4006
  • Balumann
    FAQ szerint 19-én jön, lehet egyik eu-s, a 14 meg usa-s, vagy vmi ilyesmi. De nincs sokkal előbb :o
  • Code92
    *=unreal 3
  • Code92
    nem tom mennyire új dolog, meg h. írták-e már, cod4 topicban már akkora a pattogás h. sokan linkeltek egy elég pontos megjelenési listát, amin az unral 3 nov. 14 ére van kiírva szal már nem kell sokat aludni ^^
  • Balumann
    Van valami advanced is, ott a grafikai beállításoknál.
  • Zsoltika 007
    De hol? Nekem a demóban minden csúszka maxon van. Hol lehet még állítani?
  • Balumann
    Azthiszem onnan lehet tudni, hogy csak 7-esre lehte feltenni max, és 10 lesz, vagy legalábbis vmi ilyesmi. Meg DX10-es támogatása is lesz, ami a demoban szintén nincs.
  • Blint
    En arra lennek kivancsi, hogy a linuxos indito file mikor kerul bele. Hivatalossan mindjart a DVD-re kerul, vagy kulon kell letolteni, esetleg kesobb mar rajt lesz a DVD-n. Eddig mindig kesobb adtak ki, a jatek megjelenese utan par hettel. Ugyanis Linuxot hasznalok es orultem, hogy az UT mindig is futatthato volt nativan linuxon.
  • Zsoltika 007
    Readmeben semmi sincs ilyesmiről. Szerintem csak kitaláció.
  • RelakS
    Ez így volt az UT2003 esetében is, sőt, szvsz még az UT-nál is!

Egyébként meg ReadMe.txt (vagy ilyesmi)
  • Zsoltika 007
    Erről van valami hivatalos hír?
  • rotator
    Kapaszkodj meg, ez még nem is a max. grafika, mert a legmagasabb felbontású textúrákat nem mellékelték, hogy ne legyen túl nagy a demó mérete...
  • Blint
    En is kiprobaltam a napokban es azt kell, hogy mondjam, tetszik:) A fomenu zenejet meghalva egybol tudtam, hogy ez UT :) Es beugrottak a regi UT1 es elmenyek:) A jatek is hasonlit az elso reszre, persze sokkal szebb kornyezetben. A fegyverek atdolgozasa megzavart, de meg lehet szokni egy ido utan.
    Ami a jarmuveket illeti, azthittem nehez lesz iranyitani, lonni, figyelni egyszerre. De nem! Elso probalkozaskor erezni, hogy nagyon odafigyeltek az iranyithatosagra, ezt mindig is szerettem az UTben. Viszont kar, hogy a jarmuveket olyan konnyen szet lehet lonni. Bar lehet server oldalon ez beallithato es nagy palyakon lehet szaguldozni, lovoldozni egy jarmuvel huzamosabb ideig.
    A grafika irto szep, bar kicsit zavaro mar mar a reszletessege. Remelem lesz par egyszeru palya is, mint eddig is.
    Valoszinusitem, hogy megveszem ha kijon, neha neha jol el lehet vele majd jatszani:)
  • Tiensin
    Jahajj csá:)
    Ööö nekem minden minimumra van húzva "elvben". Nem tudom pontosan ,mert az init úgy kaptam, ha kell adj priviben mailt és elküldöm. Tiszta UT1 szintre hozza a dolgokat:D
  • SinClaiR
    Tien :) derég láttam az avatarod.:P
    Tegnap kipróbáltam, milyen felbontással játszotok? mert zavaróan részletes :)
  • rotator
    Én is találkoztam már pár inhuman skillű emberkével...
  • Tiensin
    Remélem már kapásból lesz a fullban vmi pure vagy anti tc. Már sikerült összefutnom aimbottal:o
  • rotator
    Hát igen, 12 azért húzós lenne érte.
  • Malakai
    Art Book és Bonus DVD (UT Visszatekintő, UT3 Kulisszák mögött, UnrealEd Tutorial Videók), mást nem írtak...
    Ha azt is egyenesen váltjuk át, mint az alapot, akkor nagyjából 10E-nek kell lennie...
  • rotator
    12-ért majd a collectorst vedd meg, fém dobozzal és ami még belefér. :)
  • Tiensin
    CDgalaxisban dec et irnak, de ki tudja. Én azt remélem tényleg 8000 E lesz a bolti ára(habár ha 12 lenne akkor is megvenném ,nade akkor is:o)
  • chalezlopez
    Az a baj, hogy ez már a bőség zavara...
  • csoola
    de jo lett volna ha minden játékot folyamatosan adagolnak, persze nyáron meg alig volt vmi...:P
  • grebber
    És ez még csak 3 játék a másik raklapnyit már megse említsük!
  • kill3r21
    Gyerekek nagyon kemény honapnak nézünk elébe....
    Arany lett mindhárom nagy játék
    GEARS OF WAR, UT3 és a CRYSIS is
    kemény...:)
  • rotator
    22-én jön Európában, hátha ebbe mi is beletartozunk, akkor minden hétre jut most már novemberben egy új játék. :D
  • tototto
    UT3 aranyban! link
  • RelakS
    DM-Deck##
    DM-Face
    DM-Morbias

A DM-Deck még az Unreal-ban is benne volt! Meg még van egy pálya, hirtelen nem ugrik be a neve (valami sárkány is van rajta), az is benne volt mindkét UT-ban.

