4006
-
#1004 Tonyi Hook -
#1003 :-D -
#1002 na ugylátom igy nem fog menni, majd igy: link
:D -
#1001 na srácok ezám a fun :)
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=118479"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=118479" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object> -
#1000 Ha a mostani bot-okra gondolsz, akkor szerintem nem túl erőssek...bár attól függ, hogy melyik fokozatot nézed...? -
#999 Szinkron durva volt szerintem is!
Nem tuI eros a gepi bot szerintetek vagy csak en szoktam el Unrealtol? )) -
#998 Jó game ez vagyis kibaszot jó!!!!!!!!!!!!!!! -
#997 Én még nagyon régen UT2003-ba próbáltam a szinkront ha jól emlékszem, és csak ilyen félig kész volt, így a játékban félig magyarul félig angolul dumált az emberke. Halálra röhögtem magam, arra emlékszem. -
#996 Felmentem az egyik szerverre TDM-ezni, hááát...amíg nem verem a godlike botokat, addig inkább nem erőlködöm...
-
#995 Nekem bejött.
Talán mert kevés a szinkronos játék.... -
r4pt0r #994 Szerintem marha jó volt az a szinkron, nagyon jól megcsinálták. -
#993 ja, kicsit fura volt a szinkronnal :D
Nyuszi vagy, McFly?
FÉLRE CSIRKÉK, ITT AZ ISTEN!!!
HALÁL, HALÁL, HALÁL!
BRUTÁLIS ÁLLAT A PÁLYÁN!
Hátulról fedezlek! Mondták már, hogy jó a segged?
-
#992 UNREAL-ban..
Durva volt a DUPLAGYILOK!!!
Szerintem jó szinkronokat is lehetne...azt meg amúgyis lehetne választani! -
Hellsing47 #991 csak felirat
szinkron szerintem rendesen elcseszné a feelinget :/ -
#990 Ez komoly??? Na az nagyon jó lesz!! ^^ de szinkronosan, vagy csak a feliratok lesznek magyarok? -
#989 Magyar nyelven is kifog jönni a game! -
#988 Jó persze ez csak ilyen fél-egyórás meneteknél igaz. -
ato165 #987 Ó nagyon szépen köszönöm a segitséget:) örök hála.,:D
-
#986 Nincs elegendő helyed a játék kicsomagolásához/telepitéséhez !!
A játéknak legalább 2,6 giga szabad hely kell az extracthoz és kb 1 giga a játék felrakásához !!
Mivel egyből a Temp-be csomagolja ki !! -
ato165 #985 Hello amikot telepitem fel betölt a feléig aztán kijön egy ablak ahol meghajtoim és szabadhejeim vannak rámek vmeikra és kiirja hogy tranfer error 1603 vagy mennyi mi lehet a baj?? -
#984 Jól van akkor nem szóltam !! -
#983 100 alatti pont már kudarcnak számít. ;) -
#982 Na ez jó meccs volt !!
-
#981 link -
lee56 #980 Mér mit tud az a CE? -
#979 szerintem azok a játékok érik meg az árukat amivel az ember eltudja szórakoztatni magát, számomra egy játék multiban szórakoztató, az ut egy tipikus multijáték, tehát nem kérdés hogy én is megveszem eredetiben
bár én a collectorst venném ha árulnák MO-n, ha nem akkor valszeg game.com-ról hozatom majd be kb 1500-2000 a szállitás tőlük -
#978 mert jó a grafikája gondolom ^^ -
#977 miért is? -
#976 Évek óta ez lesz az első game amit ereditben veszek meg. De ez bizony rá is szolgált!! ^^ -
#975 Az igen! Így már instant vétel! :) -
#974 cd galaxisban 7990 ftra mondják az árát megjelenéskor most néztem
eddig 11900 ft volt
ez jó hír :) -
#973 Most néztem meg. Bontottam a net kapcsolatom és offlineban be tudtam lépni. -
#972 És a profilt nem a netre hozta létre? :P elég sokáig tart neki akkor ahhoz képest, hogy nem is netre csatlakozik ^^
Nah jóvan elhiszem! -
#971 Igen bejelentkezik a profilodba, de nem a netre... -
#970 Ha elindítod a játékot, megjelnik hogy írd be a nevet meg passwordot. Ha rámész ott alul hogy play offline, akkor is bejelentkezik, legalábbis nálam írja hogy Logging in... -
r4pt0r #969 De van teljesen offline mod, mert ha offlineba mész nem kell password csak username, és nem megy fel a netre. -
#968 a video beállitásoknál van egy csuszka ami alapesetben minimumon (50en) van
azt húzd fel 100ra és máris szép lesz a kép :) -
Exiledd #967 Sziasztok:
Letöltöttem a demot és közepes beálitások melett 1024ben nagyon jol fut csak egy gondom van amire még nemjöttem rá hogy most az én vga-m nembirja vagy más lehet a gond azt nemtudom lényeg hogy az egész játék ugy nézki nálam mintha el lenne mosodva magyarul nem élesek a szinek ez másnál is igyvan vagy nálam csak?:P -
#966 Demoban nincs teljesen offline mód. Accountot kell létrehozni, utána lehet választani gép elleni játék, vagy pedig többjátékos módokon belül. Teljesbe is valahogy így lesz sztem, bár ott biztos lesz megoldás teljesen offline módba is használni. -
#965 Bemész offline-ba...
Ittem valamit kell marháskodni a multiplayer opcióban, és ha már beírtad a dolgokat, akkor ESC-et nyomsz, és már be is jön a Join game, meg a Host game vagy mi...