4006
-
Light #1604 Hali!
Hát, szép és sok mindent javítottak az 1.1-es patch-ben a beta patch-hez képest, de a videók alatti kifagyás megmaradt..:( Kár, m így a mozikat teljesen ki kell hagynom: sok helyen olvastam, h nem csak én problémázok ezen. És ez történik úgy, h játék alatt 1x sem fagy. Ez van..
Üdv -
#1603 Holnap jön a magyar! má alig várom naon kira a gém a demo teccett a tört is a multi meg sztem kurva jo lett. a singli se olyan rossz -
GiGa master #1602 szisztok!édeklődnék h az UT3al is lehet vígan játszani tört gamessal v nem?!mert próbáltam xfire-en csatizni szerókra(külföldi)deh nem nagyon akaródzott....előre is köszi! -
r4pt0r #1601 És vele együtt lesz majd Linux szerver, vagyis magyar bermuda szerverek. :D -
#1600 Király, jól időzítették a magyar megjelenéshez. :) -
r4pt0r #1599 1.1 Offical Patch -
Rapperman #1598 Valaki mondja meg hogy Malcolm-ot hogy lehet unlockolni hogy lehessen vele menni? -
ZÓÓÓcsi #1597 Én intensive-en szoktam tolni, nagyon szép, több csillogás-villogás, de néha nem sok mindent lehet látni a sok effektől: pl az Avalanche pályán az orromnál nem látok így tovább! Ezért ha jó grafot akarsz és még látni is akarsz valamit, akkor hagyd default-on!
Ez az én tanácsom! -
kenderzen #1596 ismerek 2 xervert amire mindig feltudtam menni /internet/D.illetve többet is de ezeken álltalában mindig vannak .
Az 1ik a Warfare game modeban van a neve,: pontosan nem tudom /xD/de igy lezdödik "UMGLeague warfare server" és az is mögé van irva hogy rent your UT3 server today , nem lehet eltéveszteni a másik ugyanez a felálás csak CTF , van vCTF serverük is de oda nem mindig engedett fel .
Probacseresznye :D -
kenderzen #1595 amugy ezen a damitcartman okosságos hamacsin alig játszanak felnéztem párszor de vagy nem ment server vagy ha játszottunk is max5en .és mindig ugyanazok vannak ,jah és usábol nyomja a servert ami kicsit cinkes ping szempontjábol volt hogy 150 - 200 körül mozgott a pingem a normál ping pedig ut3on a max 60de aaz már sok kurvára -
kenderzen #1594 ha te megszervezed hogy legyen game én benne vagyok , akkor ujra felrakom:D
-
diemmsi #1593 http://www.sythe.org/showthread.php?t=339061 -
#1592 Ehe találtam egy ilyet:link
This is how I got it working. Once you connect to a server using hamachi.
1. Write down the hamachi IP of the server you want to join; for example "5.153.253.7"
2. Start UT3
3. Press F10 to open a console
4. type "open 5.153.253.7"
And you should connect to the server -
#1591 Valaki nem csinálna egy sg-s hamachi szobát? Kilenne írva a babanner alá hogy xxx órakkor játszunk.. -
#1590 pvp-re nem ezt a játékot fogom választani... -
Cat 02 #1589 single elég kaki :D olyan sztem mint a multi csak botokkal -
#1588 mindegy videokat kitöröltem,de már uninstalláltam is mert csak a single rész érdekelt volna de az uncsi... -
r4pt0r #1587 Patch, vagy readme fájl. -
#1586 játékot elinditom single módban és a video kezdetekor kifagy,megoldás? -
ChristianID #1585 LG F920B...
Nemtom, mi lehet vele :( -
kenderzen #1584 ilyen nekem csak akkor fördult elö hogyha nem birta a monitor a felbontást , vagy a hz-t. nemtudom hány hz-be töltbe alapbol a játék .
ha ujjabb monitorod van akkor nem tudom mi lehet a gond :( -
kenderzen #1583 akkor nem érdemes venni -
kenderzen #1582 k:) -
r4pt0r #1581 Nem le lehet szedni 2 darab Physx mapot és csak ott megy, de ott rendesen. Igaz nekem nem volt de azért jól néztek ki. Azért hagyták végülis ki az összes maprol mert kevés embernek van ilyen kari. -
ChristianID #1580 Üdv!
