3942
  • pirosBoci
    nekem mindig azt irja ki a telepités közben hogy CRC error és akár hanyszor probálom ujra mindig ezt csinálja itt mit tegyek hogy ne csinálja ezt, ha
    egyáltalán tehetek valamit.
  • Vlala #3501
    Jaj. Nem kell kikapcsolni a védelmet, azzal a géped rontod el. Simán Nod32 ablak, AMON, Setup, Exclusions, Add, cd:\Trl.dat. Simán elfogadja, és feltetlepíti.
  • bhaal
    msot változott a helyzet már azt irja ki hogy:crc error occured while installing blabla olvassam el a readmet
  • bhaal
    ha uninstallom a nodot az segít mer trl.datot hiába akoma kivételek közé nem érdekli már az egész dvd beraktam a kivételek közé
  • Vlala #3498
    Már régen volt leírva. Az van, hogy ott a fájl, csak a víruskeresőd azonosította. Nem vírus, csak megtalálja, ezért (pl. NOD-nál) az AMON-t ki kell kapcsolni, vagy hozzá kell adni az AMON ignore listjéhez (AMON, beállítások, stb.) a trl.dat fájlt.
  • bhaal
    hy!
    én sajnos még elindítani sem tudom mer installkor azt irja ki hogy nem találja a trl.dat file-t pedig már 3embernél ki lett porbálva és mindenhol ment csak inálam nem
  • sanyi150
    Bontatlan Tomb Raider Legend eladó. Keresd az apróhírdetésben a játékprogramok között.
  • Pharaoh
    Gold rewardok
    A végigjátszásban is benne van
  • unda
    Helló,skacok hol találom a gold rewardokat,mert egyet sem találtam meg.
    A manorban hogy tudom kinyitni a könyvespolcot? Elöre is köszi.
  • acsati
    gurulni mivel ios kell? nyil + f?
  • Vlala #3492
    Mindenkinek a golyónál van baja? Pedig nem nehéz az, csak gyorsan kell reagálni a videó utáni váltásra. Egy ugrás, egy gurulás, még egy ugrás és kész.
  • acsati
    én a golyonál abba fejeztem... :D
  • R10
    könnyen
  • acsati
    hogy sikerült?
  • R10
    ok már kinyírtam :P
  • R10
    a végén a főellenségnél h kell beleszúrni a kardot? ha odamegyek és és nyomogatom a bal egér gombot csak püföli és az nem hat
  • acsati
    azok a kapcsolok a viz alatt vannak és gyorsan kell őket megbabrálni mert ha lassú vagy és a harmadikhoz érsz az első elalszik
  • R10
    van négy kapcsolónak látszó nem tom mi és azokat kell megbabrálni és lereszkedik a víz :P
  • kriva
    Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Segítsetek mert nagyon elakadtam.

11%-nál járok, a Perui pálya, ami úgy néz ki, hogy egy régi bányaféleségben kezdődik, és úgy kell tovább haladni hogy a vízbe ugorva le kell merülni egy víz alatti "romba". Itt eljutok odáig hogy egy nagy csarnokszerűségbe kerülök, amelynek a végén van egy rés, ahol ki lehetne szerintem úszni de nem tudok mert olyan erős sodrás jön ki belőle hogy a csaj nem tud átúszni rajta.
    Mit tegyek, hogyan lehet innen tovább menni?
    Irjatok légyszi ide, vagy a [email protected]ímre
  • acsati
    én is....
  • R10
    a rohadt nagy kőgolyó elől nem tudok elfutni mert mindig meghalok :\\\
  • Pharaoh
    Mi nem sikerűl ott, hogy mentés kell?
  • R10
    senkinek nincs olyan mentése? :\\\\
  • kisfigi
    Kössz!
  • Pharaoh
    Elég régi.
  • R10
    van vkinek egy olyan mentése ami az azték templom után van már? :S
  • urbijoe
    1.2-es patch
  • Pharaoh
    Beszálsz a liftbe és felmész vele.
  • kisfigi
    Ott mit kell csinálni amikor egy nagy sárkánnyal kitöröm az ablakot ott felmegyek vele szemben pont van egy lift tovább mék ott van 1 kínais doboz azt letolom széttörik benne van egy kisbuddha felveszem és akkor h tovább?
  • Pharaoh
    A targoncával fel kell emelni.
  • gergő992
    AZ ODÁIG OK DE TOVÁBB VAN VAN EGY VAS KAPU
  • Pharaoh
    A targoncával le kell menni a lépcsőn, a dobozokat elpakolni és a targoncával áttörni a falat.
  • gergő992
    szasztok kéne gy kis segitség!!!A 6-dik pályán tartok hogy egy kapu akadályoz a továbbjutásban azt hogy kell kinyitni???? A targoncával nem sikerült
  • kriva
    Segítsetek mert nagyon elakadtam.

11%-nál járok, a Perui pálya, ami úgy néz ki, hogy egy régi bányaféleségben kezdődik, és úgy kell tovább haladni hogy a vízbe ugorva le kell merülni egy víz alatti "romba". Itt eljutok odáig hogy egy nagy csarnokszerűségbe kerülök, amelynek a végén van egy rés, ahol ki lehetne szerintem úszni de nem tudok mert olyan erős sodrás jön ki belőle hogy a csaj nem tud átúszni rajta.
    Mit tegyek, hogyan lehet innen tovább menni?
    Irjatok légyszi ide, vagy a [email protected]ímre.
  • Pharaoh
    Ilyenkor azokat az irányokat kell megnyomni, amiket a nyilak mutatnak. Ebben az esetben a "w"-t
  • rosemberg
    Help me!
    Beérek egy terembe ahol nagy kövekből van a járda és leomlik az egész egy nyíl mutat felfelé hogy kapaszkodjak egy sziklába vagy nem tom de nem reagál semmire csak leesik a mélybe van valami tipp?
    előre is köszönöm
  • Tibcsók
    nagyoooon jóóóóó!!!!!!!
  • zsolt11
    végig vittem nagyon kírály a game.
  • klever
    Hali.Van két nudraiderema legendhez de nem igazán jók.Létezik újabb ami használható is?
  • Skiper
    Kapcsold be a generátorokat (4db), utána ülj be a tesla-ágyúba. Miután beültél, szívőüzemmód segítségével tedd be a démont vmelyik két kicsi torony közé. Ha jó helyre tetted, el fog tűnni egy kis időre. Ez kb 6-7 másodperc, ami pont elég arra, hogy a 4 generátorkar felkapcsolása után leeresztett golyókat jól célzott lökésekkel fel tudd lökni, hogy egy áramgyűrűt képezzenek :)
    Ez idő alatt valószínűleg vissza fog térni a démon, így a már rutinná vált eljárást alkalmazva tereld be megint a vmelyik két torony közé, majd ha az egyik golyó kibillent a helyéről, tedd vissza.
    Ha minden a helyén van (démon vhol máshol pihen, a golyóvisok az áramgyűrűben), akkor az ágyú fölött lévő csillogó kis kardtöredéket lődd meg a mágneses köteleddel.

Én is sokat gondolkodtam, mit lehetne itt csinálni (a játékidőm 30-40%-t ebben a helyzetben töltöttem :) ), de végül a leíráshoz fordultam, amely nagyon jónak bizonyult.

Ezúton gratulálok a leírás készítőjének is :]