4006
-
Drigor213 #3806 Nah megvan bentvan játékokba thx mostakkor várok amíg leszedi remélem jolesz:P
-
Drigor213 #3805 deh steamen meg nemtalálok gamest magyarul irja -
Drigor213 #3804 ok deh figyi utána vlmi pénzt ir ki hogy fizessek ennyit annyit azzal most mitkezgyek?
-
#3803 Fileplanet-en ott egy nagy piros gomb, h download this file now... Am döntsd el, h meik módszert akarod... :D
Steamen, Games lenyíló fül->activate a product on a steam, ott beírod a cd-kulcsod és a games listádon megjelenik a játék. -
Drigor213 #3802 és holtom beregelni bocsi de hülyevok ehez xD -
Drigor213 #3801 oké thx és az az oldal amit mondott sl ott hollehet pontosabban?
-
#3800 Steamen beregeled a játékot cd-kulccsal, és megjelenik a játék listádon. Bár ez csak akkor éri meg ha jó neted van, mert le kell tölteni a teljes gamet, de utána legalább magától frissít. -
Drigor213 #3799 Deh a annál az oldalnál meiket szeggyem le mer 5 öt dob ki
-
Drigor213 #3798 steamend holtudnűm leszedni a frissitést?
-
#3797 magát* -
#3796 Vagy beregeled steamen a cd-kulccsal, letöltöd és frissíti magának. -
SL #3795 fel kell patchelni a játékot a megfelelő verzióra.innen letöltheted. -
Drigor213 #3794 Cs all valakitől megkérdezném hogy az U.T. 3 ra amikor szerora akarok csatlakozni Eztirja:A meccs amihez csatlakozni akarsz nemmegfelelő verzión fut.Próbáld Frissíteni a verziódat. Valaki aki tudná mitkell tenni irjon-thx -
#3793 Sziasztok. Nem tudja valaki hol lehet átállítani a feliratot magyarra??? Ujra kelett telepítenem a játékot és azóta nincs magyar felirat. Köszi a segítséget. -
#3792 nem lehet, h haverodnál esetleg egy O-t 0-nak irtál esetleg? :)
Velem is fordult már elő, h nehezen lehetett kivenni a cdkulcsrol, h 0 vagy O. -
Cortinaar #3791 Akkor miért nem fogadja el az eredeti kulcsot? Haveromnál meg igen!!! Min1, valószínű, hogy windows reinstall lesz. :( -
#3790 Sehova, egy helyen tárolja a dokumentumokban. Szerintem ha valahova még beírta volna magát be sem kérni a kulcsot a játék. -
Cortinaar #3789 Ezt szeretném elkerülni, ezért gondoltam, hátha valaki meg tudja mondani, hogy mit töröljek a dokumentum ut3-on kívül. Registrybe is keresgéltem, nem találok már semmi ut3-at. Hova a francba írta be magát az a régi cd kulcs? -
#3788 Akkor winreinstall, más ötletem nincs. :-/ -
Cortinaar #3787 Szia! Ezen már túl vagyok rég, akkor sem fogadja el az eredeti kulcsot. -
#3786 Dokumentumokból takarítsd ki az UT3 mappát, ott tárolja a régi kulcsot elvileg. -
Cortinaar #3785 Sziasztok!
Van egy problémám, mégpedig az, hogy 1 éve fent volt egy nem eredeti UT3 a gépemen. Uninstalláltam, majd most megvettem eredetibe, s mikor kéri a cd kulcsot, hiába írom be az eredetit, nem fogadja el, azt írja, hibás kulcs. Registryből kitöröltem mindent, már nem találok ut3-as fájlt, de valamiért mégsem fogadja el. Ismerősömnél feltelepítettem, ott egyből elfogadta a kulcsot, tehát működik. Könyörgöm valaki segítsen! Köszönöm -
#3784 akkor is dokumentumok közé pakol de parancsikon végére a -nohomedir működik steamnél is és akkor a steambe a játék könyvtárba pakol mindent -
#3783 Ha steam-en letöltöm/aktiválom a dögöt, akkor is a dokumentumok közé akar szemetelni, vagy a steam mappába? Vagy az itt valahol megtalálható paraméteres indítást kell alkalmazni, hogy a saját könyvtárába szemeteljen az ut? (új pálya, stb) -
#3782 a poligonszámot csak azért emlegetem, mert foglalkoztam pályaszerkesztéssel, és időnként polygonok helyett csak egy összefüggő masszát láttam, még 3D nézetben is.
Az AA-ról meg annyit, hogy most már rá lehet kívűlről erőszakolni, de egyrészt nem köszönöd meg a sebességet, másrészt ahol túl erős a fény (lámpák, nap, stb), ott eltűnik, vagy legalábbis úgy látszik.
Nem tudom, próbáld ki, hátha kapsz értékelhető dolgot minimumon, de nem bíznék benne.
