Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
hát ijen történetes...átvezetökkel de lényegében botmatch de kicsit más...joféle..renjdes történettel ellátva...
rotator
Állítólag alaposan rágyúrtak a single kampányra, mert felmérések szerint a vásárlók fele soha nem lépett fel online-ra.

Van ám! De szerintem annyiban kimerül hogy egy-két match-et le kell játszani egy terület elfoglalásáért és kész! Én nem próbáltam, csak találgatok, de valaki leírhatná?!
Elvileg még coop is van!

BattleTag: zydar#2910

Van benne történet (kampány)? Az UT nem csak és kizárólag hálózatos-lõdözõs-meggyilkolós? Gondolom amolyan végigmegyünk a pályákon és botokat ölük... bezzeg a régi Unreal, de szép is vóóót 😄
Sziasztok!
Aki letöltötte a német verziót, kérdezném tõle: Lan-ozni lehet ugyanazzal a serial-al? És kampányt coop-ba végigtolni?

grebber
Valaki végigvitte már ,milyen hosszú?

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
nemtom mibajotok volt nekem fut rendesen angolositásaaal....intro elején igen állat....egyedül a vér ami nincs intro viszont jovéres szal nemértem
Kampány módban megakad a videó lejátszás közben csak ctrl alt del 3-as segít. Van valakinek valami tipje azontúl, hogy esc-vel ugorjam át, mert hát kiváncsi lennék rájuk?
Az UT sorozatban nekem pont az tetszik, hogy mindig ugyanazok a fegyverek, sot singleben ugyanazok a botok, Othello a kedvencem 😊 Nem is lenne UT ha mas fegyvereket raknanak be, vagy mevaltoztatnak a jatek lenyeget. Bar az orok kedvenc az UT1, annak volt a legjobb a hangulata. De tetszik, hogy regi zeneket remixelve betettek ebbe a verzioba, ahogy meghallotam, egybol a regi nagy LAN-ok jutottak eszembe😊

Balumann
Nah hát ez a teljes játék után is csak azt tudom mondani amit a demonál. Semmit sem változott az UT2004 szinte, ugyan azok a fegyverek, ugyan az vagy talán kicsit gyorsított játék menet, szinte ugyan azok az autók.
Viszont az ut 2004 (mint írtam) többet jelentett (elsõ fps amit neten játszottam + haverjaimmal, mikrofonnal ráadásul). Bár azt még single-be is nagyon szerettem, ezt már sajnos nem tom élvezni 😞
Még nem törlöm le, lehet hogyha majd lehet multizni vele, akkor felnézek, néha nem árt egy kis ilyen is. :-)

A nete egyébként úgy van, hogy szervekeresõre rálehet menni simán, ha rámegyek egy szerverre akkor elkezd tölteni, és kiírja, hogy connection failed (vagy vmi ilyesmit). Úgyhogy tört szerver készítése valószínûséggel lehetséges lesz :|

Nekem olyan kerdesem lenne, hogy Linux binarist latott-e valaki a jatek konyvtaraba. Kormomet ragom idegesegemben, hogy a fullban vajon megjeleneskor belekerul-e a linuxos port vagy csak kesobb mint az eddigi UT-knal.
Meg szeretnem venni, de akor mar ugy lenne jo, ha minden rajta lenne a DVD-n, nem kulon toltogetni hozza ezt-azt, hogy Linux alatt jatszhassak vele

Hát válaszolnék, de szerintem ezt csak te tudod. 😛

Balumann
Miért írtam én ide dll-t? :|

Balumann
ini -t akartam írni. De megvan, a dokumentumok\my games\ut3\... -on belül van... (azért ezt nem ártott volna a tutorialhoz írni <#kuss>

Talán nem is dll kell. 😛

Balumann
Nekem nincsen utengine.dll :S:S

Már linkelték ezen az oldalon, de ha 2x van az se olyan nagy baj. 😛

Balumann
Nekem is lennvan már 3 órája (végülis mégis letöltöttem ezt a verziót :S), de csak most jutottam oda h feltelepítsem. Bár sajna már a demo lelõtte a poént, hogy milyen a játék, így már nem vártam annyira :-(

Hát nekem is van most 1-2 új game, de ha lent van az UT akkor az lesz az elsõ, a több meg megy pihenni egy jó ideig. 😄

Katun
Lejjebb raktam pár képet.
Angolosítás 😄😄😄😄😄
http://boltwared.co.uk/cobra/Unreal%20Tournament%203/UT3-Deutsch-to-English.html

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Ombika
Nekem lennt van mar fel napja,de annyi jatek van,h erre nincs idom most 😊

Még 1gb és kiderül. 😄

Ombika
Vki probalta,h igaz e?

hát pedig de
németországban még a carmageddon -ban is robotok voltak emberek helyet...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gamestaron is volt hír. Németben meg egyáltalán nem furcsa semmi, ott az ilyenek miatt akár be is tiltanak játékot.

