Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mekkora egy hulladék szar ez a játék, remélem letartóztatták az egész Midway csapatot, megérdemelnék. 1 forint is sok lett volna érte.

xblades
Köszi mindkettõ jól jön.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

DayWalker
Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Cache <#bee1>

Itt a Cache.ini fájlban tudod megnézni, hogy melyik fájl melyik pálya.

A CustomMaps-ba, a különbözõ weboldalakról letöltött pályákat kell bemásolni.

Piloss
Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

xblades
Tudja valaki, hogy hova menti a játék a szerverõl letöltött új pályákat?
<#integet2>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Szerintem a legfrissebb videokártya driver kavarhatott be, ugyanis eddig, semmi ilyesmi problémám nem volt! 😞
Megnézem a hivatalos fórumot, hátha találok valami használhatót.

castor
ez a "bug" egy nagyon gyakori probléma ebben a játékban. sajnos jobb, ha hozzászoksz.
szerencsére nekem ilyen problémám nincs, de állítólag a játék újraindításával megoldódik.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

sziasztok!
olyan problémám merült fel a játék kapcsán, hogy 10 pernyi játékidõ után drasztikusan, érzékelhetõen leesik a framerate szám és stabilan azon az értéken is marad. windows 7-et használok és a legfrissebb 9.7-es catalyst van fent. valaki találkozott már ehhez hasonló problémával?
mert a játék legelején tökéletesen és simán fut... lövésem sincs mitõl eshet le az fps szám...

xblades
Coool!<#mf1>

Hmmm..okés...akkor ez lehet a gond.
Akkor nem probálkozom tovább leszedeni hozzá ezt azt, marad a single play 😄
Nagyon köszönöm a gyors választ.
SZilaJMaGGoT
Leszedted?? Felejtsd el törttel csak tört szerveren tudsz nyomulni... ha tudsz egyáltalán... Én még nem próbáltam...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sziasztok!
Naná hogy kérdéssel fordulok hozzátok. 😊
Szoval leszedtem az UT3-at. Akartam multin játszani de azt irta frissiteni kell egy ujabb verzioval. Frissitettem 😊 Innentöl be tudok lépni multiba, de sehova sem tudok csatlakozni. Azt irja ki állandoan hogy "connection failed"
Ez mitöl lehet? Vmit még fel kell tegyek, vagy rosszul csinálok vmit?
Elõre is köszi a választ.
Jim Morrison
Hát ez marha nagy 😄D Legjobb Discovery reklám(az eredeti) 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tototto
Boom De Ya Da!
a discovery reklámja ut verzióban 😄

tototto
kérdés eredetid van e , ha igen akkor regeld be steam alá a cd kulcsod és onnan töltsd le az biztos jó lesz és a legfrissebb is, ha nem eredeti, akkor nem tudunk segiteni

a többi jó!
Ezt írja ki: Modified
Hali!

Amikor már telepítve van a játék el akarom indítani és ezt írja ki:
Midified executable code is not allowed.

Kérlek segítsetek!
Merte gyelõre csak ki steretném próbálni a játékot.

Köszi elõre is!
bosco05
jah láttam, de ezzel most nem kis fába vágtam a fejszémet, elég bonyolult ez a mapkészítés dolog, talán majd 3 év múlva nevezek 😄 , azért köszi a bizalmat 😊
tototto
ahha értem sok sikert 😊
amugy UT3ban és KFben is van pénzdijas map készitõ verseny, ha érzel hozzá affinitást, nevezz be én szorítok 😊

bosco05
szeretném kitanulni a dolgokat, de mivel kf-ben egy csomó plusz cucc van ut-hoz képest, ezért elõször stabil alapokat szeretnék lefektetni 😊 , jelentleg 3 editorral küzdök, UT2k4, UT3 és KF editorral.
tototto
na most ha killing floorhoz szeretnél pályát csinálni akkor miért ut3 editorjával csinálsz pályát, vagy mindegy mihez csinálod csak szórakozásképpen szeretnél épitgetni?

bosco05
köszönöm, mükõdik!
DayWalker
Csinálsz az UT3.exe-hez egy parancsikont pl. az asztalra, majd jobbklikk tulajdonságok.
Majd a Cél mezõbe a végéhez írd hozzá azt szóközzel, hogy editor.

