3942
  • Hawk06
    Vazze,a nagy örömmámorban elfelejtettem leírni azt ami a legjobben tetszett.Szóval az tetszett a legjobban hogy nem érzed magad annyira egyedül mint a legelső részeiben,mivelhogy több emberrel találkozol meg folyamatosan tartod a kapcsolatot rádion át Zippel,aki ha a vizbe ugrasz aggódik az PDA miatt vagy ha valami extrém dolgot csinálsz akkor "jajgat" a háttérben :).Nagyon király!!
  • Hawk06
    Ja és a hangeffektek meg a háttér zene is nagyon jó.Elöször ki akartam kapcsolni a háttérzenét de nem tudtam,azt hiszem nem is lehet.Végül aztán nem bántam meg hogy maradt a háttérzene söt nagyon bírtam,akcióközben főleg
  • Hawk06
    Oké,elöre is kösz a segítséget.:)
    Ha egy órai kinlódás után nem jövök rá hogy mit kell tennem csak akkor értesítlek:D Vagy futok egy pár kört és ujra nekiesek,ez bevált módszer:-)
  • Hawk06
    ÁÁÁÁ..nagyon jó játék,szép grafika,viszonylag kevés a gépígénye,csinos föszereplő:D na és persze nagyon élethüen animált mozdulatok,meg minden.Egyszóval élvezet játszani.Ami viszont nem tetszett az az hogy elég egyszerünek tünt a demó,meg az a távcső is nagyon megkönnyíti a dolgom.Az első részei bonyolultabbnak voltak ugy rémlik.Na de beszerzem az egész játékot és akkor tudok igazán nyilatkozni:D.Már kétszer végigmentem a demó részen.Elég rövid..szegény Lara-t kétszer megöltem:D Egyszer kitörtem a nyakát mert nem oda szöktem ahova akartam,tudjátok mindig más fele irányitják a billentyük ha más szögből nézed Larat,ezt ki kellett tapasztaljam.Másodszor a vizbe foytottam mert nem jöttem rá hogy mivel kell felfele uszni:D:D
  • Axl Rose
    Hát légyszíves.

Ha elakadnál ne kímélj !
  • Hawk06
    WOW!!Ez a játék kuravajó lehet,most töltöm a demót.Én idáig még csak a Tomb Raider első és második részét játszodtam végig:D...nagyon nagyon rég
    vólt:D Már nem emlékszek hogy miért nem játszodtam a többi részével...aztán a tegnap a youtube-on találtam egy király videót a TR Legendről éppen a Basement Jaxx-Where's your head at szám videóját kerestem.Ahogy elnézem nagyon király a grafikája meg minden.Szóval alig várom hogy nekiessek
  • Norsz
    hello
    nagy problémám van mégpedig az hogy játszok vele és bizonyos időn belül kilép de nem mindig ugyan azon a helyen mindig máshol vagy beakad a hang és lefagy ugy hogy ki se tudok belőle lépni ha meg patch-elem az 1.2 essel akkor cd-t kér ha meg crackelem akkor már el se indul nem értem mi lehet a gond
    lécci segitsetek
  • akyyy
    vezetél nékülit is usbre kötöd:D akkor neked jó..

mondjuk én ugyse játékra vettem a laptopom hanem munka miatt
  • fejbefejsze
    Hi! Miért pont usb-s? Nekem vezeték nélküli van. Az nem jója hozzája?
  • akyyy
    én nemtom de egér nélkül szerintem felejthető. hacsak nincs usb-s egered
  • fejbefejsze
    Ja és az aniversary?? Bocs ha szarul írtam.
  • fejbefejsze
    Hi All!

Valaki nyomja a legend et laptopon??

