3942
  • Vlala #3461
    Igen, vagy gurulj kettőt, aztán kb. másodpercenként egyet. Tökéletes tízpntos tornamutatványt láthatunk, amit szintén lehet variálni ugrásokkal, megfordulással.
  • Pharaoh
    Írd be a keresőbe. Kismilliószor le lett írva.
  • Pharaoh
    A roll az a bukfenc akar lenni?
    Ha igen, akkor ez már a TR4-ben is volt
  • DirectoR
    Sziasztok skacok!
    1 kis segítségere szorulnék...kazashstan pálya végen lévő démont kéne legyőznöm de sehogy sem sikerul. Valaki le tudná írni mit is kell tennem hogy végre kimuljon?.:) Elölre is köszi a helpet!
  • Chipii
    Ha valaki még nem jött rá az alábbi mozgáskombinációra, próbálja ki egy nagyobb üres terepen: futás előre, ugrást lenyomi, úgy tartani, majd kezdjük el nyomkodni a roll gombot. Voálá:) Lehet kicsit variálni azzal, hogy mikor kezdjük el nyomni a rollt.
  • Hoz_Hun
    Jaja húzd fel magad az ugrás gombal aztán
  • Hoz_Hun
    Pedig nem nehéz. Rögtön fut, jobra ugrik, aztán balra gurul, fut egyenessen és a karós verem előtt ujra ugrik.
  • Hoz_Hun
    Hát ez van. Talán az 1.3 javítják. Majd irok nekik. (nem mintha válaszra számítanék, bár ki tudja)
  • Evil
    Pedig nem akaródzik neki felhúznia magát
  • Pharaoh
    Húzd fel magad, ennyi
  • Evil
    Sziasztok!

Eddig nem voltam nagy Tomb Raider fan, lehet azért akadtam el rögtön az elején.Tehát azt hiszem a legelső act végén vagyok, ahol egy függőhídon kell átszaladnom, de közben egy helikopter folyamatosan lő, a híd végén pedig csak annyira tudok átugrani, hogy a peremben megkapaszkodjon Lara, persze ezután az következik, hogy a helikopter lelő onnan.Mi a megoldás?
  • ibrik
    Kis gyakorlás után könnyű.
    Először szaladj a jobb oldal felé és ugord át a jobboldali lándzsát. Aztán rögtön balra tarts és egy vetődő bukfenccel menj át a baloldali lándzsák alatt. Azután fuss tovább az életedért.
    A lényeg, hogy közben sehol sem szabad tökölni, mert nem fog sikerülni.
  • acsati
    végigvitted? Grat
    a golyosat még mindig nem tom megcsinálni
  • Evin
    Sajnálom, hogy nem jött össze.
    Tény, hogy nekem is szakaszos volt a kép Nextgen alatt, de ezért most nem veszek új gépet. Ezt is csak végignyomtam, és Del.
    (Én ezen játszottam: Athlon64 3000+@3800+, 512DDR-400, GF6600GT)
  • Pharaoh
    Azt csak cheatben van
  • DJ YAYO
    Valaki megmondaná hogy, hogy lehetne megszerezni a SoulReaver fegyvert???
  • haxoror
    Ízlés dolga, szerintem rossz választás volt a csaj, kurva hosszú nyaka van mint egy zsiráf!

Másrészt Lara Croft angol ez a csaj meg úgy néz ki mint aki Kalkuttában született, már a nevéből is lejön hogy nem európai
  • haxoror
    Hát nem tudom, TAB-ra látszik egy csík fölötte ami a next upgrade-ig mutatja hogy mennyi "valami" van még hátra, eleinte azt hittem hogy a használattól fejlődik mint a Bloodrayne-ben de már fogalmam sincs

Mindegy, most a hidrás pálya után vagyok, az első upgrade megvan és a második is 90% körül szal jó lesz ez így :)

A végégjátszásban csak az extrák részt néztem meg (pont a pisztoly miatt, és pont az nem volt benne :D) szerencsére eddig még nem akadtam el persze a bronz/ezüst/arany cuccoknak is csak max a 2/3-át találom meg.

Talán ha majd végigtoltam normálisan akkor megint nekiugrok akkor már végigjátszással és begyűjtök mindent :)
  • Hoz_Hun
    Az "E" -t.
  • zsolt11
    egy kérdés a játék végén amikor a szőrnyet kell megőlni és épp pihen akkor melyik billentyűt kell hasznáni,hogy le tudjam dőfni a szőrnyet?

thx.
  • Hoz_Hun
    Na, ha nincs fenn egyik patch sem akkor jó NextGen-ben a Kazasztáni pálya.

