3942
-
pirosBoci #3502 nekem mindig azt irja ki a telepités közben hogy CRC error és akár hanyszor probálom ujra mindig ezt csinálja itt mit tegyek hogy ne csinálja ezt, ha
egyáltalán tehetek valamit. -
Vlala #3501 Jaj. Nem kell kikapcsolni a védelmet, azzal a géped rontod el. Simán Nod32 ablak, AMON, Setup, Exclusions, Add, cd:\Trl.dat. Simán elfogadja, és feltetlepíti. -
bhaal #3500 msot változott a helyzet már azt irja ki hogy:crc error occured while installing blabla olvassam el a readmet -
bhaal #3499 ha uninstallom a nodot az segít mer trl.datot hiába akoma kivételek közé nem érdekli már az egész dvd beraktam a kivételek közé -
Vlala #3498 Már régen volt leírva. Az van, hogy ott a fájl, csak a víruskeresőd azonosította. Nem vírus, csak megtalálja, ezért (pl. NOD-nál) az AMON-t ki kell kapcsolni, vagy hozzá kell adni az AMON ignore listjéhez (AMON, beállítások, stb.) a trl.dat fájlt. -
bhaal #3497 hy!
én sajnos még elindítani sem tudom mer installkor azt irja ki hogy nem találja a trl.dat file-t pedig már 3embernél ki lett porbálva és mindenhol ment csak inálam nem -
sanyi150 #3496 Bontatlan Tomb Raider Legend eladó. Keresd az apróhírdetésben a játékprogramok között. -
#3495 Gold rewardok
A végigjátszásban is benne van -
unda #3494 Helló,skacok hol találom a gold rewardokat,mert egyet sem találtam meg.
A manorban hogy tudom kinyitni a könyvespolcot? Elöre is köszi. -
#3493 gurulni mivel ios kell? nyil + f? -
Vlala #3492 Mindenkinek a golyónál van baja? Pedig nem nehéz az, csak gyorsan kell reagálni a videó utáni váltásra. Egy ugrás, egy gurulás, még egy ugrás és kész. -
#3491 én a golyonál abba fejeztem... :D -
#3490 könnyen -
#3489 hogy sikerült? -
#3488 ok már kinyírtam :P -
#3487 a végén a főellenségnél h kell beleszúrni a kardot? ha odamegyek és és nyomogatom a bal egér gombot csak püföli és az nem hat -
#3486 azok a kapcsolok a viz alatt vannak és gyorsan kell őket megbabrálni mert ha lassú vagy és a harmadikhoz érsz az első elalszik -
#3485 van négy kapcsolónak látszó nem tom mi és azokat kell megbabrálni és lereszkedik a víz :P -
kriva #3484 Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Segítsetek mert nagyon elakadtam.
11%-nál járok, a Perui pálya, ami úgy néz ki, hogy egy régi bányaféleségben kezdődik, és úgy kell tovább haladni hogy a vízbe ugorva le kell merülni egy víz alatti "romba". Itt eljutok odáig hogy egy nagy csarnokszerűségbe kerülök, amelynek a végén van egy rés, ahol ki lehetne szerintem úszni de nem tudok mert olyan erős sodrás jön ki belőle hogy a csaj nem tud átúszni rajta.
Mit tegyek, hogyan lehet innen tovább menni?
Irjatok légyszi ide, vagy a [email protected]ímre -
#3483 én is.... -
#3482 a rohadt nagy kőgolyó elől nem tudok elfutni mert mindig meghalok :\\\ -
#3481 Mi nem sikerűl ott, hogy mentés kell? -
#3480 senkinek nincs olyan mentése? :\\\\ -
#3479 Kössz! -
#3478 Elég régi. -
#3477 van vkinek egy olyan mentése ami az azték templom után van már? :S -
#3476 1.2-es patch -
#3475 Beszálsz a liftbe és felmész vele. -
#3474 Ott mit kell csinálni amikor egy nagy sárkánnyal kitöröm az ablakot ott felmegyek vele szemben pont van egy lift tovább mék ott van 1 kínais doboz azt letolom széttörik benne van egy kisbuddha felveszem és akkor h tovább? -
#3473 A targoncával fel kell emelni. -
gergő992 #3472 AZ ODÁIG OK DE TOVÁBB VAN VAN EGY VAS KAPU -
#3471 A targoncával le kell menni a lépcsőn, a dobozokat elpakolni és a targoncával áttörni a falat. -
gergő992 #3470 szasztok kéne gy kis segitség!!!A 6-dik pályán tartok hogy egy kapu akadályoz a továbbjutásban azt hogy kell kinyitni???? A targoncával nem sikerült -
kriva #3469 Segítsetek mert nagyon elakadtam.
11%-nál járok, a Perui pálya, ami úgy néz ki, hogy egy régi bányaféleségben kezdődik, és úgy kell tovább haladni hogy a vízbe ugorva le kell merülni egy víz alatti "romba". Itt eljutok odáig hogy egy nagy csarnokszerűségbe kerülök, amelynek a végén van egy rés, ahol ki lehetne szerintem úszni de nem tudok mert olyan erős sodrás jön ki belőle hogy a csaj nem tud átúszni rajta.
Mit tegyek, hogyan lehet innen tovább menni?
Irjatok légyszi ide, vagy a [email protected]ímre.
-
#3467 Ilyenkor azokat az irányokat kell megnyomni, amiket a nyilak mutatnak. Ebben az esetben a "w"-t -
#3466 Help me!
Beérek egy terembe ahol nagy kövekből van a járda és leomlik az egész egy nyíl mutat felfelé hogy kapaszkodjak egy sziklába vagy nem tom de nem reagál semmire csak leesik a mélybe van valami tipp?
előre is köszönöm -
Tibcsók #3465 nagyoooon jóóóóó!!!!!!! -
zsolt11 #3464 végig vittem nagyon kírály a game.
-
#3463 Hali.Van két nudraiderema legendhez de nem igazán jók.Létezik újabb ami használható is? -
#3462 Kapcsold be a generátorokat (4db), utána ülj be a tesla-ágyúba. Miután beültél, szívőüzemmód segítségével tedd be a démont vmelyik két kicsi torony közé. Ha jó helyre tetted, el fog tűnni egy kis időre. Ez kb 6-7 másodperc, ami pont elég arra, hogy a 4 generátorkar felkapcsolása után leeresztett golyókat jól célzott lökésekkel fel tudd lökni, hogy egy áramgyűrűt képezzenek :)
Ez idő alatt valószínűleg vissza fog térni a démon, így a már rutinná vált eljárást alkalmazva tereld be megint a vmelyik két torony közé, majd ha az egyik golyó kibillent a helyéről, tedd vissza.
Ha minden a helyén van (démon vhol máshol pihen, a golyóvisok az áramgyűrűben), akkor az ágyú fölött lévő csillogó kis kardtöredéket lődd meg a mágneses köteleddel.
Én is sokat gondolkodtam, mit lehetne itt csinálni (a játékidőm 30-40%-t ebben a helyzetben töltöttem :) ), de végül a leíráshoz fordultam, amely nagyon jónak bizonyult.
Ezúton gratulálok a leírás készítőjének is :]