Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Benyomni be lehet, akár még jó sorrendben is, de nem fog történni semmi sem.

A halál csupán a kezdet...

Pharaoh
El lehet olvasni, addig nem is kéne a játéknak engednie benyomni a könyveket míg nem olvastad el.

Randelz
kösz. amúgy ezt valahol ellehetett olvasni vagy kellett próbálgatni?

Pharaoh
kék, sárga, zöld, piros

Randelz
a croft manor-ba milyen sorrendbe kell benyomni a könyvtárba a könyveket?

kösz
Pharaoh
Vannak ilyan kék világító kristályok, azokat be kell nyomni.

Jó reggelt mindenkinek. Bocs a tegnapi sok kérdezgetésért de teljesen új nekem ez a játék mivel még sohasem játszottam az elõzõ részeivel. Na akkor megint lenne egy problémám. Peruban vagyok és itt sehogy sem enged át. Hogyan tudok átjutni?

Köszönöm szépen! Sikerült!! Indulhat a játék.
Gaben78
a FEAR-t is vitte ,ott pedig van dinamikus fény stb rendesen...itt nekem meg olyan mint egy 2éves game most, azért gondoltam... inkább szarabb felbontás, de kinézzen vhogy

Pharaoh
Lehet az exe-t valami még használja. Nyomj egy restartot akkor tuti nem fogja már semmi.

Pharaoh
Ha át is lehetne csesznei 5 fsp-el nem sokra mennél

Gaben78
hi. nemtom valahogy átcseszni a gépet hogy be tudjam kapcsolni a nextgen-t? (FX5700ultra) valahogy csak elketyegne, eddig minden más gameban ment a dx9 okosságok, itt meg semmi... havernak felraktam 6600gt ég és föld 😞.... ksz

sikerült instalálni de a crack nem tudom átmásolni mert azt irja ki hogy a hozzáférés le van tiltva. Ebben is tudsz segiteni? köszi
NEM KÖSZI MEGPROBÁLOM
Pharaoh
A nod32-ben az amon-t kapcsoltad ki? Ha simán a nod32-t kapcsolod ki az nem elég.

Sziasztok. Van egy nagy gondom. Most instalálnám a játékot, de a végefelé kiirja hogy error: instal not find the file:trl.dat. Már visszaolvastam és kikapcsoltam a nod32 de igy se megy. Tudnátok segiteni?
...<#pardon1>
Attól még kéne tudnia, nevetségesen könnyû feladatok vannak benne.
Amúgy meg használhatna végigjátszást, valszeg már van teljes.

Biztos még nem jáccott Tomb Raider elõzõ részeivel..<#nemtudom>
NeoMaN
szerintem te ne játsz ezzel inkább....

Ha nem errõl a helyrõl beszélsz világosíccs fel..😊
Van 1 kis emelvény, arra mássz fel, és onnan az elsõ póznára ugorj. Ha minde igaz "elkanyarodik" egy másik irányba. Na várd meg míg elmozdul, és onnan arra a póznára át, amire ugye át tucc ugrani...és így tovább. De ne fordulj vissza.. ha minden jool megy a bal felsõ sarokkal találod magad szemben. Ugorj a falra, onnan meg ügyeskedj addig a lyukig a falban. Onnan gyere le és assem elfogod már érni a kijáratot😊
Assem arrol a heylrõl beszélsz , ahol vannak azok a "póznák", amiken drótok vannak. Na az a bibi hogy te felmásztál a falra😊 a póznákon át kell eljutni oda, mert az magasabban van , és eléred a kijáratot.
Köszi, már átmentem de utánna mikor bezárult az ajtó van egy nagy juk és lent egy leopárd. leugrottam kinyírtam és ott sehol egy kijárat. De van egy fal amit belehet tolni ott bemegyek de a vége zsákutca fölötte pedig van egy kijut te az túl magasan van oda nem tudok felmenni. Itt most, hogy tovább.
Szabolcs: mindegyik oladlon van 1 kapcsoló, amire rá kell tolni a sziklákat. Meg ha jól emlékszem akkor az elõtted lévõ kis platform, ami szemmel van a kijárattal, ott is van egy kis kapcsoló, de arra csak rá kell álnod, ha a többire rátoltad a sziklákat. És assem át kell ügyeskedned magad a másik oldalra, ha kinyílt az ajtó. Ahol bejöttél, onnantól a bal oldali falon, azt hiszem.
Talon: a talaj szétnyílt, te rohansz, és kiad egy kis fehér nyilat. Amerre mutat a nyíl, azt a gombot kell megnyomni. Váágod felfele mutat akkor felfele gomb...😊 Csak gyorsnak kell lenni!
oké megvan de, hogy jutok át a tuloldalra ahol nyitva van már az ajtó.
Végre nekemis sikerült, de a köv ajtó? Talaj szétnyílik, Lara rohan, fehér nyíl, de mitkell csinálni? 2 órája próbálgatom 😞

Szal sak 1 keveset csusztasd rá, ameddig csak nem csuszik le..
rátudod tolni, csak ne nagyon fel, mert akkor visszacsúszik!
Meg mindig lecsuszik róla.
De azt a ládát, hogy tudom rátolni, mert nekem csak mellé sikerült.
annak a libikóka egyik felére kell tolni a kkövet, a másik felére pedig ugorj rá, és a kõ felrepül. És told rá a kapcsolóra.
bocs a képért. elfelejtettem lekicsinyíteni.
Ennél a résznél mit kell csinálni?

Bugz
Jaja, az még Japán.

Dirty South

Pharaoh
Melyik is az?

Pharaoh
Japánban vagy még? Azt simán lõni kell.

Bugz
Hi!
Én most az elsõ fõellenségnél tartok.
Ott mit kell csinálni?
Avval a nagy botral ugrál.
Addig eljutottam h fel kell menni az õ szintjére.
De csak egy kicsit sikerült megsebeznem.
Mit kell, hogy kell?😊
elõre is thx

Dirty South

Mármint az elsõ tologas feladatra mi a megoldás?

Akkor miisvolt a megoldás? Nekem nagyon nemjön össze.

csocsika, mit lehet még megszerezni a könyvtárban me a könyvekkel is lehet valamit csinálni igaz?
a titkos ajtónál a könyvtárban megtaláltam egy feliratot de nem tok vele mit kezdeni!
A könyvtárban a könyvekkel mit kell csinálni, mert probáltam huzogatni õket kézzel és a kábellel de semmi kérlek segitsetek!!!
Kösz
Randelz
mar megtalaltam

Randelz
a könyvtárban a zseblámpa van. de a távcsövet nembírom megtalálni.

Pharaoh
Fényesen csillog. Szerinted mivel? A mágneses kötéllel, de néhány sorozat a pisztollyal is eltolja

Bugz
Kössz!
Az oké h el kell huzni, de hogyan és mivel?😄

Dirty South

Pharaoh
Nem tudom hol van pontosan, de a könyvtári dolgozószobába is mindtha lenne valami.

Randelz
Valaki megtudná mondani hogy a croft manor ba hol találom a távcsövet?

Pharaoh
Az akkor japán, az tuti nem 11%-nál van.
Fel kell jutni a tetõ legtetejére, szét lehet lõni egy hordót, így az ereszen fel tudsz menni, majd a teteõablakot elhúzod és megszerzed a motort, azzal kell átugratni.

Bugz
ÖÖÖ..a 'buli' után van. amikor beszélni kellett a pultoshoz és uttána fel kell menni lifttel a tetõre és ott vok.

Dirty South