Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden pályáról van nekik, 100%-os is. :-)
Akkor ma még próbálkozom, végülis rámfér, csak már lilát láttam tegnap is. 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
(Nem szeretek így eljárni, de ha nem lesz türelmem, akkor...)
Végigjátszással kapcsolatban: sose értettem,hogy egyesek hogy a fenébe jönnek rá mindenre... <#vigyor3>#vigyor3>
Már végigvittem, a 100% elérésében azért sokat segített a végigjátszás, magamtól nem tudom, mikor találtam volna meg mindent.
Próbálkozom, de ha ma este sem sikerül, akkor tudsz küldeni egy utánakövetkezõ mentést??? (a yakuza utánit)
Te hol tartasz egyébként? Vagy már végigvitted?
Lõdd a négy harangot, az tetszik neki, ha ráfigyel, pisztoly el,
mágneslasszóval húzd meg a kart, fejére esik a ketrec. Négy ilyen után elmegy aludni.
(Poénból, végigjátszás után kipróbáltam excallival is, rá se hederít 😊 )
plííz help!!!
Lécci-lécci-lécciii! <#vigyor3>#vigyor3>
Mekkora egy ilyen fájl? Adok egy emilcímet, ha megszánnál, és el lehet freemail-re küldeni, akkor...
[email protected]
Igen, pisztolyokkal eltarthat egy darabig, de mindig kidöglök. 😞 Azzal az a baj, hogy nagyon közel kell menni a pasashoz.
Nem tudnál egy (bármilyen- elõtte, utána) mentést küldeni? <#confused>#confused>
(érdekes, hogy mikor Time Trial gyanánt arrafelé jártam, a yakuza beleakadt a tetõbe, úgy 5-6 m magasan, annyit kellett tennem, hogy odamenni alá, és lelõni. Illetve fellõni. Vagy mi...
Nagyon nehéz, és este már nincs ahhoz türelmem, hogy ötvenedszerre is próbálgassam. <#kacsint>#kacsint><#rolleyes>#rolleyes>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
mikor küldi a zöld sugarakat akkor próbáld meg lehajolva vagy átgurva kikerülni a sugarakat
nekem volt gépfegyverem de az kifogyottt hamar és utána pisztollyal nyírtam ki, igaz nem 5 perc volt de kinyírtam 😊
!!!Hajrá Brazília!!!
Elakadtam egy helyen a játékban. Vagyis nem elakadtam, hanem nem tudom kinyírni Japánban a végén a kardos fazont. Tudom hogy kellene, elbújni a szobor/oszlop mögé, meg ilyenek..., viszont csak a gépfegyverem van 120 tölténnyel, meg ugye a két pisztoly (de azzal közel kéne menni). Mindig meghalok, bárhogy is próbálkozom... Sajnos azt nem tudtam, hogy ehhez a feladathoz jobban megfelelt volna egy shutgun... Visszamenni nem lehet persze...
Tudna valaki küldeni nekem egy a muksó utáni, vagy akár egy Japán elejei mentést? (Vagy bármilyet, ahol még szerezhetek egy shutgunt)
Elõre is köszi!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
álandóan meghalok és kezd kicsit unalmas lenni
!!!Hajrá Brazília!!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azt szeretném kérdezni, hogy valamelyikõtök találkozott-e a következõ problémával: mind játék közben, mind pedig a fõmenüben "pattog" a hang, amikor megy a kellemes játékzene.
Creative Sound Blaster Live 5.1-es hangkártyám van. Eddig ilyen probléma egy játéknál se jelentkezett. (A legújabbaknál sem!)
A legújabb létezõ hangkártya driver van fenn (a drivers.hu-ról letöltött)
a legújabb Via Hyperion van fenn.
Mondjuk a hangkártya nem egy mai darab (kb.5-6 éves), de mondom: eddig sosem volt ilyen jellegû anomália.
Lehet, hogy ennek ellenére be kellene ruháznom egy újabb hangkártyára?
ÉS ha igen, akkor milyenre érdemes, valamint milyen árkategóriában lehet kapni?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ja, még annyit, hogy a rendszerinformációk alatt, a DirectX diagnosztikai eszközben is leteszteltem a hangkártyát az összes teszttel, de ott sem találtam eltérést, "pattogást".
Mégegyszer elõre is köszi, a tanácsokat, ötleteket
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Itt egy kis segítség,hogy kell cserélni,szerkeszteni ruhákat!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Tudna-e valaki ebbe segíteni😛eru vége fele járok és ahol elkezd mozogni a föld alattam ott mindig leesek.Addig nincs baj míg felugrik az oszlopra majd átugrik.Mikor felkellene kapaszkodni akkor viszont mindig leesik bármilyen gombot nyomok meg.Végigjátszás sem segít.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Külföldön javában jönnek az új cuccok a gamehez!
TRL modding fórum
letölthetõ cuccok
Nem semmi!<#wow1>#wow1>
Én most 75%-nál tartok...a fõellenségnél:s
Elég nehéznek néz ki.
Egyszer leesik a födre ha sokat lövök.
Utána mit kell csinálni?
Me lövöm-lövöm de egy idõ után ujra max az élete.
köszi
Dirty South