Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nyomja a legend et laptopon??
128 Mb Intel GMA 950 integráltvideókártyával játszható a games??
Amúgy nem az Anniversaryben volt ilyen? Mert ott volt normális verzió.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Azt Írja a játék, hogy 1 nap és lejár a JOGOSULTSÁGOM!! mIT CSINÁLJAK???
Elõre is köszi!!
^^
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://www.eidosinteractive.co.uk/support/faqinfo.html?fqid=334&gmid=173
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hang recsegésre van valami megoldás,feltettem az 1.2-es patchet,de ugyanolyan,mint elõtte.
Keresõ sem sokat dobott ki ezügyben.
Sound Blaster SE-m van...
Köszönöm!
sztem te se örülnél neki, ha jósokszor feltennék a fórumodba ugyanazt a kérdést ezerszer.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elakadtam az Afrika pályán, átmentem a két forgókéses részen most egy lépcsõn kell lefelé menni amikor egy nagy kõgolyó gurul rám.
Mi a teendõ? Szinte azonnal eltapos a golyó?
de semmi valaki irjon már valami jót!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Pár percel ezelött vittem végig ezt a remek játékot, és igazán jó élmény volt. Bár sokáig nem tartott eljutni a végig (3 nap) ezt megkell szokni manapság a játékiparban sajna 😞 Mindenesetre asszem utána nézek a korábbi részeknek is, hátha befogna annyir ajönni mint a Legend..
Na csak ennyit szerettem volna megosztani 😊
U.I.: akit érdekelnek új skinek, modok annak itt egy link elég jopofa cuccok vannak fent
minden jól megy Bolíviában Croftnak, de egyszer csak egy nagy terembe találta magát Lara.
Szal, most lara levan döbbenve, ugyanis nem tudja, hogy mit kell csínáljon és én sem tudom (<#beka2>#beka2><#vigyor2>#vigyor2>).
Szal tudna valaki Larának segíteni és társának?! (hehehee)
Na komolyra fordítva a szót: mit kell tennem?
A segítséget elõre is kösz. ( a végigjátszás nem érdekel, mert nagyon hosszú)
Kumiho #2179
<#eljen>#eljen> király wallpaper.
kb 10 prcenként ezzel az üzivel kivág a winbe :/
VÉGE 😞
Nekem barátnöm végigtolta már a játékot 😄
Én meg még csak most keztem :S
Nem tudna valaki egy mentést küldeni miután a démoni rüfke ki lett nyírva . Már fél napja nem bírom legyakni , mindíg már csak egy kicsi hiányzik hogy legyakjam , de mindíg õ nyer GRRRRRRRRRRR.
[email protected]
Ha valaki küldene egy mentést azt megköszönném !