Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem talál sok szerevert de viszont nem tudok castlakozni...

Fasza ez az új unreal motor. Eddig az összes játék ami ezt használja rezzenéstelenül futott a még középkategóriásnak se mondható gépemen(sempron 2800+, 1gb ram, 6600gt). Ez is megy szépen, csak kár, hogy laggos a szerverek 90%-a.

bordy
nagyon jóóóóó a ctf 😄

Jaffa 2843
hali!
nekem ezt az üzit dobja ki inditaskor:
UT3Demo.exe: Modified executablecode is notallowed. Please reinstall the game.

persze semmit nem modositottam a fájlokon, és a reinstall is megvolt

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Denes888
És ha nitro közben megnyomod az e-t akkor kiugrik magasra az autóból és a kocsi meg egy nagyot robban😄

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Csak azért hogy tiszta legyen a dolog. Nekem maxon van a graf, dee nekem csak 5ös a max szám, más azt írta hogy neki 7es van. Szóval a lényeg hogy nem tudod jobban felnyomni mint amit a géped bír, míg másnál meg lehet sokkal szebb. Szóval amíg nem látok egy tesztet valami brutál géppel, teljes játékkal, meg fizikai kártyával addig nem kell következtetéseket levonni.

A hangulat meg nagyon ott van. Pl. az a lépegetõ az nagyon komoly, és annak nem csak az a nagy sugár fegyvere van hanem egy kisebb is, ami gyorsabb. Ezt a 2es gombbal lehet elõcsalni. 😄

Másik vctf ben feltélen meg kell nézni a légdeszkát marha komoly az meg a q betü. A kocsiknak aminek meg pengéi vannak van egy "nitro" módja ha a spacet megnyomod. Most hírtelen ennyi. 😄

Denes888
raptorral 😄

Denes888
A ratorral ogy lehet lejjebb szálni? Emelkedni tudok de lejjebb ereszkedni nem.

dante3
Csak mert nekem nem talált egy szervert sem, vagy valamit nem jó állítottam be!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Jó akkor minnya nézem, addig szedd le ezt, hátha a szakadás miatt megsérült a letöltésed vagy nemtudommi...
Én innen szedtem, és full jön....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Persze hogy lehet vele multizni de egyenlöre szerintem nem sokat ér mert mások szerint a multi nagyon lagzik !!
dante3
Szerintem F@sza lett a game, igaz grafika állíthatóság nem sok van, talán majd a teljesben! Ezzel nem lehet játszani multit?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

most vmi uton modon elindult a game, felraktam 1680-ra, meg hardware fizikára, megy nagyon szépen, a graf nem csunya, de bizti nem a max... mingyá feltolom hehe

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Balumann
Pár kép tõlem is

1 érdekes észrevételem van. Ha a jármûvektõl távol vagyunk akkor bepirosodnak, ha közel megyünk akkor meg rendes színûvé, illetve egy kicsit alakot is váltanak.

rotator
Nahát, ez érdekes, azt hittem, ennek a játéknak a topikjában már több ezer hozzászólás van. 😊

Balumann
Nah kipróbáltam a játékot. Hát hozza az elõzõ részek szinvonalát, bár túlságosan sok különbséget elõzõ részhez képest nem találtam :-/ Viszont a sok trágya unreal 3 motoros játék után rosszabbat vártam.
A grafikát én nem igazán értem, tényleg nagyon szép, de valahogy olyan rendezetlen ,vagy nem tom h mondjam, de lényegesen jobban tetszik mint a moh a-ba, ahol a 3 méterre lévõ bigyó már homály volt.
És jól optimalizált a játék, nem akad egy pillanatra sem, teljes maximumra téve (bár dx10-be antianalisingel biztos jobb, azt nagyon hiányolom belõle :S)

Persze, az kötelezõ.

Ti felraktátok az aeiga phisycs vagy mi a szart??????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

bordy
tökk csúnya, tuti nem max.

FilePlanetrõl... a kurva hivatalos oldalrol basszameg... és vártam egész nap, hogy aktiválodjon ez a rohadt gyártmány, erre kapok 700megányi menüt bazeg... TerraGeciPetaLOL

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

DarkSector
Na erre jó volna rájönni, mert én csonka graffal neki sem állok..<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mondjuk nemtudom mennyi ram-od van, de 1g az alap....
És azért sokszor nem igazán lehet a közölt gépigényt kézpénznek venni..
+ Még gép és gép között is különbség van....

bordy
én nem vágom hogy lehet ezt átnyomni minõségileg...
minden indításnál le resteli a beállitásokat, hol ott azt írja hogy restart kell neki a változtatáshoz.

