Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenkinek a golyónál van baja? Pedig nem nehéz az, csak gyorsan kell reagálni a videó utáni váltásra. Egy ugrás, egy gurulás, még egy ugrás és kész.

acsati
én a golyonál abba fejeztem... 😄
R10
könnyen

!!!Hajrá Brazília!!!

acsati
hogy sikerült?
R10
ok már kinyírtam 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
a végén a fõellenségnél h kell beleszúrni a kardot? ha odamegyek és és nyomogatom a bal egér gombot csak püföli és az nem hat

!!!Hajrá Brazília!!!

acsati
azok a kapcsolok a viz alatt vannak és gyorsan kell õket megbabrálni mert ha lassú vagy és a harmadikhoz érsz az elsõ elalszik
R10
van négy kapcsolónak látszó nem tom mi és azokat kell megbabrálni és lereszkedik a víz 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Segítsetek mert nagyon elakadtam.

11%-nál járok, a Perui pálya, ami úgy néz ki, hogy egy régi bányaféleségben kezdõdik, és úgy kell tovább haladni hogy a vízbe ugorva le kell merülni egy víz alatti "romba". Itt eljutok odáig hogy egy nagy csarnokszerûségbe kerülök, amelynek a végén van egy rés, ahol ki lehetne szerintem úszni de nem tudok mert olyan erõs sodrás jön ki belõle hogy a csaj nem tud átúszni rajta.
Mit tegyek, hogyan lehet innen tovább menni?
Irjatok légyszi ide, vagy a [email protected]ímre
acsati
én is.... <#vigyor>
R10
a rohadt nagy kõgolyó elõl nem tudok elfutni mert mindig meghalok :\\\

!!!Hajrá Brazília!!!

Pharaoh
Mi nem sikerûl ott, hogy mentés kell?

R10
senkinek nincs olyan mentése? :\\\\

!!!Hajrá Brazília!!!

kisfigi
Kössz!

Destiny. The design is clearly ancient.

Pharaoh
Elég régi.

R10
van vkinek egy olyan mentése ami az azték templom után van már? :S

!!!Hajrá Brazília!!!

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Pharaoh
Beszálsz a liftbe és felmész vele.

kisfigi
Ott mit kell csinálni amikor egy nagy sárkánnyal kitöröm az ablakot ott felmegyek vele szemben pont van egy lift tovább mék ott van 1 kínais doboz azt letolom széttörik benne van egy kisbuddha felveszem és akkor h tovább?

Destiny. The design is clearly ancient.

Pharaoh
A targoncával fel kell emelni.

AZ ODÁIG OK DE TOVÁBB VAN VAN EGY VAS KAPU

Pharaoh
A targoncával le kell menni a lépcsõn, a dobozokat elpakolni és a targoncával áttörni a falat.

szasztok kéne gy kis segitség!!!A 6-dik pályán tartok hogy egy kapu akadályoz a továbbjutásban azt hogy kell kinyitni???? A targoncával nem sikerült

Segítsetek mert nagyon elakadtam.

11%-nál járok, a Perui pálya, ami úgy néz ki, hogy egy régi bányaféleségben kezdõdik, és úgy kell tovább haladni hogy a vízbe ugorva le kell merülni egy víz alatti "romba". Itt eljutok odáig hogy egy nagy csarnokszerûségbe kerülök, amelynek a végén van egy rés, ahol ki lehetne szerintem úszni de nem tudok mert olyan erõs sodrás jön ki belõle hogy a csaj nem tud átúszni rajta.
Mit tegyek, hogyan lehet innen tovább menni?
Irjatok légyszi ide, vagy a [email protected]ímre.
Pharaoh
Ilyenkor azokat az irányokat kell megnyomni, amiket a nyilak mutatnak. Ebben az esetben a "w"-t

rosemberg
Help me!
Beérek egy terembe ahol nagy kövekbõl van a járda és leomlik az egész egy nyíl mutat felfelé hogy kapaszkodjak egy sziklába vagy nem tom de nem reagál semmire csak leesik a mélybe van valami tipp?
elõre is köszönöm<#confused>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

nagyoooon jóóóóó!!!!!!! <#gun>

Yoda

végig vittem nagyon kírály a game.
<#integet2>
klever
Hali.Van két nudraiderema legendhez de nem igazán jók.Létezik újabb ami használható is?

klever

Skiper
Kapcsold be a generátorokat (4db), utána ülj be a tesla-ágyúba. Miután beültél, szívõüzemmód segítségével tedd be a démont vmelyik két kicsi torony közé. Ha jó helyre tetted, el fog tûnni egy kis idõre. Ez kb 6-7 másodperc, ami pont elég arra, hogy a 4 generátorkar felkapcsolása után leeresztett golyókat jól célzott lökésekkel fel tudd lökni, hogy egy áramgyûrût képezzenek 😊
Ez idõ alatt valószínûleg vissza fog térni a démon, így a már rutinná vált eljárást alkalmazva tereld be megint a vmelyik két torony közé, majd ha az egyik golyó kibillent a helyérõl, tedd vissza.
Ha minden a helyén van (démon vhol máshol pihen, a golyóvisok az áramgyûrûben), akkor az ágyú fölött lévõ csillogó kis kardtöredéket lõdd meg a mágneses köteleddel.

