Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapaszkodj meg, ez még nem is a max. grafika, mert a legmagasabb felbontású textúrákat nem mellékelték, hogy ne legyen túl nagy a demó mérete...
En is kiprobaltam a napokban es azt kell, hogy mondjam, tetszik😊 A fomenu zenejet meghalva egybol tudtam, hogy ez UT 😊 Es beugrottak a regi UT1 es elmenyek😊 A jatek is hasonlit az elso reszre, persze sokkal szebb kornyezetben. A fegyverek atdolgozasa megzavart, de meg lehet szokni egy ido utan.
Ami a jarmuveket illeti, azthittem nehez lesz iranyitani, lonni, figyelni egyszerre. De nem! Elso probalkozaskor erezni, hogy nagyon odafigyeltek az iranyithatosagra, ezt mindig is szerettem az UTben. Viszont kar, hogy a jarmuveket olyan konnyen szet lehet lonni. Bar lehet server oldalon ez beallithato es nagy palyakon lehet szaguldozni, lovoldozni egy jarmuvel huzamosabb ideig.
A grafika irto szep, bar kicsit zavaro mar mar a reszletessege. Remelem lesz par egyszeru palya is, mint eddig is.
Valoszinusitem, hogy megveszem ha kijon, neha neha jol el lehet vele majd jatszani😊
Ami a jarmuveket illeti, azthittem nehez lesz iranyitani, lonni, figyelni egyszerre. De nem! Elso probalkozaskor erezni, hogy nagyon odafigyeltek az iranyithatosagra, ezt mindig is szerettem az UTben. Viszont kar, hogy a jarmuveket olyan konnyen szet lehet lonni. Bar lehet server oldalon ez beallithato es nagy palyakon lehet szaguldozni, lovoldozni egy jarmuvel huzamosabb ideig.
A grafika irto szep, bar kicsit zavaro mar mar a reszletessege. Remelem lesz par egyszeru palya is, mint eddig is.
Valoszinusitem, hogy megveszem ha kijon, neha neha jol el lehet vele majd jatszani😊
Jahajj csá😊
Ööö nekem minden minimumra van húzva "elvben". Nem tudom pontosan ,mert az init úgy kaptam, ha kell adj priviben mailt és elküldöm. Tiszta UT1 szintre hozza a dolgokat😄
Ööö nekem minden minimumra van húzva "elvben". Nem tudom pontosan ,mert az init úgy kaptam, ha kell adj priviben mailt és elküldöm. Tiszta UT1 szintre hozza a dolgokat😄
Tien 😊 derég láttam az avatarod.😛
Tegnap kipróbáltam, milyen felbontással játszotok? mert zavaróan részletes 😊
Tegnap kipróbáltam, milyen felbontással játszotok? mert zavaróan részletes 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Remélem már kapásból lesz a fullban vmi pure vagy anti tc. Már sikerült összefutnom aimbottal:o
Art Book és Bonus DVD (UT Visszatekintõ, UT3 Kulisszák mögött, UnrealEd Tutorial Videók), mást nem írtak...
Ha azt is egyenesen váltjuk át, mint az alapot, akkor nagyjából 10E-nek kell lennie...
Ha azt is egyenesen váltjuk át, mint az alapot, akkor nagyjából 10E-nek kell lennie...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
CDgalaxisban dec et irnak, de ki tudja. Én azt remélem tényleg 8000 E lesz a bolti ára(habár ha 12 lenne akkor is megvenném ,nade akkor is:o)
de jo lett volna ha minden játékot folyamatosan adagolnak, persze nyáron meg alig volt vmi...😛
Gyerekek nagyon kemény honapnak nézünk elébe....
Arany lett mindhárom nagy játék
GEARS OF WAR, UT3 és a CRYSIS is
kemény...😊
Arany lett mindhárom nagy játék
GEARS OF WAR, UT3 és a CRYSIS is
kemény...😊
<#wow1>#wow1> 22-én jön Európában, hátha ebbe mi is beletartozunk, akkor minden hétre jut most már novemberben egy új játék. 😄
UT3 aranyban! link
DM-Deck##
DM-Face
DM-Morbias
A DM-Deck még az Unreal-ban is benne volt! Meg még van egy pálya, hirtelen nem ugrik be a neve (valami sárkány is van rajta), az is benne volt mindkét UT-ban.
