3942
-
Csoder #3381 jobb, mivel jobb kezeddel kapaszkodsz fel -
zsolt11 #3380 oké megnézem,tehát jobb bill.,ugye?
-
Vlala #3379 Megnéztem, így már emlékszem. Ott tényleg csalóka a kameraállás, de két felfelé után, amikor egy kézzel kapaszkodik, jobbra mutat a nyíl. -
Vlala #3378 OK, nézem -
zsolt11 #3377 peru 12% -
Vlala #3376 OK, megnézem, melyik pálya ez? -
zsolt11 #3375 biztos hogy nem kések el,már tökre felhúzom magam miatta szerintem valmi más bill.-t is kell nyomni,nem?
egy kézzel kapaszkodik lara és lefele mutat a nyíl,de miért?
miért nem felfele?
ha nyomom a lefelét akkor áthúzza,hogy nem jót nyomok már kipróbáltam egy csomó bill.-t de még nem sikerült eltalálnom.
nézd már meg légyszi hogy nálad melyikkel működik rendesen és írd már le hogy melyik bill.-t használtad ennél az átvezetőnél.
thx -
Vlala #3374 Nem lehet, hogy elkésel vele? Ezzel én is felhúztam magam elsőre, nézem a videót, aztán leesik... -
zsolt11 #3373 sajnos nem müxik egy pírossal áthúzott kör jelenik meg mikor megnyomom a lefele billentyűt.
más ötlet eseteg?
-
zsolt11 #3372 ok!
megpróbálom,remélem jó lesz.
thx. -
Vlala #3371 Ezeknél az interaktív videóknál (a végigjátszás Super Actionnak nevezi ezeket) a lényeg, hogy amikor megjelenik a nyíl, abban a pillanatban , vagy legalábbis minél gyorsaabban kell megnyomni azt a billentyűt, amelyet a kép mutat. Ott a lefelé (nálam s) gombot kell megnyomnod. -
zsolt11 #3370 hi,
segítség kellene el akadtam ott ahol a lara alatt a kocka kövek omlanak le és mutatja anyíl hogy merre kell menni,megyek is nyomom a felfele billentyűt aztán pedig a végén mutat lefele a nyíl és nyomhatom én bármelyik billentyűt mindig leesek a szakadékba.
melyik billenzyűt kell nyomni ill. kombinációt?
thx. -
#3369 Nekem is voltak rejtélyes lefagyásaim az amikor az 1.1 fent volt. Újratelepitettem és nem raktam fel a patch-et és így okés. Egyébként állítolag minimális dolgokat javít csak. -
Vlala #3368 Az 1.1-nek vannak még gondjai. Régi, vagy újabb törést használsz? -
#3367 Sziasztok! Valaki látott már ilyet? Kínai(Japán? :) ) pályán vagyok. Tört 1.1-el nyomonám, ha nem akadna ki minden egyes kapcsolható, Y-al lőhető tárgynál. Miest a célkereszt rákerül egy ilyen tárgyra, fagyi van. :(
Valami ötlet? -
Vlala #3366 Második pálya, ha jól tudom, Peru, és kőgömböket kell kőtálcákba tologatni. A másikra még nemis kell felmásznod, keresd meg a harmadik követ, és told bele a harmadik tálcába, attól felemelkedik egy szobor, és kinyitja Neked az ajtót. A harmadik kőgömb mellett szerintem el is mentél, a bejárattól balra van, egy emelvényen, amit a grapple-lel le tudsz dönteni. -
gergő992 #3365 segitség kéne!!!!ott tartom hohy egy szobor van középen háta mögöt egy kö amire követ kell tolni meg még kettö ilyen amire követkell tolni!!!na az egyikre rá toltam és kinyilt egy kö fak felmásztam és lelöktem a követ azt rá toltam a másikra ami a szobor másik oldalán van oszt kinyilt még egy fal de arra nem tudtam felmászni
-
Vlala #3364 Először lődd, amíg a kőburkolat le nem esik róla, és az alatta lévő csillogó rész nem látszik. Aztán azt húzd ki mágneskötéllel, leomlik az egész, utána lehet szabadon irtani. Nem olyan nehéz, próbálkozni kell vele :) -
#3363 Én kifejezetten utáltam (nem tudom melyik részben) a patkányokat, amik még a vízben is haraptak, meg mindenhonnan jöttek... fúj!
