3942
-
Hawk3ye #2212 Meik pálya ez? és akkor megmondom neked -
#2211 Odamész hozzá és az e gombbal belezúrod a kardot, így már nem tudja teljesen feltölteni magát. Ezt kell vagy háromszor megismételni. -
#2210 Itt mi a fenét kellene csinálni? Mert egy órája tologatom itt a dobozokat.
-
Hawk3ye #2209 Hi!
Amikor nálam van a kard és utána jönn a szörny ott leveszem az életéát és ott van 1 sárga háromszög és bene egy felkiálto jell azzal a felkiálto jelele bármit csinalok de mindig fel kell a szörnyés maxon van az élete pls help thx :S -
Vlala #2208 Köszi! Akkor majd őket nyaggatom vele :) -
Csoder #2207 Asszem a GameHunter meg fogja csinálni, de még nincs. -
Vlala #2206 (csak bátortalanul: nagy hülyeséget kérdezek, ha magyarításról érdeklődöm? ) -
#2205 nincs. -
sagjoz #2204 Hi!
Vki tud már a javításhoz cracket?
-
#2203 Google első találatokat néznétek mán meg... http://cdcovers.cc/ -
Crash88 #2202 van -
#2201 Nálatok van a Főmenüben Options almenü, ami előugrik,mint a többi?
Nem tok billentyűzetet bekonfigolni így -
#2200 Sajna elázott............. -
Crash88 #2199 Pharaoh te már végigvitted? mer kéne az a 2 fekete bikinis kép -
Crash88 #2198 15 órája nyomom és 52% de eddig minden megvan -
Crash88 #2197 na kész az elsö 2 tome trial -
Hoz_Hun #2196 A CDGalaxisban árulnak borítót jópénzért. Kapsz mellé egy Tomb Raider - Legend játékot bónuszként. -
#2195 Hali!
Tud valaki egy borítót küldeni?!
Köszi elöre is! -
#2194 sziasztok, most járok kazaszthánban és a vonatos rész szerintem eszméletlen :)
nagyon tetszik az egész játék -
Crash88 #2193 Sikerült köszi a tanácsot -
Hoz_Hun #2192 Peruban nálam nem kidől az oszlop, hanem le tudszróla lőni valami áramos dolgot. -
Hoz_Hun #2191 Bolivia az egyik leggenyóbb, ne keseredj el. Párnál akár el is ronthatod néha, de Boliviánál jobb ha nem. Az őrökkel csak annyira foglalkozz amennyire muszáj. pl akadályoznak a továb jutásban. Én pár őr, sőt néha a tigrisek mellet is egyszerűen elfutottam.
Az a meglátásom, hogy tök mindegy milyen sorrendben csinálod a Time Trialokat, a rewardok kiosztása ettől függetlenül adott sorrendben történik. -
Crash88 #2190 Peruban amiora nagy harc van és lö egy kocsin egy gépágyus ficko annál a résznél sikerült vkinek kidöntenie a villanyoszlopot ami pont ott van a kocsi mögött
távcsö kimutatta de én nem jöttem rá h kell -
Crash88 #2189 nem tom -
Crash88 #2188 a time tiralok mien extrákat adnak mert qurva nehéz már Bolivia is(probáltam 3xor) hiába sietek az elleneket is secc pecc lenyomom..... kevés az idö.... -
#2187 mit írjunk?:D -
Crash88 #2186 na nem ir senk:DDDDDDDDD
-
#2185 ja, köszi, akkor jól gondoltam, mert azt a nyilat én raktam oda, hogy oda akarok ugrani, de sehogysem akarta elkapni, azt gondoltam más trükk kell hozzá, amúgy még nem sikerült, mert elmentem aludni:DD -
baca01 #2184 ok thx a segítséget mind2töknek sikerült továbbjutnom már japánba vagyok :)
marhajó ez a játék imádom nagyon összerakták, rég volt már ilyen játék amivel ennyit játszottam és ennyire élveztem, kivéve a cod2 multit :D -
lilgame #2183 csak az a baj h mire leengedem már huzza is el a fejét...
és nincs hp+om se...lehet h lehetelen próbálkozás?
-
#2182 várd meg míg oda megy a kígyő és gyorsnak kell lenned -
lilgame #2181 hi! elakadtam angliában a vizisikló-sárkánynál...
lövöm a harangot meghúzom a mágnessel a kart...de nem történik semmi?
segítsetek plz.. thx -
Crash88 #2180 mi a véleményetek a #2157 irásomrol helyesebben kiváncsi vok a ezzel kapcslatban a tieekre is köccike elöre is na jóéjt -
Crash88 #2179 ja az lehet -
Deajka #2178 Megcsináltam végre! De azért itt az irányitás egy kicsit érdekes. Előfordult, hogy egészen másfelé dobta Miss Croft mint amit én akartam. -
#2177 Lehet, hogy csak valami bug miatt nem jelzi teljesítettnek -
heyho21 #2176 jah megvan BOCSI -
Crash88 #2175 main objective -
Crash88 #2174 croft msnor msin objective hiddjétek el hogy... -
Crash88 #2173 már sztem montam