3942
  • koschwarz
    afrikában volt az a nagy terem, ahol kétoldalt nagy kerekek forogtak. ott fel kellett jutni egy párkányra, és ott a folyosón kétoldalt kések pörögtek, lara meg zip meg is beszélik, hogy ez gázos lesz, de egyébként van ott egy fekete kőtömb a bal oldalon. azt magunk előtt tolva át lehet simán jutni. na itt végigmentem, kiértem a szabdba, ott lemásztam egy hosszú létrán, összeszedtem az artifaktokat a víz alatt, majd nem a létrán másztam vissza, hanem elbénáztam, és valahogy úgy mentem vissza, hogy megint abba kezdő terembe kerültem. persze autosave, és nem volt mit tenni, ha nem akartam az egészet újból megcsinálni, át kellett sazzéznom megint a késeken. de most már persze kő nélkül. de meg lehet csinálni, csak jól kell gurulni és ugrani.
  • Vlala #3420
    A hidránál nekem is előfordult, hogy az egyik haranghoz csalogatta a hidrát, és a másik ketrecet engedste le. Tévedni emberi dolog, de hajat tépni, idegeskedni is :)
    Az ellenfelek? Végig ugyanazzal a szervezettel állltunk szemben, ebben a témábana NOLF 2 a kedvencem, ahol hülyébbnél hülyébb egyenruhában voltak a H.A.R.M. katonák (a kockává préseltek voltak a legkirályabbak!)
    Bocs az offért.

Afrikában visszakeveredtél? Két olyan csapda van, az egyiknél egyértelmű a kő, a másiknál a falból kell kihúzni egy követ, ezután nem tudom, hogy kerültél vissza.
    Angliában a targonca volt a legjobb, és a kis átalakítással "tomb-rider", amikor koporsót meglovagolva kellett hajókázni. :)
  • koschwarz
    már egy hete befejeztem, elég rövidke volt, de nagyon tetszett, tényleg a régi TR-ekre emlékeztet. a helyszínek gyönyörűek. nagyon tetszett a londoni pályán a szellemhuhogásos háttér.

egyetlen fő problémám az irányítás volt, billentyűzettel legalábbis elég gázos, meg néha emiatt a kameranézet is szar volt...az irányítás miatt szívtam a legtöbbet a londoni bossharcban a hidra ellen, hogy egyszerűen nem akarta eltalálni a karokat azzal a szar mágnesen kampóval, akkor azért ideges voltam

meg mondjuk elég vacak megoldás volt, hogy az átlagellenfelek mindig mindenhol ugyanazok a szürkeegyenruhás katonák voltak. elvégre mégsem egy katonai szervezettel álltunk szemben, hanem zsoldosokkal. mondjuk ez a legkisebb probléma.

volt olyan, aki afrikában annál a csapdánál, ahol egy kötömböt magunk előtt tolva lehetett átmenni a kések között, utána mégegyszer elkeveredett oda?? mert én valahogy visszakerültem arra a részre és persze a kőtömb már a túloldalon volt. kb. 20x-ra sikerült átjutni a kések között...
  • Evin
    Én 90%-ban Nextgen-nel játszottam végig, GF6600GT kártyán patch nélkül. Szerintem próbáld meg simán az 1.0-n.
    (Nem ez lenne az első eset, hogy a patch rosszat tesz)
  • Hoz_Hun
    Lenne egy kérdésem az izmosabb gépel futkosókhoz.
    Next Gen.-ben játszok és a Kazasztáni pályán kilép, ha ellenséggel jelenne meg a pályán (Nepálban is ugyanakkor). Ha visszaváltok normálra (Next Gen-t kikapcsolom) akkor minden ok. A többi pályánál nincs gond és normálban meg sehol sincsen probléma.
    Másnál is kilép Next Gen.-ben ezen a helyen ha elenséges katonát kéne megjeleníteni? Pl.: Kazasztáni motoros rész: Next Gen-ben rendessen végigmotorozok (a motoros elenfelekkel nincs gond), de amikor ráugratok a vonatra és jönne az átvezetőben az a rész mikor a katona kihajol és rálő Larára, na akkor már kilép.

