Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Robotnyk õk is meg én is UT99 ctfet játszottunk mielött kijött a 2k3/2k4. Sok szempontból ugyan jobb volt a 2k4, de a CTF-et sikerült tökéletesen elbaszniuk(az akkori nagy CTF csapatok közül 1 szezon elteltével mindegyik otthagyta a 2k4et). A közösség által gyártott mapokkal ugyan ezerszer jobb lett a helyzet, de a shieldgun+gyengített fegyverek+dodgejump+kiherélt trans nullszintre süllyesztette a játékot(közben a dm részének meg szerintem jót tett, csak mi alapvetõen ctfet játszunk😊). Messze nem igényelt akkora csapatmunkát mint az UT1😞
Viszont érdeklõdésemre elmondták ,hogy az oG-nak, a Daze-nek és a Peacekeepersnek is megvan már a lineupja UT3 CTFre, ami elég jó elõjel.
azt figyeli hogy 1xerre csak 1 cdkey legyen az adott serveren online , mert felengedett hivatalos epic-midway serverekre is , és nem kellett azon agodnom hogy most vajon hova enged fel . Joinolsz 1 serverre és 5másodperc mulva nem kezd konektelni akkor arra felesleges tovább várni.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Egyébként nem tudom mit finnyáskodtok a single részével kapcs, kellemes kis videós bothent. Tutorial szépen összeállítva.
[merlinw.org]
Valaki meg tudna dobni egy Linkkel vagy Kóddal valamilyen oldalra ahonnan gyorsan le tudom szedni ? max 1,5 óra alatt lent lenne, gyors netem van 😊
Az illetõ kedves embernek egy INDEPENDENCE-s meghívót tudok felajánlani
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Az elõzõ részben be lehetett állítani, hogy a translocatort ne a célkereszt felé hanem fölfelé dobja. Ezt az új részben be lehet állítani valahol? Mert én nem találtam.
Milyen a game? Van valami köze a sima uthoz vagy ez is 2k4 szarra hajaz?:d
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
Amikor inditani akarom ajátékot,állandóan ujrainditja a gépet.
Elöre is köszi!
meg hogy kell összehozni h le tudjam gördíteni a konzolt? thrid personban szeretnék jáccani😊 a demóban ment, sztem kurvajól megoldották
még az a kérdésem lenne hogy ez olyan mint az elsõ része?
vagyis bent vagyünk 1 arénába és ölünk? és csak emberek vannak ellenünk?
elöre is köszi ^^
alul közben frissitve a blood patchel tehát nem kell leszedni ujra annak aki a németet szedte
németrõl angolra állítás
hamán müködik de az nem ugyanaz .
Nekem olyan gyors kérdésem lenne, hogy a German-Sillentgate-s verziót telepítéskor/után át lehet-e állítani angolra? Már félig leszedtem, de ha csak deutch-ul megy, inkább elkezdem az Avanged-est, mert fritzül kb. 10-ig számolni tudok csak <#zavart1>#zavart1>
Bocsi a warezew kérdésért...
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
addig single....
Gépem ati X1900 4200
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gépem ati X1900 4200
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
NE BASSZÁL KI VELEM ?? MOST RAKJAM UJRA GÉMET???
Gépem ati X1900 4200
Gépem ati X1900 4200
Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.
Tudna valaki segíteni?
Ma felraktam a teljest de nem menti el a beállításokat. Ha online játszok akkor sem. Beállítom a grafikát, de ha elkezdek játszani 640*480-ban van mégis. Ha kilépek a menübe ott azt mutatja amit beállítottam, de játékban mégis mindig 640*480-ban van.
Ha valaki tud segíteni azt elõre is köszönöm!
nekem az lenne a kérdésem hogy milyen ellen felek vannak benne?
csak emberek vagy van benne olyan is mint pl: a Dominator a 2004 ben
elöre is köszi ^^
aztán restartold a gamet és elvileg megoldódik
ha nem emiatt szar a hang akkor nincs tippem 😊
BattleTag: zydar#2910
Battlelog: Purga5