Ezek eddig mindhárom játékban benne voltak, és a nemrég linkelt rajzokon is ott volt. Azokon még az ONS-Torlan is ott figyelt, de már mint WAR-Torlan (Nagyobb lesz, vagy csak bemelegítésnek? 😄)
DM-Face
DM-Morbias
A DM-Deck még az Unreal-ban is benne volt! Meg még van egy pálya, hirtelen nem ugrik be a neve (valami sárkány is van rajta), az is benne volt mindkét UT-ban.
Ezek eddig mindhárom játékban benne voltak, és a nemrég linkelt rajzokon is ott volt. Azokon még az ONS-Torlan is ott figyelt, de már mint WAR-Torlan (Nagyobb lesz, vagy csak bemelegítésnek? 😄)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Végülis is igazad lehet, mert a demoban lévõ mapokon is lehet bõven trickjumpolni, nameg ki is írja néha, hogy keyboard+mouse allowed vagymi, szóval belekalkulálják, hogy aki komolyan akarja ûzni az ipart, úgy is vesz perifériákat.
A facet anno az UT99 demojához csomagolták😄 Állítom az a pálya fogta meg a legtöbb embert anno, és én is remélem ,hogy visszatér:o
A facet anno az UT99 demojához csomagolták😄 Állítom az a pálya fogta meg a legtöbb embert anno, és én is remélem ,hogy visszatér:o
Hát reméljük majd most jobban fogják õket szeretni. 😄
Õ semmi köze hogy mivel nyomod a maphoz, egy profi gamepados, is tud olyan jól menni mint egy pcs, persze ha egymás ellen nyomjáok akkor a padosnak nincs sok esélye, de ez a maphoz nincs köze.
Tényleg a Face is😄 De a legutóbbi verziója túúúl nagy lett, fõleg 5 transsal..nameg úgy el lehetett bújni, hogy csak na😄 Nem is nagyon játszották ezt sem😞
Hát õ az egyetlen pálya ami végigkísérte az Unrealt az a deck volt.
Viszont az a 2k4ben nem szerették annyira a népek, illetve voltak jobb páplyák is:o Vagy ez csak nekem tûnt így?
Érdekes most ,hogy konzolra is és PC re is nagyjából ugyanaz jön ki, milyen pályákat csinálnak. Remélem nem gamepadra tervezetteket:I
Viszont az a 2k4ben nem szerették annyira a népek, illetve voltak jobb páplyák is:o Vagy ez csak nekem tûnt így?
Érdekes most ,hogy konzolra is és PC re is nagyjából ugyanaz jön ki, milyen pályákat csinálnak. Remélem nem gamepadra tervezetteket:I
Sok map benne lesz, pl a deck17 ami eddig mindegyik utban benne volt, és gondolom a face pálya is meg ilyenek. Vannak amiket nem unnak meg a playerek. 😄
Lenne egy kérdésem. Sry ha már volt róla szó!
A Deathmatch pályákról mit lehet tudni? Benne lesznek ugyanazok a pályák amik az elsõ részben is benne voltak? (nem mind de a legjobbak) Az elõzõ részekkel nem játszottam, de azt mondták, hogy azokban benne volt. Örülnék ha itt is kicsit felturbózva de benne lennének ^^
THX a választ!
A Deathmatch pályákról mit lehet tudni? Benne lesznek ugyanazok a pályák amik az elsõ részben is benne voltak? (nem mind de a legjobbak) Az elõzõ részekkel nem játszottam, de azt mondták, hogy azokban benne volt. Örülnék ha itt is kicsit felturbózva de benne lennének ^^
THX a választ!
De muszáj:o mindenki játszon UT3al😄 Csak azért gondolom, mert látod ,hogy saját termékek, tv mûsor stb. Az emberek ezeket istenítik, követik õket mindenhova, ezért próbálják a nagyobb gyártók a saját játékaikra rászoktatni õket.
Fantázia tényleg van benne, nem azt mondom, csak nekem az alap ONS elkapkodottnak tûnt nagyon. A warfarera kiváncsi leszek,de mint már emlitettem, jobb lenne akkor ,ha csinálnának karakterosztályokat stb, mert igy túlságosan befolyásolja a játékot az egyéni dm skill!
Mondjuk karakterosztályok meg nem utba valóak na😄
Fantázia tényleg van benne, nem azt mondom, csak nekem az alap ONS elkapkodottnak tûnt nagyon. A warfarera kiváncsi leszek,de mint már emlitettem, jobb lenne akkor ,ha csinálnának karakterosztályokat stb, mert igy túlságosan befolyásolja a játékot az egyéni dm skill!