Újratettem és akkor is pont ott pont ugyanezt csinálja. Ja és eredetiben van meg, 1.1 patch fenn van.
  • Bubu7
    Tudom, írta itt valaki régebben, akkor elsiklottam felette. Tudjátok hogy skinelhető Lara? És nemcsak a ruhája? Tetkókat is tehetsz rá, vagy a bőrszínt is változtathatod. Itt találtam magyar helpet is: http://tombraiders.hu/
  • Pharaoh
    Egyszerűen gyorsan kell lenni.
  • acsati
    nem sikerül megcsinálnom. átugrok az egyik bot fölött de utána eltapos a golyo. hogy kell futni?
  • Pharaoh
    Ha a nagy golyó elől kell menekülnöd, akkor nem azt mutatjam hogy ugorg balra, ahen hogy tiéd az arányítás, csak más szemszögből látod.
    Amúgy előbb jobbra egy ugrás, majd balra egy bukvenc.
  • acsati
    hú ott akadtam meg hogy egy ilyen barlangban vagyok és vizzel beinditottam csapdákat és egyszercsak jön mögöttem egy nagy golyo! mutatja hogy ugorjak balra de sehogyse sikerül. melyik billekkel kell balra ugrani?
  • lck
  • Thufirhawat
    LCK, ez esetben elnézést, én értettem félre az oldalra való utalást.

Merlin, igen, köszönöm, jól érzem magam, egyébként az okot félreértettem, és abból a szemszögből van odabent egy piros betűs szabályzat, amire mindenki magasról, nagy ívben, és azt hittem, ismét ennek az esete forog fenn. Ezért is hullik az ottani színvonal (de még milyen mértékben!). És próbálok ez ellen tenni. Viszont, mint említettem, félreértés következményeképp szóltam (ahelyett, hogy ott vamzerkodjak). Remélem, értjük egymást, ha valami egyéb problémád van ezzel kapcsolatban, akkor [email protected] címen megtalálsz, készséggel állok rendelkezésedre, ha a céljaimmal kapcsolatban kérdéseid vannak.
  • Vlala #3409
    Csak össze ne vesszetek ilyen semmiségeken!
  • MerlinW
    OFF

Feltételezem ettől a hozzászólástól most jól érzed magad.

