Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki nem grafika igényes, és nem akar új kártyát venni, az csak nagy ködöt lát az egészbõl, ahelyett h csak kidolgozatlanabb lenne meg kevesebb effekt lenne benne.
Én sem akartam gépet venni, mint mondtam én lowon is ugyan úgy élvezem a játékokat. És sok ember nem tud normálisan játszani, csak azért mert nem csinálták meg rendesen régebbi gépekre is, gyengébb shaderekkel, részletességgel.
Csak azt csodáltam, hogy hogy lehet ilyen sebességet beletenni a játékba ilyen graf és effectek mellett....jobbanmondva nem betenni, hanem megtartani a régi részekbõl...
Biztos jól van optimalizálva a játék, mert pörögve-forogva is 30-40fps...
És én arra gondoltam, hogy az én kártyámon is lassú lesz majd...
Mondjuk nekem bejönnek ezek a vezethetõ robotok, meg jármûvek...és ez nálam egy + pont a játék javára...
Tetszik, ahhogy lépked a házakon az a csápos polipka....
Már rájöttem, hogy nehezen is de körbe lehet járni a városos pályát a robottal, csak néha olyan mint az öszvér, azt korrigálni kell, hogy ne akadjon el egy reklámtáblába...
Amúgy meg télleg ahogy a vezetékeket széttépi, úgy legalább nem jött volna rosszul ha legalább ezeket a táblákat le lehetne törni a házakról..de biztos erõs anyagból lehet...
Már várom azt a részt, amelyikben majd full rombolható környezet lesz!!!!!
Amúgy én nem játszottam az eddigi részekkel, úgyhogy ha valaki meg tudná mondani, hogy van-e vezethetõ jármû valamelyik régebbi részben?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A hangulat a fontos nekem is meg a fizika..jobban mondva a karakterek animációja..(nem a nyamvadt robot mozgás...)
De pont ez a lényeg, hogy a hsz-ban csak külön a GRAFIKÁRA értettem amit mondtam...
Magyarul ha low-on nyomja az ember a játékokat, akkor a grafika szempontjából jó hogy szar, de akkor nem azt kell mondani, hogy a játék szar, mert lehet hogy esetleg ha lenne rá alkalma az illetõnek elfogadható g.-án játszania, akkor másképpen vélekedne..de ugye az ember csak a saját gépén látottakról tud véleményt mondani..
Sebaj lépjünk tovább...
Fear-Cod...stb...
Hanem arról, hogy ha CSAK és CSAKIS a tetves grafikát nézzük, akkor minimumon nem ANNYIRA cool vele játszani...
Vagy kínai nyelven is feliratozzam...
Fizikáról, meg irányításról szó sem volt...CSAK és CSAKIS a grafikáról beszéltem, mert a végleges verzió LEHET hangsúlyozom még egyszer LEHET jobb lesz.de NEKEM már így is tetszik....
Quake 3 meg Unreal 2004...nem játszottam, mert ONLY single, de azért nem értem a kérdést, mert én még csak nem is hasonlítgattam más játékhoz....
Unreal -al nyomtam sokat.. még máig is...meg ezt mert van Single...meg állati lépegetõs robotkák...<#vigyor5>#vigyor5>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
nekem azzal a bizonyos,híres mondatoddal volt a bajom.
a "MINDEN" szó erõs egy kicsit nagyon. hány éves vagy,ha szabad érdeklõdnöm? mert,ha pénzt keresel gondolom 18 fölött,akkor elvileg játszhattál régi játékokkal is.nah, ott akármilyen szar volt a grafika, a hangulat és a történet miatt nem azt nézted,hogy " bazdmeg de szaer ez a játék azaz ember csak 600 poligon!" hanem azt,hogy "húúúú ez után a fordulat után vajon mi lesz?"(történet) vagy " bazdmeg ettõl összeszartam magamat!!!"(hangulat)
szóval, néhány szó mint száz, attól mert egy játék ronda,és valaki ezt leírja,azt nem kell szídni.
ha szarul van megírva a netkód, buta az ai, és nincs benne normális fizika akkor mit ér az egész? egy könyvet sem a borítójáról kell megítélni.. tudom hogy fontos a grafika a realizmus miatt, de ha nincs realizmus egy játékban akkor minek valósághû képi világ?
amúgy inkább 2k4-el játszom, ez csak a grafikában különbözik attól (de mégis elég neki szerényebb konfiguráció)
ps: játszottál már quake 3 multit? vagy ut 2004-et?
