Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van a játéknak magyarosítása?
BattleTag: zydar#2910
Ütöd-vágod, mikor földön van odarohansz és E gombot nyomsz. Ezt ismételgeted míg meg nem hal. Ha nem mész oda E-t nyomni akkor mindig feltölti magát.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most újra játszani akarnék, de csak szereó. Viszont én úgy emlékszem 5.1 volt. Nem tudom mi lehet, mert a winben 5.1 van beállítva.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Oda építettem ládákat, hogy átugorjam<#idiota>#idiota>
Fákjúal!
Na szóval! Adjál energiát a grav.ágyúnak elsõ lépésnek. Próbálok nem naon spoilerezni.
Fákjúal!
"gép tetején lévõ izét"na ebb öl sokat nemtok kivenni
Adtam energiát a masinának, és meglököm a szörnyet az elektromos mezõbe, de mindig marad pici élete és újból töltõdik neki.
Fákjúal!
Ezt a kaput el tudom húzni, de ha bemegyek meghalok.

Fákjúal!
én csomószor azt hittem hogy ez is egy nagy bug hogy beleülök lö egyet utánna meg nem mozdul😄
az lenne a kérdésem h még az elején amikor beérek egy csarnokba és onnan távoznék van gy szétnyíló talaj és kések pörögnek meg minden. milyen billentyû kombinációval kell tovább lépnem??
köszi
nekem meg nincs scak 1 életerõ csomagom, az meg kevés😞
csak nagyon rossz kis hely alig lehet mozdulni mégis el vok akadva:@
Forza.
meg a rács mögött látok ilyen bónusz keresztet😞
Amúgy 3 golyó van.
1. a földön
2. amit le kell lökni a magasból
3. egy platformon van, a szakadékhoz közel, a másneses kötéllel le lehet rántani.
"én öööööööööö.....nemis tudom hiftelen hol járok😄 ja de. épp el vok akadva.
iylen golyót kell görgetni három helyre, és akkro vagy megjelenik iylen fényes lézer izé, ahova elvileg fel lehetne mászni, ...
elõtte meg egy jó nagyot kellet ugrani😄 tán volt is a topik elején egy kép róla😄"
felmászom erre a kinyíló toronyra, legurítom a 2. golyót és utána mivan??? mert már 2 napja ezzel szenvedek ..
Fogadok, hogy mnegtalálnám a neten azt a kérdést is, hogy mitõl nem lesz töredezett a haja ilyen igénybevétel mellett...
Fery02: Pedig ez az, Garbage-tõl a Push It, legalábbis szöveg alapján... (csak dalszöveget találtam)
mellesleg elküldtek mailban egy kis fordítás félét.😊
a pda szöveg fordítása van benne. igaz játékba nem nagoyn lehet tán beletenni, de kinyomtatva olvasva is ngyjából meg lehet érteni😄
de egy kis angoltudással is simán lehet érteni😄
az elején mikor a csávóka mutatja larának h ez kéne mi, nah azt a részt olyan jól értettem<#beka2>#beka2>