-
#3362 Jól gondolod. -
#3361 SPOILER
most éppen a napszemüveges kecseggel küzdök, kurvára nem akar meghalni. persze villog a felkiáltójel az emelvényeken, gondolom valahogy azokat kéne lerombolni... -
Vlala #3360 lesz még állati ellenfél, pl. a hifra vagy a motorról shotgunnal lövöldöző vadbarom :) -
#3359 elkezdtem hétvégén, tetszik, a régi TR-ekre emlékeztet, bár az kicsit gáz, hogy eddig (afrikában vagyok) csak jaguárokkal találkoztam, mint állati ellenféllel, azt hittem több lesz (a régiekben többfajta állat volt).
meg az irányítás, azzal néha szenvedek, főleg amikor a kék körrel jelzi a pontot, hogy hova kell a zipline-t dobni.
de ezektől eltekintve nagyon bejött. -
#3358 Köszi -
#3357 sziasztok!
érdekelne, hogy ez a TRL_Patch_v1.1 müködik a tört verzioval??
mert én telepítés után felraktam a patch-t is, majd crackeltem, de inditáskor visszadob az asztalra:(
amúgy nem kellene, csak sajnos elég vacak így a graf.
nextgen nélkül nincs vízefekt, pedig bevan kapcsolva, és az ég is foltos vmiért. -
gergő992 #3356 köszi!!!amugy tudtam hogy valamit ilyet kell csinálni csak kicsit ugrutam:D:D:D -
gergő992 #3355 nekem meg van az egész naon jóóóó -
Vlala #3354 Az jó hely :) Van három kapcsolód, mindegyikre kell egy-egy ketrec. Az első adot, ott van az egyik kapcsoló mellett, a másik kettő viszont lent van. Ezt a hintával tudod felhozni, Az egyik végére tedd rá a ládát (amelyet alóla húztál ki) a másik végére ugorj rá. A fantasztikus fizikának köszönhetően a láda felrepül a magasabb szintre, ahol rátolhatod a kapcsolóra.
(Ez az a szint, ahol többször is visszatoltam a ládákat az alsó szintre, csak hogy mégegyszer dobálhassam :) ) -
gergő992 #3353 három ketrevet és egy ajto kinyilik naon az elején -
gergő992 #3352 én az elsö pályán ahol három ketrecet kell rakni ott elaktam help -
#3351 Minden pályát végig kell csinálnod time trial-ban is, akkor lesz igazából 100%-os a végigjátszás. -
#3350 Nem kell kinyírni! -
adidascica #3349 szijjasztok! 100% os a játék mégis hiányzik még 3 ruha. Nem tudjátok hogy kapom meg őket? Előre is kösz -
#3348 A teremfalánál vannak kapcsolód, azokat felkapcsolod, beülsz a gépbe és a plafonról lógó vasgömbökt helelendíted az áramba. Ezek után a fejed felett lévő lila energiamező megszünik és ki tudod rántani a kard darabot a mágneses kötéllel -
#3347 Helló!
Legyen valaki oly szíves, hogy leírja ide, hogy azt az idióta Amanda által idézett szörnyikét hogy lehet kinyiffantani! Kazasztánban csövezek még mindig! Előre is köszönöm! -
Vlala #3346 Én becéloztam y-nal... :( -
#3345 Pedig pl Japánban csak úgy lehet a tetőre feljutni. -
Vlala #3344 én 2. végigjátszásra, ott is Kazah földön jöttem rá, hogy a felkiáltójeles hordókat ki lehet lőni e-vel. addig csak pufogtattam a világba :) -
zsotesz #3343 Nem rossz indulatból mondom de a játékban hányszor is van ilyen felkiáltójeles ikon? Hogy lehet az, hogy valaki a végén akadjon el ilyen miatt? Ha addig az e-t kellett használni akkor valószínűleg ott is azt kell. -
Bubu7 #3342 crazyclone!
Használd ki a tereptárgyakat. Állj a falak, oszlopok mögé. A kard ereje átmegy rajta, de a szörny nem ér el. Ha kifeküdt, gyorsan fuss hozzá, és "E". Összesen 4* ezt, és vége. Hidd el, nem nagy ügy, csak elsőre. :-)