ON
  • Vlala #3407
    Nekem konkrétan semmi bajom az 1.0-val.
  • lck
    ???? Épp azért nem írtam ki a rendes nevét hogy ne reklámozzam. Aki meg ennyiból is tudja miről van szó, annak nem reklám. Egyébként meg azért írtam be mert az 1.0 verzió elég bugos ( olvass csak vissza) . Gondoltam ezzel segítek. Oszt jónapot.
  • Thufirhawat
    Légy oly kedves, ne reklámozd az oldalt. Persze, tudom, hogy mindenki ismeri, de épp azért, mert a csapból is ez folyik.
  • Doom 4
    koszi a segítséget ibrik
  • Pharaoh
    Sehogy, max tologatni kell, ha ott vagy ahol 3 dobozt kell egy-egy kapcsolóra tolni, akkr ott a libikóka segítségével kell a dobozt feljutatni.
  • acsati
    Hellotok!
    Ma tudtam elkezdeni a játékot. Hogy kell felemelni egy dobozt?
  • ibrik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyik törött sírkövet el lehet mozdítani, tehát húzd oda a csonka oszlophoz, így oda fel tudsz mászni és ráugorhatsz a kötélen lógó súlyra. Erre a harang a megfelelő pozícióba áll.
    Aztán a mágneses csáklyád segítségével lengesd be a harang előtt lévő csillárt, amivel így megkongatod a harangot...
  • Doom 4
    valaki tud segiten hogy hogy kell megcsinálni az Arthur King-es pályának (aszthiszem a 13.)azt a részét amikor a sirok vanak a kerek asztal lovagjaninak nevével.
  • montressor
    "A játékot simában már végigvitted?"
    Jaa, ugy konnyu, koszike
  • Pharaoh
    A játékot simában már végigvitted? Amúgy ha a cheateket aktiváltad a shift+szám -al lehet őket aktiválni.
  • montressor
    na hali, vegre sikerult atvinni a time trialban a boliviat, de megse erheto el a special menu... hogy tudom hasznalni a cheatet?
    koszonom
  • lck
    BH-n találtam: TOMB.RAIDER.LEGEND.UPDATE.1.2-DEViANCE
  • montressor
    oke, koszonom, akkor ennek szellemeben folytatom :)
    bar megjegyzem, akkor sem ertem, h aki igy tolja annak minek csit... no mindegy
    koszike sziasztok
  • Vlala #3394
    egy-két ugrás rontása még belefér, a checkpoint előtti váratlan elhalálozás, vagy túl nagy baki vétése nem.
  • Chipii
    Ésszel kell játszani. Pl nem kell lelőni az összes katonát, csak aki nagyon útban van, meg hogy felkapj egy fegyvert. Használd az E-t lógaszkodás/mászás közben mindig, hogy gyorsabban haladj. Dobozoknál pl nem kell mind a 3at felpakolni, elég 2őt, a középső helyre meg te magad állsz rá (a 3. doboz felpakolása kb annyi időt jelentene, mint a másik 2 helyre rakása). Persze az is kell, hogy lehetőleg mindenhol elsőre átmenj, és ne kelljen mindenhol 3szor próbálkoznod - de azért pár rontás bőven belefér, van ahol bő percekkel a limit alatt meg lehet csinálni a pályát.
  • montressor
    aha, jo, koszonom
    mindenesetre csak `gratulalni` tudok a keszitoknek ehhez, mert ez pont olyan, mintha lerohadnanak a kocsijukkal egy puszta kozepen, es hivnanak egy vontatot, majd azt a valaszt kapjak, h: ok, segitunk, csak elobb autozzanak a legkozelebbi szervizbe...
    mindenesetre koszi
  • Pharaoh
    Semmi rövidités, semmi plusz idő. Csak rohanni kell és egy ugrást sem szabad elrontani.
  • montressor
    ok, de akkor pl, bolivian csak a dobozok tologatasa van legalabb 2 perc...
    Nem ertek felre valamit? A teljes palyan kell vegigmenni, amit jatekban 1-2 ora, 12 perc alatt???!!! Vagy a time trialnal le van roviditve, vagy kapok plusz idot? Bocs, h kicsit ertetlenkedem, de az elobb majdnem tok folyamatosan mentem es a feleig sem jutottam. Az oroszlant mar le se lovom, hanem atugrom a mozgo falaknal, h ne huzzam az idot, vagy van valahol valami speed, extasy???
  • Vlala #3389
    Nem olyan nehéz az, 1. már ismered a pályát, 2. a pisztolyokra már meg kellett kapnod a módosításokat, kis rutinnal (nem olyannal, amilyet a nővér csinál :) ) meg lehet csinálni, csak próbálj ne sokat időzni, és még inkább nem elhalálozni :)
  • montressor
    hali,
    hogy lehet a time trialban teljesiteni egy 1oras palyat 12 perc alatt??? Valaki beavatna a titokba? koszonom
  • gergő992
    nekem már meg van és naon jo a game!!!igen egérel mozgatod a camerát azzal ugrasz és lösz persze tudod bilentyün is:D
  • Lord Myn
    Nincs nagyon, SM 3.0 kell a NextGen-hez, szóval Atiból X1xxx sorozattól működik csak.
  • aricsi
    hali,sapphire radeon x800 gto-m van és nem lehet bekapcsolni next-gent.Nincs vmi megoldás?
  • DrGreen
    Ok. Leszedtem az újabb törést. Asszem így jó lesz... Ha lesz időm próbálom is kifelé. Köszi
  • cseri001
    Tegnap kinyírtam az Amandaszörnyet Bolíviában. :)
    Esküszöm, százszor könnyebb volt likvidálni, mint a játék során bármelyik más ellenséget... (érdekes)
    (Másodszorra sikerült, elsőre csak azért nem, mert eltalált, és leestem a szakadékba.:)
  • zsolt11
    ok!
    müxik.
    thx.