3942
-
#2092 Amandát milyen trükkel lehet legyőzni boliviában? Amikor lemegy egy bizonyos szintre az élete akkor megjelenik egy "/!\" ikon, de nem jöttem rá mit kéne csinálni. Köff -
#2091 Kösz! -
#2090 Ha az ajtó felé nézel, akkor balra van egy lánc, azon kell felmenni és ugrálgatni, a többire szerintem rájössz. -
#2089 Ok, de, hogy tudok átugrani az ajtóhoz? -
#2088 Ha a ketrenc rendesen a hején van nem csukódik le az ajtó. -
#2087 Be kell lökni mindet az áramba, ekkor a feletted lévő lila energiagömb megszünik és ki tudod rántani a mágneskötéllel a karddarabot. -
#2086 1.1-es? -
Skyll #2085 adjátok meg az MSN címeteket, azt átküldömm! -
#2084 A helyükre raktam a ketreceket, de az ajtóhoz, hogy tudok átugrani mert elég hamar lecsukódik. -
matkovec #2083 sziasztok na most mar en is kivancsi vagyok van az a 1.1 es vagy csak a 1.0 as -
#2082 ok -
#2081 félreértette, az 1.0 hoz van crackje, letárgyalva priviben -
#2080 olvass vissza le van irva többször is !!!!!!
és add a linket!!! az 1.1 crackhez ha már kikiabáltad hogy igenis van adj . -
Skyll #2079 Mééég próbálkozom, deh...
-
#2078 Helló mindenkinek!!!
Valaki megtzdná mondani hogy támogatja-e a játék az mx-szériát?
Előre is köszi! -
Skyll #2077 Srácok, viszont... ééén is elakadtam... méghozzá... Kazakhstan -ban (a havas pálya)
Van az a szörny, amit Amanda Lara -ra szabadít, ééés... elakadtam...:(
Mááár mindent cxsináltam, de... semmi... addig okéss, hogy a szörnyet belelökömm abba a... az áramos izébe, ééés... akkor lemegy az életeh, ééés... eltűnik, dee... onnatól mit??
Hogyaan öljem meg??
Vannak azok a kapcsolók, azokat is lehúztamm, ééés... a gömbök is lejöttek, dee... löttem azokat is, ééés... semmi, csak... (ha mindegyiket végig lövöm akkor)egy ilyen kis "energia mező" vagy mi, jön létreh!
Szóval... tudnátok segítei??? -
#2076 ÓÓ igen azis megvan és utana csak kovalygok ugyanitt! -
#2075 linket!!! -
Skyll #2074 DE IGENIS VAN HOZZÁ CRACK!
-
#2073 Meg kell várnod az 1.1-es cracket, vagy megveszed a játékot, vagy mini imaget használsz(de ekkor az eredeti exe-re van szükség) -
#2072 Még nincs hozzá crack.
Jó lenne, ha mindenki, aki egyből patchet pakol, előtte megnézné, hogy jelent-e meg hozzá törés már, vagy sem. -
sagjoz #2071 Tudna vki segíteni? Fel tettem a javítást és most nem indul semmilyen crackel sem a game? Tud vki hozzá cracket? -
#2070 Az ikon azt felzi, hogy nyomd meg az "E" gombot, hogy jobban megkapaszkodjon. -
#2069 senki? -
#2068 Sziasztok! Lenne egy kis problémám. SZóval Ghana-ban járok és ilyen rudakon kell felfelé menni és a peremről akarok átugrani a rúdra, de mindig leesik és nem fogja meg! Már 1000szer próbáltam, de nem akarja megfogni. Mindig mutat egy sárga kezet aztán leesik! :(
itt egy kép -
#2067 1.1-hez? Akkor szeretettel várjuk... -
#2066 nekem van működő crackem -
#2065 akkor inkább megvárom a crack-et -
#2064 Nem megy, próbáltam. Pár napot várunk, lesz. -
#2063 Gamecopyworld-ön láttam egy mini image-et, arra azt írják, Securom Loaderrel megy.Próbáld ki, hátha... -
#2062 az 1.1-es patch-hez van már törés? -
#2061 Nem kell teljesen rátolni, elég, ha csak a széle van rajta. Próbáld a libikóka sarkára tolni ferdén, ha egy kis része eajta van, akkor már jó. -
#2060 Na, 10 óra 8 perc alatt 87 %-os eredménnyel véget is ért a játék.
Jöhet a következő rész... -
#2059 fentről ugorj rá, te..:) -
#2058 Nem tudom,hogy kell mert állandóan lecsúszik róla a ketrec. Mi a trükkje? -
#2057 látom neked is 6600GT-d van, neked nem szaggat nextgen-el? -
#2056 Van lent egy "libikóka". Használd. -
#2055 Hello!
Az elején vagyok annál a résznél amikor van 3 ketrec és három kapcsoló, de ebbél 2 ketrec lejebb van mint a kapcsoló és nem tudom, hogy kell felvinni. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. -
#2054 Igazán nincs mit :)
-
Vlala #2053 Lelőtted a poént. Köszi :)