Mondjuk karakterosztályok meg nem utba valóak na😄
jófigy nem változtatunk egymás véleményén kár ezt ragozni különben is ut3 a topic és szerintem senkit nem érdekel ez rajtunk kivül
maradjunk annyiban hogy te 99et preferálod én 2k4et és mindenki játszon ut3mal (najo nem muszály 😊)
de ha jol emlékszem te mondtad de lehet hoyg nem hogy zavar hogy a jármüves modokat erõlteti epic, az egész vita ebbõl indult
hát ez igy igaz tehát csak látnak benne fantáziát
neked meg ott lesz a dm meg a tdm és ott nem kell jármüvekkel játszani szal emiatt kár szerintem mások kárára meg azt megkérdõjelezni minek erõltetik a jármûves modokat felesleges ugysem az alapmapok lesznek a kupákon hanem majd amit a mapperek hozzágyártanak 99ben meg 2k4ben is inkább a custom mapok dominálnak kupákon is szal no offens, és békejobb 😄
maradjunk annyiban hogy te 99et preferálod én 2k4et és mindenki játszon ut3mal (najo nem muszály 😊)
de ha jol emlékszem te mondtad de lehet hoyg nem hogy zavar hogy a jármüves modokat erõlteti epic, az egész vita ebbõl indult
hát ez igy igaz tehát csak látnak benne fantáziát
neked meg ott lesz a dm meg a tdm és ott nem kell jármüvekkel játszani szal emiatt kár szerintem mások kárára meg azt megkérdõjelezni minek erõltetik a jármûves modokat felesleges ugysem az alapmapok lesznek a kupákon hanem majd amit a mapperek hozzágyártanak 99ben meg 2k4ben is inkább a custom mapok dominálnak kupákon is szal no offens, és békejobb 😄
Az ennforcer lehet hogy a pro playerek miatt került vissza de a jármûvek meg a "public" playerek miatt. Egy a lényeg hogy nem a pro playerek körül forog a világ, nem tudom miért hiszed ezt.
Ja és az általad említett hosted cupban 45 ONS team indult.
Többen indultak most UT CTF OCban.
Ha valaki nem szerzett volna valahonnan egy szponzort, sose lett volna pénzes ons kupa😊
Többen indultak most UT CTF OCban.
Ha valaki nem szerzett volna valahonnan egy szponzort, sose lett volna pénzes ons kupa😊
Pontosan a pro playerek véleménye érdekli a készítõket. Szerinted miért került vissza az ih, az enforcer? Miért vették ki a dupladodgeot? Mert megkérdezték xyt a public serveren?
Jaj félreérted! Nem azt mondom ,hogy gyakorlás nélkül megvernének! Hanem hogy olyan skill alapot ad, egy folyamatos EC szint(legyen insta , vagy akármi lásd ugye mi5), hogy bármibe belefoghatsz és jó leszel. Egyszerûen akik ilyen versengéssel körülvett játékkal játszik, az nagyon gyorsan fel bírja venni a ritmust. Egyszerûen megszokja az ember azt a tempót és átülteti.
epic is nem hiába nyomja a jármûveket mert több embert érdekelnek azok a modok amiben jármûvan mint amiben nincs pl vctf ami 2k4ben nem alap mod hanem csak hozzákészitették a pályákat több playert számlál mint pure vagy ictf jóformán itt hozzá kell tenni hogy nagyon sok szerver ictf klán szerver és üresen áll
epicet meg nem az érdekli hányan játszanak cbn a játékával, hanem hány ember veszi meg, és a jármûvek miatt jóval többen megveszik mint a f2f miatt hogy játszhassanak valami "pro" playerrel
mint kiderült 2k4ból is az eladott cdkulcsok fele soha nem ment ki az internetre, szal elhiheted a kutyát nem érdekli hány csapat indult 99ben egy ingyenes játékkal cbn, csak az olyan vérpro klán playereket mint te
epicet meg nem az érdekli hányan játszanak cbn a játékával, hanem hány ember veszi meg, és a jármûvek miatt jóval többen megveszik mint a f2f miatt hogy játszhassanak valami "pro" playerrel
mint kiderült 2k4ból is az eladott cdkulcsok fele soha nem ment ki az internetre, szal elhiheted a kutyát nem érdekli hány csapat indult 99ben egy ingyenes játékkal cbn, csak az olyan vérpro klán playereket mint te
jó nem vitatkozom
de képzeld nem mindenki utzik reggeltõl estig és nem is tartom magam pro ons playernek de szerintem egy FAT vs mix (akárki akit te gondolsz és nem onsos) 6on6 ban esélytelen lenne a csapatod 😛
a pénzdijas kupát meg csak megemléitettem hogy nem is opencup hanem egy szaros hosted volt és szponzorral pénzdijas az általad leirt eckkel szemben
és 2007et irunk nem 2005t msotról beszélj ne arról hogy annó mivolt
de képzeld nem mindenki utzik reggeltõl estig és nem is tartom magam pro ons playernek de szerintem egy FAT vs mix (akárki akit te gondolsz és nem onsos) 6on6 ban esélytelen lenne a csapatod 😛
a pénzdijas kupát meg csak megemléitettem hogy nem is opencup hanem egy szaros hosted volt és szponzorral pénzdijas az általad leirt eckkel szemben
és 2007et irunk nem 2005t msotról beszélj ne arról hogy annó mivolt
Az UT99 már 8 éve kinnvan. A BTt pl CBben annyian játszák most, mint az ONSot fénykorában😄 Pedig az UT99 már igencsak leszállóágban van. Most 40-50 klán nevezett CTFre, és EC sincs. Anno volt olyan ,hogy 100 an neveztek(nem is olyan rég, 2-3 éve max).
