Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hELP!!! Már idegbeteg vagyok. hogy kell kinyirni ezt a köcs. Mindig utolér a kardal és megszur Már ledöntöttem mind a 4 sziklát de már nincs energiám még öt is kinyirni. Van valami egyszerübb megoldás?
aricsi
Hali!Sapphire Radeon x800 gto-m van és nem lehet bekapcsolni nextgent.Kicsit begurultam.Nincs valami megoldás?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Pharaoh
Kimész a tetõre, elõveszed a pisztolyt, amit lehet szétlõsz és felmászol a tetõre, ott az üvegkupolát eltolod és bemászol a motorhoz.

császtok , hoyg kell ott átmenni hogy japánba vagyok és ott van bent az üvegajtón belül egy sportmotor és a csávó olyasmit beszél hogy fentrõl kell az üvegtetõrõl de ott nem lehet , ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Pharaoh
Miután szétlótted azokat az izéket a mágneskötelet bele lehet akasztani és lerombolni azokat az emelvényeket, amiken feltöltõdik. ezek után ki lehet nyírni a pasast.

Sziasztok. Kéne egy kis help. Hogy tudom azt a kardos hapsit kinyirni ott amikor lemegy az energiája majd felrepül a sziklákra és újratöltödik. a sziklák alatt már kilötem azokat a buborékokat vagy mit,de ugyan ugy feltölti magát
Igen bejárható.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

REALista
Azt tudom hogy minden pályán van de Lara háza bejárható teljesen ha nem szereztem meg mindet?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Pharaoh
Nem, minden pályán van revard + a házban is. külön-külön össze kell szedni mindet.

REALista
Lara házában meg lehet találni az összes Reward-ot ha a játék közben nem találtam meg mindet???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A www.tombraider.hu oldalon elég részletes végigjátszás van.(a rewardok megszerzéséhez nagyon jó). Amúgy szerintem egyszerû a játék, én végigjátszás nélkül csináltam meg elõször.
A Grafikátol totál kész vagyok még mindig:-)
Mop
Hát ezt nem hiszem el.
Én ugyanezt csináltam, mégsem jött elõ a letöltés ablak. 😄

Sikerült, köszi! 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Pharaoh
Nem kell progi hozzá.
1. Ráklikklesz a videó linkjére.
2. A FREE opciót választod
3. megvárod míg letelik a 30 sec (azt számolja is vissza)
4. Begépeled a 3 jegyû kódot, amit megad és klikk a download-ra

Mop
Néztem a végigjátszást, de nem találtam benne.
Megnézem mégegyszer.

Na pont errõl az oldalról beszéltem.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
Ok, már csak Nepálban kell. 😊
Kicsit visszaolvastam és láttam egy linket, ahol képekkel volt illusztrálva a Gold Reward-ok megszerzése.
Láttam, hogy ott van köztük Nepal is, de az videó és egyszerûen nem tudom leszedni. 😄
Az a RapidShare, vagy mi a franc nevû progi kellene hozzá asszem, de képtelen vagyok letölteni.

Szóval vki legyen szives mesélje el azt, hogy hogyan lehet leszedni a videót, vagy azt, hogy hogyan lehet Nepálban megszerezni a Gold Rewardot. 😊

Thx

Pharaoh
Gold rewardok

Ha nem lenne világos mit kell tenni, a végigjátszásban benne van

Mop
Hi!
Tudja vki, hogy Bolíviában és Nepálban hol van a Gold Reward?
Ha vki már megtalálta, az kérem szóljon.
Thx

na végre mindent összeszedtem a Croft Manorban
Pharaoh
Nem

Croft Manson-ban ki lehet menni?
Én is most vettem észre, hogy Angliában hagytam egy bronzot valahol.. most mászhatok vissza Hidrát simogatni 😊

köszike, akkor ez lesz a baj, mert minden awardom megvan mindenhol, de time trial még nincs
A Time Trialok közül valószínüleg nincs meg mind.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ibrik
Ja és ha minden pályát teljesítetted "time trial"-ban is.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Minden extrát csak akkor kapsz meg, ha megtaláltál MINDEN "award"-ot a pályákon (a Croft Manson-ban is).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

sziasztok!
Egy kis tipp, ha nem bánjátok. A megszerzett ruhákat tudjátok használni játék közben is. Elõször a load-ba kell menni ott is oda ahol elõzõ pályákat tudsz újra betölteni. Akkor választhatsz ruhát is, és abba nyomod. Kilépsz, mert folytatni akarjuk ugye, tehát resume game, és több mint valószínû hogy a kiválasztott ruhába megyünk. Pl: nepálba, mezítlábas piros estélyibe.
Viszont egy valami még hátravan, végigvittem a game-t, 100% ra, de még mindig van 4 db kérdõjelem a ruháknál. Esetleg valaki tudna magyarázatot adni?
Köszike
Kér hozzá serialt?

