3942
-
#3542 Végigjátszás olvasása elrontja az egészet. Így semmi értelme.
Igaz, hogy rövid a játék, de ha valaki össze akarja maga szedni az összes rewardot és TT -t megcsinálni háromszorosára is elnyúlhat a játékidő. -
marcio mela #3541 Á még csak bolivia.Olyan egyformák. -
marcio mela #3540 Igen.Tényleg rövid.Meg azok a rewardok nagy elvannak dugva.Most probálom peruban összegyűjteni és nem találom egy részüket.Macerás úgy játszani,hogy a végigjátszást olvasom közben. -
#3539 egyetlen gigantikus hibája, hogy RÖVID, de iszonyúan. -
#3538 Menj vissza a középső szobor tetejére, ahol megnyílt a bejárat a jégszobor-szerűség felé, ott a szobor bal térdén elkapható perem van, arrafelé tudsz továbbjutni az eddig elérhetetlen bal szélső szoborhoz, onnan meg már tudni fogod a kiutat: - P -
marcio mela #3537 Nekem tetszett a játék.A Max Payne 2 tetszett utoljára ennyire. -
Vlala #3536 Időre kell végigmenni a pályán. Nem kell megijedni, eslőre elég durván hangzik, de még én is meg tudtam csinálni mindet.
Gabyy: Magyarítás tudtommal még nincs, a TR.hu-svégigjátszással mi a baj? -
marcio mela #3535 A Time Trial mit jelent? -
#3534 Ha ez az, mikor a kardal töröd át az ajtót, akkor a leszakadt padlómaradványokon át kell ugrálni. -
gabyy #3533 Tud nekem valaki olyan oldalt ahol van a Tomb Raider - Legend -hez magyarosítás és végigjátszás???
Tombraider.hu-n kivül?????
lécci valaki -
Vlala #3532 Ha jól emlékszem, ott Lara csak annyit mond: "I take the high way". tehát fent, a peremeken tudsz továbbjutni. -
#3531 Peruban vok azután a részután mikor megtalálok a kardot a titkos bejáratnál...
Na most hogy tudok visszamenni ott ahol leszakadt a padló ??? -
#3530 Pontosan, ha minden pluszt teljesítettél (nekem a gold rewardok 80%-át végigjátszás segítségével sikerült megszereznem), akkor sok más extra között kapsz Amanda outfit-et is. -
#3529 Egyszer kell végigvinni, + minden rewardot összeszedni + minden Time Trialt megcsinálni.
Lehet Amanda-s outfits-t unlockolni és akkor vele lehet játszani. -
marcio mela #3528 köszi
sikerült
Az extrák között van sok nem unlockolt dolog (character profiles,outfits,location concepts) amik ???-vel vannak jelölve.Hányszor kell végigvinn a játékot,hogy mindegyik unkockolt legyen?
A #3524-ban a kép...én nem is emmlékszem ilyen jelenetre.Amanda kötélre mászik? -
#3527 mert az "E" gombbal kell olyankor beledöfni az excaliburt. -
marcio mela #3526 És ugye akkor is a bal egérgobbal?Nincs trükkös billentyűkombináció?Nem értem én odarohanok amikor a démon a földön van és Amanda feltölti energiával.Csapkodom a karddal őket és a végén mindig Lara fullad ki előbb. -
#3525 tűz az excaliburral, amikor kis időre kiffulad a démon, akkor odarohanni és beledöfni a kardot... ezt körülbelül 3x kell megismételni. -
#3524 -
marcio mela #3523 Hogyan kell megcsinálni a boliviai pályán azt amikor Amanda pasija (Rutland) meghal és Amanda elővarázsolja azt a fekete démont? -
Vlala #3522 Gépen már végigjátszottad, másodszorra sikerült, PSP-n mi a baj? Enniyre eltolták a PSP irányítását? -
#3521 Ha 5 hozzászólással ezelőtt nem jött válasz akkor erre sem fog. Nem azért nem mondjuk meg, mert nem látjuk, hanem mert nem tudjuk. -
#3520 "E" gomb. -
T Zsolti #3519 Sziasztok!
Nekem már megvan PSP-n is,(gépen is megvan és már ott kipörgettem)és kéne hozzá kód mert már a "hidrát"nem tom megölni.(megjegyzem gépen 2.-szorra sikerült)Ha valaki tud kódott a PSP-s verziohoz az léci írjon! -
#3518 Mikor ugrok és kijön a sárga kéz, akkor mit kell nyomnom, h biztos fent maradjak ? -
#3517 htx -
marcio mela #3516 a kamerát annyira lehet mozdítani,hogy ha J-t nyomsz akkor rögtön Lara tarkoját látod
fegyvert elrakni elővenni G
célra magától rááll de ha célózni akarsz akkor Y viszont akkor nem mozdulsz el arrol a helyről amíg megint megnyomod
-
T Zsolti #3515 Sziasztok!
Nekem már megvan PSP-n is,(gépen is megvan és már ott kipörgettem)és kéne hozzá kód mert már a "hidrát"nem tom megölni.(megjegyzem gépen 2.-szorra sikerült)Ha valaki tud kódott a PSP-s verziohoz az léci írjon! -
#3514 Y -nal, ha jól emlékszem lehet célozni is. -
#3513 A kamerát nem lehet vhogy manuálisan írányitani, hogy kell elrakni a fegyvert és hogy lehet bevenni a célt (vagy csak az automatikusan megy) ? -
marcio mela #3512 Nem csináltam még ilyet.Mit kell letölteni?
NF7
-
csgj #3511 ahha, az AC97 is olyan... le kell töltened ennek az Abit-nek az oldaláról a friss drivert -
marcio mela #3510 Nekem alaplapra integrált van.Abit NF7 alaplap. -
csgj #3509 hangkártya driver frissítés. sztem neked egy AC97 van. az van? -
marcio mela #3508 A játék alatt a recsegő hangra mi a megldás? -
Vlala #3507 A kaput úgy nyitod fel félig, hogy egy kis mozgása van. A láncnál először a peremre kapaszkodj fel, és onnan a láncra, így sikerülni fog. -
6tila #3506 Tudnátok nekem abban segíteni , hogy az első pályán hogyan is lehet megszrezni a gold titkos szobrocskát. Már annyiszor leírtátok, hogy félig nyitott kapunál lehet feljutni hozzá, de ha csak félig van nyitva a kapu akkor nem lehet a jobb oldali láncra felugrani, és nem lehet a kaput elérni, akkor most hogy is van ez? -
pirosBoci #3505 ja
-
#3504 Olyan könyvtárba telepísd amibe nincs ékezet, ha alapból olyanba akarod akkor memória hiba.
De feltételezhetjük azt a lehetőséget is hogy fogalmam sincs róla. -
Vlala #3503 Neked is a trl.datnál írta ki?