Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A manorban a goldot több lépcsõben kell megszerezni. A mágneses kampó és pisztoly mindenképpen kell. Elsõször lekapod a könyvtárban a lépcsõ melleti könyves asztalkát a horoggal. Utánna van egy belõhetõ rész az ajtó mellet ami mögött szintén egy könyves asztalka van. Ezeket a haver melleti két szürke jelre tolod és kinyílik az ajtó, ha erre gondolsz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Noninnyó
Akkor légyszi priviben írd le a goldok lelõhelyeit. Elõre is köszi.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
A könyvtárban lévõ polc úgy nyílik, hogyha helyes sorrendben betolod a 4 színes könyvet. De azok csak akkor lesznek betolhatók, ha megtalálod elõbb a hozzá tartozó feladványt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Listám nincs de ide leírhatom, hol vannak. Az ezüstöket azt nem, mart abból nagyon sok van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pharaoh
Manorban hogy nyílik a könyvtárban lévõ polc? Gondolom ott van az arany

Noninnyó
ÁÁ, akkor már értem :-). Nincs egy listád a goldokról és ezüstökrõl véletlenül?

Az öszeset végigtoltam töbször kiegészítõstül. A kedvenc progi.<#vigyor3>

De tudnék.

Noninnyó
Jól nyomod. Én ha belerokkanok sem találnék meg mindent. Biztos gyakorlott TR-es vagy.

Senkkik
mentést nem tudnál adni?

A Kazasztánin goldon kivül mind megvan, igen.

Nem nekem is csak azok nyílnak. Szerintem a többi disz, de ki tudja, majd még probálkozok.

Time Trial ruhákat outlockol...

Noninnyó
Megvan az összes reward? Nincs egy leírásod, hogy merre vannak? A manorban neked nyílik az alsó szinten mind a 4 ajtó?

Ha kell valamelyik gold, mond mejik, nekema Kazasztánin kívül az öszes megvan.

Én 99% vagyok.
Az összes reward megvan kivéve a Kazasztáni goldot. Tudja valaki az merre van, úgy kb?

Ja a Time Trial; a Boliviait megcsináltam, de elég gyílkos egy darab dolog a Time Trial. Szerintem a többit nem csinálom, meg pedig pár outfit-et az unlockol.<#szomoru2>

Noninnyó: szerintem az a két ajtó nemnyitható.

Igen az 😊.

Heló mi van veled?

Senkkik
sokat megtaláltam de nem nagyon tudom hogy merre vannak..
most vittem idõre de meguntam ugyhogy most végigviszem gyûjtögetve..

Noninnyó
Idõre nem, csak simán. Már 2x végigvittem, nagyon tetszik a gém. Asszem csak Angliába találtam meg az aranyat, a többi részen nem. Te tudod, merre leledzenek a kincsek?

Ceko
Az az,csak én hülye oda pakoltam a ládákat mert azt hittem arról kell felugrani😞

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Noninnyó
Hát nemtom, passz. Pedig mind a 4 harangnál ugyanaz az eljárás. Nekem valahogy a bal hátsó harang volt a legnehezebb. A többi elsõre sikerült, de az nem. Mindig, amikor dobtam a mágneskötelet, a másik oldali tekerentyûre ment rá. Fontos, hogy pont szembenállj.

Ceko
Rájöttem!Köszi

Senkkik
én 90 %-nál vagyok!
idõre is végigvitted a pályákat?
meg asszem még azon kívül az van hogyha minden ezüst arany meg bronz izét megtalálsz!
Én most nyertem meg a oink ruhát!

Seth
targoncával felemeled, elég logikus szerintem

PSN ID.: Beegabor

Ceko
Nekem is segítsetek pls!A targoncás résznél(angliába) mit kell csinálni azzal a nagy vaskapuval??

Eisenhower
erre rájöttem viszont azt nem értem hogy hiába kongatom meg a 4. harangot utána hiába huzom meg a kart nem csinál semmit.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Noninnyó
Én is sokat elbaszakodtam vele, de lehet, hogy az a baj, hogy nem lövöd elég sokáig a harangot. Addig lõdd, amíg nagyon hangos nem lesz, akkor odafordul a szörny, és nézni kezdi. Ekkor gyorsan fegyvel elrak, Q majd E. Hidd el, kivitelezhetõ.

