Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én ugyanezt csináltam, mégsem jött elõ a letöltés ablak. 😄
Sikerült, köszi! 😊
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
1. Ráklikklesz a videó linkjére.
2. A FREE opciót választod
3. megvárod míg letelik a 30 sec (azt számolja is vissza)
4. Begépeled a 3 jegyû kódot, amit megad és klikk a download-ra
Megnézem mégegyszer.
Na pont errõl az oldalról beszéltem.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Kicsit visszaolvastam és láttam egy linket, ahol képekkel volt illusztrálva a Gold Reward-ok megszerzése.
Láttam, hogy ott van köztük Nepal is, de az videó és egyszerûen nem tudom leszedni. 😄
Az a RapidShare, vagy mi a franc nevû progi kellene hozzá asszem, de képtelen vagyok letölteni.
Szóval vki legyen szives mesélje el azt, hogy hogyan lehet leszedni a videót, vagy azt, hogy hogyan lehet Nepálban megszerezni a Gold Rewardot. 😊
Thx
Tudja vki, hogy Bolíviában és Nepálban hol van a Gold Reward?
Ha vki már megtalálta, az kérem szóljon.
Thx
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Egy kis tipp, ha nem bánjátok. A megszerzett ruhákat tudjátok használni játék közben is. Elõször a load-ba kell menni ott is oda ahol elõzõ pályákat tudsz újra betölteni. Akkor választhatsz ruhát is, és abba nyomod. Kilépsz, mert folytatni akarjuk ugye, tehát resume game, és több mint valószínû hogy a kiválasztott ruhába megyünk. Pl: nepálba, mezítlábas piros estélyibe.
Viszont egy valami még hátravan, végigvittem a game-t, 100% ra, de még mindig van 4 db kérdõjelem a ruháknál. Esetleg valaki tudna magyarázatot adni?
Köszike
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
[merlinw.org]
Valaki segitsen egy kicsit!
Ott akadtam el a harangos résznél, mondjuk én a harangot se vágom. A nagy barlangrészben, ahol az az épület van a tó tulpartján. Mit kell csinálni? Egyébként találtam végigjátszást, de nem tudom megnézni ugyhogy ezzel ne gyertek létszi!
De most kéne kinyirnom a hydrát és nem tom hogy kell! gondolom valamilyen sorrendben kell meghuzni a kallantyukat! kérlek mondjátok el!!!!
köszike!<#falbav>#falbav><#help>#help><#wave>#wave>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Hány gigát pakol fel telepítés közben a vinyóra?
A halál csupán a kezdet...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
" 2006. ápr. 27. 19:31 | Privát | Válasz | #3018
Egy kriptát tolj a törött oszlop elé,ráncigáld a csillárt,mássz fel a törött oszlopra,ugorj a harang kötélre és a felemelt harangot megkongatja a csillár "
Üdv, Fenrir
A halál csupán a kezdet...
Mindegy, a kriptában , Angliában amikor bent vagyok arthur sirjánál, és van mögöttem egy kis harang.. tudjátok!!! Na ott mit kell csinálni má tom mozgatni a sirkövet is!!
Kérlek segitsetek!!!
Elõre is kösz<#duma>#duma><#help>#help><#help>#help><#gun>#gun><#gun>#gun>