Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
BattleTag: zydar#2910
tototto-val ellentétben én könnyebben lenyomom õket közelrõl, mert ha átváltanak flak-re, akkor könnyû kicselezni õket, viszont ha stinger-rel meg sniper-rel jönnek rád egyszerûen nem tudsz elmenekülni. Én amúgy mester fokozaton írtom õket úgy, hogy 2-vel többen vannak az ellenségnél.
Elég pörgõs!
BattleTag: zydar#2910
nemtom én legerõsebben végigvittem a kampányt, szerintem ha valaki okosan játszik simán nyerhetõ, lényeg ne engedd magadhoz közel õket mert közelre leflekkelnek, sosem hibáznak, messzirõl ajánlatos elbánni a botokkal
amúgy meg inkább onlinet ajánlom, a botokkal csak max a pályák megismeréséig ajánlom hogy szenvedj 😄
Most kaptam meg barátomtól ezt a játékot és szeretnék pár dolgot tisztázni,kérdezni.Elsõsorban azt tudni kell rólam hogy eléggé jól mennek ezek a lövöldözõs fps tps játékok voltam pár versenyen is értem el jó helyezést szal otthon vagyok ezekben a játékokban nem kevésbé az unreal sorozattban is 14-15 éves koromtól eltekintve. Játszottam az 1 el 2 õvel és most ezzel is és pár tapasztalatot leírnék és párat kérdeznék melyben számítok a segítõskésségetekre. Elõs sorban nagyon megörültem hog yaz én gépemen így fut ez a játék, egy 9400 as vidi karim van és meg se nyikkan alatta a vas medium grafikán 1440x 900 asszem felbontásban (22 col monitor) is nagyon széepn fut de az elképesztõen szép grafikán kívül még rengeteg másban is kellemes meglepetést okozott a játék. A kérdésem viszont az lenne hogy csak én érzem nagyon erõsnek a botokat? Szal én Adept fokozaton játszogatok de azt vettem észre hogy a botok nagyon durván céloznak és mûködnek.Szal a régi játékokban ahol 1 player akár 5-8 bottal is elbánt itt elég nehéz dolga van, 1v1 be persze megvered a botot de már 2 v1 be nem sok esélyem van ezenkívül a jármûveket is pillanatok alatt legyalázzák.
Szal csak én jöttem ki az unreal ból vagy ti is erõsnek tartjátok a botokat és a playerekkel online kevesebb baj van? 😊
Most hogy így kiemeltebben láttam, vetem csak észre.
Most már jó köszi.(bejöttek a pályák, remélem többjátékos modban is mûködnek) <#worship>#worship>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
milyen nevet adtál a páyának? Pl: DM-Azenpalyam.ut3?
Ha nincs az elején a DM, AS, DOM, CTF, akármi, akkor ne is számíts rá, hogy megjelenik. A megjelenése meg a maplista legvégén lesz.
Ha átállítottad az UT-t, hogy ne a dokumentumokba szemeteljen, hanem a saját könyvtárába, akkor meg ott kéne valahogy elhelyezni, de azt meg én nem tudhatom, hogy hova.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A %My Games%\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\ -ban nem volt CustomMaps de létrehoztam viszont a játékban nem jelentek meg a pályák.(mármint ahol a képekkel bemutatott pályák vannak)
Nem tud valaki hogy le lehet valahonnan tölteni pályákat a játékhoz?
Rég csináltam, szal jobb, ha guglizol, vagy regisztrálsz az epic fórumára
Ha készítek egy tártyat mondjuk milkshape-val, vagy 3d studio-val, hogyan tudom betenni az editorba?? Tudja valaki? Vagy valaki tud valakit aki tudja?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Navárjá, valamit nem értesz, látom 😄
Felmész egy szerverre. Játszol. Letöltesz rengeteg biztbazt. Kilépsz, és innen jön a varázslat:
Bemész oda, hogy %My Games%\Unreal Tournament 3\UTGame\Cache
%My Games%: Az, ahol a My Games könyvtárad van, ez általában a dokumentumok, te tudod, merre van.
A tartalmát kimozgatod akárhová, lehetõleg egy töküres könyvtárba.
Amit látni fogsz:
cache.ini
akslha4el5j45qewqajl.uxx (ilyenbõl rengeteg)
megnyitod a cache.ini-t pl notepaddal (legprofibb weblap készítõ progi <#idiota>#idiota>)
ez lesz benne:
akslha4el5j45qewqajl=DM-HentTerem
aé4kwl45aslksd6as6hj=AntiCheetCooL
stb
namármost, fogod, és amit találsz azonos nevû fájlt, azt átnevezed az egyenlõségjel utáni cuccra, pl:
akslha4el5j45qewqajl.uxx -> DM-HentTerem.ut3
az ügyben az a kavar, hogy míg a pályák egyértelmûen azonosíthatók (DM-, WAR-, CTF-), és ut3 a kiterjesztés, addig a többi cuccal ez már nem mûködik. Másrészt mivel még nem teszteltem, nem tudom, hogy az azonos nevû .ini, és .upk fájlok nélkül szereti-e a játék a pályákat 😄
Egy biztos: Miután így kigyûjtötted a pályákat, bemásolod ide:
%My Games%\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps
Ez után meg kell jelenjen a választható pályák listáján az új pályád
Mert olyan 300 mb-nál több nem szokott leni a mappa tartalma.
lejjebb megtalálod, hogy hol van, és hogy milyen fájlban vannak a fájlnevek
és ne keljen mindig azt várnom hogy betöltsön?
Úgyhogy vége
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Én innen szedtem le, majd raktam fel a mod-ot.
+ még van a "Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps" mappában egy "NVIDIAPhysX" mappa is, amiben vannak a pályák.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lehet azért mert nem eredeti a game?
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
nem mondom hogy oriási játék az ut3, mert én is mást vártam, de az tulzás lenne hogy rossz a játék és nincs hangulata
te legalább normálisan mondtad el hogy miért nem tetszik a játék
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Melyik volt az a bizonyos játékmód?
nyomorék