Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: zydar#2910
Sorry, hirtelen nem jut más az eszembe
Tényleg így néz ki nextgen grafikán a vér? Mert akkor maradok a dx7es SOF2Double Helixnél :S (Egyszerû hasonlat nem kell jönni semmivel, csak furcsállom hogy minden csili-vili, meg bloom,meg hdr meg mijaf@szom erre olyan a vér mintha valami fagyasztott bordó plazmát dobálnál)
Ettõl eltekintve nagyon impozáns, és jól optimalizált, na de kérem nehogy már egy 2000es játékban meg lehessen oldani itt meg ne.
Kár, hogy csak agyatlan hent, de azért néha ez is kell, kiengedni a fáradt gõzt.:-)
PS3 ID: hdcsaba
Aki poén single részt akar, választhat sok cím közül mostanság. Aki a single miatt veszi meg az UT3at meg is érdemli😊
Egyes játékoknál csak azért jó, mert látja melyik szerver magyar, és ha van tört szerver akkor magyarok többsége tört... Itt egyenlõre se tört szerver nincs, és szerintem még az Xfire se ismeri játékot.
Sztem nem lesz lett olyan ütõs ez a játék (sõt szerintem ut2004-nek még jobb feelingje is volt, meg a korábbiaknak is), lehet nem csinálnak tört szerver patchet.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
CRYSIS MEG PRO STREET
"Everything that happens, happens for a reason"
"Everything that happens, happens for a reason"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Nah, az már szvsz nem UT lenne. Ebben is, meg a Quake3-ban is a single az sima henteljük a botot játék volt, csak nem, vagy korlátok között választhatod meg az ellent, meg az erõsséget sem igen állíthatod, csak az elején. Ennyi. A cél: Kipipálni minden pontot, amit feltett a játék. A többi csak maszlag hozzá, hogy pofája is legyen a dolognak.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
BattleTag: zydar#2910
No mindegy kinyirok mindenkit azt del!
Next PC upgrade: 2022
Ez amit single playernek neveznek állítom 20 percnél nem vette el több idõt multis pályákon lövölde.Graf a fejlesztõknek!<#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Amugy azthittem csak a demoban ilyen visszafogott az interface, de latom a fullban is. Pl nincsenek kedvencek, mint UT4 ben, ahova kedvelt servereket fel lehetne venni. Vagycsak en nem talalom?
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Gépem ati X1900 4200
Amugy a FAQ-t lehetne frissiteni ezzel-azzl, ugylatszik csak a kezdeti lelkesedes volt meg a topic gazdajanal....
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Offline modban meg persze nem ment el semmit.
Hat igy nem nagyon kell vele jatszani :S
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz