Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bf-qw sehogy sem kapcsolódik uthoz, maximum hogy azok is fpsek szerintem nem lehet összehasonlitani õket
amugy meg ha nem tetszik valakinek a jármüvek jelenléte egyszerûen nem játszik olyan szerveren, ez a jó UTban mindenki megtalálja a saját izlésének való szórakozást, és nincs ráerõltetve a jármûhasználat, mint pl a korábban emlitett játékokban
Néha kell az ilyen is, Ut2004et is ezek miatt szerettem, bár mostanába csak dm-ezik ott mindenki, az már nekem nem tetszik sajna.
Egy QWban, BFben(fõleg utóbbiban), a jármûvek rendkívül hasznosak, mivel csak bizonyos karakterek tudják értékelhetõen sebezni õket. Ráadásul mivel feladatok vannak ,így van amikor csak védekezni kell ,van amikor meg gyorsan átcsoportosulni, ami szintén jármûvekkel oldható meg a legjobban.
ONSban még ennyire nem is volt gáz, de vctfben..
Amúgy poénnak poén, csak komolyabb(értem én itt ligák kupák stb stb) , sose lesz olyan népszerû, mint a konkurensei. Az Unrealt meg a ctfje tette naggyá(insta és nw egyaránt), ezt nem kéne elfelejteni. Csak sajnos a készítõk minél nagyobb tábort akarnak a játékuknak, és ahelyett, hogy az eddig jol bevált játékmódokat tökélesítsék, kitalálnak valami teljesen újat.
Vamos Argentina!
itt is jó hogy vannak jármûvek ami zavar az az hogy irtó gyorsak, árkád szerû irányitás hogy megnyomom balra aztán derékszögben elfordul hellbender, ezen remélem javitanak a full megjelenéséig
2k4ben szerintem tökéletesek voltak a jármûvek és viselkedésük
Ha tankot akarok vezetni játszom bf2t, vagy mégjobb, QW-t, ami szerintem nagyon jóra sikeredett.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Multiplay.co.uk serverek is jók pl vctfre(igaz vctfet nem szeretem, abból majd más adhat tippeket😊, de van jó dm serverük is.
Nekem ezekre kifogástalan a pingem(max 70-80).
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Kiegyenlített kezdési idõ netán? 😄
Bár ezt nem is tudtam, amit be idéztél. Tehát akkor még pipecebb lesz, tyühíí😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
"It’s worth noting that the highest texture detail levels from the full game aren’t present in the UT3 beta demo. This has been done to keep the demo download at a reasonable 740MB as opposed to several gigabytes."
"There’s no official support for anti-aliasing at the moment. This is a DirectX 10 feature of Unreal Engine 3 which isn’t in the beta demo."
Remélem tudsz angolul.
Amúgy is, egy alapvetõen multiplayer játéknál ez a grafika is bõven elég. Talán ezért játszották CBben is az UT1 és modjait a legtöbben még kb 2-3 évvel ezelött(jó 5 évvel a játék megjelenése után).
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"