Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem így kellett volna megcsinálni ezt a motort, nem tetszik.
megnyomod az Õ-t és aztán god, vagy fly. eddig erre jöttem rá 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Természetessen ez nem azt jelenti, hogy vegyen mindenki 8800Ultra-t..
Csak azért mondtam, hogy ne mondják, hogy ronda, meg hogy nem szebb a 2004-estõl..
mert nem igaz, és mások akik olvassák, azok is azt fogják hinni, hogy...
Nem szeretném rábeszélni a játékot én senkire, hisz én az Unreal játékkal voltam sokáig el....és még máig is nagyon jó játszani vele...és ez egy számomra "alapgém"...de többi rész valahogy nem jött be..ez viszont sirály, meg lépegetõ robotok, meg ilyenek....
Sorry a kirohanásért..részemrõl már nincs harag, mert nem szeretek vitázni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
denes888:SG forum
Egy jótanács. Ha nem minden második poszt lenne a tiéd, akkor kevesebb baromságot írnál és kevesebben utálnának...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
AMD 4600+ | 8800GTS | 2gb KINGMAX 800 |
kell hogy legyen megoldás mivel az összes többi UE3as game ment eddig.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
pedig minden úgy van beállítva, hogy mutassa a full és az üres szerókat is, és a locked szerókat is. internet/deathmatch, pure:any
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
és én végig értettem, most is értem, de, a te kijelentéseddel minden játékot leszaroztál.pedig,itt csak ezt fikázták,sztem jogosan. nem mindenkinek van annyi pénze,hogy vegyen egy csúcs vegát, és ezt sztem te is tudod,hisz neked sincs túl sok pénzed.nekik még kevesebb van.
az otpimalizáció jó lett,de azok,akiknek nincs pénze ezzel az optimizációval szart meszelhetnek.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Jön egy <#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>aki kiforgatja a szavaimat!
És erre jösz te is, hogy nemám visszaolvasnál, hogy mirõl van szó, te mindjárt okoskodsz bazzeg...
MÉGEGYSZER HOGY a HOZZÁD HASONLÓ LUSTA EMBEREK IS ÉRTSÉK...!!!
SOKAN BELÖKTÉK A KÉPEKET NYOMI VGA-KAL LOW GRAFIKÁN, HOGY EZ MEKKORA NYOMI EGY JÁTÉK...
ÉN MEG AZT MONDOM, HOGY ÉN IS EZT MONDANÁM, HA NEM HIGH-ON NYOMNÁM...DE EZ CSAK NÁLUK SZAR, VISZONT MÁSNÁL NEM ILYEN ÉS ERRÕL NEM A JÁTÉK TEHET...
ÉRTHETÕ ÍGY???
MERT ÉN LEZÁRTAM EZZEL A TÉMÁT...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
most döntsd már el,hogy mi a véleményed!
Mi a server neve ?? simán UT3 Server vagy dante3 UT3 Server
meg a jelszónál ezt irja ki !! This password is rejected !!
De egy béta multi demo-nál én ezt nézem elsõnek, ami nem azt jelenti, hogy ez nélkül nem lehet jó...
dante3 UT3 Server
jelszó: sgforum
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
THX!
pass: unreal
Tök ugyan olyan gyors 1280*800-ban, mint 1920*1200-ban <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ezt akartam volna írni,csak közben próbáltam játszani ezzel a foschgaméval
Kéne egy kis segítség. Már két helyrõl is leszedtem a demot, feltelepíti minden ok. Elindítom, lemennek a videok, logók és amikor kiírja hogy Press any key, ott kidob a játék és kiírja hogy az UT3Demo.exe hibát észlelt ezért leállt bla bla. Szerintetek mi lehet a gond? A gépem AMD 4000+, 1GB RAM, 8600GTS, bár nem hiszem hogy ez a gond
THX!
"részektõl=részeknél"
Legalábbis én a demo-ból ennyire tudok hagyatkozni, mert játékmenetre, meg fizikára ez csak béta..
Ami nem biztos hogy fog változni, de elõre nem építek rá.. majd ha kész állapotban láthatom...
A grafika is lehet hogy csak beta..de az már nekem így is jó, és az rosszabb már nem lesz...
Kösz elõre is.
Én úgy vagyok vele, hogy minimumon nálam szarabb, mint full grafikán...
Vagy nálad másképpen van...<#kocsog>#kocsog>
Ha nem értesz valamit, akkor kérdezzé elõtte le ultra<#lama>#lama>
<#banplz>#banplz>
ekkora baromságot,nagy betûkkel még nem láttam.
idióta
baj mi lehet? megoldás?