4006
-
kenderzen #1444 megkell probálni letölteni a dll-t
megszokták adni hogy hova kell bemásolni ,általában müködik . -
Perszepeta #1443 nekem 1 olyan gondom van, h mikor indítanám a játékot akkor kidob 1 hibaüzit (vmi fault.dll kellene neki) és nem tölti be a gamet. Fennvan minden progi ami sztem kellhet neki, ill legfrisebb driverek. (Gépem is izmosabb fajta. Tudna vki adni 1 tippet, mi a gáz??? Köszi!!!! -
#1442 Utólagos feldolgozás. Utólag állítgat a színeken. Én a demóban normálon hagytam, de szerintem az a legegyszerűbb, ha mindegyiket beállítod, készítesz egy képet, és valami képnézegetőben egymás mellé teszed, összehasonlítod, és választasz. -
#1441 Ha bekapcsolod. (leszámolt képre utólagos effekt rétegek - mint blur stb)
Jó sok FPS az ára. -
#1440 Hali mit jelen a Post Processing?
És melyikkel érem el a legjobb képet? :S -
kenderzen #1439 dedicated servert akarok -
#1438 Hol láttál benne pár száz karaktert? O_o -
#1437 jó oké igy több lehet de az se valami nagy szám, pl a 2004-ben azért volt párszáz karaketer na mind1 csak megemlitettem remélem valaki rájön a feloldó kodra és leirja :D -
#1436 Na felraktam a patchet.
Video optionsnál lett két új opció, a Smooth Framerate, és valami player FOV.
Ezek mit jelentenek?
A post processingnél ha defaultról Vividre rakom, nem látok semmi különbséget. -
#1435 ott a customize. -
#1434 Csak én érzem ugy vagy télleg kevés a karakter?
meg a azok a szörny félék igen csak hülyén mászkálnak, nem? -
r4pt0r #1433 Lehet. Ott van a server kereső a gameban. Valamelyik szerver felenged. -
#1432 Törttel lehet neten játszani valahogy?
Hamachi vagy csak úgy simán? -
#1431 Nagyon sokat számít az FPS!
Kipróbáltam Campaignban 1280-ban, és átlag 30-35 fps-em volt, ki is kaptam.
Most visszavettem a felbontást 1024-be, így 40-45 fps-em van, és rögtön nyertem is.
-
#1430 Lényegében egy hosszú bot-match tutorial, szép átvezető videókkal. :) -
#1429 Ti tudtok csatlakozni serverre? Nekem kiírja, hogy connecting és semmit nem csinál. 63-as pinges szerveren is. Kell vele valamit csinálni,hogy menjen? -
#1428 Sziasztok !
Milyen a Single, mert engem csak az érdekel ! -
kenderzen #1427 müködik a patch , nincs a játékban másolás védelem -
#1426 Hy all!
Szerintem nagyon jó lett a játék! Igaz még csak a camping elején járok... Jobban tetszik mint az UT 2004, nem csak a grafika miat hanem maga a játék! Újabb ötletek, szerintem részletesebb páylák (mondjuk a 2004-ben is jók voltak!). Még a multit akarom ki probálni.
Bye all! -
kenderzen #1425 király a patch a grafika is szemmel láthatoan jobb lett :)
csak azt a qrva dedicated servert nem tudom elinditani sehogysem
-
#1424 én csaka 2004 el játszottam eddig...ha megjavulna a netipar letudnám végre szedni de ezek megint baszakodnak... -
#1423 A patch működik a tört verzióval is? -
#1422 Szerintem még jobban fut a full mint a demo. -
kenderzen #1421 kösz , flashgettel okés. -
#1420 Ez a warfare (Vagy mi) miben különbözik az ons-tól? Annyit láttam, hogy vannak még extra gömbök, amivel mintha azonnal át lehetne állítani egy csomópontot a saját oldalra -
Tiensin #1419 Szerintem is:) De van akinek pont a 2k4 jött be:) Én mindkettőt szeretem, csak mivel ctf orientált vagyok, ezért nekem az UT99 jobb volt, mint a 2k4(habár az ictf meg valahogy jobban bejött 2k4ben:o). Ahogy tototto is írta ízlések és pofonok. -
#1418 na azért azt nem mondanám hogy megközeliti 2k4et de warefarezni jó lesz
2k4 marad a legjobb game számomra
de igaz izlések és pofonok :P -
r4pt0r #1417 Jó a link de használj valami letöltés vezérlőt. pl. flashget. Mert nekem sem akarta IE szedni. -
Code92 #1416 tört verzióval lehet multizni? (tehát vannak tört szerverek? {mint pl.:cod4-ben}) -
#1415 Azta... egyik legimpresszívebb patch, amivel valaha találkoztam! -
kenderzen #1414 vagy regisztrálni kell?
-
kenderzen #1413 letölteném de nem jo a link 550 .) -
#1412 Én még anno az Unreal-lal kezdtem, plus abban nekiláttam a pályaszerkesztőnek is :)
Szép baleset volt a játékot futtatni Voodoo1 4MB-on, 512x384-ben, mert fölötte már sokszor szaggatott :D
"Prisoner three fooouuuur nine, escaping!" -
#1411 Jah. Én az UT99 óta nem játszottam Unrealokkal, a közbülsők egyszerűen nem jöttek be. Az UT3 első játszásra visszahozta a régi feelinget. -
#1410 ut99: Unreal Tournament
2k3: Unreal Tournament 2003
2k4: Unreal Tournament 2004
ut3: Unreal Tournament ]|[ -
#1409 lemradtam..mi az a 2k4 meg a ut99 ? 2k4 nem valamilyen studio ? -
r4pt0r #1408 190mb szóval csak okosan. -
r4pt0r #1407 -Implemented "Server History" tab page in server browser, with ability to "lock" favorites on that page.
Vagyis már "van" kedvencek is. :D -
r4pt0r #1406 Itt is van már az első beta patch, rengeteg javítás, sok új dolog pl ping kijelzése meg ilyenek. Csak saját felelőségre tegyétek fel. :D
Változások
Letöltés
-
Tiensin #1405 Érdekes módon pedig ez a játék az UT99es játékosoknak jobban fekszik valamiért, mint a 2k4eseknek. Úgy éreztük meccseken, hogy kicsit nehéz belerázódniuk (főleg az mozgás miatt), míg az UT99eseknek nem voltak ilyen gondjaik.