Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Nem, egyáltalán nem jó hogy lowon szar a grafika. Megint csak ut2004-et tudom mondani, amit én rengeteg ideig lowon nyomtam, úgyis nagyon élvezetes volt (látszott minden, egész jól kidolgozott, stb... geforce 4-el). Ebbe csak homály az egész, ha nincs hozzá megfelelõ géped h maxon vidd (ha jól értelmezem 6600 és ati x1650 körüli kártya kell normális képhez).
Aki nem grafika igényes, és nem akar új kártyát venni, az csak nagy ködöt lát az egészbõl, ahelyett h csak kidolgozatlanabb lenne meg kevesebb effekt lenne benne.
Én sem akartam gépet venni, mint mondtam én lowon is ugyan úgy élvezem a játékokat. És sok ember nem tud normálisan játszani, csak azért mert nem csinálták meg rendesen régebbi gépekre is, gyengébb shaderekkel, részletességgel.

DarkSector
Jah..nem én dijjazom...táán ha jól emlékszem, akkor egy cseppet az Unreal az gyorsabb is volt...
Csak azt csodáltam, hogy hogy lehet ilyen sebességet beletenni a játékba ilyen graf és effectek mellett....jobbanmondva nem betenni, hanem megtartani a régi részekbõl...
Biztos jól van optimalizálva a játék, mert pörögve-forogva is 30-40fps...
És én arra gondoltam, hogy az én kártyámon is lassú lesz majd...
Mondjuk nekem bejönnek ezek a vezethetõ robotok, meg jármûvek...és ez nálam egy + pont a játék javára...
Tetszik, ahhogy lépked a házakon az a csápos polipka....
Már rájöttem, hogy nehezen is de körbe lehet járni a városos pályát a robottal, csak néha olyan mint az öszvér, azt korrigálni kell, hogy ne akadjon el egy reklámtáblába...
Amúgy meg télleg ahogy a vezetékeket széttépi, úgy legalább nem jött volna rosszul ha legalább ezeket a táblákat le lehetne törni a házakról..de biztos erõs anyagból lehet...

Már várom azt a részt, amelyikben majd full rombolható környezet lesz!!!!!
Amúgy én nem játszottam az eddigi részekkel, úgyhogy ha valaki meg tudná mondani, hogy van-e vezethetõ jármû valamelyik régebbi részben?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JuanG
mondtam én egy szóval is hogy azért szar vagy nem tetszik mert szar a grafikája??? nem ... de tény hogy ez már az x-edik rókabõr az UT1 óta, még mindíg ugyanazokkal a fegyverekkel ... várom hogy hozzon valami újat, de ahogy mondtam az UT2003 óta nem volt méltó folytatás, akkor a graf durvábbat ütött mint ez most fullon...persze DX10-el biztos über, de számomra az még kb 1 év 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

RelakS
A tócsák másnak is ilyen randák, vagy csak ideje videókártyát cserélnem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DarkSector
Ne hogy megint félreértsed, de nem szidta senki, csak néhányan a gyengébb beállításról itélték meg a játékot.De már meg van beszélve...<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csabush
azthittem ironikusan mondod, akkor sorry

nem tudom mit szidjátok a graffot, szerintem nagyon brutál. Az más kérdés hogy maga a játékmenet szerintem elég szar, a régi UT-k élvezhetõbbek voltak. No mindegy én a motornak is örülök hisz ha minden jól megy sok fasza gém épül majd erre. A legjobban egy Deus Ex-nek örülnék (ugye anno az is UT motort használt)

DarkSector
Igen ebben teljessen egyetértünk...
A hangulat a fontos nekem is meg a fizika..jobban mondva a karakterek animációja..(nem a nyamvadt robot mozgás...)
De pont ez a lényeg, hogy a hsz-ban csak külön a GRAFIKÁRA értettem amit mondtam...
Magyarul ha low-on nyomja az ember a játékokat, akkor a grafika szempontjából jó hogy szar, de akkor nem azt kell mondani, hogy a játék szar, mert lehet hogy esetleg ha lenne rá alkalma az illetõnek elfogadható g.-án játszania, akkor másképpen vélekedne..de ugye az ember csak a saját gépén látottakról tud véleményt mondani..
Sebaj lépjünk tovább...