Én is sokat gondolkodtam, mit lehetne itt csinálni (a játékidõm 30-40%-t ebben a helyzetben töltöttem 😊 ), de végül a leíráshoz fordultam, amely nagyon jónak bizonyult.

Ezúton gratulálok a leírás készítõjének is :]

gyuri http://gyur6.uw.hu

Igen, vagy gurulj kettõt, aztán kb. másodpercenként egyet. Tökéletes tízpntos tornamutatványt láthatunk, amit szintén lehet variálni ugrásokkal, megfordulással.

Pharaoh
Írd be a keresõbe. Kismilliószor le lett írva.

Pharaoh
A roll az a bukfenc akar lenni?
Ha igen, akkor ez már a TR4-ben is volt

Sziasztok skacok!
1 kis segítségere szorulnék...kazashstan pálya végen lévõ démont kéne legyõznöm de sehogy sem sikerul. Valaki le tudná írni mit is kell tennem hogy végre kimuljon?.😊 Elölre is köszi a helpet!
Ha valaki még nem jött rá az alábbi mozgáskombinációra, próbálja ki egy nagyobb üres terepen: futás elõre, ugrást lenyomi, úgy tartani, majd kezdjük el nyomkodni a roll gombot. Voálá😊 Lehet kicsit variálni azzal, hogy mikor kezdjük el nyomni a rollt.
Jaja húzd fel magad az ugrás gombal aztán <#gun>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pedig nem nehéz. Rögtön fut, jobra ugrik, aztán balra gurul, fut egyenessen és a karós verem elõtt ujra ugrik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát ez van. Talán az 1.3 javítják. Majd irok nekik. (nem mintha válaszra számítanék, bár ki tudja)

Evil
Pedig nem akaródzik neki felhúznia magát <#conf>

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Pharaoh
Húzd fel magad, ennyi

Evil
Sziasztok!

Eddig nem voltam nagy Tomb Raider fan, lehet azért akadtam el rögtön az elején.Tehát azt hiszem a legelsõ act végén vagyok, ahol egy függõhídon kell átszaladnom, de közben egy helikopter folyamatosan lõ, a híd végén pedig csak annyira tudok átugrani, hogy a peremben megkapaszkodjon Lara, persze ezután az következik, hogy a helikopter lelõ onnan.Mi a megoldás?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

ibrik
Kis gyakorlás után könnyû.
Elõször szaladj a jobb oldal felé és ugord át a jobboldali lándzsát. Aztán rögtön balra tarts és egy vetõdõ bukfenccel menj át a baloldali lándzsák alatt. Azután fuss tovább az életedért.
A lényeg, hogy közben sehol sem szabad tökölni, mert nem fog sikerülni.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

acsati
végigvitted? Grat
a golyosat még mindig nem tom megcsinálni <#nyes>
Evin
Sajnálom, hogy nem jött össze.
Tény, hogy nekem is szakaszos volt a kép Nextgen alatt, de ezért most nem veszek új gépet. Ezt is csak végignyomtam, és Del.
(Én ezen játszottam: Athlon64 3000+@3800+, 512DDR-400, GF6600GT)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Pharaoh
Azt csak cheatben van

DJ YAYO
Valaki megmondaná hogy, hogy lehetne megszerezni a SoulReaver fegyvert???

Ízlés dolga, szerintem rossz választás volt a csaj, kurva hosszú nyaka van mint egy zsiráf! <#idiota>

Másrészt Lara Croft angol ez a csaj meg úgy néz ki mint aki Kalkuttában született, már a nevébõl is lejön hogy nem európai

Hát nem tudom, TAB-ra látszik egy csík fölötte ami a next upgrade-ig mutatja hogy mennyi "valami" van még hátra, eleinte azt hittem hogy a használattól fejlõdik mint a Bloodrayne-ben de már fogalmam sincs <#idiota>

Mindegy, most a hidrás pálya után vagyok, az elsõ upgrade megvan és a második is 90% körül szal jó lesz ez így 😊

A végégjátszásban csak az extrák részt néztem meg (pont a pisztoly miatt, és pont az nem volt benne 😄) szerencsére eddig még nem akadtam el persze a bronz/ezüst/arany cuccoknak is csak max a 2/3-át találom meg.

Talán ha majd végigtoltam normálisan akkor megint nekiugrok akkor már végigjátszással és begyûjtök mindent 😊

Az "E" -t.

egy kérdés a játék végén amikor a szõrnyet kell megõlni és épp pihen akkor melyik billentyût kell hasznáni,hogy le tudjam dõfni a szõrnyet?

thx.