Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végigjátszás olvasása elrontja az egészet. Így semmi értelme.
Igaz, hogy rövid a játék, de ha valaki össze akarja maga szedni az összes rewardot és TT -t megcsinálni háromszorosára is elnyúlhat a játékidõ.
Igaz, hogy rövid a játék, de ha valaki össze akarja maga szedni az összes rewardot és TT -t megcsinálni háromszorosára is elnyúlhat a játékidõ.
Á még csak bolivia.Olyan egyformák.
Igen.Tényleg rövid.Meg azok a rewardok nagy elvannak dugva.Most probálom peruban összegyûjteni és nem találom egy részüket.Macerás úgy játszani,hogy a végigjátszást olvasom közben.
Menj vissza a középsõ szobor tetejére, ahol megnyílt a bejárat a jégszobor-szerûség felé, ott a szobor bal térdén elkapható perem van, arrafelé tudsz továbbjutni az eddig elérhetetlen bal szélsõ szoborhoz, onnan meg már tudni fogod a kiutat: - P
Kumiho #2179
Nekem tetszett a játék.A Max Payne 2 tetszett utoljára ennyire.
Idõre kell végigmenni a pályán. Nem kell megijedni, eslõre elég durván hangzik, de még én is meg tudtam csinálni mindet.
Gabyy: Magyarítás tudtommal még nincs, a TR.hu-svégigjátszással mi a baj?
Gabyy: Magyarítás tudtommal még nincs, a TR.hu-svégigjátszással mi a baj?
A Time Trial mit jelent?
Ha ez az, mikor a kardal töröd át az ajtót, akkor a leszakadt padlómaradványokon át kell ugrálni.
Tud nekem valaki olyan oldalt ahol van a Tomb Raider - Legend -hez magyarosítás és végigjátszás???
Tombraider.hu-n kivül?????
lécci valaki
Tombraider.hu-n kivül?????
lécci valaki
Ha jól emlékszem, ott Lara csak annyit mond: "I take the high way". tehát fent, a peremeken tudsz továbbjutni.
Peruban vok azután a részután mikor megtalálok a kardot a titkos bejáratnál...
Na most hogy tudok visszamenni ott ahol leszakadt a padló ???
Na most hogy tudok visszamenni ott ahol leszakadt a padló ???
Pontosan, ha minden pluszt teljesítettél (nekem a gold rewardok 80%-át végigjátszás segítségével sikerült megszereznem), akkor sok más extra között kapsz Amanda outfit-et is.
Kumiho #2179
Egyszer kell végigvinni, + minden rewardot összeszedni + minden Time Trialt megcsinálni.
Lehet Amanda-s outfits-t unlockolni és akkor vele lehet játszani.
Lehet Amanda-s outfits-t unlockolni és akkor vele lehet játszani.
köszi
sikerült
Az extrák között van sok nem unlockolt dolog (character profiles,outfits,location concepts) amik ???-vel vannak jelölve.Hányszor kell végigvinn a játékot,hogy mindegyik unkockolt legyen?
A #3524-ban a kép...én nem is emmlékszem ilyen jelenetre.Amanda kötélre mászik?
sikerült
Az extrák között van sok nem unlockolt dolog (character profiles,outfits,location concepts) amik ???-vel vannak jelölve.Hányszor kell végigvinn a játékot,hogy mindegyik unkockolt legyen?
A #3524-ban a kép...én nem is emmlékszem ilyen jelenetre.Amanda kötélre mászik?
És ugye akkor is a bal egérgobbal?Nincs trükkös billentyûkombináció?Nem értem én odarohanok amikor a démon a földön van és Amanda feltölti energiával.Csapkodom a karddal õket és a végén mindig Lara fullad ki elõbb.
tûz az excaliburral, amikor kis idõre kiffulad a démon, akkor odarohanni és beledöfni a kardot... ezt körülbelül 3x kell megismételni.
Kumiho #2179
Hogyan kell megcsinálni a boliviai pályán azt amikor Amanda pasija (Rutland) meghal és Amanda elõvarázsolja azt a fekete démont?
Gépen már végigjátszottad, másodszorra sikerült, PSP-n mi a baj? Enniyre eltolták a PSP irányítását?
Ha 5 hozzászólással ezelõtt nem jött válasz akkor erre sem fog. Nem azért nem mondjuk meg, mert nem látjuk, hanem mert nem tudjuk.