Ezek eddig mindhárom játékban benne voltak, és a nemrég linkelt rajzokon is ott volt. Azokon még az ONS-Torlan is ott figyelt, de már mint WAR-Torlan (Nagyobb lesz, vagy csak bemelegítésnek? :D)

• Tiensin
    Végülis is igazad lehet, mert a demoban lévő mapokon is lehet bőven trickjumpolni, nameg ki is írja néha, hogy keyboard+mouse allowed vagymi, szóval belekalkulálják, hogy aki komolyan akarja űzni az ipart, úgy is vesz perifériákat.
    A facet anno az UT99 demojához csomagolták:D Állítom az a pálya fogta meg a legtöbb embert anno, és én is remélem ,hogy visszatér:o
  • r4pt0r
    Hát reméljük majd most jobban fogják őket szeretni. :D
  • r4pt0r
    Ő semmi köze hogy mivel nyomod a maphoz, egy profi gamepados, is tud olyan jól menni mint egy pcs, persze ha egymás ellen nyomjáok akkor a padosnak nincs sok esélye, de ez a maphoz nincs köze.
  • Tiensin
    Tényleg a Face is:D De a legutóbbi verziója túúúl nagy lett, főleg 5 transsal..nameg úgy el lehetett bújni, hogy csak na:D Nem is nagyon játszották ezt sem:(
  • Tiensin
    Hát ő az egyetlen pálya ami végigkísérte az Unrealt az a deck volt.
    Viszont az a 2k4ben nem szerették annyira a népek, illetve voltak jobb páplyák is:o Vagy ez csak nekem tűnt így?
    Érdekes most ,hogy konzolra is és PC re is nagyjából ugyanaz jön ki, milyen pályákat csinálnak. Remélem nem gamepadra tervezetteket:I
  • r4pt0r
    Sok map benne lesz, pl a deck17 ami eddig mindegyik utban benne volt, és gondolom a face pálya is meg ilyenek. Vannak amiket nem unnak meg a playerek. :D
  • SLICK
    Lenne egy kérdésem. Sry ha már volt róla szó!
    A Deathmatch pályákról mit lehet tudni? Benne lesznek ugyanazok a pályák amik az első részben is benne voltak? (nem mind de a legjobbak) Az előző részekkel nem játszottam, de azt mondták, hogy azokban benne volt. Örülnék ha itt is kicsit felturbózva de benne lennének ^^
    THX a választ!
  • Tiensin
    De muszáj:o mindenki játszon UT3al:D Csak azért gondolom, mert látod ,hogy saját termékek, tv műsor stb. Az emberek ezeket istenítik, követik őket mindenhova, ezért próbálják a nagyobb gyártók a saját játékaikra rászoktatni őket.
    Fantázia tényleg van benne, nem azt mondom, csak nekem az alap ONS elkapkodottnak tűnt nagyon. A warfarera kiváncsi leszek,de mint már emlitettem, jobb lenne akkor ,ha csinálnának karakterosztályokat stb, mert igy túlságosan befolyásolja a játékot az egyéni dm skill!
    Mondjuk karakterosztályok meg nem utba valóak na:D
  • tototto
    jófigy nem változtatunk egymás véleményén kár ezt ragozni különben is ut3 a topic és szerintem senkit nem érdekel ez rajtunk kivül
    maradjunk annyiban hogy te 99et preferálod én 2k4et és mindenki játszon ut3mal (najo nem muszály :))
    de ha jol emlékszem te mondtad de lehet hoyg nem hogy zavar hogy a jármüves modokat erőlteti epic, az egész vita ebből indult
    hát ez igy igaz tehát csak látnak benne fantáziát
    neked meg ott lesz a dm meg a tdm és ott nem kell jármüvekkel játszani szal emiatt kár szerintem mások kárára meg azt megkérdőjelezni minek erőltetik a járműves modokat felesleges ugysem az alapmapok lesznek a kupákon hanem majd amit a mapperek hozzágyártanak 99ben meg 2k4ben is inkább a custom mapok dominálnak kupákon is szal no offens, és békejobb :D
  • r4pt0r
    Az ennforcer lehet hogy a pro playerek miatt került vissza de a járművek meg a "public" playerek miatt. Egy a lényeg hogy nem a pro playerek körül forog a világ, nem tudom miért hiszed ezt.
  • Tiensin
    Ja és az általad említett hosted cupban 45 ONS team indult.
    Többen indultak most UT CTF OCban.
    Ha valaki nem szerzett volna valahonnan egy szponzort, sose lett volna pénzes ons kupa:)
  • Tiensin
    Pontosan a pro playerek véleménye érdekli a készítőket. Szerinted miért került vissza az ih, az enforcer? Miért vették ki a dupladodgeot? Mert megkérdezték xyt a public serveren?
  • Tiensin
    Jaj félreérted! Nem azt mondom ,hogy gyakorlás nélkül megvernének! Hanem hogy olyan skill alapot ad, egy folyamatos EC szint(legyen insta , vagy akármi lásd ugye mi5), hogy bármibe belefoghatsz és jó leszel. Egyszerűen akik ilyen versengéssel körülvett játékkal játszik, az nagyon gyorsan fel bírja venni a ritmust. Egyszerűen megszokja az ember azt a tempót és átülteti.