Nálam ez így néz ki:

"C:\Unreal Tournament 3\Binaries\UT3.exe" editor

bosco05
Sziasztok. Nekem olyan problémám lenne, hogy a Killing Floorhoz szeretnék mapot készíteni de az editorja gagyi, ezért ajánlották az UT3 editort. Ránézésre képek alapján jobbnak is tûnik és a tutorialom is ahhoz van, de ha feltelepítem a játékot, egész egyszerûen nem rakja fel az editort, pedig eddig minden ut és unreal engines game alapból feltette. Valakinek valami ötlete van esetleg?
 castor
de szép mondat ez... <#szomoru1>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Hello! Xbox360 nál mi a helyes beállítás a controlleren mert baromira nem tudom felveni a ritmust pedig nagyon vártam hogy játszhassak vele???
Elõre is köszi
Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gviski
Sziasztok!

Néha szoktam játszani, de nem nagyon, inkább még mindig CS 😄

Szóval ide van valami cfg, amivel több FPS-em lehet? Lebutítja a grafot...

Virtual SimRacing

Piloss
A bermudán szoktál lenni?

Na ha összefuttok egy ProfWillam nevû úriemberrel az én leszek. 😊 Aki pedig érdemesnek talál az vegyen fel friendnek. 😊
Pretorian
Gamestar akcióból van még nekem 2 zsír új, nem regelt UT3-am, 1000 forintért vihetõ darabja. Hívj. 06204842688

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Piloss
nincs mit 😊

köszi, király vagy!
Piloss
Idézet innen

"A játékosok minden egyes elhalálozáskor hátrahagynak egy koponyát, amit mások fel tudnak venni. Ha viszont õket is lelõtték, a sajátjukkal együtt maguk mögött hagyják az addig már felszedett koponyákat is. Minél tovább bírja valaki, annál értékesebb a koponyája, és persze egyenes arányban több pontot ér. A pontok az ellenséges csapat bázisán válthatóak be, így nem elég, hogy le kell lõni pár embert, de még át is kell verekedni magunkat a védelmi erõkön. Mindezt természetesen egy élet alatt."

köszi!

a greed játékmódnak mi a lényege?
Piloss
igen

a földrecsapáshoz használd az entert

help plz!
multiban az mit jelent hogy pl player :5+7/14?
a +7 azok botok?

ja meg ha ilyen nagy szörnnyé válok, akkor melyik gombbal lehet a fölrecsapni?

am B3T3G a nevem ha vki meg akar keresni😄
Piloss

dani71
mi az uj jármû benne?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

bertino
esetleg tedd fel a patch-eket.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dani71
help!S.O.S
a játék nem akarja elmenteni a karieremet,csak az 1.1 es pachel a titan pakhoz pedig csak a 2.0-pacchel müködik.
Mit tegyek?<#fejvakaras>

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

SZilaJMaGGoT
Nemvárhatja tõle senki, hogy meg vegye, de akkor viszont, faq, meg google... XD

Zomil
most mégis mit vársz mikor az ideirkálókból, sztem most már mindenkinek megvan eredetiben?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

köszön hogy ennyire segítõkészek vagytok!!! De tényleg! Ezer héla...
SZilaJMaGGoT
kábé... 😄

SL
nincs warez az SG-n. Amúgy meg 2.000Ft-ért májusban megvehetted volna a GameStar-al.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Letöltöttem az Unreal Tournament 3-at. Feltelepítettem. Crackelni nem kell! Belépek a játékba és a fõmenü helyett kódot kér! Ami kódot találtam az nfo-ban az 4 tagból áll és minden tagban van ha jól tudom 5 karakter! Ide viszont csak 1 tagot enged beírni! :-( Vagyis 5 betüt, számot vegyesen! Kipróbáltam már mindent de nem fogadta el! Esetleg valami patch-ot kell felrakni vagy crackolni kellene mégis? Valaki segítsen! Kérlek titeket! =)
Elõre is köszönöm!
Alapítsunk egyet 😄<#violent><#gun><#bdead>

Mindenki úgy hülye, ahogy akar...

[HUN]FaTaL
Valamikor jástzhatunk. 😊 Bár már veszett láma vagyok 😄

Multiplayer menüben tudsz játszani. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5