Viszont olyan helyeken bedarabol, ahol eddig nem, ráadásúl nagyon. Nekem Nvidia Geforce 7900 GT-m van, 2 giga DDR2 rammal, 3.2 processzorral, szóval az nem természetes hogy ott darabolgasson, főleg úgy hogy zakkanás nélkül futott előtte NextGen-ben.
    Visszatettem a patcheket és újra minden fut rendesen (és újra nem a Kazasztáni). A patchek rontják el a Kazasztáni pályát. Na mindegy azt nyomom majd normállal, mert az 1.1 patchet a NextGen rendes futása miatt feltétlen megéri feltenni.
    A 1.2-be meg beraktak egy sétáló gombot (ja meg állítólag javították a hangproblémát (akinek volt), meg szebbek a fények... amit én eddig ugyan nem vettem észre de biztos). Azaz most a lopakodás mellet (használta azt egyáltalán valaki???) most van egy ugyanolyan haszontalan sétáló funkciónk is. Bár nem haszontalan, mert ahogy Lara riszálja séta közben a seggét, amiatt már megéri az 1.2 hehehehehehe.
  • acsati
    uhhh gec! az első kép hu de durva! nyamiii
  • Hoz_Hun
  • vg
    http://leenks.com/gallery430-all.htm
  • Lord Myn
    A NextGen,a nevében is benne van: Következő generációs effektek, mint pl. Shader Model 3.0, Magas Dinamikájú fények, finom árnyékok stb. Bekapcsolni akkor érdemes ha elég jó gépet, videókártyád van (GeForce 7 vagy ATI X18xx).

Meg lehet próbálni GeForce 6800-ason is, nekem 6800GT-vel, hol szép folyamatos, hol viszont veszettül darabos.
  • TomBond
    Mi az a NextGen? Az én konfigomon megy (érdemes bekapcsolni)? Ha igen akkor hol lehet? Mit javít az 1.2 patch? Érdemes feltenni?
    Bocs a sok hülye kérdésért.
  • TomBond
    Ott gurulni kell másodiknak (balra)
  • acsati
    nem sikerül megcsinálni a golyósat pedig az elsőt átugrom de utána el van zárva...
  • Vlala #3433
    Úgy néz ki, akkor tévedtem. De have no fear, a végigjátszásban az összes reward benne van. :)
  • TomBond
    Mit javít az 1.2 patch? Érdemes feltenni?
  • haxoror
    Collect the indicated number of Bronze and Silver rewards to unlock the corresponding pistol upgrade:

Increased magazine capacity: 25% Bronze and Silver
    Increased accuracy: 50% Bronze and Silver
    Increased damage: 75% Bronze and Silver

Gondolom a játékban lévő összes bronz és ezüst cucc százalékáról van szó
  • Hoz_Hun
    Nem, nem javította.

Nem tudom mi lehet a baja. Lehet majd ezt a nem patchelem fel egyáltalánt kipróbálom.
  • haxoror
    thx de konkrétan a pisztoly upgradekhez mit kell teljesíteni?
  • Hoz_Hun
    Kártyát (illetve tulajdon képpen gépet).

Most meg majd Patchet fogok. Felteszem az 1.2-t, remélem ez orvosolja a Kazasztáni Next Gen. gondot.
  • Pharaoh
    Nem elrejte vannak, hanem pályák teljesítése és rewardok gyüjtögetésével lehet minden bónuszt aktiválni.
  • Tatyla
    patch-et vagy kártyát cseréltél?
  • Vlala #3425
    Talán a Croft Manor rejtekeinek feltárása után kapod meg, de ez nem biztos, utánanézek.
  • haxoror
    Hi!

Keresgéltem a neten de főleg csak a ruhákról találtam infot engem viszont a pisztoly upgrade-ek rdekelnének, hogyan lehet őket megszerezni?

Valamelyik pályán vannak elrejtve vagy X bronz figura után automatikusan adja vagy hogyan?
  • Hoz_Hun
    Most olvastam, hogy kiadták az 1.2 patchet. Kipróbálom hátha javítja.

GF6600 GT? Nekem az volt az előző kártyám, de a Next Gen. eléggé képregényvolt vele. Lehet hogy az 1 giga Ram volt neki a kevés.
    Na mindegy a mostanival viszont hasít .
  • Vlala #3422
    pfff. Ki fogom próbálni. :)