Ez alapon futásnak számít a többi játékhoz képest...
Én elvagyok haverokkal vele.
De ez csak egyéni vélemény.
Nem várom el hogy valaki egyet értsen, de aki multizik már régóta (én nem sokat) azok hozzászoknak egyhez és nehezen akarnak váltani...Ez is érthetõ...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mert én mindig azt mondom, hogy a gép lelke a VGA..az többet dob a latba, mintha most cs-tem volna procit, és utána meg VGA-t....
Nekem Crysis egyedül ami akadozik, de szarok rá....
Ugyanilyen kaliber kb aki a depth of fieldet fikazza, pl cod4 demoba, pedig az hatalmas találmány, én nagyon bírom😄
Mindenesetre nagyon bejövõs lesz ez, COD 4 el egyetembe
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
az a baj hogy mivel nincs della, ezért nekem is cida lesz a hd2900pro,mert procibõl nem tudok mellé rakni vmi core2õt mert platfroms cserét nem vállalok most be. Kap egy d915öt játszótársnak aztán legyen boldog. de még így is limites lesz:s
Én értem, hogy õk mit mondanak, de az a 2-3 tuskó amúgy is homi és rám vannak kattanva....
Érdekes hogy nem csak én látom ÍGY..
Csak kötöszködnek, és oda sem figyelnek...
Tiszta értetlenek, ha nem rágom a szájukba szórol-szóra...
De én csesztem el, mert tömören fogalmaztam, és nem számítottam a csökkentett elmélyûekre....
Aki még mindig ezen rágódik, az magát igazolja, hogy mekkora IDIOT....
Én nem veszem magamra, mert tudom, hogy mire mit mondok, és ebben én az igazamat látom...
JA és hogy homályos a kép?
Igen na itt van a COD4-nél meg azé sírnak, hogy túl egyszerû, na ott nincs homály....most akkor errõl ki tehet...
Érdekes én tökéletessen láttam messzirõl is az ellenfeleket....
És itt nem úgy van, hogy légypiszoknyi foltot kell eltalálni...
De megértem ha valakinek ez gond...
Tökéletes engine nincs...énnekem ehhez nem kellett a demo hogy tudjam elõre, hogy az U3-as motor homályos...De szerintem nem annyira gáz, mint a RBS V...mert ott aztán mûvészet célozni...
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nekem GTS van, és 45Fps átlag...
bejön, állat!!!<#worship>#worship>
No one can stop Death!
off: Tudom, hogy kevés a proci, mivel a 8800hoz jól tudtam hozzájutni, ezért lett hamarabb a kártya mint az alapkonfig újítása.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Ja és ez nem arcoskodás, csak egy kicsit... Kicsit nagyon😉
(8800gtx mellé egyébként kevés az a proci)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Imádtem UT2004-ben is az Invasion RPG-t, fõleg ilyen gafikával lenne durva!😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mit is kell tenni hogy lehessen yáccani a gémmel?
mert hiába akarok csinálni user acc ot nem enged semmit 😞(
plss help!
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Nekem személy szerint viszont az összes eddigi Unreal 3 motoros game bejött (a Roboblitzet nem próbáltam, és köszönöm nem is tervezem tesztelni), és maga az UT3 és bejön a demó alapján... Bár õszintén remélem hogy a fullban lesz GAMESPEED mutator mint a 2004-ben, mert nekem nagyobb a játékélmény, ha egy kicsit lassabb a játék 😊 - legalábbis valahogy unreálisan gyorsan képesek az emberek rohangálni, de a tank is túl gyors ahhoz képes hogy tank 😛
De úgy tudom hogy lesznek mutatorok (és remélem nem a mostani menürendszer marad meg, mert az UT2004-eshez képest alig lehet állítani valamit)...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?