4006
-
#3726 Érdekes, én is csatlakoztam már jelszavas szerverhez ip:port-al, de utána bejött egy ablak, ahol kérte a jelszót. -
#3725 F10: open ipcím:port?password=jelszó -
ZÓÓÓcsi #3724 Hogyan lehet jelszavas szerverhez csatlakozni?
Ip csatlakozás-nál megadom az ip:port-ot, majd ledob, és kiírja hogy nem adtam meg jelszót. Jelszót hol kell megadni? -
ZÓÓÓcsi #3723 Köszönöm! Bevált :) -
#3722 Más is kérdezte már ezt tőlem.
"Nyitsd meg az UTEngine.ini fájl-t, amit a Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config mappában találsz.
Keress rá erre:
EncryptedProductKey
Majd töröld ki ezt és az utána következő hosszú számsort (kb. 750 karater )
Ha ez megtörtént, mentsd el.
Elvileg a játékban újra kérni fogja a kulcsot."
-
#3721 Titkosítva menti el valamelyik inibe azt hiszem, de winreinstallnál újra meg kell adni. Miért akarod újra megadni?:D -
ZÓÓÓcsi #3720 Hello megint!
Hova is menti a játék a cd kulcsot illetve hogyan lehet újra megadni? -
ZÓÓÓcsi #3719
Egyébként a nickem: zydarr5!
UT mindörökre! :) -
#3718 UDP 6500 (Gamespy Query Port)
UDP 7777 (UT3 Game port)
UDP 7778
UDP 7787
UDP 13000 (Stats port)
UDP 27900 (Master Server UDP Heartbeat) -
ZÓÓÓcsi #3717 Sziasztok!
Milyen portokat kell nyitva hagyni szerver készítéshez?
Mert a készített szerver nem jelenik meg a keresőben..?? -
#3716 Nálam vannak a koponyák... olyan 30-40db :D
Greed (mohóság) -
ZÓÓÓcsi #3715 Ezt nem nagyon értem... Nálad van a zászló? -
#3714 csalnak-e a botok, ha folyton körülöttem lebzsel az ellenfél csapata, mikor én vagyok a legzsírosabb fogás? :D -
ZÓÓÓcsi #3713 Persze! CSak gondoltam poénból kipróbálom :)
Megoldható azért valahogy? Eredeti a game és nem látok semmit!
Online profilt csináltam. -
#3712 Mobilnettel felejtsd el az online gaminget, hatalmas a ping. :( -
ZÓÓÓcsi #3711 Sziasztok!
Mobil internettel meg lehet oldani valahogy a multit?
Nem látok egyetlen szervert sem :(
Nod tűzfal lehet a ludas? -
#3710 Simán a multiplayer menünél felhasználói név és jelszó megadása után, kiválasztod melyik szerveren akarsz játszani azt usgyi. -
#3709 Menüben megnyomod a multiplayert... -
djsos #3708 csá!hogy kell neten nyomni ezzel?úgy mint pl a call offal????? -
#3707 nincs -
steweee #3706 van különbség az unreal tournament 3 és az unreal tournament III hungarian között a magyarítást kivéve? -
#3705 Nos az én tapasztalataim, hogy leginkább a szokásos a gép mindent lát szisztéma áll fenn itt is. Csak néz be egy multi játékba, és nézőként figyeld egy kicsit a botok viselkedését. -
ZÓÓÓcsi #3704 Van egy problémám is: cbp3-as domination játékmód nem megy multiban, csak single! Ez remélem csak nálam van így! 'Nem találja a csomagokat' valami ilyesmit ír ki (emlékezetből írok)! Ötletek? -
ZÓÓÓcsi #3703 A botok szerintem is sokkal durvábbak az eddigi részekhez viszonyítva! Sokkal okosabbak, és gyorsabbak...
tototto-val ellentétben én könnyebben lenyomom őket közelről, mert ha átváltanak flak-re, akkor könnyű kicselezni őket, viszont ha stinger-rel meg sniper-rel jönnek rád egyszerűen nem tudsz elmenekülni. Én amúgy mester fokozaton írtom őket úgy, hogy 2-vel többen vannak az ellenségnél.
Elég pörgős! -
#3702 én a steames achik miatt csináltam végig :D -
SaphireDraco #3701 Én instant actional játszottam mert régen se volt nagyon különleges a kampány de majd lehet nekiállok :) -
#3700 szia!
nemtom én legerősebben végigvittem a kampányt, szerintem ha valaki okosan játszik simán nyerhető, lényeg ne engedd magadhoz közel őket mert közelre leflekkelnek, sosem hibáznak, messziről ajánlatos elbánni a botokkal
amúgy meg inkább onlinet ajánlom, a botokkal csak max a pályák megismeréséig ajánlom hogy szenvedj :D -
SaphireDraco #3699 Sziasztok!
