Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont olyan helyeken bedarabol, ahol eddig nem, ráadásúl nagyon. Nekem Nvidia Geforce 7900 GT-m van, 2 giga DDR2 rammal, 3.2 processzorral, szóval az nem természetes hogy ott darabolgasson, fõleg úgy hogy zakkanás nélkül futott elõtte NextGen-ben.
Visszatettem a patcheket és újra minden fut rendesen (és újra nem a Kazasztáni). A patchek rontják el a Kazasztáni pályát. Na mindegy azt nyomom majd normállal, mert az 1.1 patchet a NextGen rendes futása miatt feltétlen megéri feltenni.
A 1.2-be meg beraktak egy sétáló gombot (ja meg állítólag javították a hangproblémát (akinek volt), meg szebbek a fények... amit én eddig ugyan nem vettem észre de biztos). Azaz most a lopakodás mellet (használta azt egyáltalán valaki???) most van egy ugyanolyan haszontalan sétáló funkciónk is. Bár nem haszontalan, mert ahogy Lara riszálja séta közben a seggét, amiatt már megéri az 1.2 hehehehehehe.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Meg lehet próbálni GeForce 6800-ason is, nekem 6800GT-vel, hol szép folyamatos, hol viszont veszettül darabos.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Bocs a sok hülye kérdésért.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Increased magazine capacity: 25% Bronze and Silver
Increased accuracy: 50% Bronze and Silver
Increased damage: 75% Bronze and Silver
Gondolom a játékban lévõ összes bronz és ezüst cucc százalékáról van szó <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tudom mi lehet a baja. Lehet majd ezt a nem patchelem fel egyáltalánt kipróbálom.
Most meg majd Patchet fogok. Felteszem az 1.2-t, remélem ez orvosolja a Kazasztáni Next Gen. gondot.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Keresgéltem a neten de fõleg csak a ruhákról találtam infot engem viszont a pisztoly upgrade-ek rdekelnének, hogyan lehet õket megszerezni?
Valamelyik pályán vannak elrejtve vagy X bronz figura után automatikusan adja vagy hogyan?
<#help>#help>
GF6600 GT? Nekem az volt az elõzõ kártyám, de a Next Gen. eléggé képregényvolt vele. Lehet hogy az 1 giga Ram volt neki a kevés.
Na mindegy a mostanival viszont hasít <#finom>#finom>.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az ellenfelek? Végig ugyanazzal a szervezettel állltunk szemben, ebben a témábana NOLF 2 a kedvencem, ahol hülyébbnél hülyébb egyenruhában voltak a H.A.R.M. katonák (a kockává préseltek voltak a legkirályabbak!)
Bocs az offért.
Afrikában visszakeveredtél? Két olyan csapda van, az egyiknél egyértelmû a kõ, a másiknál a falból kell kihúzni egy követ, ezután nem tudom, hogy kerültél vissza.
Angliában a targonca volt a legjobb, és a kis átalakítással "tomb-rider", amikor koporsót meglovagolva kellett hajókázni. 😊
egyetlen fõ problémám az irányítás volt, billentyûzettel legalábbis elég gázos, meg néha emiatt a kameranézet is szar volt...az irányítás miatt szívtam a legtöbbet a londoni bossharcban a hidra ellen, hogy egyszerûen nem akarta eltalálni a karokat azzal a szar mágnesen kampóval, akkor azért ideges voltam
meg mondjuk elég vacak megoldás volt, hogy az átlagellenfelek mindig mindenhol ugyanazok a szürkeegyenruhás katonák voltak. elvégre mégsem egy katonai szervezettel álltunk szemben, hanem zsoldosokkal. mondjuk ez a legkisebb probléma.
volt olyan, aki afrikában annál a csapdánál, ahol egy kötömböt magunk elõtt tolva lehetett átmenni a kések között, utána mégegyszer elkeveredett oda?? mert én valahogy visszakerültem arra a részre és persze a kõtömb már a túloldalon volt. kb. 20x-ra sikerült átjutni a kések között...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(Nem ez lenne az elsõ eset, hogy a patch rosszat tesz)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Next Gen.-ben játszok és a Kazasztáni pályán kilép, ha ellenséggel jelenne meg a pályán (Nepálban is ugyanakkor). Ha visszaváltok normálra (Next Gen-t kikapcsolom) akkor minden ok. A többi pályánál nincs gond és normálban meg sehol sincsen probléma.
Másnál is kilép Next Gen.-ben ezen a helyen ha elenséges katonát kéne megjeleníteni? Pl.: Kazasztáni motoros rész: Next Gen-ben rendessen végigmotorozok (a motoros elenfelekkel nincs gond), de amikor ráugratok a vonatra és jönne az átvezetõben az a rész mikor a katona kihajol és rálõ Larára, na akkor már kilép.
Újratettem és akkor is pont ott pont ugyanezt csinálja. Ja és eredetiben van meg, 1.1 patch fenn van.
Amúgy elõbb jobbra egy ugrás, majd balra egy bukvenc.
Merlin, igen, köszönöm, jól érzem magam, egyébként az okot félreértettem, és abból a szemszögbõl van odabent egy piros betûs szabályzat, amire mindenki magasról, nagy ívben, és azt hittem, ismét ennek az esete forog fenn. Ezért is hullik az ottani színvonal (de még milyen mértékben!). És próbálok ez ellen tenni. Viszont, mint említettem, félreértés következményeképp szóltam (ahelyett, hogy ott vamzerkodjak). Remélem, értjük egymást, ha valami egyéb problémád van ezzel kapcsolatban, akkor [email protected] címen megtalálsz, készséggel állok rendelkezésedre, ha a céljaimmal kapcsolatban kérdéseid vannak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán a mágneses csáklyád segítségével lengesd be a harang elõtt lévõ csillárt, amivel így megkongatod a harangot...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Jaa, ugy konnyu, koszike
koszonom
bar megjegyzem, akkor sem ertem, h aki igy tolja annak minek csit... no mindegy
koszike sziasztok
mindenesetre csak `gratulalni` tudok a keszitoknek ehhez, mert ez pont olyan, mintha lerohadnanak a kocsijukkal egy puszta kozepen, es hivnanak egy vontatot, majd azt a valaszt kapjak, h: ok, segitunk, csak elobb autozzanak a legkozelebbi szervizbe...
mindenesetre koszi