DarkSector
Ez most azt jelenti, hogy tetszik, vagy azt hogy többet vártál?
Mert én ettõl 2x szebbre számítottam a gamplay videók nézése miatt...

nekem is.sztem más hiba van.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

DarkSector
Igen ez k..va jó és megértem, hogy a plafonon vagy...
Mindjárt megnézem én is...
Amúgy honnan szedted?

kuci06
bazzzzzeeee 😞
indítás után ugyanazzal a hibával dob ki, mint anno a Stranglehold 😞
kevés neki az 1gb ram????
nem úgy volt, hogy 512 a minimum???
áááááá 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Banano
Megtaláltam a huzigáló bigyuszt amivel tom állítani a grafot..hááát mit is mondjak...1440*900 max (elméletileg) :

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

minek oprendszer telepités???

Szerintem ez medium. Maxon jobbak a textúrák, kb. ennyi a különbség. A játékmenet nagyon jó, csak az a para, hogy talán túl gyorsan is ki lehet nyírni bárkit bármivel. 2-3 lövés az alapfegyverrel is elég. De amúgy nagyon fasza, a dm-ben van egy bazinagy gép, amibe be lehet szállni, az rögtön öl, de csak lassan lehet vele célozni, meg csak 5 mp-enként lehet vele lõpni 3 mp-es folyamatos sugárban. A jármûvel Vctf-ben nagyon jók, multiban megkegyetlenül lagzik még.

hát már tul vagyok pár agyvérzésen, és nemtom mi a rohadt anyjáért nem megy, de nem vok vele egyedül, mert haverom is igy van. nézzünk egy példát:

menüben álldogálunk, rámegyek Campaign... nem érhetõ el mert csak demo... ez rendben... INstant Action... pár bot ellen.. huhh ez jól hangzik, rámegyek, beállítok mindent kiválasztom a pályát botok számát, ügyességüket erõs közepesre, aztán start game, megkérdezi, h ezzel a beállítással akarnám-é, avagy nem, hátm ondom legyen Begin Game, és megint ugyanott találom magam ahol a botokat állítom be... no hát, akkor nézzük a multiplayer részt, hátttha quick game, találja meg a számomra megfelelõ szervert, számszerint ebbõl nullát talált, no akkor majd én manuálisan, tõlem lehet nagy ping is ,csak lássam már a grafot... nin van egy halom szerver, rámegyek join, és semmi.. na mondom mégegyszer... JOIN BAZMEG... seemmmi... na ezt még egy párszor joinjoinjoinjoinjoinjoinjoin SEMMI... köszöntem, uninstall... és egy doboz nyugtató, hogy reggel óta vártam az aktiválást...

DarkSector
Konfigodat nézve rendszer gondokra gyanakszom..
Újraindít driver DX9c frissít, majd oprendszer telepítés...ha nem jön egyébb megoldás...

Jah és lemeztöredezettség...

és az én híbámra senkinek nincs ötlete???

DarkSector
Ne ítélj elsõre..mindig van megoldás..
Még ne töröld le egyenlõre, háátha valaki tud segítení...

DarkSector
Ez gondolom eléggé gázos így..
Amúgy próbálj linken rakni képeket még egy kis ideig, hogy még pár óráig csak az nézze meg, aki akarja, mert így akaratlanul is látom a képeket, és én elõször saját gépemen szeretném megnézni..
Elõre is kössz...

Amúgy ez a demo-ban a max???

Talán azé b+ me felraktam, és szart se csinál a játék a menün kívül? semmire nemtom rámenni. Feltoltam a grafot maxra és semmit nem csinál. RÁmegyek, h join, kattan egyet, de nem lép tovább... fos

berlinboy6329
Ez minimum?😮

Milyen maxon?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mellesleg a legujjab driver van fönn.163.71 beta driver.Lehet ez a gond?

Balumann
Na mindjárt próbálom én is a demot (nem szokásom de erre nagyon kiváncsi vagyok). Egyébként miért nem ír senki játék élményrõl, meg ezekrõl, mindenki csak a grafikát képes nézni, más már nem is érdekel senkit?!

csáó.Nekem az ahibám hogy fölraktam elindul és utánna hibával kidob az asztalra.Nincs vkinek ötlete??

Banano
Már megtaláltam kössz.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Az ideg szétbasz.... felraktam, rohadt fileplanetrõl reggel óta megvolt, most aktiváltam, stb, erre bemegyek, és nem csinál semmit... fos... rámegyek, h quick game, vagy akármi, és kattan egyet, de nem csinál semmit.

Banano
Huh azon kívül hogy 800*600-ról átraktam 1440-re ? oO...

Lehet állítani a grafikát, nézz szét jobban.

Banano
Gép : E4300 @ 2.9 , 2gb ram ,8800GTS..Grafikát nem lehet állítani csak minimum van (gondolom hogy ez minimum graf) fps szám korlátozva van 62-re ..de amúgy bõõõven menne ez 100fölött is.
Képek: (1440*900)

DarkSector

grebber
Aki még nem tölti annak itt egy másik link!

Filefront mirror Nekem innen perpill 240-el jön.

Next PC upgrade: 2022

Nembizony.

mikisanzi
fileplanetrõl letöltve. miért vár unlockra? máshonnan letöltve nem kell várni?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

wesker24
BIG THX !! Innen tényleg full max sebbeséggel jön !! <#vigyor><#worship>