4006
  • sheva94
    Ami a profileom neve az a nevem a játékba ugye? Lehete ezt vhogy cserélni?
  • bertino
    az ati ennyire szar, igen
  • Anteris
    ott volt, úgy hogy
  • Atyman
    sziasztok

MEgvan a játék, de toshiba laptopomon alig akar elindulni, írtózat ronda a játék, pedig dual core, 2 giga ram, Vista, csak a videokártya nem az igazi - ATI X1200 -. Kipróbáltam Crysis-t azzal se megy tökéletesn de legalább megy low szinten akadás nélkül. Nem tudjátok, hogy lehet Ati Catalyst legújabb drivere nem az igazi? Inkább próbáljam régebbi driverekkel?
    Nem tudtok esetleg valami segítséget mondani? Vagy az Ati x1200 ennyire szar?
    köszi segítséget.
  • tototto
    huh de jót warfareztünk megint bermuda szerveren volt időszak amikor több mint 20-25 player is bejött
    nagyon tetszik ez a játék :)
  • Morpeus
    f10-et próbáld. de nem vagyok benne biztos.
  • Hopsz
    Most mi a consol mert a 2004-ben a "ö"-volt de most ebben nem jön elő arra.
  • Anteris
    ha csak ott nem. Mingyá megnézem :O)
  • kenderzen
    consolba kell beirni hogy : unlockallchars
    alana : phayder
    ariel : jadis
  • Morpeus
    ez Anteris nek szólt
  • Morpeus
    itt találod meg: "D:\Program Files\Unreal Tournament 3\UTGame\Localization\INT\Readme.rtf" vagy a startmenüben :D ha kell adj egy mail címet és elküldöm :D
  • Hopsz
    Tudja valaki a karakter felodó kulcsot?
  • tototto
    ő izé akarom mondani pecs :D
    már keverem a jézuskát a géppuskával :)
  • Anteris
    ször mutasd már meg nekem a magyar kiadású DVD-n a ridmifájlt, mert rohadtul nem találom rajta! A telepített mappák között sincs a gépen .
  • Anteris
    "crack" ????
  • tototto
    láttam szerver keresőben olyat hogy no cd key szal elvileg látezik, próbáld ki, aztán vedd meg :)
  • teddymac
    létetik tört srever a játéra, szeretném kiprobalni mielött megveszem.(ha jó)
  • tototto
    szerintem linuxon gyorsabb..
    egyedül maradtam két külföldivel, én meg már kb másfélórát voltam ott elfáradtam elég volt :)
  • Morpeus
    Hogy eltüntél a war serverről. Engem ledobott a szolgáltató miatt, és mire visszamegyek addigra már seholsem vagytok.
  • Morpeus
    Azért kérdeztem mert azt tudom, hogy a többi ut-t kiadták linuxra. De enne k a lemezén nem találom a natív telepítőt. Meg azért csinálnék egy win kontra linux tesztet. Vajon melyiken érne el több fps-t?
  • tototto
    biztos hogy lesz linuxos verzió, csak ugy mint MacOS re is kijön
    de hogy mikor arról nincsenek infóim de igérték hogy kiadják azokra a rendszerekre is az 100%
  • Morpeus
    Jah, azt kell átírni amit már említett tototto #1728-ban. Meg lehet nem ártana egy kis registry túrka, lehet ott is van cucc. De ha nem értesz hozzá akkor, nehogy átírj valamit a registryben mert akkor lehet újra kell majd tenned a win-t. Télleg, valaki nem tudja, mikor, vagy egyáltalán lesz-e linuxos kliens? Mert csak arra várok és máris teszem fel a Gentoo-t.
  • RelakS
    MyGames\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini-ben keresd meg a [Engine.Engine] részt, azon belül a Language=xxx-et. Az xxx-et átírod HUN-ra, azt vagy magyar lesz, vagy el sem indul
  • Hopsz
    FElraktam 1.1-et, utána elinditotam nem volt magyar, aztán a unrealgamesről letöltöttem a 3 magyarositást be másoltam ( de csak az egyikből mert ugyan annak tünnek) és utána se magyar át kell irni valamit valahol vagy mi?
    pls help
  • Morpeus
    Utána megunjuk és mi őket :D
  • RelakS
    Az első alkalomig, aztán minket használnak majd agyaggalambnak XD
  • Morpeus
    Nem tudom, majd keresünk valakit. A másik meg, hogy mindenki rettegni fog tőlünk, nem is mernek majd velünk játszani.
  • RelakS
    Benne van a magyar verzió ... nem is tudom átállítani angolra, mert ugyan most már csak az editor, de nem hajlandó elindulni
  • tototto
    ugy tudom az alap verzióban még nem volt benne a magyar nyelv mármint a külföldikben, aztán ahogy kijött az 1.1es crack feltelepitve már azt is felpakolja, ha tévednék akkor az unrealgamesről letudod tölteni a magyarítást
  • Evogordon
    Jó lenne ez a klánozás de kik ellen tudnánk játszani?
  • Morpeus
    Full komolyra nekem sincs időm. Itt van a suli meg kóterben is vagyok. A koleszgépek meg nem arról híresek, hogy full grafikán viszik az UT3-at meg a Crysis-t. De azért ilyen hobbi szinten mehetne a klán sztem. Nem kell CB N1. lenni.
  • RelakS
    Attól függ, miféle klán lesz, mert nagyon komolyra (napi több óra együt game) nem feltétlenül van időm...

Egyébként meg amióta végignyomtam, azóta a pályaszerkesztővel kínlódok. Nagyon gááááz :(
  • Morpeus
    Miért jobb lenne ha a klán állna 2 emberből? Relaks ahogy nézem nem is akarod igazán ezt a klán dolgot. Jah, Hopsz te meg sztem töltsd le a nyelvi fájlokat. Nyugodtan töltheted a javítást sztem. Ha úgy írod át talán már magyar lesz.
  • Hopsz
    hát irtam de semmi változás nem lett magyar.
  • RelakS
    Mire lenne jó? ^^
  • Morpeus
    Nah, akar még valaki csatlakozni az SG klánhoz?:D Egyébként jó lenne ha meglenne minimum 5 ember.
  • tototto
    UTEngine.ini -ben
    [Engine.Engine] részben
    Language=HUN erre átirod akkor elvileg magyarul megy
  • Hopsz
    a magyar feliratot elő lehet csalni valahogy?
  • reaper4
  • reaper4
    4en vagytok nem 3 an (Evogordon,Morpeus,RelakS,jericho19) :) és sajna nekem nincs meg a game,de régebben sokat unreal tournamenteztem. szal örülök ,h nem veszik el a süllyesztőben a game