4006
-
#3686 Na jól van ennyi,retardáltakkal nem állok le vitatkozni
Úgyhogy vége -
#3685 Jólvan-jólvan, húzzál már innen. Senki nem kiváncsi rád. :) -
#3684 Te se vagy különb, ha leállsz vitatkozni... ráadásul ilyen alpárian... -
Anteris #3683 faszomöccse, te kezdtél el személyeskedni, ki a geci szólt hozzád vagy bárihez is sértőn itt a fórumban?? A JÁTÉKről írtam, te "nyomorékoztál" le, úgy hogy egyelőre te vagy a tajparaszt. Ennyit a témáról. -
#3682 Akkor sajnos passzolok, nem tudom mi lehet a gond.
-
#3681 Természetesen be van kapcsolva! -
#3680 Ugyanígy vagyok vele én is. :) -
#3679 Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de van fenn PhysX driver + a beállításoknál a "Hardware Physics" be van kapcsolva?
-
#3678 De nekem akkor miért nem lehet jó? -
#3677 Szerintem nincs köze ahhoz, hogy eredeti-e.
Én innen szedtem le, majd raktam fel a mod-ot.
+ még van a "Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps" mappában egy "NVIDIAPhysX" mappa is, amiben vannak a pályák.
-
#3676 szvsz az ut3 az elsö ut méltó folytatása, én spec. az évszámos részeket nem is nagyon tekintem ut részeknek valahogy nem volt ut érzésem miközben játszottam velük viszont az ut3-nál már visszaköszön ez az érzés :) -
#3675 Igen pont ezeket keresem de nincsenek PhysX-esek csak simán a pályaneve!
Lehet azért mert nem eredeti a game? -
#3674 Deathmatch-> Heat Ray PhysX
Capture The Flag-> Tornado PhysX / LightHouse PhysX
-
#3673 Ezt a PhysX-es UT3 modot hogy kell előcsalni mert feltelepitettem de nem tudom melyik pálya az amin frankó fizika lett!Megnézném csak mit hoztak ki belőle! -
#3672 Én azért vettem meg mert olcsó volt, + később remélhetőleg ehez is készülnek jó modok... :) (esetleg majd pont egy ut3-mas modhoz szállok be) -
#3671 ez igazi ut tudtommal. -
#3670 tölts le egy igazi ut-t -
#3669 én soha nem játszottam még ennyit egy játékkal. nekem speciel nagyon bejön. :) -
#3668 jajj sorry a link meg lemaradt: UT3 Bombing Run -
#3667 amugy van ut3hoz is bombing run, más játék mint a régiek, én is sokat 2k4eztem de csak megszokás kérdése, ut3 után nekem 2k4 lett szokatlan és furcsa
nem mondom hogy oriási játék az ut3, mert én is mást vártam, de az tulzás lenne hogy rossz a játék és nincs hangulata -
#3666 értem :)
te legalább normálisan mondtad el hogy miért nem tetszik a játék -
#3665 jah tudom, hogy lehet letölteni, de az alap játékról volt szó, az a bizonyos játékmód meg a Bombing Run, ettől függetlenül sajnos sivár hangulatú játék marad :( , majd talán a 4, addigis marad a warsow meg a 2k4 :) -
#3664 az UT3-hoz lehet külön pályákat is letölteni:)
Melyik volt az a bizonyos játékmód? -
#3663 Nem ebben a hangnemben és formában kéne közölni, de igazat kell adjak neked. Rengeteget UT-ztam, már a legelső résztől kezdve sőt előtte még Unrealba toltuk multiba, ami majdnem ugyanaz mint UT, de ebből a hármas részből sokmindent hiányolok. Ami legjobban fáj, hogy kiölték belőle a feelinget. Tiszta fakó minden, egysíkú, lehangoló lett a hangulatvilága. Nah meg a másik a kevés dm pálya, amiknek a nagy része ráadásul nagyon gyenge. A grafika és a látványelemek viszont nagyon jóra sikerültek, az csillagos ötös, de még így is kevés ahhoz, hogy a játéknak igazi UT feelingje legyen és ne ez a sivár sötét valami. Arról nem is beszélve, hogy a kedvenc játékmódomat egy az egybe kivették belőle :D . Szóval nálam összességében olyan 3/10. Persze lehet nem érdekel ez senkitse, csak úgy kijött belőlem ez most így éjjel :D -
#3662 miért mi lesz? -
#3661 én is megvettem úgy hogy bekaphatod -
Anteris #3660 én legalább megvettem basszalak meg és nem két rejszolás között töltöttem le torrentről. -
Anteris #3659 ne nyomorékozz kisköcsög! -
#3658 köszönjük az értelmes kommentet
nyomorék -
r4pt0r #3657 Remélem azért nem álltál meg a fejlődésben. -
Anteris #3656 mekkora egy hulladék szar ez a játék, remélem letartóztatták az egész Midway csapatot, megérdemelnék. 1 forint is sok lett volna érte. -
#3655 Köszi mindkettő jól jön. -
#3654 Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Cache
Itt a Cache.ini fájlban tudod megnézni, hogy melyik fájl melyik pálya.
A CustomMaps-ba, a különböző weboldalakról letöltött pályákat kell bemásolni.
-
#3653 Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps -
#3652 Tudja valaki, hogy hova menti a játék a szerveről letöltött új pályákat?
-
Richard90 #3651 Szerintem a legfrissebb videokártya driver kavarhatott be, ugyanis eddig, semmi ilyesmi problémám nem volt! :(
Megnézem a hivatalos fórumot, hátha találok valami használhatót. -
#3650 ez a "bug" egy nagyon gyakori probléma ebben a játékban. sajnos jobb, ha hozzászoksz.
szerencsére nekem ilyen problémám nincs, de állítólag a játék újraindításával megoldódik. -
Richard90 #3649 sziasztok!
olyan problémám merült fel a játék kapcsán, hogy 10 pernyi játékidő után drasztikusan, érzékelhetően leesik a framerate szám és stabilan azon az értéken is marad. windows 7-et használok és a legfrissebb 9.7-es catalyst van fent. valaki találkozott már ehhez hasonló problémával?
mert a játék legelején tökéletesen és simán fut... lövésem sincs mitől eshet le az fps szám... -
#3648 Coool! -
Coolersa #3647 Hmmm..okés...akkor ez lehet a gond.
Akkor nem probálkozom tovább leszedeni hozzá ezt azt, marad a single play :D
Nagyon köszönöm a gyors választ.