Nem azt mondom, hogy magában az ONSban nincs skill! Egsszerû matematika, hol van keményebb verseny, nagyobb hajtás? Egy olyan játéknál ,amit játszanak csapatszinten 50en? vagy amit 200 an? Rengeteg volt a fizetett ,szponzorált csapat, olyan cégekkel mint nvidia, ati, msi(minket egy ideig a upc). Egy ilyen mezõnyben kitûnni sokkal nehezebb. Viszont egyértelmûen észrevettem, hogy aki jó dmes, tdmes az CTF ben is nagyon jó volt.
Nem azt mondom, hogy magában az ONSban nincs skill! Egsszerû matematika, hol van keményebb verseny, nagyobb hajtás? Egy olyan játéknál ,amit játszanak csapatszinten 50en? vagy amit 200 an? Rengeteg volt a fizetett ,szponzorált csapat, olyan cégekkel mint nvidia, ati, msi(minket egy ideig a upc). Egy ilyen mezõnyben kitûnni sokkal nehezebb. Viszont egyértelmûen észrevettem, hogy aki jó dmes, tdmes az CTF ben is nagyon jó volt.
Csak fegyvereket kell kezelni meg aimolni ROFL. Igen ha ilyen egyszerû akko mindenki jó lenne benne. AMúgy is, pl CBben milyen klánok nyertek ONSban? Mi5, CWL..ismerõs nevek, igen, többszörös UT 99insta ctf bajnokok(EC meg OC).
Ilyen skill alappal simán gyalázták a népet, mert hiába gondolsz ki hûdejó taktikát, ha valaki meggyaláz 400 méterrõl sokkal vagy sniperrel. Fogalmad sincs milyen egy skilles dmes hidd el nekem. Volt szerencsém tdmezni most gitzz és falcon ellen(nem írom le kik õk, mert aki komolyabban UTzott ismeri ezeket a neveket...). El tudom róluk képzelni, hogy az aimjükkel és mozgásukkal, akármilyen játékmódban le tudnának nyomni.
Amúgy UT99 ben is volt pénzdíjas kupa, 2 évvel ezelött pl. Tudod minden Eurocup pénzdíjas volt szinte, jahogy onsban nincs eurocup, sose volt.
Ilyen skill alappal simán gyalázták a népet, mert hiába gondolsz ki hûdejó taktikát, ha valaki meggyaláz 400 méterrõl sokkal vagy sniperrel. Fogalmad sincs milyen egy skilles dmes hidd el nekem. Volt szerencsém tdmezni most gitzz és falcon ellen(nem írom le kik õk, mert aki komolyabban UTzott ismeri ezeket a neveket...). El tudom róluk képzelni, hogy az aimjükkel és mozgásukkal, akármilyen játékmódban le tudnának nyomni.
