4006
-
#1804 Screen percentage-re gondol :) Húzd 100%-ra, és kevésbé lesz randa -
#1803 kösz. olyat nem találtam hogy renderer de a többit azt beállítottam -
#1802 Latoszog!! -
Morpeus #1801 Figy, felhúzod a renderert! Az a lényeg! Azt húzd 100% ig a többit meg leveheted! Télleg, nem tudja valaki mi az a FOV? Remélem nem gond ha levettem! -
#1800 nem sokkal lett jobb de azért kösz -
#1799 Dehogy áll le :D -
Morpeus #1798 Barátaim, ez a szünet utolsó napja! Nem igaz, hogy ezt a két napot nem bírták volna kiadni igazgató szünetnek! Akkor én most két napra eltávozok a kóterba! Addig is nehogy megálljon a Valótlan élet!{Akinek nem esett volna le: Valótlan=Unreal} Egy szó mint száz: PUSZTÍTS VAGY PUSZTULJ!
-
#1797 Ha a megfelelő fájlokat felszabdalod, akkor elvileg ki tudod vágni az ogg fájlokat, csak tudni kell, hogy hol kezdődnek és végződnek. Ezt meg egy sima .ogg zenefájl tanulmányozásával ki lehet deríteni.
Nem akar valaki erre programot írni? :D -
#1796 Nagyobbra kell állítani a grafikát. -
#1795 valaki találkozott olyannal hogy játék közben homályos a kép? -
Blacktom #1794 A hivatalos oldalon lehet hallgatni pár zenét, ezt még régen a fórumon le is lehetett tölteni tömörítve, keress rá, hátha megtalálod. De ha valaki az összes zenét megszerzi, szólljon -
Morpeus #1793 Mi pro gamerek vagyunk:D Szal nem tudjuk. :D Miért akarod kiszedni belőle a hangokat? Nem jók ott ahol van? Jah és egy jótanács: A google a barátod a wikipédia a barátnőd :D:D:D:D:D:D -
#1792 Hali!
Van valami program amivel ki tudnám szedni a hangokat, zenéket a játékból? -
#1791 persze, de én igazából csak warfare vagy max vctfben vok érdekelt :) -
Morpeus #1790 Tototto majd mehet egy 1v1? A bermuda dm úgyis üres :D:D:D:D:D:D -
#1789 BUÉK minden UT playernek :) -
#1788 Ja, asszem a pincében még megvan, de valahogy már nem érdekel annyira a dolog
Pedig ezt a nyüves logót is frissíteni kéne 150*25-re, meg a saját gépem színeire :D -
Morpeus #1787 Relaks, neked van még C64-ed? Mert a nevednek olyan logó van kint. Nekem itt figyel az asztalomon (a másikon) egy C128. Kellene hozzá egy kazi olvasó és tudnék vele játszani, vagy flopin kellene néhány játék. Sajnos nekem nincsenenek flopijaim. Hülye fejjel eladtam őket még pár évvel ezelőtt a C64-el. Mostmár nagyon sajnálom mert, még a nagyfaterom használta. Jah, bocs az off-topicért! -
Morpeus #1786 Bazzeg ekkora szopást! A 19530. helyről visszaugrottam a 20283 helyre. Nah, ezért nem szabad részegen játszani! De ahoz képest, hogy kissé iluminált állapotban voltam, második helyezésem meg volt mindig :D Kivéve amikor nem! Jó volt ez a szilveszter! Leszámítva azt, hogy nem tudtam elmenni bulizni! De legalább hallottam a Luca hangját! Ennek én nagyon örülök! Ha minden jól megy akkor holnap találkozok vele! Nem baj! Unrealra fel! Pusztíts vagy pusztulj! Megalapítjuk az sg klánt! Milyen fasza ,hogy az sg supergamer-t jelent! :D:D:D:D:D:D Majd kihívunk néhány gyengébb klánt! Meg kérünk helyet az unreal games ts szerverén! Majd segít valaki belőni a mikorfonom Unrealban? Csak recsegést hallani állítólag. Ez így nem jó! Ha valaki tud valami ez ügyben az szóljon! Nah ennyi voltam egyenlőre! -
#1785 lelőni mindenkit!
Ez az ut3. post :P -
Morpeus #1784 Ez meg a második! És hát mindenkinek boldog új esztendőt kívánok! -
sheva94 #1783 ez az első komment 2008-ban az UT3 topikban!!!!(csak gondoltam legyen ilyen is) -
sheva94 #1782 ok majd szétnézek -
Morpeus #1781 Persze, hogy vannak! 3 van, 1 dm, 1 war, 1 ctf. Ezek mind a bermuda szerverek. Egyenlőre többről ne is álmodj! Mi is ezen nyomjuk, már ha van fent valaki. De ha felmész mondjuk a bermuda dm-re akkor kb negyedóra múlva megjelennek mások is. Addig meg az ügyeletes bot-ra vadászhatsz. Legalább növeled a statod :D:D:D:D:D -
sheva94 #1780 Vannak magyar szerverek? B.U.É.K. mindnkinek -
Morpeus #1779 Mindenkinek boldog új évet kívánok! Sajna én az unreal servereken töltöm a szilvesztert. De majd jövőre el is érem a 18-at meg akkor lesz zsetonom elmenni valahova :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D -
Morpeus #1778 Igen, az. A ranglistás dolog meg azért érdekel, mert tudni szeretném mennyből vagyok 25 ezredik :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD:D -
#1777 elvileg mindenki aki online modban játszott valaha is akár egy percet is, tehát valszeg több mint százezer -
#1776 szerintem ő a bonus dvd linkjét küldte el :) -
#1775 Ez az a videó, ami a bonus DVD-n is rajta van? -
Morpeus #1774 Nem tudjátok, hogy hányan vannak a ranglistán? Nem tom,de nekem rossz szokásom figyelni, hogy mennyit ugrottam fel vagy le a ranglistán. -
#1773 THX -
Morpeus #1772 Elküldtem privátban. Jó torrentezést! :D -
#1771 A collector esition-hoz lehet kapni. -
#1770 Mié van ilyen videó?
-
#1769 Nem tudjátok valahonnan lelehet szedni a "Hogyan csinálták az ut3-at" videót? -
Morpeus #1768 Igen, az a neved a játékban is. Tudtommal nem lehet rajta változtatni. -
sheva94 #1767 #1764 vki pls mondja meg nagyon fontos lenne -
#1766 nem szar az Ati -.-' -
lee56 #1765 mer nVidia 6100-al királyul menne mi?