Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van különbség az unreal tournament 3 és az unreal tournament III hungarian között a magyarítást kivéve?

xblades
Nos az én tapasztalataim, hogy leginkább a szokásos a gép mindent lát szisztéma áll fenn itt is. Csak néz be egy multi játékba, és nézõként figyeld egy kicsit a botok viselkedését.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Van egy problémám is: cbp3-as domination játékmód nem megy multiban, csak single! Ez remélem csak nálam van így! 'Nem találja a csomagokat' valami ilyesmit ír ki (emlékezetbõl írok)! Ötletek?

BattleTag: zydar#2910

A botok szerintem is sokkal durvábbak az eddigi részekhez viszonyítva! Sokkal okosabbak, és gyorsabbak...
tototto-val ellentétben én könnyebben lenyomom õket közelrõl, mert ha átváltanak flak-re, akkor könnyû kicselezni õket, viszont ha stinger-rel meg sniper-rel jönnek rád egyszerûen nem tudsz elmenekülni. Én amúgy mester fokozaton írtom õket úgy, hogy 2-vel többen vannak az ellenségnél.
Elég pörgõs!

BattleTag: zydar#2910

tototto
én a steames achik miatt csináltam végig 😄

Én instant actional játszottam mert régen se volt nagyon különleges a kampány de majd lehet nekiállok 😊

tototto
szia!
nemtom én legerõsebben végigvittem a kampányt, szerintem ha valaki okosan játszik simán nyerhetõ, lényeg ne engedd magadhoz közel õket mert közelre leflekkelnek, sosem hibáznak, messzirõl ajánlatos elbánni a botokkal
amúgy meg inkább onlinet ajánlom, a botokkal csak max a pályák megismeréséig ajánlom hogy szenvedj 😄

Sziasztok!
Most kaptam meg barátomtól ezt a játékot és szeretnék pár dolgot tisztázni,kérdezni.Elsõsorban azt tudni kell rólam hogy eléggé jól mennek ezek a lövöldözõs fps tps játékok voltam pár versenyen is értem el jó helyezést szal otthon vagyok ezekben a játékokban nem kevésbé az unreal sorozattban is 14-15 éves koromtól eltekintve. Játszottam az 1 el 2 õvel és most ezzel is és pár tapasztalatot leírnék és párat kérdeznék melyben számítok a segítõskésségetekre. Elõs sorban nagyon megörültem hog yaz én gépemen így fut ez a játék, egy 9400 as vidi karim van és meg se nyikkan alatta a vas medium grafikán 1440x 900 asszem felbontásban (22 col monitor) is nagyon széepn fut de az elképesztõen szép grafikán kívül még rengeteg másban is kellemes meglepetést okozott a játék. A kérdésem viszont az lenne hogy csak én érzem nagyon erõsnek a botokat? Szal én Adept fokozaton játszogatok de azt vettem észre hogy a botok nagyon durván céloznak és mûködnek.Szal a régi játékokban ahol 1 player akár 5-8 bottal is elbánt itt elég nehéz dolga van, 1v1 be persze megvered a botot de már 2 v1 be nem sok esélyem van ezenkívül a jármûveket is pillanatok alatt legyalázzák.
Szal csak én jöttem ki az unreal ból vagy ti is erõsnek tartjátok a botokat és a playerekkel online kevesebb baj van? 😊

xblades
O de láma vagyok <#violent><#confused> nem .ut3-nak neveztem át a fájlokat, hanem hagytam a régi kiterjesztést.
Most hogy így kiemeltebben láttam, vetem csak észre.
Most már jó köszi.(bejöttek a pályák, remélem többjátékos modban is mûködnek) <#worship>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

RelakS
Nem tudom, nekem mûködött.
milyen nevet adtál a páyának? Pl: DM-Azenpalyam.ut3?

