4006
-
#1644 ma vettem emg a játékot, eddig csak egy online játékot játszottam, de már most látom, hogy nagyon megérte érte a pénzt! :D
gyönyörű grafika nagyon jól optimalizálva -
#1643 Sziasztok! Tudja valaki hogy lehet szervereket a Favorites-hoz rakni? -
#1642 Nagyon köszi a segítséget!
PM-ben lécci küldjön valaki pár tört server-t!
Magyar tört szerver van? -
#1641 alapesetben asszem f10 -
#1640 Konzolt hogyan kell előhívni? -
#1639 nem tom volt e biztos sokan tudjátok, de hátha van aki nem
szal az UTengine.ini -ben - jelek nélkül
[FullScreenMovie]
-StartupMovies=Copyright_PC
-StartupMovies=EpicLogo
-StartupMovies=MidwayLogo
-StartupMovies=UE3_logo
-StartupMovies=Nvidia_PC
-StartupMovies=Intel_Duo_Logo
-StartupMovies=UT_loadmovie1
ha ezek a sorok elé irtok egy bármilyen karaktert pl én minuszt akkor átugorja a játék elinditásakor a videokat, magyarán gyorsabban elindul a játék
még egy hasznos parancs konzolba: stat fps
ez kiirja a játék fpsét hogyha valakit érdekli hogy fut a játék nála -
#1638 konzolba beirod: open és ip asszem itt is megy mint 2k4nél
pl: open 82.83.84.85 -
#1637 PS3-on ki tolja? -
#1636 Megvan egy server IP-je, hogyan tudnék fellépni rá?
Nincs semmi Add Server/Ip, vagy ilyesmi... -
#1635 Nekem is jövőhéten megjön az eredeti unreal t 3 -
GiGa master #1634 Értem köszi megveszem akkor sztem!meglepem magam egy UT-val.... -
Light #1633 Köszönöm mindenkinek a help-et: sikerült az Engine.ini-s átírással a videókat fagyásmentesre varázsolni.
Danke, Thanks, Merci, Köszönöm még 1x!:) -
#1632 uncsi -
#1631 a single része jó a játéknak?? -
#1630 a konzol menüben benne van a mouse keyboard , és be lehet álltani hogy csak olyan szerverre mész ahol konzolos az írányitás -
Tiensin #1629 Pedig public servereken kontrollerrel és fps lockkal is lehetne gyalázni még:D Érdekes, hogy a demoban még a servereknél oda volt írva, hogy allows mouse&keyboard, ezért azt hittem összeengedik a konzolokkal a pct. -
#1628 Vannak összehasonlító videók a neten, lényegében hasonló, PC-n maxon részletesebb, ill. valamilyen okból néhány pályán kicsit más a színvilág. Ami lényeges, hogy PS3-on lassítottak a játékmeneten (plusz 30 fps lock van), hogy a kontrollerrel is rendesen lehessen játszani (bár van benne billenytűzet+egér támogatás), így más érzés játszani, valamint emiatt ki lett lőve a PC és PS3 játékosok összeengedése. :( -
#1627 Pc demohoz képest ugyanaz a grafika . Néztem szervereket ahoz képest hogy tegnap jelent meg sok szerver üzemelt már. -
r4pt0r #1626 Eredetin is van annyi mint a nyavaja. Max 1-2 vel többen, az már nekem mind1. -
kenderzen #1625 nemtom hogy ps3al is lehet screenshotot nyomni de ha tudsz kiváncsi lennék hogy mijen a graf. -
kenderzen #1624 az franko,) menyien játszák ps3-on ? -
#1623 Itt csak Pc-s Ut3 van szó , mert ma jött meg a Ps3 ra nekem ? -
#1622 igen irtam hogy van egy-két tört szerver de azért azt ugye belátod hogy csalókkal nem az igazi? :P
GiGa master hozzászólásából meg arra következtettem hogy ő komolyan szeretne játszani a játékkal és ugy meg szerintem érdemes megvenni mint vadászni arra a pár szerverre
dehát ennyit elég is a warezről ebben a topicban -
r4pt0r #1621 Én tudok neten játszani csak jó szerveren kell. -
#1620 nem lehet mert a master szerver figyeli a dvdkulcsokat, és ha több embernél is észreveszi hogy ugyanazt használja automatikusan lebannolja, ezért a kulcs generáló által kiköpött kulcsok nem tulnagy átfutással előbb utóbb mind kiesnek a rostán
persze biztos lesznek ebből is tört szerverek, csak azokkal meg az a baj hogy ugye nincs kulcs ellenőrzés ezért büntetlenül lehet rajtuk cheatelni ugysincs következménye, szal ha komolyan gondolod a játékot, szerintem mindenképp érdemes megvenni eredetiben
a többijáték 10-12ezres árához képest ez a 7990 nem egy nagy összeg
szerintem...
