4006
-
#1684 A Suspense-en is ugyanez volt, csak Raptorral. :)) -
#1683 igen, ezen én is meglepődtem, azt mostanság én szoktam cipelni őket :D -
Light #1682 Custom mapeket még nem próbálgattok? Ha vki mégis, olvassa el a pár bejegyzéssel előtti hozzászólásomat, please.
Thx!
Üdv -
#1681 Ahogy egyre többet jástzok ezzel a játékkal úgy tetszik egyre jobban :D Hihetetlen hogy pl a sivatagivihar pályán hogy lopja el a zászlót az ellenség... A Necrios Fury-val felemel egy légdeszkás embert ledobja a szászlónál aztán belekapaszkodik megint és gyorsan átrepülnek a falon :DD -
#1680 ? -
#1679 Időlassító cuccos, meneküléskor hasznos, belassítja mögötted az ellent. :) -
#1678 Már megtudtam a kiskönyvből :D -
#1677 Lenne egy kérdéem.
Neten játszottam aszem zászló lopás módban és egyszer csak megjelent a pályán egy nagy zöld kocka és ami abba bement lelassúlt..
Mi annak az értelme?
Hogy kell olyat letenni? -
#1676 az a szerencséd hogy ha nem tetszik nem kell vele játszani és ide irkálni
köszönjük az értelmes hozzászólást -
#1675 Szerintem nagy ..... -
#1674 PC-n nagyon pörgős, nagy királyság! -
#1673 Ha látnád mivan a warefare servereken :D
Mindenhol csak lézerek, robbanások szétszakadt szörnyek darabjai vannak :D nagyon pörgős a játék. -
kev #1672 Nem akar valaki egy "private servert" csinálni ?
1. Hamachi
2. Lan
3. Ne az otthoni gépen.. -
Light #1671 Hali!
Az lenne a kérdésem, h:
Tegnap letöltöttem a http://unrealtournament2004.filefront.com/ -ról a DM-DG-Hypoxia (1.0) nevezetű pályát és hiába követtem az installálási utasításokat:
"All custom resources are contained within the map file, so simply copy the .ini, .ut3 and .upk files to your Maps folder at My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps"
nem látom a játék map-menüjében sehol a pályát és sajna a 2003/2004-ben megszokott Windows-ból indítást meg nem támogatja a játék.
Létezik, h vmit rosszul csináltam? Olvastam, h másoknak megy, de ők nem jeleztek hibát.
Köszi a helpet előre is!
Üdv -
#1670 nem akadás meg ilyenekről van szó. maga játéksebességét állítták vissza. ERgo Forwardspeed pcn 100 akkor itt csak 70. De nekem nem tűnik lassúnak mondom. -
#1669 addig jo, míg a PCn jol fut....!! -
#1668 ööö nincs köze ahhoz hogy van e itthon live vagy nincs:-)
Közös multi sajna nem lesz, holott a PS3as verzió támogatja a billentyűt meg az egeret, ergo hátrányunk nem lenne belőle hogy konzolról toljuk. Viszont a játék elvileg 30%-al lassabb mint PC-n és emiatt nincs keresztbejátszás. Viszont ezt a 30%ot kicsit én sokallom. Ennyire gyors lenne akkor PC-s UT? De akkor az már játszhatatlan:P Gyorsabb mint anno a Quake 3 vagy mi? A PS3-as simán hozzá a szokásos UT sebességet. Na mindegy amint kijön az EU-s verzió remélem a serverek is beindulnak :-) -
#1667 én ugy tudom epic azt mondta xboxosokkal biztos nem lesz közös multi, a ps3at meg nem vetették el lehet egy későbbi patchben összeengedik az embereket :)
persze lehet azóta változtak a dolgok -
#1666 Nem LIVE-es a játék. Van amelyik játékba már van (Gears of War, Kane and Lynch), de LIVE szolgáltatás nem érhető el Mo-n eleve egyelőre amúgyse. -
#1665 Nem csinálták meg hogy lehessen a konzolosok ellen játszani? Régen olvastam valami ilyesmit. -
#1664 zsír akkor. PS3on még csak amcsi serverek vannak, szal ahhoz képest a 160-as ping nem rossz. AMúgy jó látni a sok konzolos köcsögöt akik még az életben nem játszottak UT-val :D:D Az első meccsemen szanaszét is vertem a mezőnyt. Nagyon kellemes lett a cucc. Tiszta UT1! Godliiike! -
#1663 pcn nagyon sok midway epic közös szerver van és nagy része európai magyarán jo a ping 30-70 -
#1662 jaja, ugyanez van nekem is (a poszter már a falon XD ) -
#1661 PC-n vannak dedikált midwayes serverek? Mármint dögivel? És milyen a ping? Mert PS3-on alig találok olyat ami 200 alatt van. Mondjuk így is nyerek általában de nem annyira élvezetes :S -
#1660 jó ha megtudok valamit megosztom itt veletek
de azért aki teheti vegye meg eredetiben hogy legyen majd következő rész is PCre :) -
#1659 Írj már pls pár ip-t ahova felenged! -
kenderzen #1658 nem akarom rontani az eredeti tulajoknak a kedvét de remélem minnél elöbb tudok majd joinolni én is a copymal :S , vannak külföldiek ahova lehetne ,de az miatt nem gyurom magam -Hajrá magyarok :D , jelezd pls ha van info a változásrol .) -
#1657 Túl gyors voltál, az első 100 előrendelő kapott táskát, a többi posztert. :) -
#1656 anyám de jo poszter! lehet valahol kapni olyat, az eredeti játékcsomagon kivül? :) -
#1655 szép az a poszter én csak egy vacak táskát kaptam hozzá, pedig én még előrendelő is voltam :S
gg gl hf hozzá :) -
#1654 Jeee megjött :D
link -
#1653 akinek van eredetije és szereti a warfaret az járjon a bermuda warfare portjára hogy syserr ne szüntesse meg érdeklődés hiányában
ha van időm játszani és multizom én is oda járok gyertek legyen egy magyar warfare gyűjtőhely :) -
#1652 állitolag még csak eredetivel fut de tervbe van hogy megtörik majd (de én nem szoltam) :)
további info: link -
#1651 Erre én is kíváncsi lennék, bár én próbáltam, de csak Connectinget ír állandóan... -
#1650 tört verzióval is megy? -
#1649 naggyon jóóóó! főleg a járműves ctf-et birom, de jó a sima is! :) -
#1648 Én is megvettem már jó lenne ha hozná a postás :D -
#1647 üdv a klubban :D -
#1646 amugy ma kijött a linux szerver
már indult is két magyar bermuda port egy dm és egy warfare
szal hajrá már lehet magyarokkal is játszani -
#1645 na ezt majd biztos javitják peccsel, meg hogy lehessen látni kik vannak egy adott szerveren, legalábbis remélem
ameddig nincs rendesen megoldva addig egy megoldás felmész az adott szerverre, és utánna ha bemész emgint a szerver választóba az előzmény szervereknél ott lesz az is már és ott már van olyan menüpont hoyg kedvencekhez adás :)