DarkSector
Ez dicséret akart lenni, mert jobban szeretem a pörgõsebb játékokat..
Fear-Cod...stb...

DarkSector
Látod ez a körforgás, amirõl beszélek..nem érti meg senki, hogy nem arról van szó, hogy a grafika a minden...
Hanem arról, hogy ha CSAK és CSAKIS a tetves grafikát nézzük, akkor minimumon nem ANNYIRA cool vele játszani...
Vagy kínai nyelven is feliratozzam...

Fizikáról, meg irányításról szó sem volt...CSAK és CSAKIS a grafikáról beszéltem, mert a végleges verzió LEHET hangsúlyozom még egyszer LEHET jobb lesz.de NEKEM már így is tetszik....

Quake 3 meg Unreal 2004...nem játszottam, mert ONLY single, de azért nem értem a kérdést, mert én még csak nem is hasonlítgattam más játékhoz....
Unreal -al nyomtam sokat.. még máig is...meg ezt mert van Single...meg állati lépegetõs robotkák...<#vigyor5>

Alwares
Jajj istenem. Szinte minden játéknál elõjön idõrõl-idõre ez a grafika kérdés. Nem unjátok már? Nálam a story számít leginkább de elismerem hogy valaki a technikai dolgokra izgul, van aki úgy jobban tud azonosulni a megszemélyesített karaterrek, autóval akármivel...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

nah,azért,amikor akár burkoltan is szidnak engem,azt nem viselem el,naszóval:
nekem azzal a bizonyos,híres mondatoddal volt a bajom.
a "MINDEN" szó erõs egy kicsit nagyon. hány éves vagy,ha szabad érdeklõdnöm? mert,ha pénzt keresel gondolom 18 fölött,akkor elvileg játszhattál régi játékokkal is.nah, ott akármilyen szar volt a grafika, a hangulat és a történet miatt nem azt nézted,hogy " bazdmeg de szaer ez a játék azaz ember csak 600 poligon!" hanem azt,hogy "húúúú ez után a fordulat után vajon mi lesz?"(történet) vagy " bazdmeg ettõl összeszartam magamat!!!"(hangulat)

szóval, néhány szó mint száz, attól mert egy játék ronda,és valaki ezt leírja,azt nem kell szídni.

csabush
jó, kössél bele mindenbe 😉

tigeroo
tényleg számít a grafika..fõleg egy multis játéknál, amikor alig pörög az akció és minden téglát végignézhetsz és csorgathatod a nyálad hogy "ó, igen, ezért megérte anyut megkopasztani".
ha szarul van megírva a netkód, buta az ai, és nincs benne normális fizika akkor mit ér az egész? egy könyvet sem a borítójáról kell megítélni.. tudom hogy fontos a grafika a realizmus miatt, de ha nincs realizmus egy játékban akkor minek valósághû képi világ?
amúgy inkább 2k4-el játszom, ez csak a grafikában különbözik attól (de mégis elég neki szerényebb konfiguráció)

ps: játszottál már quake 3 multit? vagy ut 2004-et?
DarkSector
Igen..ennél én még tán nem is találkoztam gyorsabb játékkal..
Ez alapon futásnak számít a többi játékhoz képest...
Én elvagyok haverokkal vele.

DarkSector
THX...
De ez csak egyéni vélemény.
Nem várom el hogy valaki egyet értsen, de aki multizik már régóta (én nem sokat) azok hozzászoknak egyhez és nehezen akarnak váltani...Ez is érthetõ...

Klemice
mi ez a -net framework amit feltesz a demo? :|

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
Nálam is visszafogja, és fejlesztek majd olyanra, mint amit te is mondtál...
Mert én mindig azt mondom, hogy a gép lelke a VGA..az többet dob a latba, mintha most cs-tem volna procit, és utána meg VGA-t....

Nekem Crysis egyedül ami akadozik, de szarok rá....

csabush
Hmm, homályos, ezt én is észrevettem, de nem zavaró. Tényleg menjenek cszni akik ezt zavarónak tartják 😉.

