Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Semmi rövidités, semmi plusz idõ. Csak rohanni kell és egy ugrást sem szabad elrontani.

ok, de akkor pl, bolivian csak a dobozok tologatasa van legalabb 2 perc...
Nem ertek felre valamit? A teljes palyan kell vegigmenni, amit jatekban 1-2 ora, 12 perc alatt???!!! Vagy a time trialnal le van roviditve, vagy kapok plusz idot? Bocs, h kicsit ertetlenkedem, de az elobb majdnem tok folyamatosan mentem es a feleig sem jutottam. Az oroszlant mar le se lovom, hanem atugrom a mozgo falaknal, h ne huzzam az idot, vagy van valahol valami speed, extasy???
Nem olyan nehéz az, 1. már ismered a pályát, 2. a pisztolyokra már meg kellett kapnod a módosításokat, kis rutinnal (nem olyannal, amilyet a nõvér csinál 😊 ) meg lehet csinálni, csak próbálj ne sokat idõzni, és még inkább nem elhalálozni 😊

hali,
hogy lehet a time trialban teljesiteni egy 1oras palyat 12 perc alatt??? Valaki beavatna a titokba? koszonom
nekem már meg van és naon jo a game!!!igen egérel mozgatod a camerát azzal ugrasz és lösz persze tudod bilentyün is😄

Lord Myn
Nincs nagyon, SM 3.0 kell a NextGen-hez, szóval Atiból X1xxx sorozattól mûködik csak.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

aricsi
hali,sapphire radeon x800 gto-m van és nem lehet bekapcsolni next-gent.Nincs vmi megoldás?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

DrGreen
Ok. Leszedtem az újabb törést. Asszem így jó lesz... Ha lesz idõm próbálom is kifelé. Köszi

cseri001
Tegnap kinyírtam az Amandaszörnyet Bolíviában. 😊
Esküszöm, százszor könnyebb volt likvidálni, mint a játék során bármelyik más ellenséget... (érdekes)
(Másodszorra sikerült, elsõre csak azért nem, mert eltalált, és leestem a szakadékba.😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

ok!
müxik.
thx.
jobb, mivel jobb kezeddel kapaszkodsz fel

oké megnézem,tehát jobb bill.,ugye?
Megnéztem, így már emlékszem. Ott tényleg csalóka a kameraállás, de két felfelé után, amikor egy kézzel kapaszkodik, jobbra mutat a nyíl.

OK, nézem

peru 12%
OK, megnézem, melyik pálya ez?

biztos hogy nem kések el,már tökre felhúzom magam miatta szerintem valmi más bill.-t is kell nyomni,nem?
egy kézzel kapaszkodik lara és lefele mutat a nyíl,de miért?
miért nem felfele?
ha nyomom a lefelét akkor áthúzza,hogy nem jót nyomok már kipróbáltam egy csomó bill.-t de még nem sikerült eltalálnom.
nézd már meg légyszi hogy nálad melyikkel mûködik rendesen és írd már le hogy melyik bill.-t használtad ennél az átvezetõnél.

thx
Nem lehet, hogy elkésel vele? Ezzel én is felhúztam magam elsõre, nézem a videót, aztán leesik...

sajnos nem müxik egy pírossal áthúzott kör jelenik meg mikor megnyomom a lefele billentyût.
más ötlet eseteg?
ok!
megpróbálom,remélem jó lesz.

thx.
Ezeknél az interaktív videóknál (a végigjátszás Super Actionnak nevezi ezeket) a lényeg, hogy amikor megjelenik a nyíl, abban a pillanatban , vagy legalábbis minél gyorsaabban kell megnyomni azt a billentyût, amelyet a kép mutat. Ott a lefelé (nálam s) gombot kell megnyomnod.

hi,
segítség kellene el akadtam ott ahol a lara alatt a kocka kövek omlanak le és mutatja anyíl hogy merre kell menni,megyek is nyomom a felfele billentyût aztán pedig a végén mutat lefele a nyíl és nyomhatom én bármelyik billentyût mindig leesek a szakadékba.
melyik billenzyût kell nyomni ill. kombinációt?

thx.
caprine
Nekem is voltak rejtélyes lefagyásaim az amikor az 1.1 fent volt. Újratelepitettem és nem raktam fel a patch-et és így okés. Egyébként állítolag minimális dolgokat javít csak.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

Az 1.1-nek vannak még gondjai. Régi, vagy újabb törést használsz?

DrGreen
Sziasztok! Valaki látott már ilyet? Kínai(Japán? 😊 ) pályán vagyok. Tört 1.1-el nyomonám, ha nem akadna ki minden egyes kapcsolható, Y-al lõhetõ tárgynál. Miest a célkereszt rákerül egy ilyen tárgyra, fagyi van. 😞
Valami ötlet?

