3942
-
heyho21 #2172 Sziasztok! Kazakhstan (47%)nál vagyok de a főellenséget nem tom kinyírni:(
Lécci irjátok meg h h kéne hüvösre tenni!
Köszönöm -
#2171 Mi nem megy? -
Deajka #2170 Öhhmm... köszi azt csináltam de nem megy. -
Crash88 #2169 pls help croft manor -
aGGi #2168 #2144-es hsz-emhez olvassatok visszafele. :) -
#2167 Lőni a harangokat, amiket Lara becéloz, a kígyó oda megy, majd a másneses kötéllel ráejted a ketreceket. -
Deajka #2166 Jól csinálod de az a rész egy sz...s! Ott én is kész voltam!
Viszont a vizisiklónál mi a bánatot kell csinálni? -
#2165 Mássz teljesen fel, majd ugorj át a zászlórúdra, amit a nyíl is mutat. -
baca01 #2164 ok thx megpróbálom -
#2163 A mágneses kötéllel le tudod dönteni az oszlopot, amin a golyó van. -
#2162 Én meg már félórája mindig lezuhanok, egyszerűen nem akar elkapni semmit a tetőn egy rúdról szeretnék átugrani a kisrúdra, de sietnem kell mert a tartója a rúdnak kiszakad, de hiába ugrok bárhova, a falszegélyt sem, semmit nem kap el Lara, és nem értem már:(
Persze egészen felmászok és úgy ugrok.
Itt a kép ahol ugranom kell! -
Crash88 #2161 baca01 használda kötelet az oszlop elrántásához(alapbol q és ránt e) -
baca01 #2160 énis ezen a pályán akadtam el, csak én még idáig se jutottam el mert nem tudom megszerezni a harmadik kőgolyót
az 1.lenn van simán a földön, a második fennvan marhamagasan, és a harmadikat pedig nem tudom leszedni. fennvan egy kicsi oszlopon de egyszerűen nem tudom onnan lebuherálni. :(
plz help egyszerűen sehogysem tudok rájönni :(( -
Crash88 #2159 pill utánna nézek a krekknek -
Crash88 #2158 király ez az sg.hu -
Crash88 #2157 nem tom de teljesen bele vok habarodva Larába élöbe is akarom látni:D.és fogom is ááááááááááááá
de mivel van baratnöm ezért nem szoltam -
Crash88 #2156 remélem én találom meg hozzá elöször az 1.1 es cracket mert szivesen segitenék -
Crash88 #2155 amugy a mnetéssel kapcsolatban nekem is szarakodik -
#2154 csak a megfelelö iránygombokat kell nyomni -
nikicd #2153 Bocsi végre it a kép enél a résznél nemsikerül át jutnom jelenleg.
Köszi a segitséget előre is.
-
nikicd #2152 -
#2151 Na mit jelent ez lécci segitsetek már!!!! -
nikicd #2150 Sziasztok!
Remélem hogy tudtok segiteni mivel elakatam az elején még , hogy hogy lehet továb jutni.[IMG]http://C:\Documents and Settings\Péter\Dokumentumok\Képek\legend[/IMG] -
#2149 Szerintem felesleges volt ehez egy ekkora képet beszútni, amúgy használj keresőt. -
#2148 Elég gyakran van checkpoint, így szerintem annyira nem zavaró. -
nem tom mi ez ngol tudásom nulla valami error -
#2146 Első nekifitásból trainerrel easy módban még a felét sem tudtam begyüjteni Afrikáig.Majd a nyáron megint megpróbálom. -
#2145 Felettébb bosszantó hogy hiába mentem a játékot akkor is az auto save jön be és kezdhetem a pályát jóval előrébbről.A régi TR-ekhez volt valami save korrekció.ATR7 hez még nincs? -
aGGi #2144 Császtok.
Kéne csinálnunk egy
Tomb Raider Legend Award Collectors Club-ot.
Lehet más neve is,de sztem jó lenne. Azok lennének tagok,akik végigtolták a játékot,és gyűjtik az awardokat. Tiszteletbeli tag,aki összeszedte az összeset. mit szóltok emberz? -
#2143 Szia MIndenki.Próbálkoztam a hivatalos verzió upgrade javítással (TRLegendPatch1_1.exe) de megette a crack -elt indító filét.Újra kelett telepítenem a játékot.Van már a javításhoz is feltörés? -
#2142 Telepítés után vissz lehet kapcsolni, többet nem szól. -
#2141 És telepités után vissza lehet kapcsolni nem nem kell mindig kikapcsolni???? -
#2140 Minednt kikapcsoltam az jo lesz ugy???? -
#2139 A nod32-ben az amon-t kell kikapcsolni. -
#2138 Köszi de közben rájöttem!!!!
Amugy elég csak kikapcsolni a NOD32?? -
bazsi123 #2137 nem mindegy, hogy ténylegesen mennyit foglal el a vinyót telepítés után, illetve hogy az installer mennyi helyet kér a telepítéshez... utóbbi simán kérhet 9-10gb-t szerintem. vinyón viszont télleg csak(?) ~7,5gb -
#2136 úgy 8 giga helyednek kéne lennie -
#2135 Nincs elég hely a vinyón a telepítéshez. -
#2134 http://kepup.extra.hu/?tombraider.jpg
Miért irja ki?????????????????????????????
Csak másold a cimet és nézd meg -
Crash88 #2133