4006
  • tototto
    1.1es patch fent van?
  • Randelz
    Helo! Miértvan az, hogy az options/player-ban hiába csinálok karaktert minden indításnál újat kell csinálnom mert ha nem akkor instant play-ben random ad egy karaktert.?
  • Morpeus
    Figyusz, az ASE már nincs támogatva. Szal azzal az új játékokhoz szerót nem találsz. Xfire-t nem ismerem de nekem sem talált.
  • Morpeus
    http://www.game-monitor.com/search.php?game=ut3&location=HU

Lentebb már lett írva, hogy hol van ut3 szerver kereső.
  • jecsi
    VAlaki aki fel tud emnni akármilyen szerverre az vegyen fel ut-ben!!Jecsi a nevem!
  • jecsi
    Hogy a tetves életben leeht szervereket keresni?Ase nem ismeri fel!Xfire szintén nem!A játk szerverkeresője egy nagy rakás szar!Ip szerint sehol nem tudok keresni!VAlaki valami tanácsot nem tud adni?
  • rotator
    Itt.
  • tototto
    ez érdekes, hol olvastad? :)
  • rotator
    Egy friss kérdés-felelek alapján az Epic elégedett az eddigi PC-s eladásokkal. :)
  • Phoenix007
    Ezeket hova kell írni??
  • RelakS
    képtet, aztán kielemezzük.
    Gyorstipp: Screen percent 50%-on van
  • tototto
    hát igen én se értem miért pont a warfert állitotta le SYSERR hátha erre jár és elárulja
    arra jártam egyedül magyarra
    idióta DM nem az én világom :D
    WARFAREt akarunk! :)
  • Morpeus
    Morpheus Password nincs a bermi szerókra. w77d mit értesz kifejezetten magyar szerók alatt. Van olyan amin ált csak magyasrok nyomják és magyarok is üzemeltetik. Pl bermuda. Shark96 esetleng próbáld meg a grafot feljebb tolni.
  • w77d
    van már kifejezetten magyar szerver??
  • Shark96
    Tesm gépén megy a game, de szar a kép, jó gyenge most a videó kártyája. De a haveromnak jó, ennek ellenére kockás ott is a kép, mi a gond?
  • RelakS
    Miféle passzvörd? O_o
  • Morpheus
    Mi a password a bermuda szerverekre?
  • Morpheus
    Köszi!
  • Morpeus
    Most nézem. Nincs már bermuda Warfare szeró!
  • Morpeus
    Faber, van magyar szerver, sőt klán is lenne. Pont jó helyen jársz :D Lenne itt egy sg-s hobby klán. Alias mi. Csak vissza kellene olvasni. Magyar szerókat itttalálsz
    KeBox, légyszi, itt nincs warez. Hamachival meg felejtős. Olyan nagy lesz tőle a pinged mint az állat. Plusz még lassítja a gépet.

Ha már itt járok akkor valaki mondja már meg mikor adják ki a linuxos telepítőt? Mert winen egyre jobban akadozik. Mikor kezdetben felraktam még ment rendesen. Most mikor játszani akartam vele simán lement !5! fps-re! Nem tom mi lehet a baja, mert minden proceszt kilövök(megsúgom jól értek a gépekhez, de ez azért durva, hogy kilövök mindent és még így is lassabb mint 4 hete)
  • KeBox
    Hello mindenki
    kérdésem az hogy most van e hamachi szerver ahol teljessel tólják?
    vissza olvastam és ha jól láttam akkor még csak demóval játszottak.
    előre thx
  • faber
    Sziasztok!
    Engem az érdekelne, hogy van valami szerver, ahol magyarok tolják UT-t, esetleg klán, vagy valami? Gondolkozom rajta, hogy megvegyem - törtet (sicc!) most próbálgatom az új gépemen 8lásd aláírás) és elég szépen viszi, stabil 50-60 fps, csak hát ugye bár bugyuta botok ellen nem egy nagy fun
  • htr93
    MÁrmint a grafika!
  • htr93
    GYÖNYÖRŰ!
  • mama2
    Vannak hozzá kódok:allammo:max lőszer minden fegyverhez ami nállad van, god: sérthetetlenség. Pcdomeon találtam.
  • tototto
    konzolba open ip
    tehát pl
    open 88.88.88.88:6666
  • JaSoN HuNTeR #1898
    jaja nem kell hozzá nagy gép.Az én gépemen amit lent láthatsz azon is tökéletesen 1280x1024be Ultra High.15-53FPS.Szóval játszható.
  • rotator
    Lehet, hogy a PS3 elindul 40 fokban is, de a GTA4-et kivéve egyetlen játék sincs rá, ami érdekelne és ne lenne/jönne PC-re.
  • RelakS
    PS3-ra megjelent a játék ... már egy ideje, egyéni tartalom is van már hozzá. Viszont mivel más a ps3 irányítása, mint a pc-é, ezért a két ut3 nem kompatibilis egymással, ha jól vettem ki a hivatalos fórumon.
  • Morpheus
    Sziasztok! Csak egy apró kérdés. Konzolból hogy lehet egy szerverhez manuálisan csatlakozni? Mit kell beírni a konzolba? Köszi a segítséget.

