3942
  • Zrasf
    Amandát milyen trükkel lehet legyőzni boliviában? Amikor lemegy egy bizonyos szintre az élete akkor megjelenik egy "/!\" ikon, de nem jöttem rá mit kéne csinálni. Köff
  • Örm
    Kösz!
  • Pharaoh
    Ha az ajtó felé nézel, akkor balra van egy lánc, azon kell felmenni és ugrálgatni, a többire szerintem rájössz.
  • Örm
    Ok, de, hogy tudok átugrani az ajtóhoz?
  • Pharaoh
    Ha a ketrenc rendesen a hején van nem csukódik le az ajtó.
  • Pharaoh
    Be kell lökni mindet az áramba, ekkor a feletted lévő lila energiagömb megszünik és ki tudod rántani a mágneskötéllel a karddarabot.
  • Pharaoh
    1.1-es?
  • Skyll
    adjátok meg az MSN címeteket, azt átküldömm!
  • Örm
    A helyükre raktam a ketreceket, de az ajtóhoz, hogy tudok átugrani mert elég hamar lecsukódik.
  • matkovec
    sziasztok na most mar en is kivancsi vagyok van az a 1.1 es vagy csak a 1.0 as
  • Sarapetike
    ok
  • Seth
    félreértette, az 1.0 hoz van crackje, letárgyalva priviben
  • Sarapetike
    olvass vissza le van irva többször is !!!!!!
    és add a linket!!! az 1.1 crackhez ha már kikiabáltad hogy igenis van adj .
  • Skyll
    Mééég próbálkozom, deh...
  • MnAdI
    Helló mindenkinek!!!
    Valaki megtzdná mondani hogy támogatja-e a játék az mx-szériát?
    Előre is köszi!
  • Skyll
    Srácok, viszont... ééén is elakadtam... méghozzá... Kazakhstan -ban (a havas pálya)
    Van az a szörny, amit Amanda Lara -ra szabadít, ééés... elakadtam...:(
    Mááár mindent cxsináltam, de... semmi... addig okéss, hogy a szörnyet belelökömm abba a... az áramos izébe, ééés... akkor lemegy az életeh, ééés... eltűnik, dee... onnatól mit??
    Hogyaan öljem meg??
    Vannak azok a kapcsolók, azokat is lehúztamm, ééés... a gömbök is lejöttek, dee... löttem azokat is, ééés... semmi, csak... (ha mindegyiket végig lövöm akkor)egy ilyen kis "energia mező" vagy mi, jön létreh!
    Szóval... tudnátok segítei???
  • Agy Halott #2076
    ÓÓ igen azis megvan és utana csak kovalygok ugyanitt!
  • Seth
    linket!!!
  • Skyll
    DE IGENIS VAN HOZZÁ CRACK!
  • Gerbill
    Meg kell várnod az 1.1-es cracket, vagy megveszed a játékot, vagy mini imaget használsz(de ekkor az eredeti exe-re van szükség)
  • rage
    Még nincs hozzá crack.
    Jó lenne, ha mindenki, aki egyből patchet pakol, előtte megnézné, hogy jelent-e meg hozzá törés már, vagy sem.
  • sagjoz
    Tudna vki segíteni? Fel tettem a javítást és most nem indul semmilyen crackel sem a game? Tud vki hozzá cracket?
  • Pharaoh
    Az ikon azt felzi, hogy nyomd meg az "E" gombot, hogy jobban megkapaszkodjon.
  • Yrda
    senki?
  • Yrda
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám. SZóval Ghana-ban járok és ilyen rudakon kell felfelé menni és a peremről akarok átugrani a rúdra, de mindig leesik és nem fogja meg! Már 1000szer próbáltam, de nem akarja megfogni. Mindig mutat egy sárga kezet aztán leesik! :(
    itt egy kép
  • MerlinW
    1.1-hez? Akkor szeretettel várjuk...
  • Speedway
    nekem van működő crackem
  • urbijoe
    akkor inkább megvárom a crack-et
  • MerlinW
    Nem megy, próbáltam. Pár napot várunk, lesz.
  • rage
    Gamecopyworld-ön láttam egy mini image-et, arra azt írják, Securom Loaderrel megy.Próbáld ki, hátha...
  • urbijoe
    az 1.1-es patch-hez van már törés?
  • Pharaoh
    Nem kell teljesen rátolni, elég, ha csak a széle van rajta. Próbáld a libikóka sarkára tolni ferdén, ha egy kis része eajta van, akkor már jó.
  • rage
    Na, 10 óra 8 perc alatt 87 %-os eredménnyel véget is ért a játék.
    Jöhet a következő rész...
  • MerlinW
    fentről ugorj rá, te..:)
  • Örm
    Nem tudom,hogy kell mert állandóan lecsúszik róla a ketrec. Mi a trükkje?
  • urbijoe
    látom neked is 6600GT-d van, neked nem szaggat nextgen-el?
  • MerlinW
    Van lent egy "libikóka". Használd.
  • Örm
    Hello!
    Az elején vagyok annál a résznél amikor van 3 ketrec és három kapcsoló, de ebbél 2 ketrec lejebb van mint a kapcsoló és nem tudom, hogy kell felvinni. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
  • Maxtreme
    Igazán nincs mit :)
  • Vlala #2053
    Lelőtted a poént. Köszi :)