Sziasztok!
Nekem már megvan PSP-n is,(gépen is megvan és már ott kipörgettem)és kéne hozzá kód mert már a "hidrát"nem tom megölni.(megjegyzem gépen 2.-szorra sikerült)Ha valaki tud kódott a PSP-s verziohoz az léci írjon!
Nekem már megvan PSP-n is,(gépen is megvan és már ott kipörgettem)és kéne hozzá kód mert már a "hidrát"nem tom megölni.(megjegyzem gépen 2.-szorra sikerült)Ha valaki tud kódott a PSP-s verziohoz az léci írjon!
a kamerát annyira lehet mozdítani,hogy ha J-t nyomsz akkor rögtön Lara tarkoját látod
fegyvert elrakni elõvenni G
célra magától rááll de ha célózni akarsz akkor Y viszont akkor nem mozdulsz el arrol a helyrõl amíg megint megnyomod
fegyvert elrakni elõvenni G
célra magától rááll de ha célózni akarsz akkor Y viszont akkor nem mozdulsz el arrol a helyrõl amíg megint megnyomod
Sziasztok!
A kamerát nem lehet vhogy manuálisan írányitani, hogy kell elrakni a fegyvert és hogy lehet bevenni a célt (vagy csak az automatikusan megy) ?
ahha, az AC97 is olyan... le kell töltened ennek az Abit-nek az oldaláról a friss drivert
Nekem alaplapra integrált van.Abit NF7 alaplap.
hangkártya driver frissítés. sztem neked egy AC97 van. az van?
A játék alatt a recsegõ hangra mi a megldás?
A kaput úgy nyitod fel félig, hogy egy kis mozgása van. A láncnál elõször a peremre kapaszkodj fel, és onnan a láncra, így sikerülni fog.
Tudnátok nekem abban segíteni , hogy az elsõ pályán hogyan is lehet megszrezni a gold titkos szobrocskát. Már annyiszor leírtátok, hogy félig nyitott kapunál lehet feljutni hozzá, de ha csak félig van nyitva a kapu akkor nem lehet a jobb oldali láncra felugrani, és nem lehet a kaput elérni, akkor most hogy is van ez?
ja
Olyan könyvtárba telepísd amibe nincs ékezet, ha alapból olyanba akarod akkor memória hiba.
De feltételezhetjük azt a lehetõséget is hogy fogalmam sincs róla.
De feltételezhetjük azt a lehetõséget is hogy fogalmam sincs róla.
Neked is a trl.datnál írta ki?
nekem mindig azt irja ki a telepités közben hogy CRC error és akár hanyszor probálom ujra mindig ezt csinálja itt mit tegyek hogy ne csinálja ezt, ha
egyáltalán tehetek valamit.
egyáltalán tehetek valamit.
Jaj. Nem kell kikapcsolni a védelmet, azzal a géped rontod el. Simán Nod32 ablak, AMON, Setup, Exclusions, Add, cd:\Trl.dat. Simán elfogadja, és feltetlepíti.
msot változott a helyzet már azt irja ki hogy:crc error occured while installing blabla olvassam el a readmet
ha uninstallom a nodot az segít mer trl.datot hiába akoma kivételek közé nem érdekli már az egész dvd beraktam a kivételek közé
Már régen volt leírva. Az van, hogy ott a fájl, csak a víruskeresõd azonosította. Nem vírus, csak megtalálja, ezért (pl. NOD-nál) az AMON-t ki kell kapcsolni, vagy hozzá kell adni az AMON ignore listjéhez (AMON, beállítások, stb.) a trl.dat fájlt.
hy!
én sajnos még elindítani sem tudom mer installkor azt irja ki hogy nem találja a trl.dat file-t pedig már 3embernél ki lett porbálva és mindenhol ment csak inálam nem
én sajnos még elindítani sem tudom mer installkor azt irja ki hogy nem találja a trl.dat file-t pedig már 3embernél ki lett porbálva és mindenhol ment csak inálam nem
Bontatlan Tomb Raider Legend eladó. Keresd az apróhírdetésben a játékprogramok között.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Helló,skacok hol találom a gold rewardokat,mert egyet sem találtam meg.
A manorban hogy tudom kinyitni a könyvespolcot? Elöre is köszi.
A manorban hogy tudom kinyitni a könyvespolcot? Elöre is köszi.