3942
-
marcio mela #3582 Állj Arthur király szobra elé.Fordulj a csillár felé.A mágneses kötéllel lendítsed ki aztán furás a csonka oszlophoz.A már odatolt szarkofágdarabról felmászol rá aztán az oszlopra és ráugrasz a harang ellensúlyára. -
barni44 #3581 Ha jól emlékszem van a harang elött egy csillár azt be kell lóbálni utánna pedig gyorsan felhúzni a harangot. A csillár nekicsapódik és a harang megkondul. -
2121 #3580 szevasztok elakadtam azon a pályán(anglia)ahol egy harangon kell leereszkedni, majd egy sírnak a felét kell kihuzni. felmászok a kis emelvényre" meghúzom a harangot de lóf*sz semmi nem történik. :D a csillárt meg ide oda ráncigálhatom... mi itt a teendő mesterek? :) -
#3579 Van. -
marcio mela #3578 és most 94%-on vagyok és mediumon játszottam.Van aki 100%-on van? -
Vlala #3577 Ez egy bug, alapból fügőlegesnek érzékeli a vízszintes rudat. Ha átállítod, majd vissza, akkor elmúlik. -
#3576 pedig utána tök nyugodtan továbbugrott a következő rúdra, és még lyukat sem hagyott rajta az előző. -
#3575 Ezt tuti nem éli túl. -
#3574 hoppá : - DDD
-
#3573 Nem lehet megölni. A terem falánál van több kapcsoló azokat be kell kapcsolni. Majd beülni a gépbe, a plafonfór lógó göümböket be kell az áramba lóbálni a géppel és akkor a fejed felett a lila energiamező megszünik, kiszálsz a gépből és így már ki tudod a karddarabot rántani a mágneses kötéllel, de seiatni kell, mert a vasgömbök egy iső után visszaesnek az áramból. -
David0311 #3572 Átmentem azon az áramos részen de utána nem sokkal le kell győzni azt a szörnyet.Azt hogy kell? Addig eljutottam h bedobom két olyan izé közé de nem megy le teljesen az élete után meg visszatöltődik.Mit kell csinálni hogy az a kis élete lemenjen? -
marcio mela #3571 Szerintem ez a plfonról lelogó kábel amit a mágneses kötéllel kell elhúzni aztán elengedni,hogy lengjen mint az inga.Az van a folyosón.Amiken átugrani vagy alatta átugrani kell az a szellőzőjáratban van.Most csináltam meg azt a pályát.A következő pályán (angliában Athur király sírjában meg sikerült minden rewardot összeszedni. -
#3570 Ezt fejből nem tom hol lehet, mert sok helyen van áram, ha elszakadt vezetékek, akkor azokon át kell ugrani vagy gurulni, vagy lesz olyan, ahol a plafonról lógnak le, azokat a kötéllel kell beglóbálni. -
#3569 Nem én csináltam, a videóban azért nem talált már semit, mert már felvette a gold-ot és csak a videó kedvéért csinálta meg megint a pályát és ilyenkor már nincs ott az a reward, amit már felvettél. -
#3568 nem hiszem, ezek a képek jóval azelőtt jelentek meg, még mielőtt kitűzték volna az első megjelenési dátumot (ami persze többször is változott). Az is látszik ugyebár, hogy Laran mennyit módosítottak : - P -
marcio mela #3567 És te csináltad?
De ez a Lara semmit se talált. -
David0311 #3566 Hello!
Ismét elakadtam. :P
Szóval Kazasztánban tartok, van 1 folyosó ahol 4 helyen mindkét irányban áram van.Ha átjutok első ,második helyen akkor sose marad elég életem a többihez h átugorjon alatta.Mondana vki 1 helyet ahol kb kell ugrani vagy el lehet menni más fele???
köszi -
hm matiz #3565 Köszönöm szépen hali -
#3564 Ez nem már valami szerkesztett map? -
#3563 -
#3562 ilyen részeket vajon miért hagytak ki...
