Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
"source? harc a netkóddal"
Mi a probléma a netkódjával? Tapasztalatim szerint teljesen jó.

Balumann
Játszottál te már valamelyik általad felsorolt játékkal komolyabban? Vagy csak úgy mint cod 2-nél, hogy játszottál 5 percet a játékkal?
CS Source-nél és CoD 2-nél is az van, hogyha így felmész akkor tényleg kb. ehhez hasonlítható (õrült hent). Akkor lehet megérteni miért szeretik annyira, hogyha bekerülsz csapatba, ismerõsökkel játszol, összeszoksz másokkal. Bár ez sok játékra igaz.
Ghost Recon Adwanced Warfighter 2-vel játszottunk például még elég sokat nyáron, általába 4 vs 4, 5 vs 5, TS mellett. Na ott például komolyan kell taktikázni. Ha ott femész 1 szerverre, nem bírod ki 5 percig se mert uncsi, ha viszont csapatod is van, abba se bírod néha hagyni.

Megkellene ismerni a játékokat komolyabban, nem csak felmenni 2 percre lövöldözni, és akkor nem írnál ilyeneket az biztos.

"fear? nyomd a gombot a hang irányába, ha a tûzvonalba sétál majd meghal"
na ne... ezt se hiszem, hogy igazán ismered.

Nem akarom hasonlítani a játékot, csak azt akarom ezzel mondani hogy nemhiszem h erre van nagyobb kereslet. Egyébként meg melyik játék igényel több tudást? Mert szerintem egyik se a létezõ fps-ek között, ha multiban játszol.

DarkSector
Counter strike nálam így is a legvégén van, úgyhogy max uccsó elõtti lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ahha igen, unalomba fulladt.... szted ez, atlathato, egyszeru, eladhato versenyszeru DM jatek? mert en nemhinnem, de lehet en latom rosszul. Pont, hogy olyan jateknak kene lennie mint anno a q3 es ut.

lololol
Akkor játszál azzal, nem fogják bezárni a szervereket. Maga a DM mûfaj unalomba fulladt, ma már eladhatatlan, senkinek se kéne önmagában. Ezért kell mindent szart belerakniuk és évekig tervezgetni, aztán vagy bejön vagy nem.
source? harc a netkóddal
fear? nyomd a gombot a hang irányába, ha a tûzvonalba sétál majd meghal
crysis - az nyer akinek jobb gépe van, cool.
Egyik sem igényel több tudást, mint ez.

Igenis van hely ahova bekerülhet ez a game, fõleg ha megnézzük hogy most a dm vonalból utolsó hibridként az ut2004 és mellette a különbözõ jármûves fps-ek elég divatosak maradtak mind a mai napig, lehet be fog ez jönni nekik. Ha meg nem, akkor Te akkor is játszhatsz a régivel, vagy amivel akarsz.

És én se szidnám az új játékmódokat, ha nem lett volna már egy 2k3/4, ahol annyira rámentek az újításokra, hogy sikerült megölniük a CTFet.

Látod én is ezt mondtam. Nem kell keverni. Csak ugye mindenki nagyobb szeletet akar a tortából.
Viszont azt elfelejtik a készítõk ,hogy az UT99 hírnevébõl élnek mind a mai napig.
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=140925

Ez a felmérés 2004ben készült.
Érdemes áttanulmányozni.
Ráadásul tényleg egyre több kihívó akad, akivel valamilyen oknál fogva, versenyre akarnak kelni a készítõk, és közben elfelejtik, hogy az emberek nagyrésze még mindig a tiszta, egyszerû , átlátható dolgokat szereti.
A készítõk menjenek fel a saját játékuk ffa servereire, és meglátják ,hogy a tervezõasztalon tök jónak, taktikusnak tûnõ játékmódok, hogyan süllyednek eszetlen hent szintre. Mint már említettem, az UT tempója, mozgása, fegyverei nem erre vannak kitalálva.

Balumann
Hát azért kiváncsi leszek, hogy mondjuk fél, vagy 1 év mulva mivel mennyien fognak játszani, és melyik fogja jobban lekötni még akkor is a játékosokat. Counter Strike, FEAR, CoD 2, CoD 4, Crysis, stb.. Sztem UT3 lesz a legvégén... ^^

Balumann
Naggyaból ezzel értek egyet. Bár néha azért kell ilyen is 😄
UT2004-et én szerettem, ez már kevésbé köt le.

tototto
na szerintem amiket felsoroltál max 1hétvégére kötik le az átlag playert na jo mert sok a kisgyerek legyen egy hét 😄
de ut3nak a kampánya lesz ezekhez hasonlitható max, a multija kenterbe veri a többit leszámitva a cs buzikat
bár ha magamból indulok ki játszottam kb 5percet cod2vel a 4el fogok 10et ha a 2gigás demot 5perc volt végigvinni a fullt kb 30perc és utánna mehetek is warfarezni utval 😛

hatde telleg baz😄 van annyi idiota fps szerintem, cod, mohaa, qw stb.
az ut-t minek osszekeverni az ilyenekkel? a regi jo volt ugy, ahogy volt

rotator
<#idiota> Hát ez is egy vélemény.

