4006
  • bertino
    annyira nem nagy szám, de minden maxon fut vele, leszámítva a crysist persze :P
    A64 5600+ X2 (2.8Ghz)
    Geil CL4es 2*1GB 800 mhz-es ram
    Asus m2n-e lap
    galaxy 8800GT, második kiadás, aktív, alapjáraton halk hűtéssel, persze 40 perc crysis után már olyan hangja van, mint egy porszívónak
    chieftec 450es táp

1280ban UT3at még nem probáltam, a demoja sincs meg, majd leszedem vmeik nap de, hogy lassú nem lesz az biztos.

nagyjából ennyi.
  • DarkSector
    Bővebben, ha szabad kérdeznem?
    Csak a főbb alkatrészek érdekelnének.
  • ZÓÓÓcsi
    Na sikerült beruháznod jó procira?
  • bertino
    erős gép az van... ;)
  • DarkSector
    Jah konzolba egyértelműen PS3-at kell választani, csak sokan el vannak vakulva azt később jönnek rá hogy mibe yultak bele.
    De akkor meg makacsul kapaszkodnak mindenbe, csak nehogy kiderüljön hogy egy rossz üzletbe ugrottak bele.
    PC a legjobb Unreal-ra, de viszont erős gép kell neki.
  • ZÓÓÓcsi
    Hát mi két különböző gépen (PC) nyomatjuk már egy jóideje (megjelenés óta) és semmi baj nem volt vele! Még egyszer sem lépett ki a játék egyik gépen sem, nemhogy kékhalál...
    Itt nem a játékkal van gond, hanem a memóriáddal!
  • bertino
    nem tudom megjelenik-e rá vagy sem
    azt tudom,hogy PCre megveszem
    konzollal csak annyit mondtam, hogy az X360nál nincs nagyobb konzolátverés a világon, tekintve, hogy egy rakás kiegészítője fizetős... aztán fizess azért, hogy online játszhass, aztán még rohangálj vele folyton a gariba... persze.
    vicc az egész ugy ahogy van.

persze ze off, szal már be is fogtam a számat.
  • mama2
    Szóval akkor ps3? Mikor is jelenik meg ps3-ra?
  • bertino
    ráadásul hulladék és átkurás az egész ugy, ahogy van... ha már konzol mindenképp PS3, még 40 fokban is elfut
    gamer365.hu-n volt egy teszt rola, hogy mit bír de hihetetlenül jól megépített konzol...
  • w77d
    tévhit! a szomszéd xbox-a úgy tönkrement egy áramszünet utáni áramingadozásnál mint a huzat :)
    ráadásul ismert betegségük a túlmelegedés is
  • lee56
    Valóban nem, az pirosan fog világítani amikor majd tönkremegy :))
  • tototto
    ugyanugy tolhatod a hadjáratot mint singleben, csak annyi a különbség, hogy az internetről emberek is bekapcsolódhatnak a meccsekbe, tehát nem csak botokkal és ellenük játszol mint singlehadjáratnál hanem emberekkel is
  • tototto
    ezek alapján 95%ra mondom hogy memória, vagy memóriaslot hiba :(
  • w77d
    valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi az online hadjárat lényege???
  • mama2
    Na, most elindul, egyjátékosba nyomtam, hadjáratba, ott jó volt, multiba ugyan azzal a memória hibával kkivágott, de attol még újra elindult, egyjátékosnál, azonnali akciót választottam, ott amikor töltöte be a pályát, akkor kékhalállal kidobott, újra elindítottam, és most nem a betöltésnél, hanem a játék betöltése után a főmenűben kidobott kékhalállal:P. Ezért lesz boxom, és ez a játék, mert ott nem adódik ilyen hiba:D.
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    Karakter unlock kódokat be tudna valaki pötyögni ide? Mert csomó karakter van, ami nincs unlockolva, pedig végigtoltam már.