Amúgy UT99 ben is volt pénzdíjas kupa, 2 évvel ezelött pl. Tudod minden Eurocup pénzdíjas volt szinte, jahogy onsban nincs eurocup, sose volt.
a cs meg azért ilyen elképesztõen sikeres a többi multigamehez képest, mert olyan mint a mozgólépcsõ effektus, ha sokan vannak egyiknél hosszú a sor, az átlag ember nem megy az üreshez inkább beáll a többi mögé, mert azt biztos nem lehet használni, hibás, lefogják állitani
vagy sok légy szereti a szart akkor biztos finom ennyi nem tévedhet
meg midnenhol csak cs-rõl hallani multis körökben hogy ily a havernál láttam és milyen jó én is cszek
vagy sok légy szereti a szart akkor biztos finom ennyi nem tévedhet
meg midnenhol csak cs-rõl hallani multis körökben hogy ily a havernál láttam és milyen jó én is cszek
tévedsz 2k4ben azért f2ft játszanak lanokon, mert érdekes lenne összeszedni pl onshoz sok csapatot, meg mint mondtam nem is lenne értelme mert lehetsz akármekkora pro dmben egy összeszokott ons csapat ellen semmi esélyed nincs én tudom mert onsoztam, és láttam elég erõs dm playereket anyázni amikor egy hozzájuk képest láma dmes elvette a kedvüket tõle, aztán jön a duma hogy jah nem vesszük komolyan mert nem skilles játék csak autókázni kell blabla, hát érdekes lenne ha elismerné hogy jajj igen láma vagyok nincs csapattaktikám csak egy jó egerem és bemagoltam 2-3 verseny mapot 😄
ictf na oda semmi nem kell csak egy jó egér azt csókolom, megse kell tanulni timeolni, fegyvereket kezelni csak menni és aimolni
az meg hogy f2fben mérik össze az erejüket az emberek teljesen érthetõ mert ott személyekrõl szól az esemény, minden ember egy induló, sokkal több az induló, egyszerûbb a lebonyolitás, könyebb nyomon követni, közvetíteni, szponzorálása is olcsóbb, a timeolásoknak is sokkal nagyobb a szerepe. De a játék multija nem csak f2ft jelent az epicnél, nem hiába erõltetik a jármûves összetettebb módokat ahol sokkal több ember vehet részt a csatákban és szórakoztatóbb is mint "csak" lövöldözni.
jah és wcgn is voltam természetesen ott is 2k4 volt nem 99
most vitázhatsz hogy mennyire kedvelt 99, de a tények tények többen játszák 2k4et és pont
ha meg figyelembe veszed hogy 99et warezzel is lehet neten nyomni, ugy meg hozzácsapódik jópár olyan játékos aki csak azért játszik vele mert ingyenes
minden emberre jut egy szerver 99ben, ezis milyen már állnak a szerverek üresen mert a kutya se játszik rajtuk csak néha este egy meccsen fél órát
BT, soccer, DOM ezeket most öszintén hányan játszák átlagban?
onsban nyáron volt cbn pl egy pénzdijas! kupa amiben képzeld mi is nyertünk igaz nem sokat de mégis csak pénz, 99ben mondj már hasonlót
ons meg azért rekedt meg mert szarrá vannak alázva a kezdõk, és elment tõle a kedvük nem folytatták
na kicsit sok volt, és nagyon off, elnézést mindenkibõl de ezt gondoltam leirom 😛
ictf na oda semmi nem kell csak egy jó egér azt csókolom, megse kell tanulni timeolni, fegyvereket kezelni csak menni és aimolni
az meg hogy f2fben mérik össze az erejüket az emberek teljesen érthetõ mert ott személyekrõl szól az esemény, minden ember egy induló, sokkal több az induló, egyszerûbb a lebonyolitás, könyebb nyomon követni, közvetíteni, szponzorálása is olcsóbb, a timeolásoknak is sokkal nagyobb a szerepe. De a játék multija nem csak f2ft jelent az epicnél, nem hiába erõltetik a jármûves összetettebb módokat ahol sokkal több ember vehet részt a csatákban és szórakoztatóbb is mint "csak" lövöldözni.
jah és wcgn is voltam természetesen ott is 2k4 volt nem 99
most vitázhatsz hogy mennyire kedvelt 99, de a tények tények többen játszák 2k4et és pont
ha meg figyelembe veszed hogy 99et warezzel is lehet neten nyomni, ugy meg hozzácsapódik jópár olyan játékos aki csak azért játszik vele mert ingyenes
minden emberre jut egy szerver 99ben, ezis milyen már állnak a szerverek üresen mert a kutya se játszik rajtuk csak néha este egy meccsen fél órát
BT, soccer, DOM ezeket most öszintén hányan játszák átlagban?
onsban nyáron volt cbn pl egy pénzdijas! kupa amiben képzeld mi is nyertünk igaz nem sokat de mégis csak pénz, 99ben mondj már hasonlót
ons meg azért rekedt meg mert szarrá vannak alázva a kezdõk, és elment tõle a kedvük nem folytatták
na kicsit sok volt, és nagyon off, elnézést mindenkibõl de ezt gondoltam leirom 😛
Ja és persze nem kellenek versenyek, a focinak se kell a VB, mert olyan sokan pötyögnek a kertjükben😊
Ráadásul ne felejtsük el, hogy az UT aim orientált. Jó DM skillel az ember szinte bárhol tud érvényesülni(ergo cseszheted, a jo teamplayt, ha 1 ellenfél felér 4 társaddal skillben).
