Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Nem érted a problémánkat. A játék nem max grafon szinte játszhatatlan, nagy homály csak az egész, és ez így is marad a teljesbe, ismerjük az unreal 3 motort (legalábbis shadermodel 2-es kártyákon). Pedig rengetegen lennének azok, akik leszarják a grafikát, eljátszanának ut2004 low szerû grafikán is ugyan úgy. A korábbi unreal motor nekem ezerszer jobban tetszett, az újjal sorra szarják el a játékokat. Nekem legalábbis ez a véleményem.
Nem így kellett volna megcsinálni ezt a motort, nem tetszik.

Sland
vannak csítek 😄

megnyomod az Õ-t és aztán god, vagy fly. eddig erre jöttem rá 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DarkSector
Igen értelek...
Természetessen ez nem azt jelenti, hogy vegyen mindenki 8800Ultra-t..
Csak azért mondtam, hogy ne mondják, hogy ronda, meg hogy nem szebb a 2004-estõl..
mert nem igaz, és mások akik olvassák, azok is azt fogják hinni, hogy...

Nem szeretném rábeszélni a játékot én senkire, hisz én az Unreal játékkal voltam sokáig el....és még máig is nagyon jó játszani vele...és ez egy számomra "alapgém"...de többi rész valahogy nem jött be..ez viszont sirály, meg lépegetõ robotok, meg ilyenek....

Sorry a kirohanásért..részemrõl már nincs harag, mert nem szeretek vitázni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ehh, vagyis ez nem is õ 😊))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hamachim nincs, de a játék a következõ:
denes888:SG forum

JAG1
Mit kiabálsz, félsz a sötétbe?
Egy jótanács. Ha nem minden második poszt lenne a tiéd, akkor kevesebb baromságot írnál és kevesebben utálnának...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

deems
Hi all! Lenne egy olyan problémam hogy az UT mikor elindulni es a fomenube belép kilép es UT3demo.exe hibat eszlelt ... valaki nem tudja mi lehet a hiba???

AMD 4600+ | 8800GTS | 2gb KINGMAX 800 |

wesker24
De még a hamachiba se tudok belépni mert azt sem tudom mi a server neve ??
Jaffa 2843
valaki talált már megoldást arra hogy lehetne XP x64 alatt futtatni a gamet?
kell hogy legyen megoldás mivel az összes többi UE3as game ment eddig.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Megvan, a filtereknél be kell állítani, hogy a locked játékokat is lássad!

kuci06
nem látom :/
pedig minden úgy van beállítva, hogy mutassa a full és az üres szerókat is, és a locked szerókat is. internet/deathmatch, pure:any

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

wesker24
Én se nagyon látom az övét !!
de azért nice try
és én végig értettem, most is értem, de, a te kijelentéseddel minden játékot leszaroztál.pedig,itt csak ezt fikázták,sztem jogosan. nem mindenkinek van annyi pénze,hogy vegyen egy csúcs vegát, és ezt sztem te is tudod,hisz neked sincs túl sok pénzed.nekik még kevesebb van.
az otpimalizáció jó lett,de azok,akiknek nincs pénze ezzel az optimizációval szart meszelhetnek.

Nem látom a játékod :|

Denes888
Van online szerver. Név: SG forum jelszó: sg játékmód: dm

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

DarkSector
Na ez az, ami miatt fel tudjátok ba..ni az ember idegeit...
Jön egy <#kocsog><#lama>aki kiforgatja a szavaimat!
És erre jösz te is, hogy nemám visszaolvasnál, hogy mirõl van szó, te mindjárt okoskodsz bazzeg...

MÉGEGYSZER HOGY a HOZZÁD HASONLÓ LUSTA EMBEREK IS ÉRTSÉK...!!!

SOKAN BELÖKTÉK A KÉPEKET NYOMI VGA-KAL LOW GRAFIKÁN, HOGY EZ MEKKORA NYOMI EGY JÁTÉK...

ÉN MEG AZT MONDOM, HOGY ÉN IS EZT MONDANÁM, HA NEM HIGH-ON NYOMNÁM...DE EZ CSAK NÁLUK SZAR, VISZONT MÁSNÁL NEM ILYEN ÉS ERRÕL NEM A JÁTÉK TEHET...

ÉRTHETÕ ÍGY???
MERT ÉN LEZÁRTAM EZZEL A TÉMÁT...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!"

most döntsd már el,hogy mi a véleményed!

wesker24
Nem tudok csatlakozni !!