Most kaptam meg barátomtól ezt a játékot és szeretnék pár dolgot tisztázni,kérdezni.Elsősorban azt tudni kell rólam hogy eléggé jól mennek ezek a lövöldözős fps tps játékok voltam pár versenyen is értem el jó helyezést szal otthon vagyok ezekben a játékokban nem kevésbé az unreal sorozattban is 14-15 éves koromtól eltekintve. Játszottam az 1 el 2 ővel és most ezzel is és pár tapasztalatot leírnék és párat kérdeznék melyben számítok a segítőskésségetekre. Elős sorban nagyon megörültem hog yaz én gépemen így fut ez a játék, egy 9400 as vidi karim van és meg se nyikkan alatta a vas medium grafikán 1440x 900 asszem felbontásban (22 col monitor) is nagyon széepn fut de az elképesztően szép grafikán kívül még rengeteg másban is kellemes meglepetést okozott a játék. A kérdésem viszont az lenne hogy csak én érzem nagyon erősnek a botokat? Szal én Adept fokozaton játszogatok de azt vettem észre hogy a botok nagyon durván céloznak és működnek.Szal a régi játékokban ahol 1 player akár 5-8 bottal is elbánt itt elég nehéz dolga van, 1v1 be persze megvered a botot de már 2 v1 be nem sok esélyem van ezenkívül a járműveket is pillanatok alatt legyalázzák.
Szal csak én jöttem ki az unreal ból vagy ti is erősnek tartjátok a botokat és a playerekkel online kevesebb baj van? :) -
#3698 O de láma vagyok nem .ut3-nak neveztem át a fájlokat, hanem hagytam a régi kiterjesztést.
Most hogy így kiemeltebben láttam, vetem csak észre.
Most már jó köszi.(bejöttek a pályák, remélem többjátékos modban is működnek) -
#3697 Nem tudom, nekem működött.
milyen nevet adtál a páyának? Pl: DM-Azenpalyam.ut3?
Ha nincs az elején a DM, AS, DOM, CTF, akármi, akkor ne is számíts rá, hogy megjelenik. A megjelenése meg a maplista legvégén lesz.
Ha átállítottad az UT-t, hogy ne a dokumentumokba szemeteljen, hanem a saját könyvtárába, akkor meg ott kéne valahogy elhelyezni, de azt meg én nem tudhatom, hogy hova. -
#3696 A tudatom tele van most már olyan pályát is letölt amivel előtte játszottam.
A %My Games%\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\ -ban nem volt CustomMaps de létrehoztam viszont a játékban nem jelentek meg a pályák.(mármint ahol a képekkel bemutatott pályák vannak)
Nem tud valaki hogy le lehet valahonnan tölteni pályákat a játékhoz? -
#3695 Kösz hogy ilyen részletes választ adtál. -
#3694 3dmax-nek asszem beépített exportere van. Vagy gugliztam. Nem tudom, rég volt -
#3693 És mivel exportálod ki? -
#3692 kiexportálod .asc-be (vagy mibe, szöveges alapú leíró fájl), és azt tudja az editor olvasni
Rég csináltam, szal jobb, ha guglizol, vagy regisztrálsz az epic fórumára -
#3691 Hali
Ha készítek egy tártyat mondjuk milkshape-val, vagy 3d studio-val, hogyan tudom betenni az editorba?? Tudja valaki? Vagy valaki tud valakit aki tudja? -
#3690 ?
Navárjá, valamit nem értesz, látom :D
Felmész egy szerverre. Játszol. Letöltesz rengeteg biztbazt. Kilépsz, és innen jön a varázslat:
Bemész oda, hogy %My Games%\Unreal Tournament 3\UTGame\Cache
%My Games%: Az, ahol a My Games könyvtárad van, ez általában a dokumentumok, te tudod, merre van.
A tartalmát kimozgatod akárhová, lehetőleg egy töküres könyvtárba.
Amit látni fogsz:
cache.ini
akslha4el5j45qewqajl.uxx (ilyenből rengeteg)
megnyitod a cache.ini-t pl notepaddal (legprofibb weblap készítő progi )
ez lesz benne:
[cache]
akslha4el5j45qewqajl=DM-HentTerem
aé4kwl45aslksd6as6hj=AntiCheetCooL
stb
namármost, fogod, és amit találsz azonos nevű fájlt, azt átnevezed az egyenlőségjel utáni cuccra, pl:
akslha4el5j45qewqajl.uxx -> DM-HentTerem.ut3
az ügyben az a kavar, hogy míg a pályák egyértelműen azonosíthatók (DM-, WAR-, CTF-), és ut3 a kiterjesztés, addig a többi cuccal ez már nem működik. Másrészt mivel még nem teszteltem, nem tudom, hogy az azonos nevű .ini, és .upk fájlok nélkül szereti-e a játék a pályákat :D
Egy biztos: Miután így kigyűjtötted a pályákat, bemásolod ide:
%My Games%\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps
Ez után meg kell jelenjen a választható pályák listáján az új pályád -
#3689 És ha visszamásolom nem törli egyből?
Mert olyan 300 mb-nál több nem szokott leni a mappa tartalma. -
#3688 játék után kimented a cache-ből
lejjebb megtalálod, hogy hol van, és hogy milyen fájlban vannak a fájlnevek -
#3687 Azt lehet állítani valahol, hogy ami új pályát letölt a szerveren, ne törölje
és ne keljen mindig azt várnom hogy betöltsön?