Ez már sokat elárul ,hogy a Gamespy statisztikákkal dobálóztok, amik a jelenleg élõ játékmódok felét se listázzák ki(csak párat mondok UT99 ben, BT, soccer, DOM!! ami alap, stb).
Esport pici. Voltál te EQn? Láttál te WCG közvetítést? Esetleg a starcraft tvt, vagy hogy a legnagyobb sztárokat(legyen az egy fatality, egy boxer, vagy akárki), hogyan nyomják külföldön? Ahova ezek az emberek mennek multizni, oda viszik a szponzorokat, a versenyeket a pénzt. Ez számit.
Onshoz miért nem kell akkora skill mint ictfhez, tdmhez, vagy ctfhez? Elárulom neked. Pont a fentiek miatt. Minden játékot lehet magas szinten ûzni, a street figthert is(ez tény). Ons viszont sose vonzott igazán skilles, tehetséges játékosokat. A CTF még so so, de inkább a tdm meg a dm. Viszont a CTF már jelen van 8 éve, így akik alapbol nem DMeztek, azok is nagyon jók lettek, így most ezek ellen érvényesülni kb 1000x annyi munkát igényelne, mint bekerülni a legjobb ONS klánok közé. Pont a komoly verseny hiánya miatt reked meg egy játékmód skill szintje.
Esport pici. Voltál te EQn? Láttál te WCG közvetítést? Esetleg a starcraft tvt, vagy hogy a legnagyobb sztárokat(legyen az egy fatality, egy boxer, vagy akárki), hogyan nyomják külföldön? Ahova ezek az emberek mennek multizni, oda viszik a szponzorokat, a versenyeket a pénzt. Ez számit.
Onshoz miért nem kell akkora skill mint ictfhez, tdmhez, vagy ctfhez? Elárulom neked. Pont a fentiek miatt. Minden játékot lehet magas szinten ûzni, a street figthert is(ez tény). Ons viszont sose vonzott igazán skilles, tehetséges játékosokat. A CTF még so so, de inkább a tdm meg a dm. Viszont a CTF már jelen van 8 éve, így akik alapbol nem DMeztek, azok is nagyon jók lettek, így most ezek ellen érvényesülni kb 1000x annyi munkát igényelne, mint bekerülni a legjobb ONS klánok közé. Pont a komoly verseny hiánya miatt reked meg egy játékmód skill szintje.
hát a 2k4bõl messze alegtöbbet az ons viszi mai napig, minden más mod meghalt public körben a dm még amibõl van sok szerver aztán kifujt ezt a linket lesse akit érdekel link
ezen belül ráböksz a játékra és látod melyik modból mennyi a szerver
azt meg hogy nem indult kupa, hát nem indult mert kevés a klán aki tud onsozni, mivel tdm meg ictf tamhoz nem kell sok ész gyakorlás elég a skill ezért azt preferálják, ahova komoly csapatmunka taktika kell pl ons azt meg nem de publicon azért mai napig sokan tolják jóval többen mint dm vagy f2f
amugymeg 99et jóval kevesebben tolják mint 2k4et
az egy dolog hogy lehet klánszinten nem halt meg de publicban nem mérhetõ 2k4el
ezen belül ráböksz a játékra és látod melyik modból mennyi a szerver
azt meg hogy nem indult kupa, hát nem indult mert kevés a klán aki tud onsozni, mivel tdm meg ictf tamhoz nem kell sok ész gyakorlás elég a skill ezért azt preferálják, ahova komoly csapatmunka taktika kell pl ons azt meg nem de publicon azért mai napig sokan tolják jóval többen mint dm vagy f2f
amugymeg 99et jóval kevesebben tolják mint 2k4et
az egy dolog hogy lehet klánszinten nem halt meg de publicban nem mérhetõ 2k4el
Top Mods For Unreal Tournament 2004 By Players
xDeathMatch
634 servers, 1398 players
ONSOnslaughtGame
173 servers, 1222 players
xCTFGame
190 servers, 623 players
xTeamGame
192 servers, 443 players
xVehicleCTFGame
55 servers, 314 players
xDeathMatch
634 servers, 1398 players
ONSOnslaughtGame
173 servers, 1222 players
xCTFGame
190 servers, 623 players
xTeamGame
192 servers, 443 players
xVehicleCTFGame
55 servers, 314 players
Azzal ugye tisztában vagytok, hogy ez az egész esportolós biznisz olyan pici, hogy a játékosok alig pár százalékát adja ki a wcg proktól az utolsó haverokkal mixelõs játékosig beleszámolva, és ezért soha a büdös életben semelyik fejlesztõt nem érdekelte, és nem is igazán fogják ezt szem elõtt tartani?