Mi a server neve ?? simán UT3 Server vagy dante3 UT3 Server
meg a jelszónál ezt irja ki !! This password is rejected !!
Már két helyrõl is leszedtem a demot, feltelepíti minden ok. Elindítom, lemennek a videok, logók és amikor kiírja hogy Press any key, ott kidob a játék és kiírja hogy az UT3Demo.exe hibát észlelt ezért leállt bla bla. Szerintetek mi lehet a gond? A gépem AMD 4000+, 1GB RAM, 8600GTS, bár nem hiszem hogy ez a gond
DarkSector
Nem!
De egy béta multi demo-nál én ezt nézem elsõnek, ami nem azt jelenti, hogy ez nélkül nem lehet jó...

5 perc és megyek 😊

dante3
Ha valaki akar jönni, ez a név:
dante3 UT3 Server
jelszó: sgforum

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
Már te is Denes 888-al már egy csomoan bent vagyunk az UT3HuN szobában a Hamachin !!
én szeretnék,csak nem megy el a gépemen

dante3
Csináltam szervert, akar valaki játszani?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Pretorian
Próbáld kompatibilitási módban futtatni...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Tatyla
ha a settingsben beállitom az 1024x768-at akkor a game miért csak 640x480-ban fut?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Valaki nem tud megoldást nekem arra, hogy nem megy a játékban a hang, Vistám van ha ez számít valamit.
THX!
Thanx.

Denes888
Van ut3 szoba hamachi-n. Aki akarja neten tolni az lépjen be: név: UT3HUN
pass: unreal

Denes888
Itt van az a bizonyos ini: 😄 INI

Engem érdekelne ez a "full" beálítású INI fájl. Nincs kint valami publikus linken???

ezért lehet hogy megutálják Sötét barátunkat😊

NeoMaN
Benn is van!
Óóóóóriási!
😊)))))))))))))

ohh köszönöm😄

NeoMaN
igazad van, ezt be is rakom aláírásba!!!!
😊)))))))

RelakS
Egész jó lett a sebessége, csak a procim helyenként még a 2004-el is szop, nem hogy ezzel 😄
Tök ugyan olyan gyors 1280*800-ban, mint 1920*1200-ban <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

megelõztél😊

ezt akartam volna írni,csak közben próbáltam játszani ezzel a foschgaméval

Balumann
De ez a játék lowon ahogy elnézem játszhatatlan. UT2004-et én mindig lowon játszottam, tökéletesen játszható volt még geforce 4-el... hú de jókat is játszottam vele az osztálytársaimmal. Ezekkel már nem tudnák, mert felének nem indul el, másik részének meg csak homály az egész...

Balumann
Számomra a legtöbb játék lowon is ugyan olyan mint maxon. Az értelmesebbek inkább a játékra figyelnek, nem a grafikát csodálják.

Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Már két helyrõl is leszedtem a demot, feltelepíti minden ok. Elindítom, lemennek a videok, logók és amikor kiírja hogy Press any key, ott kidob a játék és kiírja hogy az UT3Demo.exe hibát észlelt ezért leállt bla bla. Szerintetek mi lehet a gond? A gépem AMD 4000+, 1GB RAM, 8600GTS, bár nem hiszem hogy ez a gond
Valaki nem tud megoldást nekem mert nem megy a játékban a hang, vistám van ha ez számít valamit.
THX!
DarkSector
Sorry.
"részektõl=részeknél"

DarkSector
De most grakikáról volt szó, mert képeket linkelgettek..
Legalábbis én a demo-ból ennyire tudok hagyatkozni, mert játékmenetre, meg fizikára ez csak béta..
Ami nem biztos hogy fog változni, de elõre nem építek rá.. majd ha kész állapotban láthatom...
A grafika is lehet hogy csak beta..de az már nekem így is jó, és az rosszabb már nem lesz...

Nekem kell. Jó lenne ha fel tudnád tölteni valahova, mert nekem nem menti el a beállításokat, hanem állandóan a default beállításokkal indul. A beállítások mappájában is csak a default*.ini-k vannak.:S

Kösz elõre is.

magus
részeknél a francba honnan veszi mindenki ezt a hibás nyelvtani szófordulatotnem részektõl hanem részeknél

attól mert te úgy gondolod,hogy egy játék szar azért,mert nem néz ki jól,akkor rosszul gondolod. grafika meleg vagy-e?

DarkSector
Mit nem értesz ezen...te h.gyerek!!!???
Én úgy vagyok vele, hogy minimumon nálam szarabb, mint full grafikán...
Vagy nálad másképpen van...<#kocsog>

Ha nem értesz valamit, akkor kérdezzé elõtte le ultra<#lama>
<#banplz>

"MINDEN JÁTÉK SZAR, HA NEM RAKOD FEL A GRAFIKÁT!!!"

ekkora baromságot,nagy betûkkel még nem láttam.
idióta

nekem le szokott fagyni menet közben,pedig a gépem elég nekije,és 30 fps fölött szokott menni.

baj mi lehet? megoldás?