128 Mb Intel GMA 950 integráltvideókártyával játszható a games??
  • chopin42
    Ha arra gondolsz, amikor 3 ládával kell szenvedni, amikor kimész, az animációbam mutatja, hogy épp milyen billentyűt kell lenyomni. Sok ilyen lesz, gyorsnak kell lenni.
  • Vlala #3889
    Szerintem villámygorsan játszd végig. :)
  • Ry0K3N
    Vedd meg eredetiben :)
    Amúgy nem az Anniversaryben volt ilyen? Mert ott volt normális verzió.
  • marsu
    Sziasztok!!

Azt Írja a játék, hogy 1 nap és lejár a JOGOSULTSÁGOM!! mIT CSINÁLJAK???

Előre is köszi!!
  • Fluff
    megtaláltam
  • Fluff
    A ruhákat fel lehet venni vagy csak dísznek van?
  • TIBI
    Tudomásom szerint ha a dxdiag-ot futtatod és kikapcsolod vagy csak lejjebb veszed a hardveres gyorsítást, megszűnik a recsegés.Próbáld ki, hátha segít, semmit sem veszíthetsz!
  • Vlala #3883
    SOk pályán olyan helyeken találunk töltényt és elsősegély-csomagot, ahol állítólag "több ezer éve nem járt senki". Azon kívül, találtunk egy teljesen ép, élő hidrát is (kár,hogy nem lehetett elégetni, az lett volna a szénhidrát), tehát egy PB-palackon szerintem ne lepődj meg. :)
  • Hoz_Hun
    Amúgy azt sosem értettem, hogy a Kazahsztáni pályán hogy került a sinekre egy propán-bután tartály. Ki az a marha aki ott tette le és ott is hagyta.
  • Hoz_Hun
    Tipikus hiba, nem nála van a gond. Keresőbe beírja allul sok ilyet dob ki.
    http://www.eidosinteractive.co.uk/support/faqinfo.html?fqid=334&gmid=173
  • Zenszkij
    Nem a lejátszó, hanem valszeg a hangfalod a rossz. Nézz utána.
  • Marcus_
    Sziasztok!
    Hang recsegésre van valami megoldás,feltettem az 1.2-es patchet,de ugyanolyan,mint előtte.
    Kereső sem sokat dobott ki ezügyben.
    Sound Blaster SE-m van...
    Köszönöm!
  • akyyy
    mert van lent kereső.

sztem te se örülnél neki, ha jósokszor feltennék a fórumodba ugyanazt a kérdést ezerszer.
  • Roli29
    Hát persze... Akkor azért nincs kb. 60%-ban válasz...
  • Fido4life
    lol :D:D
  • akyyy
    ha elakadtam megkérdezem itt reklámozós k**
  • Roli29
    Ha elakadtál bármelyik Tomb Raider-es játékban:

TOMB RAIDER EXTRA FÓRUM

• böröczk
    ugorj előre, fuss, gurulj... gyorsan : D
  • jómagam
    Sziasztok!
    Elakadtam az Afrika pályán, átmentem a két forgókéses részen most egy lépcsőn kell lefelé menni amikor egy nagy kőgolyó gurul rám.
    Mi a teendő? Szinte azonnal eltapos a golyó?
  • rvn
    Üdv! inditáskor nem találja a játéka bigfile.051 et pedig már 2 cracket is kipróbáltam
    de semmi valaki irjon már valami jót!
  • deathstarh
    nincs semmi!
  • arty
    joy, gamepad vagy kormány nincs bedugva? esetleg huzd ki.
  • deathstarh
    az miért van, hogy nem nyomok egyetlen gombot sem és mégis magától szaladgál körbr-körbe lara és ezáltal írányíthatatlan ez a ku nagy games???
  • benőmenő
    nekem van végigjátszásom,de lelehet tölteni a Tombraider.hu-ról
  • rotator
    A korábbi részek hosszabbak és káromkodósabbak voltak. :) :(
  • kaiser960
    franc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Fido4life
    nálam is ugyanezt csinálta
  • kaiser960
    100%-os mentést már nem tudok adni 200 éve kijátszottam