Ha nincs az elején a DM, AS, DOM, CTF, akármi, akkor ne is számíts rá, hogy megjelenik. A megjelenése meg a maplista legvégén lesz.
Ha átállítottad az UT-t, hogy ne a dokumentumokba szemeteljen, hanem a saját könyvtárába, akkor meg ott kéne valahogy elhelyezni, de azt meg én nem tudhatom, hogy hova.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

xblades
A tudatom tele van most már olyan pályát is letölt amivel elõtte játszottam.
A %My Games%\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\ -ban nem volt CustomMaps de létrehoztam viszont a játékban nem jelentek meg a pályák.(mármint ahol a képekkel bemutatott pályák vannak)
Nem tud valaki hogy le lehet valahonnan tölteni pályákat a játékhoz?

xblades
Kösz hogy ilyen részletes választ adtál.<#worship>

RelakS
3dmax-nek asszem beépített exportere van. Vagy gugliztam. Nem tudom, rég volt

KaszaN
És mivel exportálod ki?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

RelakS
kiexportálod .asc-be (vagy mibe, szöveges alapú leíró fájl), és azt tudja az editor olvasni

Rég csináltam, szal jobb, ha guglizol, vagy regisztrálsz az epic fórumára

KaszaN
Hali
Ha készítek egy tártyat mondjuk milkshape-val, vagy 3d studio-val, hogyan tudom betenni az editorba?? Tudja valaki? Vagy valaki tud valakit aki tudja?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

RelakS
?

Navárjá, valamit nem értesz, látom 😄

Felmész egy szerverre. Játszol. Letöltesz rengeteg biztbazt. Kilépsz, és innen jön a varázslat:

Bemész oda, hogy %My Games%\Unreal Tournament 3\UTGame\Cache
%My Games%: Az, ahol a My Games könyvtárad van, ez általában a dokumentumok, te tudod, merre van.

A tartalmát kimozgatod akárhová, lehetõleg egy töküres könyvtárba.

Amit látni fogsz:
cache.ini
akslha4el5j45qewqajl.uxx (ilyenbõl rengeteg)

megnyitod a cache.ini-t pl notepaddal (legprofibb weblap készítõ progi <#idiota>)

ez lesz benne:

akslha4el5j45qewqajl=DM-HentTerem
aé4kwl45aslksd6as6hj=AntiCheetCooL
stb

namármost, fogod, és amit találsz azonos nevû fájlt, azt átnevezed az egyenlõségjel utáni cuccra, pl:

akslha4el5j45qewqajl.uxx -> DM-HentTerem.ut3

az ügyben az a kavar, hogy míg a pályák egyértelmûen azonosíthatók (DM-, WAR-, CTF-), és ut3 a kiterjesztés, addig a többi cuccal ez már nem mûködik. Másrészt mivel még nem teszteltem, nem tudom, hogy az azonos nevû .ini, és .upk fájlok nélkül szereti-e a játék a pályákat 😄

Egy biztos: Miután így kigyûjtötted a pályákat, bemásolod ide:
%My Games%\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps

Ez után meg kell jelenjen a választható pályák listáján az új pályád

xblades
És ha visszamásolom nem törli egybõl?
Mert olyan 300 mb-nál több nem szokott leni a mappa tartalma.

RelakS
játék után kimented a cache-bõl

lejjebb megtalálod, hogy hol van, és hogy milyen fájlban vannak a fájlnevek

xblades
Azt lehet állítani valahol, hogy ami új pályát letölt a szerveren, ne törölje

és ne keljen mindig azt várnom hogy betöltsön?

Piloss
Na jól van ennyi,retardáltakkal nem állok le vitatkozni
Úgyhogy vége

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

[HUN]FaTaL
Jólvan-jólvan, húzzál már innen. Senki nem kiváncsi rád. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

SZilaJMaGGoT
Te se vagy különb, ha leállsz vitatkozni... ráadásul ilyen alpárian...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

faszomöccse, te kezdtél el személyeskedni, ki a geci szólt hozzád vagy bárihez is sértõn itt a fórumban?? A JÁTÉKrõl írtam, te "nyomorékoztál" le, úgy hogy egyelõre te vagy a tajparaszt. Ennyit a témáról.

DayWalker
Akkor sajnos passzolok, nem tudom mi lehet a gond.

grebber
Természetesen be van kapcsolva!