az instaláláshoz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Minek az neked?

please adjátok már ide

légyszi nincs meg senkinek a serial?

csá, légyszi adjátok már kölcsön a serialt mert én elvesztettem,légyszi

A sorrend mindegy. Meglövöd a harangot addig, amig oda nem néz rá a hydra. Akkor a horgoddal meghúzod a kart és a ketrec a fejére esik. Ezt megismétled még 3x.

Fel kell másznod az épület tetejére (ugranod, kötelezned, kapaszkodnod).

Jó, jó, én a harangot értettem, én kint akadtam el a kapu elõtt, de arra magamtól rájöttem, hogy a mágneslasszóval kell továbblendülni.
Meg egy kicsit lehetne gondolkodni is. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MerlinW
ez neked is szól...

[merlinw.org]

MerlinW
Oldal alján keresõ, beírod harang. S ha legközelebb elakadsz, elõször ott keresd a választ.

[merlinw.org]

Hi!
Valaki segitsen egy kicsit!
Ott akadtam el a harangos résznél, mondjuk én a harangot se vágom. A nagy barlangrészben, ahol az az épület van a tó tulpartján. Mit kell csinálni? Egyébként találtam végigjátszást, de nem tudom megnézni ugyhogy ezzel ne gyertek létszi!
császtok, lehet h. fáraszto vagyok de sajna elég zokni az agyam és mindig segitséget kell kérjek!<#szomoru1><#crazya>
De most kéne kinyirnom a hydrát és nem tom hogy kell! gondolom valamilyen sorrendben kell meghuzni a kallantyukat! kérlek mondjátok el!!!!
köszike!<#falbav><#help><#wave>
Bence94
hy kösz a segítséget.2-szer tudom megszúrni a szörnyet töbször nem mert addigra meghalok.mitcsináljak<#rinya><#boxer><#gun><#violent><#falbav><#kerdes>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

7,6-ot.

Sziasztok!

Hány gigát pakol fel telepítés közben a vinyóra?
Pharaoh
Csak ha egy pályát újra játszol akkor lehet a ruhát kiválsztani.

sziasztok! Lenne egy kérdésem. A megszerzett ruhákat hogyan tudom beállítani hogy a játék során abba a cuccosba legyen?
Fenrir
Közel mész hozzá és "use" gomb. Ilyenkor megdöfi a karddal és a maximális életereje lecsökken egy szintre. Párszor megcsinálod ezt még és meghal.

A halál csupán a kezdet...

Bence94
hy legutolsó résznél vagyok és amiokor amanda az állatba bújik a kardal suhintgatom lemegy egy negyed élete és leesik a földre a szörny ott kijön egy felkiátó jel és akkor mit kel csinálni?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fenrir
Beírtam alul a keresõbe azt, hogy "harang" és 3 másodperc alatt megtaláltam a választ a kérdésedre:

" 2006. ápr. 27. 19:31 | Privát | Válasz | #3018

Egy kriptát tolj a törött oszlop elé,ráncigáld a csillárt,mássz fel a törött oszlopra,ugorj a harang kötélre és a felemelt harangot megkongatja a csillár "

Üdv, Fenrir

A halál csupán a kezdet...

császtok, van egy kis gondom , sajna , hiába gondolkozom és próbálkozom, mindig az a vége , hogy titeket kérdezlek meg!hehe
Mindegy, a kriptában , Angliában amikor bent vagyok arthur sirjánál, és van mögöttem egy kis harang.. tudjátok!!! Na ott mit kell csinálni má tom mozgatni a sirkövet is!!
Kérlek segitsetek!!!
Elõre is kösz<#duma><#help><#help><#gun><#gun>