Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké, már nem kell, sikerült..sorry, hogy 3-szor egymás után írtam..lol
PLS heelp...
hahó, a nepálos szövegemre pls helpet
ITT van segitseg, aki Gold Reward-ot gyujt

Sztem kezd újra azt a pályát. x) "hátha" alapon..

Eisenhower
na jó leszarom. uninstall.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Shep
Igen közben rájöttem, hülye voltam. Azért thx.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r22
hi all! azt szeretném kérdezni hogy nekem a játékban recseg a hang (Soundblaster 5.1 live 24bit)
nincs erre valami megoldás? vagy más is tapasztalta?
miért akad mint állat full grafikán? azthittem nem ojan nagy a gépigény .....
6600Gt 1,5 GB rammal 2800+ procival kéne mennie nem?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

valaki 100%os mentest nem tenne fel?😄

Közel mész a targoncával, és a H-betûvel felemeled a kaput. Ha jól emlékszem.

ami elõtt van egy besüllyedõs téglalap? mert oda egy koporsó kell, csak nemtom honnan is...
Inkáb beírom ide SPOILER-ezve akkor mindenk kedvére keresgélhet. Eléggé öszecsapottan írom le talán késõbb kirészletezem. Inkább irányadónak szánom. De aki egyszer már végigvitte annak tuti nem jelenthet semmi problémát.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shep
Az Arthur muzeumban, lementem a targoncával, betörtem a falat, de utánna van egy kapu amit nem tudok felhúzni, na azt hogyan kellene megcsinálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nemtom Nepált írtátok e már, de nekem most helpre van ott szükségem... még az elején, amikor megjön a helikopter, és magasan állok a repülõroncs meg stb felett. És nemtom hova ugorjak...
Fenrir
Az unlockolt ruhákat hogyan lehet felhasználni?

A halál csupán a kezdet...

Eisenhower
bakker komolyan mondom megkaparom magamat, a kígyós résznél vagyok és a 4. kart hiába húzom meg nem csinál semmit, olyan mintha nem mûködne.lehet a sorrend nem jó ahogy csinálom? elõször a jobb oldali közelebb levõt majd a bal oldali közelebb levõt majd a bal oldali távolabbit és utána a jobb oldali távolabbit csinálnám de nem mûködik. ez vmi bug?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Grat

ScarY MAN
Nem tudnad elkuldeni hogy hol talalhatoak a gold rewardok?😊)

...

Na megtaláltam a Kazahasztáni gold rewardot is. De genyó helyre tették.

Na elértem a 100%

Kb 4 outfit hiányzik, mivel a Time Trialok nincsenek meg, kivéve Boliviát azt megcsináltam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ScarY MAN
Az szerintem a jobbra nyil lesz😄

...

hi!

ott tartok, úgy 12 százalék körül, hogy a padló beszakad nekem meg ugrálnom kell hogy ne essek le. kétszer kell nyomni a felfelét, de harmadjára mit kell? mert probáltam fel, le meg mászni is, de nem akar sikerülni. ezt megmondaná valaki? kösz
ScarY MAN
hali! Valaki privibe elkuldene a gold rewardok lelohelyet privibe? 93 % nal tartok😄 Amugy rovid volt a game , de sztem kuvajo😄

...

Senkkik
az fasza!
én 89 %nál voltam és 6:30 alatt nyomtam végig!

NeoMaN
Segítsetek légyszi, miért nem mûxik az inverz egér az Y tengelyen? Nem tudok így játszani... 😞(((

á, nem vok én annyira az... de azért kösz.. ja, az én problémám már megoldódott.. csak szét kellett néznem és meglett a kapcsoló
ott maradt a szin=blue xD

csgj: Látom élnek még türelmes emberek 😊

Giga LOL.
OLVASS VISSZA EMBER![/szin=blue]

fel kell kapcsolni az áramosdoboz kapcsolóit, aztán beülni a fegyver mögé, és a lenyílt rudak végén lévõ gömböket kell lõnöd addig amíg mind fent lesz, aztán kiszállsz gyorsan a gépbõl, és a köteleddel elkapod a fejed felett lévõ karddarabot vagy micsodát... ha nem voltam érthetõ, keress vissza...
FOXX supreme
Please Help!!!