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
Ugyanígy vagyok vele én is. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

DayWalker
Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de van fenn PhysX driver + a beállításoknál a "Hardware Physics" be van kapcsolva?

grebber
De nekem akkor miért nem lehet jó?

DayWalker
Szerintem nincs köze ahhoz, hogy eredeti-e.
Én innen szedtem le, majd raktam fel a mod-ot.

+ még van a "Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps" mappában egy "NVIDIAPhysX" mappa is, amiben vannak a pályák.

Zomil
szvsz az ut3 az elsö ut méltó folytatása, én spec. az évszámos részeket nem is nagyon tekintem ut részeknek valahogy nem volt ut érzésem miközben játszottam velük viszont az ut3-nál már visszaköszön ez az érzés 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Igen pont ezeket keresem de nincsenek PhysX-esek csak simán a pályaneve!
Lehet azért mert nem eredeti a game?

DayWalker
Deathmatch-> Heat Ray PhysX
Capture The Flag-> Tornado PhysX / LightHouse PhysX

grebber
Ezt a PhysX-es UT3 modot hogy kell elõcsalni mert feltelepitettem de nem tudom melyik pálya az amin frankó fizika lett!Megnézném csak mit hoztak ki belõle!

SZilaJMaGGoT
Én azért vettem meg mert olcsó volt, + késõbb remélhetõleg ehez is készülnek jó modok... 😊 (esetleg majd pont egy ut3-mas modhoz szállok be)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

castor
ez igazi ut tudtommal.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

werkfilm
tölts le egy igazi ut-t

castor
én soha nem játszottam még ennyit egy játékkal. nekem speciel nagyon bejön. 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

tototto
jajj sorry a link meg lemaradt: UT3 Bombing Run

tototto
amugy van ut3hoz is bombing run, más játék mint a régiek, én is sokat 2k4eztem de csak megszokás kérdése, ut3 után nekem 2k4 lett szokatlan és furcsa
nem mondom hogy oriási játék az ut3, mert én is mást vártam, de az tulzás lenne hogy rossz a játék és nincs hangulata

Piloss
értem 😊
te legalább normálisan mondtad el hogy miért nem tetszik a játék

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

bosco05
jah tudom, hogy lehet letölteni, de az alap játékról volt szó, az a bizonyos játékmód meg a Bombing Run, ettõl függetlenül sajnos sivár hangulatú játék marad 😞 , majd talán a 4, addigis marad a warsow meg a 2k4 😊
Piloss
az UT3-hoz lehet külön pályákat is letölteni😊
Melyik volt az a bizonyos játékmód?

bosco05
Nem ebben a hangnemben és formában kéne közölni, de igazat kell adjak neked. Rengeteget UT-ztam, már a legelsõ résztõl kezdve sõt elõtte még Unrealba toltuk multiba, ami majdnem ugyanaz mint UT, de ebbõl a hármas részbõl sokmindent hiányolok. Ami legjobban fáj, hogy kiölték belõle a feelinget. Tiszta fakó minden, egysíkú, lehangoló lett a hangulatvilága. Nah meg a másik a kevés dm pálya, amiknek a nagy része ráadásul nagyon gyenge. A grafika és a látványelemek viszont nagyon jóra sikerültek, az csillagos ötös, de még így is kevés ahhoz, hogy a játéknak igazi UT feelingje legyen és ne ez a sivár sötét valami. Arról nem is beszélve, hogy a kedvenc játékmódomat egy az egybe kivették belõle 😄 . Szóval nálam összességében olyan 3/10. Persze lehet nem érdekel ez senkitse, csak úgy kijött belõlem ez most így éjjel 😄
Piloss
miért mi lesz?

Piloss
én is megvettem úgy hogy bekaphatod

én legalább megvettem basszalak meg és nem két rejszolás között töltöttem le torrentrõl.

ne nyomorékozz kisköcsög!

Piloss
köszönjük az értelmes kommentet<#mf1><#mf2>
nyomorék

Remélem azért nem álltál meg a fejlõdésben.