Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy a jó lókakba kell egy 700 megás demónak 8 giga szabad hely???

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Banano
Én már telepítem mindjárt rakok fel képeket.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

http://master.unrealgames.hu/download/index.php?dir=UT3/OTHER/

Itt is próbálhatjátok.

Denes888
Elindítom a játékot beírom a fileplanet accom és valami baja van a játéknak. AZt írja hogy rossz a felhasználó nevem vagy a jelszavam. És még create accnál is ezt írja. LOL

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

én a mininováról töltöm most is.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

wesker24
Illetve fennt vagy egy népszerû torrent oldalon de egyikre sem vagyok beregelve sajnos !!
wesker24
Mint Pl ?? Ahol fennt van torrenten az sem müxik !!

Mininova és társai sem müxik !!
lehet hülyeség a kérdésem, de lehet ezt a demot multiban játszani?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

wesker24
Nekem mindegyik server vagy mirror el sem indul vagy csak 20-30 KB-al jön !! <#shakehead>
Szedjétek le torrentrõl. :-P
Mint a jobbak.

DarkSector
Háát GameStar is napok óta 40-80k val adagol...mi van itt bazzeg...
Összeomlik a Renszer 3 demo miatt?<#wilting>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
jah nekem is kéne egy normálisan müködö server !! Mert nekem vagy el sem indul vagy csak 20-30 Kb-al tölt !!<#shakehead>
kill3r21
nah ez aq régi gépecskémen is jol teljesit és nem is olyan ronda de látszik hogy texturákbol a low verzio került bele 😊
de a menü zene meggyözött 😊
DarkSector
De nem vagyok elõfizetõ..
Ezé nem fizetek egy béta demo-ért

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lehet állítani a textúrákon egy 7-es, vagy milyen skálán. A hetes se a max? Egyénként faszán megy nagyon, minden fullon 1680-ban, min. 40 fps, de általában 60-on áll.

DarkSector
Léccives töltsd fel...

Erõs túlzás, érthetõ módon a demoban nem HQ textúrák vannak a méret miatt, de még így is jól néz ki, persze nem úgy, mint az Ultra High Quality Screenshotokon a 64x-es FSAA-val 😄

Denes888
1,5 óra alatt lejön fileeplanetrõl.

nekem is az kéne😊
Denes888
Hogy fut?? Szép a játék?

DarkSector
Ha valaki tud egy gyors FTP linket, ahol nem akadozik, akkor szóljon...

Denes888
MOst rakom fel. Remélem jól fog futni.Alig várom 😄

hát ja de jó ez így 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Timeshift, UT3, CoD4 demo, és jön még pár a közeljövõben. Azt hiszem lesz mivel tökölni október-novemberben (demo) és véglegesekkel (november-december). 😄

Shodan
Ja 1 évig kb semmi, most meg egy nap minden egyszerre, nagyon beteg!<#wow2>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

én már 552 mb járok<#beka2>

Az jó, mert accountom az van, csak a hozzá való mailcímemet törölte egy meglehetõsen köcsög szolgáltató. Nem néztem rá 1-2 hétig, erre mindíg törölték azzal, hogy 3 hónapja nem használom, sokadjára meg nem csináltam meg újra 😞

Na mindegy. Valahogy megoldjuk vagy lesz "egyébb" verzió 1 napon belül.

jakewyler
Demo INNEN is szedhetõ lesz pillanatokon belül...

bordy
neked tuti most ez lesz a legszebb játék, már tudom elõre <#hehe>

bordy
este ctf-ezni fogk sztem 😄 még 5 perc és meg lesz nekem is.

Carlos HUN
Demo letöltés Itt!

Info:
Jah és csak fileplanet accal lehet profilt csinálni!
az ingyenes is jó csak az a lényeg ugyanazal a email cimel és jelszóval ami a fileplaneton is van

Carlos HUN

Evogordon
Én már töltö9m 😉

MIVAN ITTT??? HL2 E2, SOK DEMÓ meg minden XD

Akartam betenni egy norvég linket, de már azt írja, hogy fullra van összes letöltési szál és kiírja, hogy nézzek vissza valami 114.000 perc múlva 😊

nah telepítem kivi vagyok hogy fog futni...

Viszont az egyik legnagyobb magyar torrent oldalon már fent van. Sajna még ott is várnom kell 2 órát. 😄

DarkSector
Én is akkor tudom csak szedni, mert elõfizetõk már rég játszanak vele...tudtommal.

Hát ha lesz publikus letöltés igen. Mert nem vagyok Fileplanetre regizve. De érzésem szerint ahogy kint lesz valaki úgyis ír egy kommentet. 😄

DarkSector
Szólsz majd légyszíves ha kijön?
Elõre is THX

Az nem azt jelenti mikor lesz kint, hanem csak akkor fogja magátol megint megnézni hogy suedhetõ e. Lehet hogy 3 óra sem kell már.

DarkSector
Igen, de a publikusra menvén azt írja, hogy már csak 9Hrs...
Ezzel a demo letöltés menedzserrel...
Ha viszon rácsekkolok, a gombbal akkor asszem visszaugrik 12-re, úgyhogy nem szabad bántanom...
11Hrs-nél egyszer rányomtam és visszaugrott 12-re...<#vigyor5>
Este 22-re így is meglesz..

gduck
Akkor ezek szerint csak elõfizetõknek lehet PRE-LOAD tölteni!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Download Manager azt írja Fileplaneten, hogy "12Hrs" akkor ezek szerint még nem lehet tölteni?

mikisanzi
sajna csak preload, még nincs key.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

gduck
Valóban 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

mikisanzi
fileplanetrõl jön 120-al, a beta demo! óóó micsoda méret 741 mega cakk-pakk.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Na most egy kicsit zavaros ez a VCTF játékmód! Egy videóban azt mondta egy Epices fazon h a jármûvekkel nem lehet zászlót rabolni, mert túl gyors lenne, akko meg minek jármûvek? Támogatod a zászlós embert vele vagy mi?

BattleTag: zydar#2910