    Köszi
  • SinClaiR
    Na, nem találtam egy teremtett lelket sem tört szervereken, úgyhogy megvettem. Szinte sajnáltam azt az asztalnyi mennyiségű játékdobozt a Pólus MM ben, amit otthagytam parlagopn, merthát csak 1 kellett. vigyétek már, tényleg tátonganak a szerverek az ürességtől.:/
  • tototto
    windowst rakd ujra ne a játékot :)
    hát a memória főleg attól romlik el hogy pl áramszünet, nem megfelelően van kikapcsolva gép, gyengeminőségűtáp miatt tönkremegy :S
    de lehet egyszerűen csak elöregedett
    de nem biztos hogy memória a hibás én csak arra gondolok, aztán lehet egy windows ujrarakás vagy talán a legujabb videokártya driver megoldja
    igy elég nehéz beazonosítani mi lehet a hiba
    a memória kiszegetését meg akkor inkább hanyagold ha nem tudod hogy kell mert lehet csak mégjobban elbarmolod :D
    próbálj valami ismerőst keresni aki kicsit jobban konyít a gépekhez és próbáljátok kicserelni az ő memóriájára, vagy azis megoldhatja a hibát pl másik slotba dugjátok a memóriákat
  • mama2
    Loál: Újraraktam, és még így se akarelindulni. Ugyan az: Fekete képernyő mint ha elindulna, aztán visszadob a winfosba.Ideg szét vet:'(. Amúgy ez a memória hiba mitől lehet?
  • mama2
    Hát volt már olyan hogy netezek, kiír egy ilyen hibát hogy valami ddl-el vna a gondja, és kikapőcsolt a gép magátol. A modulokat hogy lehet kiszedegetni? Meg honnan? Béna vagyok ezen a téren:P. Egyépként ha nem tudom ezeket a modulokat megcsinálni, akkor azt ki tudja? Mert már a gép se garanciás. És mit jelent az hhogy memória hiba? Venni kell új gépet?
  • tototto
    ez az gyüljünk gyüljünk, holnap egyik kolléga is megveszi és csatlakozik a sereghez :)
  • Balumann
    Én is memória hibára tippelek. Olyan nem fordult elő még, h magától újraindult a windows, vagy akár betöltéskor leállt, illetve vmelyik program csak úgy leállt?
  • tototto
    félő hogy ez valami memória hiba lehet, ha nem garanciális a géped, szedegesd ki a modulokat egyenként és próbáld a játékot ha megoldódik a hiba akkor a memória volt rossz ha nem akkor nemtudom mi lehet
    talán egy winfos ujrarakás megoldja
    biztos nem ut miatt van, ha más játék is csinálja akkor pláne
  • mama2
    Hali skacok. Meg van a játék, eredeti most lett hozva a tescóbol. 2-szer elindult. Most nyomom vele online, erre fekete képernyő, villog mint az őrült, meg kattog, ere kilép, egy hiba üzenettel: A memória címen nem végezhető el a művelet:read. Ez mi a fákk? Kétszer elindult. Játszottam is vele. Most elakarom indítani, kijön ugye az UT ablka a csávóval: feketére vált a képernő, mint amikor elindul a game, erre kilép a winfosba:P. A Játék a hibás, vagy az én gépemmel van a god? Mondom már játszottam vele. PLS help, mert nagyon tetszik. Vgay esetleg rakjam újra? Ugyan ez a hiba a zoo tycoonal is: reggel felraktam, elindítottam egyszer, kiléptem belőle, majd amikor kb ebéd előtt fél órával elakarom indítani nem indul el mert a memória címre hivatkozik ugyan úgy, meg hogy a read nem végezhető el:P. Mi a gond?
  • bertino
    fu gecc jövő hónap elején én is megveszem a gamet, már ma majdnem elvittem tecsobol csak akkor nem maradt volna semmi pézem erre a honapra.
  • w77d

gondoltam már nyomok egy képet az őrültködésemről :)
  • Morpeus
    Csákány skacok! Régen írtam. Nah szóval, nem tudja valaki, hogy mikor jön ki pontosan a linuxos verzió? Mert én már kurvára unom hogy egyre jobban akad win alatt. Egyre több ramot eszik a winem. Pls ha valaki tud valamit azonnal szóljon!
