Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CS Source-nél és CoD 2-nél is az van, hogyha így felmész akkor tényleg kb. ehhez hasonlítható (õrült hent). Akkor lehet megérteni miért szeretik annyira, hogyha bekerülsz csapatba, ismerõsökkel játszol, összeszoksz másokkal. Bár ez sok játékra igaz.
Ghost Recon Adwanced Warfighter 2-vel játszottunk például még elég sokat nyáron, általába 4 vs 4, 5 vs 5, TS mellett. Na ott például komolyan kell taktikázni. Ha ott femész 1 szerverre, nem bírod ki 5 percig se mert uncsi, ha viszont csapatod is van, abba se bírod néha hagyni.
Megkellene ismerni a játékokat komolyabban, nem csak felmenni 2 percre lövöldözni, és akkor nem írnál ilyeneket az biztos.
"fear? nyomd a gombot a hang irányába, ha a tûzvonalba sétál majd meghal"
na ne... ezt se hiszem, hogy igazán ismered.
Nem akarom hasonlítani a játékot, csak azt akarom ezzel mondani hogy nemhiszem h erre van nagyobb kereslet. Egyébként meg melyik játék igényel több tudást? Mert szerintem egyik se a létezõ fps-ek között, ha multiban játszol.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
source? harc a netkóddal
fear? nyomd a gombot a hang irányába, ha a tûzvonalba sétál majd meghal
crysis - az nyer akinek jobb gépe van, cool.
Egyik sem igényel több tudást, mint ez.
Igenis van hely ahova bekerülhet ez a game, fõleg ha megnézzük hogy most a dm vonalból utolsó hibridként az ut2004 és mellette a különbözõ jármûves fps-ek elég divatosak maradtak mind a mai napig, lehet be fog ez jönni nekik. Ha meg nem, akkor Te akkor is játszhatsz a régivel, vagy amivel akarsz.
Viszont azt elfelejtik a készítõk ,hogy az UT99 hírnevébõl élnek mind a mai napig.
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=140925
Ez a felmérés 2004ben készült.
Érdemes áttanulmányozni.
Ráadásul tényleg egyre több kihívó akad, akivel valamilyen oknál fogva, versenyre akarnak kelni a készítõk, és közben elfelejtik, hogy az emberek nagyrésze még mindig a tiszta, egyszerû , átlátható dolgokat szereti.
A készítõk menjenek fel a saját játékuk ffa servereire, és meglátják ,hogy a tervezõasztalon tök jónak, taktikusnak tûnõ játékmódok, hogyan süllyednek eszetlen hent szintre. Mint már említettem, az UT tempója, mozgása, fegyverei nem erre vannak kitalálva.
UT2004-et én szerettem, ez már kevésbé köt le.
de ut3nak a kampánya lesz ezekhez hasonlitható max, a multija kenterbe veri a többit leszámitva a cs buzikat
bár ha magamból indulok ki játszottam kb 5percet cod2vel a 4el fogok 10et ha a 2gigás demot 5perc volt végigvinni a fullt kb 30perc és utánna mehetek is warfarezni utval 😛
az ut-t minek osszekeverni az ilyenekkel? a regi jo volt ugy, ahogy volt
Az elmult ev fps-ei utan ez az ut3 szerintem nagyon gyenge. Nem is tudom, talan az egeszet elvittek az ilyen 2. vh-s szarok fele, ilyen alaplamaknak. Jo hogy teljesen mas stilus, de vhogy nekem akkoris ez jott le osszesegeben. Bar igy biztos jobb, tobb lama megveszi. Teljesen kioltek belole az alap dolgokat, aimalapu jatekot kb mindent. Bementem eloszor egy dm szerverre, es egy robotbol lovoldozott a mokus, na ez is mi😄 Source, Fear, most jon majd crysis....ezek ellen kb labdaba se rughat, bar ut2004 utan nem is tudom mit vartam😊
Az átláthatatlanban egyetértünk...ez az új grafika ára.
Fogd fel úgy, hogy ha ezt hivnák UTnak ,akkor írtó nagy dobás lenne😊
A nagy elõd árnyékában örüljünk ,hogy egyáltalán egy két dologban visszatértek a gyökerekhez:o
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most nézem, 12.07-én jelenik meg nálunk a játék, kõkemény másfél hónap még...
meglehet hallgatni néhány karakternek egyes beszólásait, szerintem érdemes elég jók 😊
link
De a nevemet legalább nagy nehezen sikerült átírni a "player"-rõl!
Há!!
BattleTag: zydar#2910
Nektek is olyan a demo, hogy nem ment el minden beállítást? Pl.: advanced video-t elmenti és a többit pl.: egér érzékenység, hang beállításokat meg nem!
Nem lehet ezt valahogy megoldani? Vagy valami patch hozzá?
offline-ba nyomom, 32 bites XP-n!
alapbeállitásokat mondom
az oldalra szökkenéshez (dodge) kétszer balra, vagy kétszer jobbra gyorsan
minden más trükkhöz nyomva kell tartanod a c-t (gugolás) és mellé a balra avgy jobbra gombot hozzányomod és felengeded a c-t akkor nyom egy tonyhawkos flipszerüséget 😊
c + elsõdleges lövés vagy másodlagos (bal-jobb egérgomb) ez a másik féle trükk
persze ugrani is kell hozzájuk
a jármüvekhez meg simán elsõdleges lövéssel tudsz hozzá csatlakozni ha közel vagy hozzá és látsz a jármûveken kis piros célkereszt szerûséget
na ezekkel a kezdõ infókkal már mindenki profi "légdeszkássá" válhat 😊
Videó akart lenni.
Mert gondolom ez erõssen Single vonatkozású lehet, de az is lehet hogy nem...
Videó
Állítólag még coop-ba is végig lehet nyomni a storyt!
Már alig várom.<#wow3>#wow3>
Remélem a Story modban nem arénázás lesz megint, mert akkor beszarok!
remélem nem cseszik el.
Jobban szeretem a "match" jellegû FPS-eket, mint az UT!
Vista-t nem teszem föl az elsõ service pack-ig, ezért DX10-et még hanyagolom, de egy két DX10-et tudó játékra én is kíváncsi vagyok...
Bár mint írtam én egyébként is inkább a taktikusabb játékok, vagy háborús játékok iránt érdeklõdök (pl GRAW 2, meg ilyenek).
UT2004 volt az elsõ fps-em amit neten játszottam, és rengeteget játszottam még akkor, fõleg Onslaught, CTF, TDM, meg single-be is átvittem akkor. Elsõ játék, amibe mikrofonon csevegtem pl. osztálytársammal, meg más emberkékkel. Nagyon sok jó emlékem van onnan, és még most is fennvan a gépemen a 2004 (sajnos akkor helyhiány miatt letöröltem egy jó ideig, és mostmár nincsenek jó szerverek, DM-et nem akarok játszani).
TDM meg DM játékmód szinte teljesen ugyan ilyen volt a 2003-ba és 2004-be is <#vigyor>#vigyor>
Ráadásul a full már csak jobb lehet!<#eljen>#eljen>
majd jön a normális demo amiben lesz szerintem ctf is (márcsak az instások kedvéért is) meg a sokunk által leginkább várt warfare is megmutatja magát
ezt a demot nem is adta volna ki a csapat ha ugyanugy szarnának az emberek véleményére mint a fejlesztõk/kiadók 90%a
Szóval ha valakinek lesz kedve jelentkezni, akkor írja a listát tovább:
1. Chalezlopez
Vamos Argentina!