4006
-
#1204 bár kijött szerintem hatalmas csend van körölütte... cod4, crysis után sztem nem volt jó 5let kiadni, főleg hogy a demó bukott (bár lehet hogy csak az én szememben). -
r4pt0r #1203 valami van. -
#1202 de én arra vagyok kiváncsi hogy a single résznek van valami története? -
csoola #1201 sztem ugyanannyira mint az elözöeket, ha azok bejöttek ugy akkor igen
bár ez olyan játék amit du. a haverokkal kell játszani:D
-
csoola #1200 Maxon elég jo a grafikája, elhiheted ;) amugy meg unreal tournament alap multijáték, igencsak meghatározo név az FPS müfajban :) -
#1199 a single része miatt érdemes e leszedni mert csak az érdekelne? -
#1198 Ha olvasnal ,akor tudnad,h van hozza nyelvi fajl ami 2 masodpercedbe kerul beletenni es csokolom... -
#1197 Én azért várok sztem egy nem német verziót, majd azt töltöm le :|
Remélem én is h lehet vele multizni. -
#1196 Itt van Csak 67részböl áll akinek sok ideje van kezdheti:http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1183319261 -
#1195 amig megnem veszem az eredetit addig jó lesz ezzel játszogatni, bár a gore hack jól jönne azért :)
cod4, crysishez meg annyi hogy már demo alapján se nagyon érdekeltek :) -
r4pt0r #1194 Szerintem a magyar Bermuda szerverek majd biztos mennek warezal is. Vagy ha még nem majd kiadnak egy olyan patchet ami már nem nézi a serialt mint 2004hez. :D -
raymond01 #1193 Demokból sok nem derül ki, nekem! -
#1192 1 hónapja kipróbálható a demó... -
#1191 Hopp megjelent warez... :)))) -
raymond01 #1190 Ehhez nem lesz tört szerver mint a cod 4-hez, csak kipróbálni hogy érdemes e megvennni? -
#1189 Nekem nem sürgős, tegnap este meghalt az egerem játék közben, nem bírta szegény az intenzív kiképzést. :) -
#1188 Amiket felsoroltál, azokat szerintem fél kézzel lemossa játékélményben. -
Microcosmos #1187 fent van egy csomó helyen -
#1186 Én igen csak várom hogy valahol fent legyen. -
#1185 mivan emberek senki nincs rákkatanva? :D -
#1184 warez csak kiprobűára kell meg gyakorolni addig amig lesz lové megvenni :D
-
#1183 nem-e? Unrealt...biztos megveszem...még mostis toljuk a legelsöt...ez musthave -
#1182 warezal nem hiszem, hogy multizol ..... nem hiszem, hogy megveszed csak a multi miatt ... -
#1181 tök jo kijött a game de sehonnan nem lehet még szedni pff :D -
#1180 mag az hogy unreal a jo...nem grafikét kell nézni
legjobb multi moka lesz ez :) -
#1179 ahogy láttam a demó alapján, elég gyenge egy játék ez, a grafika is xar, főleg a " viz ", a multiplayer meg hát, ott van a COD 4 meg a CRYSIS, Gears of War -ról nem is beszélve ..... tehát nem toom mi olyan faxa ebbe a játékba.
A Bioshock is unreal 3 engine volt, az mégis szebb volt ... -
#1178 Patch for English lang. here
http://boltwared.co.uk/cobra/Unreal%20Tournament%203/UT3-Deutsch-to-English.html
Patch for blood soon -
#1177 nembaj egynek jolesz....:D -
Purga #1176 Szegények...
Csak nehogy megvágják véletlenül a valóságban az újjukat kenyér szeletelés közben -
r4pt0r #1175 Igen Németben hamrabb adják ki, viszont nincs benne semmi vér meg ilyenek, mert ott nem szeretik az ilyesmit. :D -
#1174 OFF
Unreal Tournament III *DE* (c) Midway *DVD9* SILENTGATE
68*100mb
ON -
#1173 új képek ut3 teljes verzióból nagy felbontásban: link -
ZÓÓÓcsi #1172 Nekem is baromira tetszik már a demo is! -
ZÓÓÓcsi #1171 Megnéztem és a Texture Quality húzásánál csak az Anizót állítja 0-4-8-16 -ra, rendre 2-3-4-5-ös csuszkán!
Ha ennél több lesz a teljesbe annak csak örülni lehet! -
#1170 Demoba nem lehet húzni a grafikán, csak amennyi a menübe van. Van config fájlja, de csak annyi van a demoba amenyni a beállításokba. Teljesbe több lesz -
Akkor még1x: A teljes játékba nagyobb érték lesz a maximum graff mint a demoba (advancednél), vagyis a demonál szebb lesz a játék ha van elég hardvered hozzá és ez számít vkinek (+ még DX10 támogatás is lesz teljesbe).
Nem lámának nézlek... -
#1168 Fél teljesítménybe megy, és ígyis ilyen sirály a grafika. -
#1167 Ott is minden maxon van. Ne nézz már lámának! -
#1166 Lehet én emlékszem rosszul, csak tudom h valami ilyesmi volt, hogy demoba mondjuk csak 5-ig lehet állítani de teljesbe többet mondtak.
Uh hát az tényleg szívás :o -
ZÓÓÓcsi #1165 Én úgy emlékszem hogy 5-ös a max a demóban!
Hol lehet még húzni?
1164:
A németek már nov 12-én megkapják, csak pár dolog ki lesz kapcsolva pl.: vér, repkedő cafatok meg ilyenek! Szopás!