A kazasztáni pálya végén, van Amanda, amikor elõjön belõle az a kú**a szörny, azt hogy lehet megölni?? mert én fél órán át lõttem akkor, lemegy az élete, eltûnik addigra amire visszajön már megint maxon van. agyvérzést kapok tõle. kérlek segítsetek. thx.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

pls help.. jójójó, tom, hogy vannak még akik helpre várnak...
hatezt vegigvittem, nagyonjo jatek..7:48 perc alatt vittem gegig asszzem..87%

napali pálya elején amikor mászol nyomd meg az e betût is és akkor nagyobbak a fogások és gyorsabban mászik
jajajajaj... elakadtam..amikor angliában a koporsón úszkálok és sok vasrács zárja el az utat merre kell menni? azt tom, hogy a fákjákba lõve a kötelet tudom odahúzni magam...de mást nem tok...
aGGi, tudsz nekem segiteni?😄 😮 lehet enismar ottjarok?😮 hogylehet kardra valtani..?:d

japánban a háztetõn mitt kell csinálni?
hogy jutok át?
20% körül, tudja vki??
na itt vok. legyõztem amandát. Háát amikor legutóbb néztem 55%-nál voltam. Most 83-nál vok,és vége a játéknak 😞. Nembaj. Én úgy veszem,h végigvittem,és unalomûzésbõl majd gyûjtögetem, a cuccokat.
Amanda sárkánnyá alakul (most mondhatnám,h öregkörában biztos mérges sárkány lesz,ezért gondoltam megidomítom,házisárkányt csinálok belõle xD). Na szóval sárkánnya alakul. Ehhez nem kell taktika,csak "lõni" kell az excalibur-ral. Ennyi. Meg kikerülni az õ lövéseit. meg amikor földön van nyomkodd az E-t. meg nézz arrafelé természetesen. Itt nincs trükk. kellett egy ilyen is. nagyon teccik a végén a videó. Várom a folytatást.

hogykell megolni azt a fekete sarkanyt, amivel azon a kor alaku kis akarmin harcolok?😄 es ien piros izekat lo felem..jahmeg hogylehet atvaltani kardra?😄 mert 1szer eltette, es azota pisztollyal lo..

Noninnyó
Sok sikert hozzá. Én meg begyûjtöm az aranyakat, most van idõm, már tavaszi szünetem van :-).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Na nekiveselkedem Kazasztánnak megint.

Noninnyó
Köszi. A manor tényleg kifújt, az alsó ajtók nem nyílnak.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Akor elküldetem priviben a goldok helyét.

Seth
Oké, megvan az arany 😄 ez a szerkó ami érte jár nem áll jól Larának 😄

PSN ID.: Beegabor

Noninnyó
A fórumnak is varázsa van :-D

Noninnyó
Amikor elõször elforgattad õket a földön lévõ nyilak irányába, akkor a falon egy nyelves szobor jött elõ, amivel a medencében lévõ kis nyílást nyitottad ki. De most a versike után úgy forgasd õket, hogy háttal legyenek egymásnak. Újabb versikét kapsz ezután.

matyi08
ez nem lehet igaz. mikor ide írok, utána visszalépek a játékba, és megvan.

Seth
A víz felett, az ikertesók hátat fordítanak...a szobrokra gondol a medencénél? Próbáltam õket forgatni, de szerintem nem jött össze. a megyek vissza kipróbálom

matyi08
valaki mondja már meg, hogy mit kell csinálni kazasztánban, mikor leugrottam, kinyírtam mindnkit, de nem tudok bejutni a kerítésen. már mindent körbefutkoztam, de nem jöttem rá...

Noninnyó
" Above the Waters, the Twin Sisters turns their back ... " valahogy így szólt. Ha angolos vagy, simán megfejted, mi a következõ lépés.

Noninnyó
A versike a legfontosabb. Ha megérted, folytatni tudod a dolgot, hogy eljuss az aranyig.

Seth
én bementem oda, de nem találtam semmit egy versikén kívül a falon. Titkos járat Lara szobájába