Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor a 3 együtt lesz olyan hosszú mint régen egy rész...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

matyi08
aha. értem.

hihi😊 ebböl a részböl lesz trilógia õ arra gondol...t magyarul ez egy összetett rész ami 3 gamébol fog állni...

matyi08
hát nem trilógia, mert ez ha jól tudom, akkor a hetedik tomb raider játék.

Nagyon király a játék. Arthur king csávesz sírjánál vok.Mingyá meek megcsinálom,merhogy visszolvastam,nem mint egyesek....Nagyon király a cucc. Már most várom a folyatást 😄. Ja és sztem a kamerakezelés jó,de amikor pl egy akármi beszorít egy sarokba,akkor elég nehezen nézek kifele a kameramiatt.. Mondjuk arra ott a belsõ nézet. Meg ez a mágneses cucc is jó újítás,bár ezen kívûl még nem játszottam Tomb Raiderrel. Ezentúl fogok minden TR-rel (meg PoP-val) ami kijön.

sajna kipörgettem...de ugy tudom trilógia lesz, ide az uj tömbradírt!<#wow2>

UltimateGamR
pedig ez még könnyû , ez után a fekete szörny végleg kiiktatása brutálisabb ,medium fokozatban kb 20.ra siekrült , viziszörny mediumban átlagon aluli

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

FOXX supreme
nagyon thx..

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Az ábra nem azt mutat, mit csinálj, hanem azt jelöli visszakaptad az irányítást. Tehát futás jobbra, ugrás, futás balra, gurulás, futás elõre és a karós verem felet ugrás.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

köszi a helpet

FOXX supreme

Please segítsetek! itt elakadtam, mert jön mögöttem egy golyó, és van ez az ábra, ami mutatja mit csináljak. de nemtudom melyik gombot kell nyomni..elõre is thx!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Amit egyébként hiányoltam: a lopakodásból elkapom-kitöröm a nyakát az õrnek. Több fegyver pl dupla uzi. Az öszerakható fegyverek és a durva egylövetüek pl magnum. A kombinálható eszközök.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A viziszõrny hátsó "beharangozását" úgy a legkönnyebb, ha odarohansz a plató végébe egészen a szélére és egyfolytában lövöd (lehetõleg ne ürüljön ki a tár). Akkor is lõd, ha feljön melleted a szörny. Ha egybõl odfutottam és lõtem eddig még sosem támadot meg, hanem egybõl ment a haranghoz (heavy fokozaton is). Utánna fuss vissza a templomig, hogy a szörny elõre jöjjön és újra vissza a plató végébe a másik haranghoz és megismételheted. Többször úgy õltem meg, hogy meg se sebzett közben.

kirol
Szerintem kibírható, kivéve, amikor a motorral át kellett ugratni a másik házra. Na ott állandóan oldalról mutatta, nem láttam semmit, merre menjek. Nagynehezen odataláltam, majd hátra kellett tolatnom, hogy biztosan oda jussak majd elõrremenetben, ahova szerettem volna.

Johnny23
nekem vhogy a kamerakezelés nem jön be állandóan Lara hátá mögé kell igazitani hogy lássak vmit, ráadásul sztem tul lefele is mutat pl. nem látni be rendesen a teret,ha egy nagy terembe vagyok

...ezt lehet vhogy állitani/befixálni?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

szerintem olvass vissza........................................

K***a vízidög...az elsõ két oszlop simán megy, csak ne lenne olyan messze a másik kettõ+ a híd...szívás.

CattiBrie
ööö

nekem pár napja lassbb meg "nyomibb" a gépem

ehh

kell egy NOD nekem is ...

[/spam]&#8482;

Pharaoh
Ezek után mindenki fel rakta a gamet, mert mindenkinek ezt jelezte a nod, de nem vírusos. Kapcsold ki az amon-t a nod-ban, mig telepíted.

Hello.Az érdekelne,más is járt-e így:megkaptam a Reloaded-es verziót.Egy torrentröl.De mikor a NOD32-vel megnézetem,egy trl.dat file-ban talál egy "valoszínüleg ismeretlen WIN32 vírus"-t.Most ezek után föl merjem rakni a gamét?<#conf>

Nem kell megölni (nem is lehet). A négy gömböt feltoldod, akkor a pont feletted lévõ lila energiagömb eltûnik. Kipatansz és a horgoddal kirántod a cuccot.

Smuge
Amandát meg a megidézett démonját (?) hogy kell legyözni? Azzal az elektromos mágneses géppel mindig elkapom , belököm az elektromos részbe de éppen még marad egy kis élete, eltünik majd ujra elöjön full hp-val .

Onnan még van hátra pár helyszín.