Ugyanilyen kaliber kb aki a depth of fieldet fikazza, pl cod4 demoba, pedig az hatalmas találmány, én nagyon bírom😄

csabush
ez a grafikai fikázódás nálunk is tma haverokkal, ezeket nem kell felvenni, csak azért mondják mert nem képesek felfogni, hogy ez medium, meg low ami pedig annak az eredménye hogy nem mindenki szarja a pénzt. Jelenlegi konfigomon messze nem maxos a graf sm2 miatt, de nekem így is kegyetlenül bejön. FPS-t nem tudok, mert nem mértem, max 45 körül lehet ellennel,bár ez a kevés ramnak is betudható, a rohadt 2 gigás kitem gariba van... 3.2P4, 1 giga rammal, meg egy vén x800gto2 vel is elfut, bár nekem egy ilyen pörgõs gémbe kevés az ez az fps szám:s

Mindenesetre nagyon bejövõs lesz ez, COD 4 el egyetembe

Alwares
Hátigen. Teljesen egyetértek veled, aki ezt nem látja menjen el Kátor sztrájkozni, jah és ott is kapcsolja ki a HDR-t.... Eleinte féltem hogy a ue3 motor amúgyis homályos de szeritnem abszolut nincs gond vele...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

csabush
ja, csak neki az a proci annyira visszafogja a gtxet, hogy nem számít h neked mennyi van gtsel.
az a baj hogy mivel nincs della, ezért nekem is cida lesz a hd2900pro,mert procibõl nem tudok mellé rakni vmi core2õt mert platfroms cserét nem vállalok most be. Kap egy d915öt játszótársnak aztán legyen boldog. de még így is limites lesz:s

DarkSector
De nem értik, hogy mirõl beszélek..
Én értem, hogy õk mit mondanak, de az a 2-3 tuskó amúgy is homi és rám vannak kattanva....
Érdekes hogy nem csak én látom ÍGY..
Csak kötöszködnek, és oda sem figyelnek...
Tiszta értetlenek, ha nem rágom a szájukba szórol-szóra...

De én csesztem el, mert tömören fogalmaztam, és nem számítottam a csökkentett elmélyûekre....

Aki még mindig ezen rágódik, az magát igazolja, hogy mekkora IDIOT....
Én nem veszem magamra, mert tudom, hogy mire mit mondok, és ebben én az igazamat látom...

JA és hogy homályos a kép?
Igen na itt van a COD4-nél meg azé sírnak, hogy túl egyszerû, na ott nincs homály....most akkor errõl ki tehet...

Érdekes én tökéletessen láttam messzirõl is az ellenfeleket....
És itt nem úgy van, hogy légypiszoknyi foltot kell eltalálni...
De megértem ha valakinek ez gond...

Tökéletes engine nincs...énnekem ehhez nem kellett a demo hogy tudjam elõre, hogy az U3-as motor homályos...De szerintem nem annyira gáz, mint a RBS V...mert ott aztán mûvészet célozni...

Dj Xyberpunk
majd csinálok egy fps tesztet, mert kiváncsi vagyok én is mire jó ez a majdnem 3 ghz 😊 de szvsz sajnos tényleg visszafogja a gtx-et az 1 mag :-(

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Jaffa 2843
valaki tudja miért csinálja azt hogy kiirja: connect.. aztán semmi nem történik

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
Miért ne menne már ennyi fps-t...
Nekem GTS van, és 45Fps átlag...

minimize
húúúú, ku...a bejön a demó, botok kibxott nagyok, graf-ot meg nincs idõm nézni, de rendben lévõnek tûnik.
bejön, állat!!!<#worship>

No one can stop Death!

Dj Xyberpunk
off:az fps-t általánosságban írtam, a proci pedig 2.9 ghzen üzemel 2.2 alapon.. + 1mb Cache .-) Így is iszonyatosan jól fut a game maxon, de visszafogja a kártyát eléggé az 1 mag, nemsokára lesz config váltalás ([email protected] steping😊, csak sajnos még no money :-(

off: Tudom, hogy kevés a proci, mivel a 8800hoz jól tudtam hozzájutni, ezért lett hamarabb a kártya mint az alapkonfig újítása.