Amíg nem segítetek,amíg benézek a croft Manorba., Sinte még nem is voltam ott. De itt mindenkinek miért mániája a rewardok keresése? Engem tök nemérdekel. Vagy kéne?

SÓS!!

A f*szomat ebbe a víziszörnybe. Lövöm a túlsó jobboldali harangot. Ekkorra már lement fél életem mer a többivel is csomót próbálkoztam. Odamegy az a ***** meghúzom a kart,és b*szik rámenni az a kalitka szerû nemtommi. Micsinálljak? Úgy csinálom,ahogy másoknak mondtátok,de nem megy. Help!!

Eisenhower
és utána a kígyónál miért nem tudom meghuzni a 4. kart? 😞

Noninnyó
92%-nál vagyok most, de gondolom elég sokat nem találtam meg a játék alatt.

Noninnyó
Srácok, valaki kipörgette már a Croft Manort? Elvileg mindent megtaláltam már (Arany 1/1, Ezüst 10/10, Bronz 16/16). De a földszinten mégsem nyitható 2 ajtó. A medencés ajtó oké, az udvaros+eddzõtermes ajtó oké. De van még 2, ami nem nyílik ki. Valakinek tippje? Egyébként baromi jók a rejtvények a manorban, marha jól ki lettek találva. Lara hálójában nincs valami spéci feladat?

amúgy itt egy végigjátszás,ami készülõben van http://www.tombraider.hu/vegigjatszasok_tr7.htm

Te nég tüfrelmesen válaszoltál 😄 meg se sértõdhetett volna.ha ezt mondod neki: Olvass vissza a jó k....

Csász! mire jó gyûjteni az arany ezüst,és bronz cuccokat? mer engem nagyon nemérdekelnek,csak ha néha szembejönnek.

szal igazam volt.én is gs-t olvasok mindig.hehe.

Pharaoh
Az egyik sírt oda lehet húzni az eltört oszlophuz, a csillárt meglengeted a harang felé, majd felugrasz az oszlopra, onnan a súlyra, a harang felemelkedik és a csillár megkongatja.

Eisenhower
hali. elakadtam megint. ha jol sejtem artur király templomában vagyok vagy hol. csak fogalmam sincs mit kell csinálni.fel kellett ugrálgatni a templomszerû vmi tetejére ott leereszkedni egy kötéllel aminek a végén egy harang volt, vmit beszélt az excaliburrol is. vki esetleg tudja mit kell csinálni?

Szóval ide jutok ki, de itt ha fölmegyek a létrán és a falon csak körbe-körbe tudok menni, semmi kiutat nem látok, <#rolleyes>

Senkkik
az jó de én olyat is olvastam hogy már készítik az újabb részt...
Tomb Raider: Legend GOLD

Elkészült végre a közel 10 évre visszanyúló Tomb Raider sorozat következõ epizódja, a Tomb Raider: Legend. Lara Croft aktuális kalandjait ezúttal még gigantikusabb keblek kísérik majd, eddig nem látott 3D-s effektusokat láthatunk, minden eddiginél részletesebb pályákat és persze jóval nehezebb fejtörõket. Mostantól pediglen a fejlesztõcsapat gõzerõvel munkálkodik a sorozat következõ részén, lévén már korábban elárulták, hogy a Legend csupán egy újabb trilógia elsõ tagja.

Ezt írták pár napja a gamestar oldalán!

Csacsi
ne az ajtón menj be, hanem vissazfele a kötélre rá, majd a kerékre, majd onnan át a falra(létrára). remélem így már menni fog.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csa..Te az a Hoz vagy akivel 6 éve RS-eztünk????

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

SNAKE01
az uccsó boss volt a legkönnyebb!

És reméljük, hogy nem kell sokat várni a folytatásra😊

Pharaoh
Én a AOD -rõl is ezt olvastam

Senkkik
tuti hogy trilógia lesz!
olvastam!

ÉLJEEEEN!!! az legyen!! (remélem az anyagi dolgok mentek nekik)
Yrda
Az jó, ha trilógia 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Hát azt nemtom, de én is azt hallodtam hogy trilógia lesz..

Szóval a képen ott fönn a jobb ajtón be, a csapdák felé, végig ki a vízeséshez a vízesésnél vissza be és ide kerülök újra, már tettem vagy 5 kört de ugyan ide kerülök vissza, mit nem csinálok jól?