Az meg szép, hogy konzolra is készült, de azt nem értem, hogy pl az átlátszóság effektet hogy lehetett így elrontani. Source alatt tökéletes, itt meg bizonyos textúrák esetén pl látom a rakétavetőt a víz alatt XD -
#3781 Multiplatform az engine, gyakorlatilag csont ugyanazt az motort használták a PC, a 360, és a PS3-verziókhoz. Ezért nincs AA sem, mivel ugye az konzolon nincs. A nagyobb, bonyolultabb textúrákhoz vram kell, de ugye azért lehet levenni a beállitásokat low-ra, hogy ne legyenek nagyok és bonyolultak. Ami viszont tényleg betehet a kártyának, azok a magas poligonszámú karakterek, és az effektek. Ha UT2K4-re feldobod a Gunreal-t, abban is vannak már olyan effektek, amelyek szinte kifektetnek akár egy Radeon X800-at is (azért azt dobom be, mert bár ugye ősrégi kártya, mégis bőven több mint elegendő ahhoz, hogy az alap 2K4-et elvigye a legnagyobb felbontásban, fullon). A poligonszám papiron tényleg jól hangzik, de azért ha megnézed a karaktereket, hát nem egészen úgy néznek ki, mint az intróban szereplő figurák, pedig az intro is ugyanezzel a motorral készült, és nagyon durván néz ki. Attól függetlenül az a karakterenként 8-10000 poligon természetesen betehet a kártyának rendesen, akármit is állitgatok. -
#3780 Erre azért ne vegyél mérget.
Nagyobbak a textúrák, bonyolultabbak is, a poligonszám is elég gusztustalan lett.
Meg valami más elven renderel, mint a többi játék, ezért nem lehet pl az anti aliast nekapcsolni, de ebben már nem mélyedtem el. -
#3779 Lehet, de a kártyám nem támogatja hardveresen, tehát a 2K4 csak szoftveresen követeli meg. Egyébként ha elindul, minimumon hoznia kell azt a framerate-et, amit a 2K4-nek fullon. -
#3778 Hát azért az UT2k4 is megköveteli szerintem a T&L-t. Már az első UT-nak is be lehetett állítani asszem. Az UT3-nak nem sok esélyt adnék, főleg, ha a 2k4 ennyit nyomott fps-ben. Diavetítést minek? -
#3777 Szerintetek Intel g31-es GPU-val szerelt laptopon (GMA 3100, nem az X, a sima) valahogy működésre lehet birni az UT3-at? Pixel Shader 2.0-át tudja, viszont a Vertex Shader-t nem ismeri, és a hardveres T&L-t sem...
3D analyze-al próbálkoztam (az ugye képes emulálni mindkét fent emlitett dolgot), de nem jutottam sokra, mivel nem tudom, hogyan kéne UT3-hoz beállitani, neten sem találok semmit. Van-e valamilyen más módszer, amivel működésre lehetne birni a fenti GPU-n a játékot? A 2K4 egyébként közepes felbontásban full beállitásokkal elszalad vele. Zárt pályákon 20-40 fps-el, nyitott pályákon 15-25-el. De ahhoz ugye nem kell sem VS 2.0, sem T&L. Valaki tud erre megoldást új laptop vásárláson kivül? -
#3776 Warez nem volt fent, csak a demó. Lehet az kavart be. Egyébként csak a modok miatt kellett az 2K4, az alapjátékkal már évek óta nem játszom. -
#3775 Hmm... Jut eszembe: volt-e warez ut2004 a gépeden? Ha igen, az volt a gond. A Registry-ből egy egész szép adag bejegyzést kimentettem, hogy ne kelljen újratelepíteni az ut-t, ha a windowst újrarakom ^^ -
#3774 Megoldva. Ki kellet pucolni a registry-t. -
#3773 Wehi...ahogy a másik topikban is irtam: ezzel tisztában vagyok, a korrupt .ini-t szokták kijavitani ezzel a módszerrel. ;)
Steam Support meg egy töketlen, dilettáns brigád sajnos. -
#3772 UT2004.ini-tminek törlöd? Az KELL az UT futásához, maga a játék kreálja újra -_-'
Egyébknét meg ha tényleg megvetted a Deal Pack-et, és ezzel szórakoztat, akkor Steam Supportnak levél -
#3771 Nincs mit!
A 2K4 topik eléggé meg van halva, űgyhogy itt is megkérdezném:
A Steam-es, "CD-key appears to be invalid, reinstall the game" c. gyökérségre tud valaki valamilyen megoldást? Megvettem az Unreal Deal Pack-et (13 juró, benne van az összes eddigi UT és Unreal), és el sem indul a 2K4, röhej. Az UT2004.ini-t meg hiába törlöm, a szemét Steam kreál egy újat helyette. Vicces. -
Mozes #3770 igen, a black-et tölti, akkor ez lesz tényleg úgy néz ki a megoldás!
Köszönöm szépen a segítséget!
M -
#3769 Valszeg meg kell várnod. Ilyenkor letölti a Steam-verzióját a játéknak (teljesen más a struktúrája, mint a retail-verziónak), ami a te esetedben az UT3 Black, ha minden igaz. Utána működni fog. 4 megás nettel kb. 3 óra, mire lejön. A másikat töröld. -
Mozes #3768 Most is ugyan azt írja ki, hogy nem megfelelő a verzió!
Beregisztráltam a már telepített játékot, ennyit csinálmtam. De magában a steam-ben a telepített játékok között nem jelent meg autómatikusan, ez nem gond?.... most azt írja, hogy letölti a teljes játékot, mintha még nem lenne telepítva.
F*szom, mit csináljak?! :) -
Mozes #3767 Köszi szépen! Kipróbálom!