4006
-
#3766 Regeld be Steam-re a játékot, alapbeállitáson mindig az éppen aktuális verzióra fogja peccselni. -
Mozes #3765 Sziasztok!
Segítsetek lszi!
Felraktam az eredeti játékot, majd a 2.1patch és Titan Pack és ha a játékban szerverhez akarok csatlakozni akkor mindig azt írja ki, hogy nem a megfelelő verziót használom.
Honnan lehet tudni melyik a megfelelő verzió? és miket tegyek még fel, hogy tudja szerverekhez csatlakoztni?
Köszi előre is!
M -
#3764 megerősítem, tegnap voltam az MMben, és már megint 5000FT
Megkérdeztem az eladót és azt mondta volt karácsonykor volt akció, és azért volt olyan olcsó az UT 3, hát ez van :) -
zsotesz #3763 Múlt hét kedden a fehérvári media-ban már 5000 Ft körül volt megint. -
#3762 Megerősítem, az Árkádban a Media Markt is annyiért adja! -
#3761 Vajon a pesti Media Markt-okban is ennyi? En a Gamestar akcioja elott vettem meg kb. 1 hettel 5 rongyert a jatekot...aztan meg kettot vettem a Gamestar-al. De ha tenyleg kapok Pesten 5 kiloert, azert vennek meg, ajandekba jo lenne Steam-re haveroknak. -
#3760 Én is megvettem 490-ér nagyon megérte és azóta is amikor van időm játszom vele. Mindig is nagyon szerettem az Unreal játékokat :D Meg még az első van meg eredetiben. -
#3759 remélem most majd fellendülnek a szerverek. -
#3758 Szerintem lehagytak egy 0-t és még senki nem vette észre. :D
Megvenném, de már a gamestarral megtörtént, 2k-ért. -
zsotesz #3757 Ezt én is meg tudom erősíteni, azt hittem lehagytak egy nullát. Én is csak azért nem vettem meg mert már megvan. -
SL #3756 az kemény :D -
#3755 de biztosíthatlak nem hazudok. 400 valamennyiért láttam az UT 3 at az MMben, mondtam is hogy vagy valami becsapás vagy rossz értéket adtak neki, de miután megnéztem másik UT 3 at azokon is annyi volt a forint :) -
SL #3754 én meg 2 éve 8000Ft-ért :D -
#3753 bocsi de nem vettem meg, már megvan régen megvettem :D 4000FT ért -
SL #3752 képet! :D -
#3751 Na ezt nem fogjátok elhinni :D
Ma voltam a Media Marktba és csak 500FTba "felkerekítve" kerül itt fehérváron ez a játék -
Cornetto33 #3750 Ha szeretsz Warfare-ozni megtalálsz: Cornetto_HUN -
#3749 Hello!
UnrealED 3 nélkül, meg maga játék nélkül ki lehet csomagolni a upk kiterjesztésű fájlokat?
Ha tudtok progit amivel meg lehet csinálni írjátok már meg, esetleg az is jó lenne ha lenne UnrealED 3 progi maga játék nélkül. Kerestem ilyet de nem találtam. -
#3748 ha használsz steamet érdemes oda beregelned a játékot és akkor az mindig updateli ha van frissités és mindig a legujabb verziód lesz -
#3747 Kösz a gyors választ. -
#3746 Elég az utolsót ha jól emlékszem. -
#3745 Hali! egy kérdésem lenne: fel kell tenni az összes patchet a játékhoz, vagy, elég az utolsó kettőt mint a cod4-nél mondjuk. -
#3744 Muszáj lehúznod. -
BBencze #3743 Hello, lenne egy kérdésem.
Nah szval, beraktam Steambe a gamet és muszáj letölteni 8GB-t vagy meglehet oldani, hogy berakom a DVD-t felrakja onnan Steamre és Steamről csak patcheli a gamet? -
ZÓÓÓcsi #3742 Ok. Thx. -
#3741 Van benne valami friend lehetőség, de én nem használom. Steambe is belehet regelni a játékot és akkor ott tudtok üzengetni. De inkább az IRC-t javasolnám. -
ZÓÓÓcsi #3740 Hello!
Nem tudjátok hogy játékon kívül lehet-e barátoknak üzenetet küldeni valahogy? -
#3739 UT3 Demo? vki tudja még működik mert nem enged loggolni hiába van spy-os id vagy akarok creálni eggyet úgy se lehet belépni -
ZÓÓÓcsi #3738 Köszi!
Nekem is pont így van. -
#3737 Én ezeket a portokat engedtem át:
6500, 6515 ,7777 ,13000 , 13139, 27900, 3783, 6667, 28900, 29900, 29901
és ahol lehet választani, hogy TCP v. UDP legyen, nekem ott van olyan, hogy BOTH /mindkettő/.
-
ZÓÓÓcsi #3736 Sziasztok!
Megint egy kicsit láma vagyok..
Szóvak kiengedtem a routeren a portokat, norton-ba allow-n van az ut3, mégse tudok szervert csinálni. Pontosabban nem jelenik meg a tallózóban. És direct ipvel sem lehet csatizni rá.
Ötletek? -
#3735 igen -
Kákabél #3734 Azzal működni fog?:) -
BBencze #3733 tegyed fel a 2.1es patchet -
Kákabél #3732 Azt vágom!:)...De olyankor csak belép és hiába csinálsz meg 10 pályát...kilépsz és kezdheted elölről:S... -
BBencze #3731 Nem kell regizni ha nincs neted! Asszem a jobb alsó sarokba van olyan ,hogy Play Offline vagy ilyesmi arra rámész és bemegy a menübe. -
#3730 Nyomd meg a play offline gombot.. -
Kákabél #3729 Sziasztok! Már elolvastam jó pár oldalt és lehet hogy átugrottam vayg én vagyok hülye de a lényeg az lenne hogy: Megvan a játék...DE...ninc snet a gépemen de én meg szeretném csinálni a küldetéssorozatot...de ahhoz meg kell egy regisztrált karakter!...Akkor most hogy hozzak létre egyet amire tudom mentnei az állásokat ha nem tok neten regizni?:$....
Előre is ksözi mindenkinek! Tsó! -
ZÓÓÓcsi #3728 Én is azt vártam, de nálam nem. -
ZÓÓÓcsi #3727 thx