Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ertek felre valamit? A teljes palyan kell vegigmenni, amit jatekban 1-2 ora, 12 perc alatt???!!! Vagy a time trialnal le van roviditve, vagy kapok plusz idot? Bocs, h kicsit ertetlenkedem, de az elobb majdnem tok folyamatosan mentem es a feleig sem jutottam. Az oroszlant mar le se lovom, hanem atugrom a mozgo falaknal, h ne huzzam az idot, vagy van valahol valami speed, extasy???
hogy lehet a time trialban teljesiteni egy 1oras palyat 12 perc alatt??? Valaki beavatna a titokba? koszonom
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Esküszöm, százszor könnyebb volt likvidálni, mint a játék során bármelyik más ellenséget... (érdekes)
(Másodszorra sikerült, elsõre csak azért nem, mert eltalált, és leestem a szakadékba.😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
müxik.
thx.
egy kézzel kapaszkodik lara és lefele mutat a nyíl,de miért?
miért nem felfele?
ha nyomom a lefelét akkor áthúzza,hogy nem jót nyomok már kipróbáltam egy csomó bill.-t de még nem sikerült eltalálnom.
nézd már meg légyszi hogy nálad melyikkel mûködik rendesen és írd már le hogy melyik bill.-t használtad ennél az átvezetõnél.
thx
más ötlet eseteg?
megpróbálom,remélem jó lesz.
thx.
segítség kellene el akadtam ott ahol a lara alatt a kocka kövek omlanak le és mutatja anyíl hogy merre kell menni,megyek is nyomom a felfele billentyût aztán pedig a végén mutat lefele a nyíl és nyomhatom én bármelyik billentyût mindig leesek a szakadékba.
melyik billenzyût kell nyomni ill. kombinációt?
thx.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Valami ötlet?
Úristen hód, fújd már ki!!!
most éppen a napszemüveges kecseggel küzdök, kurvára nem akar meghalni. persze villog a felkiáltójel az emelvényeken, gondolom valahogy azokat kéne lerombolni...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
meg az irányítás, azzal néha szenvedek, fõleg amikor a kék körrel jelzi a pontot, hogy hova kell a zipline-t dobni.
de ezektõl eltekintve nagyon bejött.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
érdekelne, hogy ez a TRL_Patch_v1.1 müködik a tört verzioval??
mert én telepítés után felraktam a patch-t is, majd crackeltem, de inditáskor visszadob az asztalra😞
amúgy nem kellene, csak sajnos elég vacak így a graf.
nextgen nélkül nincs vízefekt, pedig bevan kapcsolva, és az ég is foltos vmiért.
(Ez az a szint, ahol többször is visszatoltam a ládákat az alsó szintre, csak hogy mégegyszer dobálhassam 😊 )
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Legyen valaki oly szíves, hogy leírja ide, hogy azt az idióta Amanda által idézett szörnyikét hogy lehet kinyiffantani! Kazasztánban csövezek még mindig! Elõre is köszönöm!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Használd ki a tereptárgyakat. Állj a falak, oszlopok mögé. A kard ereje átmegy rajta, de a szörny nem ér el. Ha kifeküdt, gyorsan fuss hozzá, és "E". Összesen 4* ezt, és vége. Hidd el, nem nagy ügy, csak elsõre. :-)