  • Ombika
    MAsolattal szot maskepp ertelmeztem,koszonom! :)
  • Balumann
  • Ombika
    Tort cimet tudnal adni?! :)
  • kenderzen
    mindezek ellenére, ellnézést,de én is 1 "warezos szar vagyok" és komolyan tetszik a játék , de letettem rola mikor láttam hogy nemsokan vannak a publik servereken ,( ekkor ismertem kb 3 tört servert ) de ennek a hirnek hallatán ujra instalálom mert sztem qrva jo kis játék és sztem "meg is fogom venni "
  • tototto
    azért mert még elég bugos beteges a játék, kell egy pár patch még hozzá, mert pl már a history se működik nem lehet sehogy kedvencekhez adni szervereket, nem látszódik rendesen a server kereső, kevés a beállítás, nem lehet spectből játékba kapcsolódni stbstb szal van még mit javitani rajta, reméljük epic nem várat sokáig a patchekre
    amig nem hozzák helyre ezeket sokan nem is fognak vele játszani klán szinten pláne, egy multi játék meg a klánélet néálkül halálra van itélve, mert az egyszeri játékosok egy idő után megunják abbahagyják átállnak más játékra
    igazából a játék elég jó, már van elég sok uj pálya is, az alapok se rosszak szerintem, ha kijavitják ezeket a hibákat elég jóesély van rá hogy az online is beindul rendesen
    az meg hogy van warez szerver nem rossz, többen megismerik a játékot, és lehet emiatt fogják megvenni ha jó társoságot találnak azon a pár szerveren, lehet megjön a kedvük a többire is
    na megyek vissza greenbay seattle meccset nézni :)
  • kenderzen
    megjelenés ota figyelem a servereket és azota ismerek pár tört servert , /nekem sincsmeg eredetiben / azt kell hogy mondjam elég kevesen jáccák ezt a játékot ahoz képest mint amekkora a hirneve , és most félreértés ne essék , nekem kurvára bejön a game nem azért mondom ,de mégsincsenek tömve a serv3erek mint ahogy kellene/az eredeti serverekre értem/.
  • SinClaiR
    személyes tapasztalat.
    Megveszem, majd ha kipróbáltam. Nem fogok még egyszer úgy járni, mint anno UT99 -> 2k3 al, hogy pár darab jött csak kishazánkba első körben, és mi páran ut sok egy klánból az EQ4 utáni hétvégén kirohantunk megvenni Bécsbe, aztán pár játék után félre is tettem ahogy kell, 2k4 el nem is foglalkoztam, viszont az UT99 az immáron 8 éve fennvan a gépemen folyamatosan.
    tetszett a demo, és ha jó a tört UT3, meglátom érdemes e megvenni eredetiben.
  • kenderzen
    itt szerintem az a baj , vagyis azért van ez a változás mert eredetiben sem nyomják anyian amenyien kellene , ez saját tapasztalat (lehet hogy nem igy van )
  • SinClaiR
    uh sys, még mindig nyomjátok UT t?:)
  • Morpeus
    Jó dolog. Csak az a baj, hogy eredetiben kellene megvenni. Nem mintha én a 2k4-et eredetiben nyomtam volna.
  • kenderzen
    kurvajo :))
  • SySERR
    Jo hir azoknak akiknek veletlenul fent maradt az UT3 biztonsagi masolata a gepen:
    Matol az osszes Bermuda UT3 szerveren lehet ezzel a masolattal jatszani!
    Szerverlista:
    Bermuda DM 87.229.24.114:7777 vagy 195.228.75.172:7777
    Bermuda CTF 87.229.24.114:6666
    Bermuda WAR 87.229.24.114:8888
    Bermuda F2F 87.229.24.114:5555
  • rotator
    Spider-platform? Hmm, jó lehet, én is gondolkodom egy olyanban majd valamikor. 1 db HD3870 már meg is van belőle. :P