Egyébként igaz nem túl hosszú, de nagyon élvezetessek a pályák, jó õket újrajátszani. Fõleg ha maradt ki reward.

Na még egy gold reward Kazasztánban, meg nepálban van még bronz is ezüst is gold is hátra. A összes többi reward megvan kivéve a Time Trialt az csak Boliviában van meg és úgy vettem észre elég neccesre mérték az idõt. Alig tudtam megcsinálni 12 és fél percen bellül. Aszem a többit Time Trialt egyenlõre kihagyom. Most 94% járok. Amikor elsõre végeztem 92% volt.

Ja a Lara Mansionjában szerezhetõ rewardok is beleszámítanak a %-ba??

csak mert ott még abszolút nem kolbászoltam. Ma még Nepálban szórakozom egy kicsit a rewardokkal aztán megyek Lara othonába kutakodni.
Ja és Lara Catsuit outfitje nagyon állat... hehehehe.... próbáljátok ki. Nem tudom melyik reward unlockolja, de ha tippelnem kell akkor Angliában valamelyik.

Pharaoh
Azért onnan még van bõven

gergou
Hu, hihetetlen jo lett ez a jatek, de attol felek tul gyorsan vege lesz 😞 mar a videok fele elerheto az extra menubol, es alig jatszottam vele 2 es fel orat.. nyugtassatok meg, h meg azer nem vagyok a felenel. Most gyoztem le a japcsi gyereket(1. foellenseg gondolom).

`Take a look to the sky just before you die`

Pharaoh
Majd holnap hazamegyek és rájövök.<#vigyor3>

Skacok, nem tudja valaki honnan tudnám letölteni a jéáték zenéit? különösen a menü zenéje kéne!
amugy nemhiszem senkise jött még rá könyvtárba dologra a házba
nekem is sokagszorra sikerült átugrani hülye bug,probald minél inkáb szélén ugymond rud felet, de mellete ,aszem amikor sikerült pont nyomkottam F et azt nagy nehezen beestem
Pharaoh
Lövöd a harangot, odamegy a hidra, mágneses kötéllel megrántod a kart, kalitka ráesik , ism 4x

beamkiller
hogy kell legyozni a hidrat???vki pls, lovom a harangokat, de semmi😄

éjjen...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rorr
visszavonva!!!!!!
MEGJELENT X-BOXRA IS!!!!!!!!!!

rorr
x-boxra csak tényleg 11.-én jön?

79Alba
Nagyonszépen köszi

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Pharaoh
esc gomb, így bejön a benü és scip cinema vagy mi.

ThugEdge
esc és skip cinematic vagy vmi hasonló

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

79Alba
hogy lehet kihagyni a jeleneteket? tudom volt már aki irta de nics idõm visszaolvasni. köszi

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Pharaoh
Akkor segíthetsz nekem, az edzõteremben a bejárat felett van egy revard, felugrálok egy ilyen fém platóra, azt odahúzom, de nem lehet teljesen egy rúd miatt, hiába ugrok át leeseik Lara és eszébe sincs megkapaszkodni.

ThugEdge
já sõn
sikerült,mert azt hittem hogy itt is csak egy gombot kõ nyomni,pedig volt má egy ilyen de lehet nem figyeltem mit csinálok,mert ugye nem azért játszom,hogy arra figyeljek😊))
köszi az instrukciókat

uszodába, gyakorló terembe mindet összezsettem már rég,
már csak ott konyvtárba nem tudom mit kel csinálni mert könyveket nem akarja benyomni
Tatyla
jaj de sajnállak te szegény...<#wilting><#szomoru2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ThugEdge
õõõ jaaa kipróbálom,köszi

nekem is néha recseg...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Akkor asszem ugyanugy tudsz mozogni mint a játékban,csak távolról mutatja a dolgokat.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pharaoh
Akkor rendesn neked kell játszani, vagyis menni, ugrani, stb. Csak a kamera más ilyenkor

ThugEdge
viszont nekem lenne egy kérdésem,hogy amikor azok a kis múvis részek vannak,amik lássuk be a fahrenheitben 1000x jobban meg voltak csinálva😊mit kõ nyomni mikor ilyen kis larát mutat a fegyverével?
me volt má egyszer csak elfelejtettem😊
lámaság ide lámaság oda😊
amúgy kira a gém

<#falbav>
Kösz
ThugEdge
én tudom mert kb fél délutánom ment el szintén ugyanitt😊de jól csinálod nincs semmi trükk,csak el kell kapnia,aztán meg a pop-ból megszokott gyors egymásutáni ugrások
én is azon csodálkoztam,hogy pop-okban kismilliószór csináltunk ilyet ez meg ne má,hogy felbasz😊)