Csa Tien😉

Az elmult ev fps-ei utan ez az ut3 szerintem nagyon gyenge. Nem is tudom, talan az egeszet elvittek az ilyen 2. vh-s szarok fele, ilyen alaplamaknak. Jo hogy teljesen mas stilus, de vhogy nekem akkoris ez jott le osszesegeben. Bar igy biztos jobb, tobb lama megveszi. Teljesen kioltek belole az alap dolgokat, aimalapu jatekot kb mindent. Bementem eloszor egy dm szerverre, es egy robotbol lovoldozott a mokus, na ez is mi😄 Source, Fear, most jon majd crysis....ezek ellen kb labdaba se rughat, bar ut2004 utan nem is tudom mit vartam😊

Nagyon komolyak fõleg a mapok.

fejetlenül mászkáló faszlámák meg minden új játéknál lesznek😄 Sokkal több az alkalmi fps player mint anno mikor Te kezdted:o

Heh Gio😊
Az átláthatatlanban egyetértünk...ez az új grafika ára.
Fogd fel úgy, hogy ha ezt hivnák UTnak ,akkor írtó nagy dobás lenne😊
A nagy elõd árnyékában örüljünk ,hogy egyáltalán egy két dologban visszatértek a gyökerekhez:o

rotator
<#eljen>

tototto
concept képek: link

DarkSector
<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ombika
Akkor viszlat orokre innen! Byez... 😊))

haaaatt, demo kiprobalasa utan azt kell mondjam ez egy borzalom. Talan mar sose fogjak elerni a regi szintet, egyre kozelebb van ahhoz, hogy bemegy a faszlama es fejetlenul maszkal, ez arra jo kb, masra nem. Kicsit atlathatatlan, hangok szarok, iszonyat...

rotator
Jaja, tényleg jók! 😊
Most nézem, 12.07-én jelenik meg nálunk a játék, kõkemény másfél hónap még...

RelakS
Jók ezek a frissített UT zenék ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tototto
a hivatalos oldal frissült pl karakterekrõl fegyverekrõl lehet olvasni
meglehet hallgatni néhány karakternek egyes beszólásait, szerintem érdemes elég jók 😊
link

tototto
mégegykis trickmuvi 😄 link

Hát remélem nem...
De a nevemet legalább nagy nehezen sikerült átírni a "player"-rõl!
Há!!

BattleTag: zydar#2910

Balumann
Nem tudom én grafikát meg hangot állítottam és azokat úgyláttam hogy elmentette. Demohoz ne is várj patchet, majd teljesbe vszínû nem lesz ilyen

Figyeljetek má!
Nektek is olyan a demo, hogy nem ment el minden beállítást? Pl.: advanced video-t elmenti és a többit pl.: egér érzékenység, hang beállításokat meg nem!
Nem lehet ezt valahogy megoldani? Vagy valami patch hozzá?
offline-ba nyomom, 32 bites XP-n!

tototto
igen alapból benne van
alapbeállitásokat mondom
az oldalra szökkenéshez (dodge) kétszer balra, vagy kétszer jobbra gyorsan
minden más trükkhöz nyomva kell tartanod a c-t (gugolás) és mellé a balra avgy jobbra gombot hozzányomod és felengeded a c-t akkor nyom egy tonyhawkos flipszerüséget 😊
c + elsõdleges lövés vagy másodlagos (bal-jobb egérgomb) ez a másik féle trükk
persze ugrani is kell hozzájuk
a jármüvekhez meg simán elsõdleges lövéssel tudsz hozzá csatlakozni ha közel vagy hozzá és látsz a jármûveken kis piros célkereszt szerûséget
na ezekkel a kezdõ infókkal már mindenki profi "légdeszkássá" válhat 😊

DarkSector
Sorry!
Videó akart lenni.
Mert gondolom ez erõssen Single vonatkozású lehet, de az is lehet hogy nem...
Videó

Balumann
Képek alapján?

DarkSector
Háát a képek alapján jó lesz a single...

Tuti nem, vagy nemcsak aréna match-ek lesznek!
Állítólag még coop-ba is végig lehet nyomni a storyt!
Már alig várom.<#wow3>

DarkSector
A ku..a életbe ez de durva!!!!
Remélem a Story modban nem arénázás lesz megint, mert akkor beszarok!
remélem nem cseszik el.

