Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!Hajrá Brazília!!!
!!!Hajrá Brazília!!!
Segítsetek mert nagyon elakadtam.
11%-nál járok, a Perui pálya, ami úgy néz ki, hogy egy régi bányaféleségben kezdõdik, és úgy kell tovább haladni hogy a vízbe ugorva le kell merülni egy víz alatti "romba". Itt eljutok odáig hogy egy nagy csarnokszerûségbe kerülök, amelynek a végén van egy rés, ahol ki lehetne szerintem úszni de nem tudok mert olyan erõs sodrás jön ki belõle hogy a csaj nem tud átúszni rajta.
Mit tegyek, hogyan lehet innen tovább menni?
Irjatok légyszi ide, vagy a [email protected]ímre
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Destiny. The design is clearly ancient.
11%-nál járok, a Perui pálya, ami úgy néz ki, hogy egy régi bányaféleségben kezdõdik, és úgy kell tovább haladni hogy a vízbe ugorva le kell merülni egy víz alatti "romba". Itt eljutok odáig hogy egy nagy csarnokszerûségbe kerülök, amelynek a végén van egy rés, ahol ki lehetne szerintem úszni de nem tudok mert olyan erõs sodrás jön ki belõle hogy a csaj nem tud átúszni rajta.
Mit tegyek, hogyan lehet innen tovább menni?
Irjatok légyszi ide, vagy a [email protected]ímre.
Beérek egy terembe ahol nagy kövekbõl van a járda és leomlik az egész egy nyíl mutat felfelé hogy kapaszkodjak egy sziklába vagy nem tom de nem reagál semmire csak leesik a mélybe van valami tipp?
elõre is köszönöm<#confused>#confused>
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Yoda
<#integet2>#integet2>
Ez idõ alatt valószínûleg vissza fog térni a démon, így a már rutinná vált eljárást alkalmazva tereld be megint a vmelyik két torony közé, majd ha az egyik golyó kibillent a helyérõl, tedd vissza.
Ha minden a helyén van (démon vhol máshol pihen, a golyóvisok az áramgyûrûben), akkor az ágyú fölött lévõ csillogó kis kardtöredéket lõdd meg a mágneses köteleddel.
Én is sokat gondolkodtam, mit lehetne itt csinálni (a játékidõm 30-40%-t ebben a helyzetben töltöttem 😊 ), de végül a leíráshoz fordultam, amely nagyon jónak bizonyult.
Ezúton gratulálok a leírás készítõjének is :]
gyuri http://gyur6.uw.hu
1 kis segítségere szorulnék...kazashstan pálya végen lévõ démont kéne legyõznöm de sehogy sem sikerul. Valaki le tudná írni mit is kell tennem hogy végre kimuljon?.😊 Elölre is köszi a helpet!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Eddig nem voltam nagy Tomb Raider fan, lehet azért akadtam el rögtön az elején.Tehát azt hiszem a legelsõ act végén vagyok, ahol egy függõhídon kell átszaladnom, de közben egy helikopter folyamatosan lõ, a híd végén pedig csak annyira tudok átugrani, hogy a peremben megkapaszkodjon Lara, persze ezután az következik, hogy a helikopter lelõ onnan.Mi a megoldás?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elõször szaladj a jobb oldal felé és ugord át a jobboldali lándzsát. Aztán rögtön balra tarts és egy vetõdõ bukfenccel menj át a baloldali lándzsák alatt. Azután fuss tovább az életedért.
A lényeg, hogy közben sehol sem szabad tökölni, mert nem fog sikerülni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Tény, hogy nekem is szakaszos volt a kép Nextgen alatt, de ezért most nem veszek új gépet. Ezt is csak végignyomtam, és Del.
(Én ezen játszottam: Athlon64 3000+@3800+, 512DDR-400, GF6600GT)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Másrészt Lara Croft angol ez a csaj meg úgy néz ki mint aki Kalkuttában született, már a nevébõl is lejön hogy nem európai
Mindegy, most a hidrás pálya után vagyok, az elsõ upgrade megvan és a második is 90% körül szal jó lesz ez így 😊
A végégjátszásban csak az extrák részt néztem meg (pont a pisztoly miatt, és pont az nem volt benne 😄) szerencsére eddig még nem akadtam el persze a bronz/ezüst/arany cuccoknak is csak max a 2/3-át találom meg.
Talán ha majd végigtoltam normálisan akkor megint nekiugrok akkor már végigjátszással és begyûjtök mindent 😊
thx.