Második pálya, ha jól tudom, Peru, és kõgömböket kell kõtálcákba tologatni. A másikra még nemis kell felmásznod, keresd meg a harmadik követ, és told bele a harmadik tálcába, attól felemelkedik egy szobor, és kinyitja Neked az ajtót. A harmadik kõgömb mellett szerintem el is mentél, a bejárattól balra van, egy emelvényen, amit a grapple-lel le tudsz dönteni.

segitség kéne!!!!ott tartom hohy egy szobor van középen háta mögöt egy kö amire követ kell tolni meg még kettö ilyen amire követkell tolni!!!na az egyikre rá toltam és kinyilt egy kö fak felmásztam és lelöktem a követ azt rá toltam a másikra ami a szobor másik oldalán van oszt kinyilt még egy fal de arra nem tudtam felmászni

Elõször lõdd, amíg a kõburkolat le nem esik róla, és az alatta lévõ csillogó rész nem látszik. Aztán azt húzd ki mágneskötéllel, leomlik az egész, utána lehet szabadon irtani. Nem olyan nehéz, próbálkozni kell vele 😊

cseri001
Én kifejezetten utáltam (nem tudom melyik részben) a patkányokat, amik még a vízben is haraptak, meg mindenhonnan jöttek... fúj!<#vigyor5>

Úristen hód, fújd már ki!!!

Pharaoh
Jól gondolod.

koschwarz
SPOILER

most éppen a napszemüveges kecseggel küzdök, kurvára nem akar meghalni. persze villog a felkiáltójel az emelvényeken, gondolom valahogy azokat kéne lerombolni...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

lesz még állati ellenfél, pl. a hifra vagy a motorról shotgunnal lövöldözõ vadbarom 😊

koschwarz
elkezdtem hétvégén, tetszik, a régi TR-ekre emlékeztet, bár az kicsit gáz, hogy eddig (afrikában vagyok) csak jaguárokkal találkoztam, mint állati ellenféllel, azt hittem több lesz (a régiekben többfajta állat volt).

meg az irányítás, azzal néha szenvedek, fõleg amikor a kék körrel jelzi a pontot, hogy hova kell a zipline-t dobni.

de ezektõl eltekintve nagyon bejött.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

vinko
Köszi

Afe
sziasztok!
érdekelne, hogy ez a TRL_Patch_v1.1 müködik a tört verzioval??
mert én telepítés után felraktam a patch-t is, majd crackeltem, de inditáskor visszadob az asztalra😞
amúgy nem kellene, csak sajnos elég vacak így a graf.
nextgen nélkül nincs vízefekt, pedig bevan kapcsolva, és az ég is foltos vmiért.

köszi!!!amugy tudtam hogy valamit ilyet kell csinálni csak kicsit ugrutam😄😄😄

nekem meg van az egész naon jóóóó

Az jó hely 😊 Van három kapcsolód, mindegyikre kell egy-egy ketrec. Az elsõ adot, ott van az egyik kapcsoló mellett, a másik kettõ viszont lent van. Ezt a hintával tudod felhozni, Az egyik végére tedd rá a ládát (amelyet alóla húztál ki) a másik végére ugorj rá. A fantasztikus fizikának köszönhetõen a láda felrepül a magasabb szintre, ahol rátolhatod a kapcsolóra.
(Ez az a szint, ahol többször is visszatoltam a ládákat az alsó szintre, csak hogy mégegyszer dobálhassam 😊 )

három ketrevet és egy ajto kinyilik naon az elején

én az elsö pályán ahol három ketrecet kell rakni ott elaktam help

ibrik
Minden pályát végig kell csinálnod time trial-ban is, akkor lesz igazából 100%-os a végigjátszás.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

nagykispeter
Nem kell kinyírni!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

szijjasztok! 100% os a játék mégis hiányzik még 3 ruha. Nem tudjátok hogy kapom meg õket? Elõre is kösz
Pharaoh
A teremfalánál vannak kapcsolód, azokat felkapcsolod, beülsz a gépbe és a plafonról lógó vasgömbökt helelendíted az áramba. Ezek után a fejed felett lévõ lila energiamezõ megszünik és ki tudod rántani a kard darabot a mágneses kötéllel

vinko
Helló!
Legyen valaki oly szíves, hogy leírja ide, hogy azt az idióta Amanda által idézett szörnyikét hogy lehet kinyiffantani! Kazasztánban csövezek még mindig! Elõre is köszönöm!

Én becéloztam y-nal... 😞

Pharaoh
Pedig pl Japánban csak úgy lehet a tetõre feljutni.

én 2. végigjátszásra, ott is Kazah földön jöttem rá, hogy a felkiáltójeles hordókat ki lehet lõni e-vel. addig csak pufogtattam a világba 😊

Nem rossz indulatból mondom de a játékban hányszor is van ilyen felkiáltójeles ikon? Hogy lehet az, hogy valaki a végén akadjon el ilyen miatt? Ha addig az e-t kellett használni akkor valószínûleg ott is azt kell.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

crazyclone!
Használd ki a tereptárgyakat. Állj a falak, oszlopok mögé. A kard ereje átmegy rajta, de a szörny nem ér el. Ha kifeküdt, gyorsan fuss hozzá, és "E". Összesen 4* ezt, és vége. Hidd el, nem nagy ügy, csak elsõre. :-)