A CS tök véletlenül robbant ekkorát, ha nem lett volna kb hallásból sem ismerné az esport szót a többség, az ilyen DM játékoknak jó ha pár száz fõs hc versengõs tábora volt, eladásokban meg ugye sok tíz/százezreket produkál egy jobb cím.
Semmit nem számít, hogy a cb-n milyen kupák mennek, meg mivel játszanak a fatal1ty és társai. Az is egy jó reklámfelület egyes cégeknek, de a játékok tervezésénél nem lehet erre építeni.
A CS tök véletlenül robbant ekkorát, ha nem lett volna kb hallásból sem ismerné az esport szót a többség, az ilyen DM játékoknak jó ha pár száz fõs hc versengõs tábora volt, eladásokban meg ugye sok tíz/százezreket produkál egy jobb cím.
Semmit nem számít, hogy a cb-n milyen kupák mennek, meg mivel játszanak a fatal1ty és társai. Az is egy jó reklámfelület egyes cégeknek, de a játékok tervezésénél nem lehet erre építeni.
Egy multiplayerre fejlesztett játéknál igenis a versenyek számítanak. Különben meddig életképes? Mindenki eljátszogat vele ,aztán visszarakja a polcra. Igazad van, a szórakozásra bõven jó a sok játékmód, de a hosszú távú siker záloga nem ez, hanem a kompetitív játékmódok. Szerinted UTból az assault meg a dom miatt érte meg kiadni GOTY editiont, vagy a 2k4et az ons vitte a hátán évekig?
Te most a "pro" gamerekrõl beszélsz. De egy játéknak nem kell versenyen szerepelnie hogy sikeres legyen. Az biztos hogy ha UTban csak DMem lenne nem vennék meg annyian. pl. én biztosan nem. Én nem a versenyeken élek hanem csak szórakozni akarok amihez pl nekem kell a ctf,dm, meg a jármû is jó. És meg lehetne azt is érteni hogy ha csak dm lenne benne nem lenne az sem jobb, mert egy dmen nincs mit tökéletesíteni. Max fele ennyi lett volna a programozási idõ de kevesebb ember is lenne aki megvenné. szvsz.
Ja és a jármûvekre visszatérve. Nézz már utána hányan játszák az általad említett"divatos jármûves játékokat".
2007 õsze, CB OCk.
2k4 onslaught? Nem indult
Battlefield? A 2142bõl indult 1 db kupa, a BF2bõl indult 1 sima és 1 INFANTRY(igen, battlefield jármûvek nélkül).
Ennyit a jármûvekrõl.
Kezdeti hype, aztán egyre kevesebben játszák.
2007 õsze, CB OCk.
2k4 onslaught? Nem indult
Battlefield? A 2142bõl indult 1 db kupa, a BF2bõl indult 1 sima és 1 INFANTRY(igen, battlefield jármûvek nélkül).
Ennyit a jármûvekrõl.
Kezdeti hype, aztán egyre kevesebben játszák.
2 dolog kell egy sikeres játékhoz. Nagy rajongói tábor, és egy azaz 1 db játékmód, ami legyen letisztult, követhetõ (laikus által is!!), skilles. Ez vonzza majd a pr0kat(és tudjuk, fizetett profik nélkül a szponzorok sem jönnek).
Erre a legjobb mind a mai napig a sima dm, a f2f. WCGn is az egyetlen csapatjáték a CS már évek óta. A team only játékok kivételével, mindíg a DM en van a hangsúly. Ott vannak a nagy nevek,a nagy szponzorok és a nagy pénz. Hiába játszották írtó sokan az UT CTFet(többen mint a DMet), sose volt WCG szám. És bevallom, hogy tényleg átláthatatlan lenne, és bármelyik közvetítõ beleõrülne, ha laikusok számára kéne közölnie a történéseket. Most ha ehhez még jármûveket is hozzá akarnánk csapni meg mittoménmit. Ráadásul nem is 5v5ben, hanem sokkal nagyobb létszámmal...hát nemtudom.