-
#3561 -
#3560 Futni kell, majd jobbra ugrás, majd ballra gurulás és futás tovább. -
hm matiz #3559 Sziasztok elakadtam ha valaki tud légyszi segitsen.Mit kell csinálni mikor jön mögötem egy kö golyo. Elöre is köszi -
#3558 A géppel az a tologatható izét ami a plafonról lóg ki el kell tolti. ( Ezt úgy látom már megtetted.
A 2. képen lévő falból kilógó dobozokat a géppel ki kell szedni így lesz egy kapaszkodó amiról tovább tudsz menni. A többi magától értetődik.
Videó a megszerzésről. -
marcio mela #3557 A tesla ágyunál vagyok de nem értem hogyan szerezzem meg a gold rewardot.
(a mag a tesla toronyban van már)
-
David0311 #3556 Kössz a segítséget!
-
#3555 azzal a kötéllel vagy mivel (Q asszem) kell elhuzni -
David0311 #3554 A tető ablakkal mit csináljak? mert nem tom eltolni meg ha gránátot dobok rá az sem jó. -
#3553 Vedd elő a fegyvered, nézz kerűl lesz egy szétlőhető hordó, az felrobban és így fel tudsz menni a legtetőe és tető ablakon át bemászni a motorhoz. -
David0311 #3552 Hello!Japánnál tartok a játékban,ahol felmentem 1 ház tetejére liftel.
Van két ajtó egyik kinyitódik magától,a másik ahol a motorhoz kéne menni az nem.Bármit csinálok nem tudok tovább jutni vki segítsen pls! -
marcio mela #3551 Ott nem lehet megölni.Ha a mágneses ágyúval belerakod a kisülésbe egy ideig nyugtod lesz tőle de visszajön. -
marcio mela #3550 Az 1.0 másnak is recseg?
Az 1.1 is recseg? -
Lexjani #3549 Sziasztok én kazasztánnál tartok és nemtudom megölni azt a szörnyet!!! Hogy lehet megölni?? -
Vlala #3548 Túlhúztad a kaput. Kb. félig kell felhúzni (az egyik oldali kapcsolóra nem is kell kockával bajlódni, ha Lara rááll és időben leugrik, akkor a kilincsmű pont jókor zár össze, és félig nyitott állásban tartja a kaput (kicsit mozog, de pont ez a jó).
A harmadik képen lévő két horony kb. egy vonalban lesz, Lara lazán át tud mászni a kapura. -
Vlala #3547 Ez benne a pláne, rövid, de minden pályán át lehet menni három-négyszer, hogy meglegyenek a rewardok. (Bár én is a kényelmesebb megoldást választottam: kinéztem a végigjátszásból, hogy hol vannak...) -
marcio mela #3546 Az első pályán hogyan szerzem meg a gold rewardot?Ez Bolivia Tiwanaku.
Ugye itt van de én nem tudok felmenni a kapura.
-
marcio mela #3545 Az jó lesz ha lesz folytatás.Külön tetszettek azok a részek amikor animáció közben a nyilak megjelentek és arra kellett reagálni. -
#3544 Én csak pár gold reward megszerzése érdekében nyúltam a végigjátszáshoz : - P
A játszhatóság nálam 10-est érdemel egy ugyanennyis skálán, a játék hangulata meg az első három részét idézi, ami megintcsak pozitívum. Viszont a végére valami nagyobb durranást vártam, kicsit befejezetlennek tűnt, viszont legalább ebből tudhatjuk, hogy lesz folytatás, ami nekem mondjuk eddig is evidens volt : - D -
marcio mela #3543 Már vigigvittem egyszer.Most szeretném összeszedni a rewardokat de olyan lehetetlen helyeken van.Sajnos nincs türelmem végigkutatni a pályákat.Ha elakadok akkor megnézem a végigjátszást.