Ombika
Ezt okorsegnek talalom,h nincs vercafat mar sokan cafoltak,hogy pletyka csak....

Evogordon
Ja csak fúrcsa így sg-zni mert néha kétszer kérdezek mert nha beelõz a másik énem. Na jó lehoztam magam... xD

dehogynem, mindig van kivel társalogni, sose unatkozol 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmm hát a tudathasadás az nem lehet kellemes dolog. 😄

Evogordon
A másik énem. <#gonosz1>

Igen, de ezt ki tagadta? 😄

Evogordon
OMG azért van ez hamarabb kint mert a németek elõbb kapják meg a játékot...

tototto
legalább az adott oldalt olvasnád vissza mielõtt benyomod a kérdésedet!

Prince of Máté
Hát végülis kint van, de még csak a német verzió, ami cenzúrázott (nincs vér, + emberdarab) már angolosítható, és majd a vérre is lesz megoldás.
ANgol verzió kb a 7 múlva lesz kinnt.

Gerisone
Unreal.Tournament.III.GERMAN-SiLENTGATE-es verziót leszette már valaki? tényleg csak német nyelv van benne?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Katun
60 Fps néha leesik 50 fps körülre.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Evogordon
Kint van a teljes???

tototto
annyit megtudnál még mondani hány fpsel megy a konfigodon maxon?

tototto
kell de az nfoban levan irva
annyi hogy menjetek offline modba netre ugyse jo
simán megy, a kampányt is sikerült elinditanom hogy escapeltem az introt igy nagy akadt ki 😄

kill3r21
valahol irják hogy serialla szivnak télleg kell hozzá ?
Akko lehet róla szó...

grebber
Lesz hozzá majd patch nemsokára!

Next PC upgrade: 2022

Csak ez a vér, cafatok kivétele nekem nem tetszik!

tototto
na én kipróbáltam teljesen jól mûxik ez a verzió az instant gameket amiket próbáltam mind jól ment
menü teljesen ugyanaz mint volt, optimalizáláson se vettem észre fejlõdést
a graf beállitások is ugyan azok itt is csak 5ig lehet huzni az a max, tehát nincs semmi tweakelhetõségre lehetõség a játékon belül, marad megint ini, ennél azért több beállitási opcióra számitottam
probáltam a kampányt elinditani, elindul az intrója, de kétszer probáltam mindkétszer megfagyott másmás helyen a video, tehát errõl nem tudok nyilatkozni, másodszorra a ctrl+alt+del se segitett csak reset
az angolosítás is tökéletesen bevált
de ahoz hogy megjelenjen a c:\document&settings alatt az ini amit modositani kell egyszer mindenképpen elkell inditani a játékot
utánna csak átirni a DEU-t INTre és bemásolni a filéket és máris teljesen angol lesz
a warfareben maradnak német szövegek de azt a filék alapján is várható volt, majdcsak leforditják azt is
de a hangok is angolok szal aki amiatt vár hogy majd jön az angol nyugodtan kipróbálhatja ezt is
akinek elindul a kampány arról mesélhetne, remélem csak nálam szivozik mert 512ramom van
szurok be pár videot hogy néz ki a játék ha van hozzá gépe az embernek nekem nagyon tetszenek 😊 ezzel a verzóval körbe járt valaki 3 mapot:
DM-Deck
DM-Sentinel
CTF-Coret
na röviden eddig ennyi

Ez fura:o Ha a cod4 tökéletesen fut akkor ennek is kéne! Fõleg mivel ez a demo grafikailag nem is annyira csúcs.
Lehet mivel beta, és nem annyira optimalizált(vannak benne fura dolgok). Próbáld ki a teljest😊
Ha meg tényleg überjó lesz a crysis multiban ,akkor legalább van konkurencia😊

Osztom a véleményed!!
Multi = UT!

de a cod4 sztem nem sokat fejlödött grafban az elözö részhez képest... söt sztem egyáltalán nem fejlödött, de ez más, például ma reggel ugy jött be osztálytársam h "1 orát aludtam, 20 szintet léptem"XD

Facek
Én eddig azt szerettem az UT-ben hogy nem kellett hozzá kemény gép... na most az én gépemen a cod 4 tökéletesen futott, a Crysis elment lowon , de ennek a demója szaggatott lowon és elég csunyácska volt... persze lehet hogy jó meg minden, de ez csak a személyes véleményem...
Sehol nem bukott a demó, Crysis szerintem közelében sincs, a COD4 jó singleben de multit abban sem kedvelem annyira szóval, top1 az ut.