Erre a legjobb mind a mai napig a sima dm, a f2f. WCGn is az egyetlen csapatjáték a CS már évek óta. A team only játékok kivételével, mindíg a DM en van a hangsúly. Ott vannak a nagy nevek,a nagy szponzorok és a nagy pénz. Hiába játszották írtó sokan az UT CTFet(többen mint a DMet), sose volt WCG szám. És bevallom, hogy tényleg átláthatatlan lenne, és bármelyik közvetítõ beleõrülne, ha laikusok számára kéne közölnie a történéseket. Most ha ehhez még jármûveket is hozzá akarnánk csapni meg mittoménmit. Ráadásul nem is 5v5ben, hanem sokkal nagyobb létszámmal...hát nemtudom.
Egyébként pont én beszélek a taktikai játékokról, mikor a kedvenc játékom a Tony Hawk AW, azzal játszok a legtöbbet <#nemtudom>#nemtudom>
De ez is azért van, mert akkor szeretek taktikaibb játékokkal játszani, hogyha vannak akikkel tudok játszani. Mikor GRAW 2-vel játszottunk nyáron (akkor több ideje volt mindenkinek 😄), akkor avval játszottam sokkal többet.
CoD 2-t én azért hagytam egyébként abba, mert ott tényleg az kell, hogy éjjel nappal játsz, különben kiesel a gyakorlatból. Klánba se léptem, mert azok is állandóan játszanak, én meg szeretek több játékkal is játszani, ráadásul iskola miatt nem tudom, mikor érek rá.
De ez is azért van, mert akkor szeretek taktikaibb játékokkal játszani, hogyha vannak akikkel tudok játszani. Mikor GRAW 2-vel játszottunk nyáron (akkor több ideje volt mindenkinek 😄), akkor avval játszottam sokkal többet.
CoD 2-t én azért hagytam egyébként abba, mert ott tényleg az kell, hogy éjjel nappal játsz, különben kiesel a gyakorlatból. Klánba se léptem, mert azok is állandóan játszanak, én meg szeretek több játékkal is játszani, ráadásul iskola miatt nem tudom, mikor érek rá.
Hát igen, hogyha nincs idõd taktikai - csapat játékokra, akkor tényleg jobbak az ilyen játékok. Én is akkor játszottam UT2k4-el mikor késõn értem haza, kevés idõm volt, és fáradt voltam. Akkor tényleg nem jó beugrani CounterStrikezni, vagy CoD2-zni.
CoD 4 -tõl is azért félek, mert abba meg már fejlõdni is lehet. Ha keveset játszik vki akkor még jobban lemarad nem csak ügyességben... mások már aknavetõkkel meg mikkel fognak bombázni míg én ilyen gagyi assault fegyverrel,k evesebb gránáttal rohangászhatok... bár a többiek azt mondják, hogy megoldják ezt úgy, hogy mindenkinek jó legyen... majd meglátjuk!
CoD 4 -tõl is azért félek, mert abba meg már fejlõdni is lehet. Ha keveset játszik vki akkor még jobban lemarad nem csak ügyességben... mások már aknavetõkkel meg mikkel fognak bombázni míg én ilyen gagyi assault fegyverrel,k evesebb gránáttal rohangászhatok... bár a többiek azt mondják, hogy megoldják ezt úgy, hogy mindenkinek jó legyen... majd meglátjuk!
Egyetértek!
Az unreal a felsoroltak közül max a cs-ot tudná túlszárnyalni.
A single remélem jó lesz az más tészta, de multiba nagyon gáz, és csak szép ennyi.
Az unreal a felsoroltak közül max a cs-ot tudná túlszárnyalni.
A single remélem jó lesz az más tészta, de multiba nagyon gáz, és csak szép ennyi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem nincs idõm összeszokott klánokban játszani, néha van egy üres félórám, akkor felugrom netre és nyomatok egy kis vehicle ctf-et. Ha az ember kifog egy pár jobb arcot, akkor van csapatjáték, ha nincs, az is elmegy. Számomra az UT3 tökéletes ebbõl a szempontból, de egy csapatban taktikázós emberkének talán lehet, hogy tényleg nem jó.