3942
-
Vlala #3461 Igen, vagy gurulj kettőt, aztán kb. másodpercenként egyet. Tökéletes tízpntos tornamutatványt láthatunk, amit szintén lehet variálni ugrásokkal, megfordulással. -
#3460 Írd be a keresőbe. Kismilliószor le lett írva. -
#3459 A roll az a bukfenc akar lenni?
Ha igen, akkor ez már a TR4-ben is volt -
DirectoR #3458 Sziasztok skacok!
1 kis segítségere szorulnék...kazashstan pálya végen lévő démont kéne legyőznöm de sehogy sem sikerul. Valaki le tudná írni mit is kell tennem hogy végre kimuljon?.:) Elölre is köszi a helpet! -
Chipii #3457 Ha valaki még nem jött rá az alábbi mozgáskombinációra, próbálja ki egy nagyobb üres terepen: futás előre, ugrást lenyomi, úgy tartani, majd kezdjük el nyomkodni a roll gombot. Voálá:) Lehet kicsit variálni azzal, hogy mikor kezdjük el nyomni a rollt. -
Hoz_Hun #3456 Jaja húzd fel magad az ugrás gombal aztán -
Hoz_Hun #3455 Pedig nem nehéz. Rögtön fut, jobra ugrik, aztán balra gurul, fut egyenessen és a karós verem előtt ujra ugrik. -
Hoz_Hun #3454 Hát ez van. Talán az 1.3 javítják. Majd irok nekik. (nem mintha válaszra számítanék, bár ki tudja) -
#3453 Pedig nem akaródzik neki felhúznia magát -
#3452 Húzd fel magad, ennyi -
#3451 Sziasztok!
Eddig nem voltam nagy Tomb Raider fan, lehet azért akadtam el rögtön az elején.Tehát azt hiszem a legelső act végén vagyok, ahol egy függőhídon kell átszaladnom, de közben egy helikopter folyamatosan lő, a híd végén pedig csak annyira tudok átugrani, hogy a peremben megkapaszkodjon Lara, persze ezután az következik, hogy a helikopter lelő onnan.Mi a megoldás? -
#3450 Kis gyakorlás után könnyű.
Először szaladj a jobb oldal felé és ugord át a jobboldali lándzsát. Aztán rögtön balra tarts és egy vetődő bukfenccel menj át a baloldali lándzsák alatt. Azután fuss tovább az életedért.
A lényeg, hogy közben sehol sem szabad tökölni, mert nem fog sikerülni. -
#3449 végigvitted? Grat
a golyosat még mindig nem tom megcsinálni -
#3448 Sajnálom, hogy nem jött össze.
Tény, hogy nekem is szakaszos volt a kép Nextgen alatt, de ezért most nem veszek új gépet. Ezt is csak végignyomtam, és Del.
(Én ezen játszottam: Athlon64 3000+@3800+, 512DDR-400, GF6600GT) -
#3447 Azt csak cheatben van -
#3446 Valaki megmondaná hogy, hogy lehetne megszerezni a SoulReaver fegyvert??? -
haxoror #3445 Ízlés dolga, szerintem rossz választás volt a csaj, kurva hosszú nyaka van mint egy zsiráf!
Másrészt Lara Croft angol ez a csaj meg úgy néz ki mint aki Kalkuttában született, már a nevéből is lejön hogy nem európai -
haxoror #3444 Hát nem tudom, TAB-ra látszik egy csík fölötte ami a next upgrade-ig mutatja hogy mennyi "valami" van még hátra, eleinte azt hittem hogy a használattól fejlődik mint a Bloodrayne-ben de már fogalmam sincs
Mindegy, most a hidrás pálya után vagyok, az első upgrade megvan és a második is 90% körül szal jó lesz ez így :)
A végégjátszásban csak az extrák részt néztem meg (pont a pisztoly miatt, és pont az nem volt benne :D) szerencsére eddig még nem akadtam el persze a bronz/ezüst/arany cuccoknak is csak max a 2/3-át találom meg.
Talán ha majd végigtoltam normálisan akkor megint nekiugrok akkor már végigjátszással és begyűjtök mindent :) -
Hoz_Hun #3443 Az "E" -t. -
zsolt11 #3442 egy kérdés a játék végén amikor a szőrnyet kell megőlni és épp pihen akkor melyik billentyűt kell hasznáni,hogy le tudjam dőfni a szőrnyet?
thx. -
Hoz_Hun #3441 Na, ha nincs fenn egyik patch sem akkor jó NextGen-ben a Kazasztáni pálya.