:) -
GiGa master #1619 Sziasztok érdeklődni szeretnék h tört gémmel lehet játszani neten?!mert ezzel a gamessal kezdtem a Kocka pályafutásomat és érdekelne..ha nem lehet akkor megveszem csak érdekelne! -
#1618 Nekem is megjött, húúú, hát elég kemény pályák vannak benne, mire ezeket mind betanulom úgy, mint a Suspense-t... :x -
#1617 ez biztos hogy truen van?
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True
csak ezt kell átállitani falseról truera és máris nem fagynak a videok -
#1616 na megvettem ma galaxisnettől a példányom, szép igényes kiadás, bár a kézikönyvben van egy pár elírás
ami zavaró nekem hogy a játék tipusokat és a pályák nevét is leforditották
hát ezt szerintem nem kellett volna :S -
lee56 #1615 Talán valami láma kódekpakk zavar be? -
Light #1614 Hát, mindent így tettem meg, de ugyanúgy kifagy a játék a videóknál.
Gépem: Amd 3,5+ Ghz; Kingston 2 giga dual; Ati X1950GT 256mega; SbLive!; Maxtor 160giga; WindowsXp SP2; legfrissebb driver-ek.
Csak a videó fagy, a game megy, közepes/magas beállításokkal 30-50 fps-sel.
Van még 5letetek?:)
Az eddigieket mindenesetre köszönöm! -
ChristianID #1613 Üdv!
Nekem is gondok voltak vele, de ha az alábbiak szerint van beállítva az UTengine.ini fájl tartalma, akkor megoldódott a probléma (végre nem fagy ki az elején és a videókat is lejátsza rendesen):
[Engine.ISVHacks]
bInitializeShadersOnDemand=True
DisableATITextureFilterOptimizationChecks=True
UseMinimalNVIDIADriverShaderOptimization=True
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True
Bye -
r4pt0r #1612 Pontosan a legvégén ott írja hogy mit kell átírni a config fájlban hogy ha videó gond van. De lehet a patchben új readme van. Szóval patch fel, readme legvége. :D -
Light #1611 Hali!
Elolvastam az egészet, de nem tudom, h mire gondolsz pontosan? Ha kikapcsolnék vmit, akkor nem fagyna? -
ZÓÓÓcsi #1610 Tedd fel az 1.1-es patch-et!
-
r4pt0r #1609 Csinálni kell accot. -
G18XM8 #1608 Nem tudja valaki hogy lehet elmenteni a játékot az UT 3-ban? Mindig amikor elindítom a játékot új játékot kell kezdenem, pedig a múltkor már elég sok pályát megcsináltam. -
#1607 Rendelhető a CD Galaxisban, aki még szeretne UT3 táskát, annak hajrá! :) -
r4pt0r #1606 A Readme utolsó sorában ott van leírva ami szerintem megoldja. -
ZÓÓÓcsi #1605 Az jó lenne valóban!