Üdv:

Morpheus
  • mama2
    Megtaláltam. Köszi Tototto:). Gyönyörű most már, és nem is szaggat:D. Csak megint kilépett memóriahibával:P. Egyszer elindul, aztán kilép:(:S:P.
  • ZÓÓÓcsi
    Hupsz! Na most már tudom hogy spoilerbe nem lehet linket rakni...
  • ZÓÓÓcsi
    Itt van még két karakter:

• ZÓÓÓcsi
    Ha még valakit érdekelnek a karakter unlock kódok:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Karakterkódok: Alanna:phayder, Ariel:jihan

Ha volt már, akkor bocsi...
  • ZÓÓÓcsi
    Te, én is erre gondoltam, hogy a közepeset még bírja 1024-en, de nem minden esetben!
    Ha erre gondolsz: közepes: Texture detail: 3, World detail: 3.
    Na ezt nagyon nem bírja valamiért, a 3-2-es beállítást is próbáltam és volt különbség, de nem túl nagy! Tapasztalatom szerint a World detail számít inkább a kisebb kártyáknál, de 1-esre meg nem szeretném levenni, mert úgy már a 2k4 szebb nála...
    Hanem ezt csináltam: az UTengine.ini-ben minden effektet kikapcsoltam, csak a DepthofField-et hagytam bekapcsolva, valamint a Texture detail 3-ason van 1024-es felbontáson! Na így már elég sok helyen 40FPS fölött száguld, de a pl: a Serenity WARFARE-en 20 körül döcög.
  • tototto
    a legfelső csuszka ami szerintem neked 50en van azt huzd fel százra
    asszem valami renderdetail vagy mi a neve
  • tototto
    szerintem 1024 közepesen nem lesz gond vele talán kicsit feljebb is huzható
  • mama2
    Nekem, nagyon csúnyácsak a játék. Mintha a 2003-as Unrealal nyomulnék. Víz az szép, de ilyen hogy: falak karakterek,fegyverek,járművek, eléggé olyan, mitha 2003-as gém lene. Pedig a felbontás, maxra véve. Mit kéne tennem hogy szebb legyen? Mert videót is láttam, ott is gyönyörű volt, meg a képeken is:P. Akartam állítani, az olyanokon hogy:árnyék, textúra minőség, stb. úgy mint a Crysiosnél, de nem találtam. Nincs is olyan opció? Mert ha ez a maxon a grafika, akkor eléggé átb*szták a pc-sek fejét:P. Talán itt is xboxos képeket, meg videókat mutattak, mint a karib-tenger játéknál. De nem hiszem, mert az egyik haverom csinált vidit, azt ott gyönyörű(vagy csak az én szemem rossz?)
  • ZÓÓÓcsi
    Ha már ennyire képben vagytok, akkor mondhatnátok egy beállítást ehhez a konfighoz: AMD64 S939 3200+(2GHz), 7800GS (=7600GT), 2x512MB 400MHz ram!
    A lent írt konfiggal semmi bajom, 40FPS-nél lejjebb eddig még nem ment a legnagyobb harc közben sem maxon 1280-ban, de a kisebben nem igazán tudom úgy belőni a grafot, hogy szép legyen, mégis WARFARE-ben gyors legyen.
  • DarkSector
    Akkor nem kell aggódnod.
    Nekem Unreal 3 maxon 1024-es képpel 40-50fps-t ment ezelőtt a:
    MSI Neo-V alaplap
    P4 3GHz proci (CPU speed 4.5 GHz)
    2GB DDR 400 MHz-es ram
    és
    MSI 8800GTS 320MB OE
    configommal!

Háát akkor nálad is elmenne lazán egy 20-30-as szerveren akadozás nélkül.

Én a VGA-n kívül mindent lecseréltem és most már mindent 1680x1050-ben nyomatok.
    És egyedül Crysis nem megy, mert kevés neki a 320MB ram de 1024-ben azért fullon eldöcög.

Amúgy szinte minden más játék 1680-asba minimum 60FPS megy.
    Legalábbis amikkel én játszom.