Nem tudom, tapasztalta-e már valaki az alábbiakat, és mit lehet tenni ellene:
Játék feltesz; patch feltesz; régi Nvidia driver uninstall; Driver cleanerrel letakarítani a maradékot; 163.75-ös Nvidia driver felrak...
Mindennek ellenére a játék csak addig jut el, hogy bejönnek a reklámlogók (nvidia, intel etc), majd utána a monitor lekapcsol (mialatt a gép láthatólag tölt ezerrel), és ennyi... kilépni nem tudok, csak reset segít (holott nem tűnik lefagyva a gép)...
Már próbáltam a "PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True" beírással is, mindhiába...
A demoval két hétig simán játszotam, és semmi más játéknál nincs gond (Crysis, gears of war...). A gép AMD 3500+ GF7600GT 1GB
Tudna vki ebben segíteni, mit lehet tenni? -
lee56 #1579 Max annyiban hogy bonyolultabb részecske-effektek lehetségesek meg ugye több tárgy mozgolódhat a képen, amihez alapból jobb gpu is kéne gondolom, mert ugye a megjelenésüket nem a physx számolja. -
kenderzen #1578 Nem hiszem hogy csak a fizikát segiti elö. -
kenderzen #1577 Szerintetek ha PhysX kártyával játszanánk a játékot akkor jobb lenne a grafika ?
-
#1576 Ugyan olyan a teljes grafikája, illetve azthiszem kicsit magasabb grafikára is lehet rakni. Kijött valami aptch is amit nem próbáltam,az gyorsít valamennyit rajta azthiszem, vagy legalábbis vki olyasmit írt. :| -
hirtwarez #1575 nekem a demó nem tetszett grafikailag a teljes változott vagy maradt olyan mint a demóé? valaki válaszoljon már aki kipróbálta... -
#1574 Hát nemtom ki kisérletezni ,mert nem dob hibaüzenetet egyszerűen csak azt hogy connecting ,és az nem megy továb ,kivéve ha nyomok 1 cancelt ,ami ugye leállítja. -
hirtwarez #1573 Unreal Tournament 3-AVENGED grafikailag olyan mint a demója??? -
#1572 Pont azért nem jók a serverek mert nem eredeti csakis eredetivel lehet kifogástalanul multizni lehet a másolttal is de azt ki kéne kisérletezni hogy pontosan melyik serverre enged fel !!
Amugy a másolttal is lehet simán multizni igaz nem neten keresztül hanem LAN-on keresztül erre való a Hamachi azon már van egy jó pár server ahol lehet már multizni !! -
#1571 Megpróbáltam felmenni pár szerverr ,mindenhol kiírja hogy connecting de egyszerűen nem jutt tovább ,5 perc után is csak connecting.Ez nem tudjátok miért van? A játék nem eredeti -
Cat 02 #1570 Vannak tört szerók ? ^^ -
#1569 Ezt minek kérdezed? Saját ízlésed szerint állítsd be, ha mind1 akkor úgy h gyorsabb legyen a játék.
(Én nem nagyon játszok egyébként a játékkal, és mikor próbáltam a játékot akkor se a graffot állítgattam.) -
nyx #1568 és Te / Ti melyiken használjátok? -
#1567 Már warezon kinnt van a Bonus DVD -
#1566 Na jó nem csak homályosítás, hanem pl. fény átszűrődés időnként, meg ilyenek azthiszem. -
#1565 A távolabbi dolgokat elhomályosítja, így szebbnek tűnik (jó kis parasztvakító effekt, kirészletezi de nem bírja a legtöbb kártya úgy kirészletezni és szarnak tűnnek, ekkor jön még rá az az effekt is... :D)