Viszont olyan helyeken bedarabol, ahol eddig nem, ráadásúl nagyon. Nekem Nvidia Geforce 7900 GT-m van, 2 giga DDR2 rammal, 3.2 processzorral, szóval az nem természetes hogy ott darabolgasson, főleg úgy hogy zakkanás nélkül futott előtte NextGen-ben.
Visszatettem a patcheket és újra minden fut rendesen (és újra nem a Kazasztáni). A patchek rontják el a Kazasztáni pályát. Na mindegy azt nyomom majd normállal, mert az 1.1 patchet a NextGen rendes futása miatt feltétlen megéri feltenni.
A 1.2-be meg beraktak egy sétáló gombot (ja meg állítólag javították a hangproblémát (akinek volt), meg szebbek a fények... amit én eddig ugyan nem vettem észre de biztos). Azaz most a lopakodás mellet (használta azt egyáltalán valaki???) most van egy ugyanolyan haszontalan sétáló funkciónk is. Bár nem haszontalan, mert ahogy Lara riszálja séta közben a seggét, amiatt már megéri az 1.2 hehehehehehe. -
#3440 uhhh gec! az első kép hu de durva! nyamiii -
Hoz_Hun #3439 -
vg #3438 http://leenks.com/gallery430-all.htm -
#3437 A NextGen,a nevében is benne van: Következő generációs effektek, mint pl. Shader Model 3.0, Magas Dinamikájú fények, finom árnyékok stb. Bekapcsolni akkor érdemes ha elég jó gépet, videókártyád van (GeForce 7 vagy ATI X18xx).
Meg lehet próbálni GeForce 6800-ason is, nekem 6800GT-vel, hol szép folyamatos, hol viszont veszettül darabos. -
TomBond #3436 Mi az a NextGen? Az én konfigomon megy (érdemes bekapcsolni)? Ha igen akkor hol lehet? Mit javít az 1.2 patch? Érdemes feltenni?
Bocs a sok hülye kérdésért. -
TomBond #3435 Ott gurulni kell másodiknak (balra) -
#3434 nem sikerül megcsinálni a golyósat pedig az elsőt átugrom de utána el van zárva... -
Vlala #3433 Úgy néz ki, akkor tévedtem. De have no fear, a végigjátszásban az összes reward benne van. :) -
TomBond #3432 Mit javít az 1.2 patch? Érdemes feltenni? -
haxoror #3431 Collect the indicated number of Bronze and Silver rewards to unlock the corresponding pistol upgrade:
Increased magazine capacity: 25% Bronze and Silver
Increased accuracy: 50% Bronze and Silver
Increased damage: 75% Bronze and Silver
Gondolom a játékban lévő összes bronz és ezüst cucc százalékáról van szó -
Hoz_Hun #3430 Nem, nem javította.
Nem tudom mi lehet a baja. Lehet majd ezt a nem patchelem fel egyáltalánt kipróbálom. -
haxoror #3429 thx de konkrétan a pisztoly upgradekhez mit kell teljesíteni? -
Hoz_Hun #3428 Kártyát (illetve tulajdon képpen gépet).
Most meg majd Patchet fogok. Felteszem az 1.2-t, remélem ez orvosolja a Kazasztáni Next Gen. gondot. -
#3427 Nem elrejte vannak, hanem pályák teljesítése és rewardok gyüjtögetésével lehet minden bónuszt aktiválni. -
#3426 patch-et vagy kártyát cseréltél? -
Vlala #3425 Talán a Croft Manor rejtekeinek feltárása után kapod meg, de ez nem biztos, utánanézek. -
haxoror #3424 Hi!
Keresgéltem a neten de főleg csak a ruhákról találtam infot engem viszont a pisztoly upgrade-ek rdekelnének, hogyan lehet őket megszerezni?
Valamelyik pályán vannak elrejtve vagy X bronz figura után automatikusan adja vagy hogyan?
-
Hoz_Hun #3423 Most olvastam, hogy kiadták az 1.2 patchet. Kipróbálom hátha javítja.
GF6600 GT? Nekem az volt az előző kártyám, de a Next Gen. eléggé képregényvolt vele. Lehet hogy az 1 giga Ram volt neki a kevés.
Na mindegy a mostanival viszont hasít . -
Vlala #3422 pfff. Ki fogom próbálni. :)