DarkSector
Valszeg alapba a demoban van.

ilyet trükköket hogy lehet csinálni?? alapból benne van a játékba vagy vmi mód?

Srácok tom láma kérdés de serveren hogy lehet vele játszani mert nálam vmi miatt nem tud csatlakozni!!! Valaki írja le vagy tegyétek bele a FAQ-ba elõre is köszi!!! Vagy esetleg aki tud vmi jó kis szervert az adja meg a címet THX!!!
A COD4-et kipróbáltam, de nem igazán hatott meg: ez a "pille" mozgás nekem nem jön be, amúgy ebben is nagyon szépek az effektek meg igényes a demó pálya is, csak ez nem az én mûfajom(lehet anyázni)!
Jobban szeretem a "match" jellegû FPS-eket, mint az UT!
Vista-t nem teszem föl az elsõ service pack-ig, ezért DX10-et még hanyagolom, de egy két DX10-et tudó játékra én is kíváncsi vagyok...

tototto
mégegy trickmúvi hátha érdekel valakit: link

Solid Snake
Igy igaz "tesó" <#pias><#integet2>
Balumann
Grafikára írtam... ^^ Ebbe a demoba meg mint írtam, nem találtam szinte semilyen olyan újdonságot a deszkán kívül, amitõl olyan jó lenne ez a játék.
Bár mint írtam én egyébként is inkább a taktikusabb játékok, vagy háborús játékok iránt érdeklõdök (pl GRAW 2, meg ilyenek).
UT2004 volt az elsõ fps-em amit neten játszottam, és rengeteget játszottam még akkor, fõleg Onslaught, CTF, TDM, meg single-be is átvittem akkor. Elsõ játék, amibe mikrofonon csevegtem pl. osztálytársammal, meg más emberkékkel. Nagyon sok jó emlékem van onnan, és még most is fennvan a gépemen a 2004 (sajnos akkor helyhiány miatt letöröltem egy jó ideig, és mostmár nincsenek jó szerverek, DM-et nem akarok játszani).

Ombika
NEhogy hasonlitsuk mar a 2 jatekot,en szemely szerint imadom mind2-ot,de mas kategoria! 😊

Balumann
CoD 4 játékot próbáltad már, vagy call of yuarez DX10-be (utóbbit én csak képeken láttam)?
TDM meg DM játékmód szinte teljesen ugyan ilyen volt a 2003-ba és 2004-be is <#vigyor>

Lehet hogy én leszek a 123.456-ik ember aki beírja, de ilyen szép játékot én még nem láttam! Mellesleg rohadtul élveztem is, fõleg a TDM-DM játékmódokat, de persze a jármûvek sem rosszak!
Ráadásul a full már csak jobb lehet!<#eljen>

Persze értelek, csak nekem úgy tûnik ,hogy a fejlesztõk túl sok hangsúlyt fektetnek erre a jármûves dologra, és remélem ez nem megy a többi rovására .

gPROject
Szerintem nem azok a játékosok vannak többségben, akik egy szemvillanás alatt kilõnek egy jármûvet. Ezek a játékosk valószínû nem is használják majd õket. Viszont pl én a láma aki még avarge szinten is alig veri meg a gépet(pedig amióta unreal van, én játszom vele<#vigyor5>) inkább választom a jármûvet, mert azzal van némi esélyem, hogy leszedek egyet a keményebb ellenfelek közül.<#vigyor>

tototto
ez még csak a bétademo igazából a netkód tesztelésére adták ki szerintem,meg hogy visszajelzésekbõl összegyurják nekünk a teljest a játékosok igenyeit figyelembe véve, és nem akartak sokmindent lelõni benne
majd jön a normális demo amiben lesz szerintem ctf is (márcsak az instások kedvéért is) meg a sokunk által leginkább várt warfare is megmutatja magát
ezt a demot nem is adta volna ki a csapat ha ugyanugy szarnának az emberek véleményére mint a fejlesztõk/kiadók 90%a

Igaz, mindenki megtalálja a magának megfelelõt. Csak mondom, az a bajom ,hogy ezeket eröltetik most(mi az ,hogy a demoban nincs sima ctf pl?), miközben ezek kompetitív szinten halálra vannak ítélve. Hidd el, olyan szinten amikor már az emberek már alig alig lõnek mellé, a jármûvek csak díszként lennének jelen egy ctf meccsen.

chalezlopez
Szerintem ha kijön a full, vagy még a demóba is esetleg, összeállhatnánk páran egy kis hamachi UT3-ra, persze azokkal, akik nem szeretnék megvenni...aztán, ha nagyon belejövünk, még akármi is lehet.
Szóval ha valakinek lesz kedve jelentkezni, akkor írja a listát tovább:

1. Chalezlopez

Vamos Argentina!