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

csabush
tényleg tök érdekes h nálad minden maxon megy 80-100fpsel, fõleg egy 3700+-os Athlonon 😉

Ja és ez nem arcoskodás, csak egy kicsit... Kicsit nagyon😉

(8800gtx mellé egyébként kevés az a proci)

Senki nem tudja?

Dj Xyberpunk
mert ""MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!"" 😄DDDDDD lol

egy röpke krédés: ha nem akarsz arcoskodni akkor miért teszed mégis? 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dj Xyberpunk
Ez így van, nekem is sok ismerõsöm van akinek gyengébb a gépe, és mediumban hajt általában minden új játékot, és ezekután meg leszólják, hogy milyen szar, meg ilyen meg olyan fos a grafikája XY játéknak.. Aztán mikor átugranak hozzám minden maxon, (82CM LCD-n :-), 5.1 hanggal (80-100FPS), AA+AF, akkor kicsit megszeppennek, hogy "hú, ez tényleg jobb így"..tényleg nem arcoskodni akarok😊, de ezek csak érdekességek :-) Szóval ahogy Dark mondaná😄DD " "MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!"" lol 😄

big thanx mf<#worship>

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

wesker24
Ja látom jó gyerek vagy !! <#hehe>
Arról tudtok valamit, hogy Invasion lesz benne?

Imádtem UT2004-ben is az Invasion RPG-t, fõleg ilyen gafikával lenne durva!😊

Kupo
Offline mode-ra menj, asszem alul valamelyik gomb.
Csak username-t kell beírni.

De jóképû gyerek vagyok 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

szassztok
mit is kell tenni hogy lehessen yáccani a gémmel?
mert hiába akarok csinálni user acc ot nem enged semmit 😞(
plss help!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

LegionarR
"Nekem legalábbis ez a véleményem." Basszus, végre egy ember aki nem általánosít 😄 <#worship>

Nekem személy szerint viszont az összes eddigi Unreal 3 motoros game bejött (a Roboblitzet nem próbáltam, és köszönöm nem is tervezem tesztelni), és maga az UT3 és bejön a demó alapján... Bár õszintén remélem hogy a fullban lesz GAMESPEED mutator mint a 2004-ben, mert nekem nagyobb a játékélmény, ha egy kicsit lassabb a játék 😊 - legalábbis valahogy unreálisan gyorsan képesek az emberek rohangálni, de a tank is túl gyors ahhoz képes hogy tank 😛
De úgy tudom hogy lesznek mutatorok (és remélem nem a mostani menürendszer marad meg, mert az UT2004-eshez képest alig lehet állítani valamit)...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Na már én is beszállok. Darksectornak igaza van abban, hogy ez a game brutalszép, még 9800pron is, csak nyomjátok a csúszkát 100-ra és alatta legalább 3-ra mindkét csúszkát az advanced optionsban, ott fityeg az alul a video optionsban. Ez mind jó lesz 1024*768-ba, de kiválasztás után apply-vel el is kell fogadni, van olyan is hogy csak a játék újraindításakor fogadja el a 2. és 3. csúszkát. Na szép tehát, de jó is. Amúgy unreal 1 csúnya már mégis nagyon jó.
kovecses
Mert?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

megbocsátok<õ a zisten>

JAG1
Az elején engem is, kiröhögtem, de mostmár idegesít...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

wesker24
Lehet nálam is az lesz !!
Sajnálom, én feladom. Eddig mindössze egy szerverre jutottam be, de az is rém lagos volt :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Prince of Máté
Ez a DarkSector mindig megnevettet <#hehe>

Balumann
kihagytam, hogy részben (*részben igaza van)

Balumann
És aki azt mondja ronda annak igaza van, shadermodel 2-es kártyával az UT2004 ezerszer szebb mint ez, ahogy a képeket látom.

wesker24
de nincs is ilyen server !! mert nem találtam !! pedig be volt jelölve minden !!