
nah,ott van 1 animácio,és villog 1 nyil előre (vagy felfelé,nekem tökmind1)
na szal ott mit is kell csinálni?
mert ahány gomb van a gamepadomon, annyit nyomtam,és mindig leesett...
na ez az 1ik problémám...
a másik: nem lehet valamit javitani a célzón? mer az oké,h befogja,mint GTA:SA -ban, de hogy onnan pikkpakk kilép az ellen,aztán meg ujra "kereshetem", nameg h elrakja a stukkert, azért az idegesitő...
előzmény: ez az 1. tombraider,amivel játszok rendesen,mer az eddigiek 1enesen önmaguktól hányattatóak voltak (nemcsak grafikában,de irányitásban is... - vagy csak a gamepad hiányzott?) :) -
#2119 KÖssz!!!!CSodálkoztam hogy mindenhova 9,9giga van kiírva!De mért nem lehet kiírni a tényleges szükséges helyet....:( -
Csoder #2118 csak 7,6 -
#2117 Emberek,komoly hogy 10 giga hely kell a játék telepítéséhez??? -
#2116 Nekem az mind megvan, de a main object nincs "kipipálva" -
#2115 Válasz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha összeállt az áramköt majd nézz magad felé majd lődd ki a mágneskötelet. -
Hawk3ye #2114 Hi ezt a szörnyet hogy kell megölni mert felkapcsoltam az ármaokat utána össze ileszettem öket és után nem tok semmit csinalni pls help
-
#2113 Ismertető itt: Tomb Raider: Legend
Amiga tollából. -
Vlala #2112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán Zip szobájában van, az egyik számítógépen kell molyolni hozzá, hogy kinyíljon az ajtó.
-
blur55 #2111 inkább azt írja már le valaki, hogy a grappling hook-ot hogyan kell megszerezni! -
Hoz_Hun #2110 Igen, nekem object-ben a main object is teljesítve van a Croft manorban. -
#2109 A main object az, ha teljesíted a sub objecteket, azaz összegyűjtesz 1 aranyat, 10 ezüstöt és 16 bronzot. -
Crash88 #2108 csak main kell
-
Crash88 #2107 Minden megvan összes artifact tárgyak minden -
Vlala #2106 A Main objective az, hogy felderítsd a Croft Manor titkait, tehát keresd meg az összes arany, ezüst, bronz pajzsot.
-
Crash88 #2105 NA nem válaszol senki
Croft manor MAin Objective? irja már le vki
-
#2104 Hali!
Tud valaki egy borítót küldeni?!
Köszi elöre is! -
Humerkee #2103 aha.Köszi.
-
#2102 Mert nincs is. -
Humerkee #2101 Júj emberkék én nagyon dúrván nem találom az 1.1 es cracket.Valaki tudna segíteni nekem?Előre is köszi. -
#2100 Az őssz játékóra azért nekem is olyan 20 óra táján van már, elsőnek azért tovább tartott minden map, majd keresgéltem a revardsokat, meg a time Trialok sem elsőnek lettek meg. -
#2099 Hát,azért elég durva, hogy 90-120 perc alatt végig lehet rohanni az egész játékon... Én messze nem játszom ilyen gyorsan, hétfőn kezdtem el kb, naponta játszottam másfél-két órát, erre hétvégére vége is lett
Ahhoz képest, hogy a TR1-et vagy másfél hónapig nyomtam anno...
:-)
-
#2098 Nekem 118 percre jöt ki a Time Trial, persze nem elsőnek. -
#2097 Time Trial eredmények
A jobbak másfél óra alatt nyomják végig ?
:-) -
Crash88 #2096 na lépek jóéjt remélem reggelre meg lessz a válasz:D:D:D:D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDD -
Crash88 #2095 na végre enged irni
sziasztok.most regeltem a Legend miattés lenne pár kérdésem.
A Croft Manor ban mi lenne a Main Objective a PDA ban ir(3 napja nem találom a megoldást.)Egyszerre enyyi elég na köccike vkinek:DDD -
Crash88 #2094 HY
-
Csoder #2093 Odarohansz, nyomkodod az E-t