Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
1st-rõl tölthetõ már...

Vamos Argentina!

::::

&
<0DAY>::

vagyis MEGJELENT az angol!!!
LegionarR
Én csak Instant Actionban játszom, a kampányt ki sem fogom próbálni, szóval nem tudom 😛

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Köszi, majd kipróbálom...
Amúgy neked a kampány mentéseket is megjegyzi? Mert ha írásvédett az összes fájl, akkor nem tudja azt sem lementeni!

BattleTag: zydar#2910

tototto
no skacok sokunk nagy örömére kijöttek az elsõ mutatorok amik között ott figyel a dodge+jump is (2k4 style) szal lehet örülni vigadni kipróbáltam jó lesz ez 😊 link

Ivan Pjodr
Igazán komolyan még nem próbáltam. Meg aztán néha olyan fagyást produkál, hogy 16 színû és 640x480-as, vagy kisebb lesz az asztalom 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Balumann
Nem tod alt tabbal visszarakni a játékot, hogyha nem zárod be a hibát?

Köszi szépen!<#worship>
Most mûködik rendesen!
Ivan Pjodr
Helló!

Az intrós fagyásokra ezt találtam külföldi fórumon, és nekem is mûködött:

Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
résznél a:
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán.

Nekem olyan hibája van, hogy bármilyen pályán, amin jármû is van, betöltés után közvetlenül exe hibával kidob. Néha bírja 1 percig talán.
Na erre meg én nem tudom mit lehetne lépni. Ha valaki esetleg hallott valami megoldást rá, írjon legyen szives 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Sziasztok!
Feltettem a német verziót, mûködik minden rendesen, instant meccsen tudok játszani, de a kampány 1. videójánál lefagy a gépem... Olvastam itt h 800x600-ra kell tenni, de az sem jó... Nem tudja vki mi lehet a megoldás? Vagy új driver?
A másik kérdésem, h hogy lehet a nyelvet átállítani, ha ez lehetséges?
Köszi szépen elõre is!
LegionarR
Tedd írásvédetté azt a fájlt, ami a beállításokat tárolja (miután beléptél a játékba, beállítottad amit kell, és kiléptél)... Nálam bevált, bár én az összeset azzá tettem elõször, és így mindíg kérte a CD kulcsot 😛

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Szevasztok!
Hétvégén alkalmam volt kipróbálni a teljest és mivel nincs netem, ezért nem tudok profilt létrehozni, csak offline módban játszani. Viszont így a játék nem menti el a beállításokat, illetve elmenti, csak amikor az ember újraindítja a programot, akkor visszamásolja a játék fõkönyvtárában lévõ ini fájlokat(base###.ini) a "C:\Documents and..." mappába, ezzel fölülírva az ott elõzõleg elmentett beállításokat!
Na most kisérletezgettem: átírtam ezeket a "base###.ini és default###.ini" fájlokban amit kell, de így meg dátummódosítási üzenettel indít!
Hogyan lehetne megoldani hogy ezt ne csinájla? Valami új crack, vagy patch erre?
Továbbá a coop kampány állást sem menti, ezért nem is tudjuk végigvinni, csak egyhuzomba az egészet!😞
Még valami: ha valaki játszott vele hálózatban, akkor neki se tudja "mindig" azt a karaktert megjeleníteni, mint ami be van állítva? A host karaktere látszik rendesen, de a kliensé nem "mindig", vagy ha csapatot váltok, akkor biztos a default karaktert jön be! Ezt úgy értem, hogy a kliens gépen jól látszik kívûlrõl is a kari, csak a hoston jelenik meg default karakterként!

Huh, kicsit sok(k) lett. Bocsi!
Ha valaki tapasztalt ilyeneket, vagy tud valaki megoldást, akkor írja már be!
Köszönöm!

rotator
Mo: dec. 7.

A FAQ-ban jelzett November 19.-ei megjelenesi idopont, az europara vagy amerikara, vagy vilagszertere vonatkozik? Mert a CD Galaxis oldalan az van feltuntetve, hogy valamikor decemberben jelenik meg. Eloreneltem mar par hete, de most nem tudom mikorra kellene varnom...

szasztok.nincs vkinek megoldása hogy mér dob ki engem minden 15.perben a játék exe hibával.A deutshland verzió van meg.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

tototto
kis bemutató soksok pályáról link

rotator
Pattoghatnak, a német verzió vágott, egy csepp vér sincs benne.

Balumann
bennevan az angol nyelv is, átlehet változtatni

cask németül lehet akkor még tolni? semmi más nyelv? amugy miylen már h német jött ki elöbb aztán azok pattognak mindig a vér meg az eröszak miatt😄

rotator
dec. 7.

mikorra várható a teljes játék?? mer az 576-on nov 16 van kiírva a cdgalaxisba viszont december.
Nem úgyan olyan. Vannak pályák amin pl multizni is lehet de pl multiban el lehet foglalni a gépeket, itt valamelyik dm pályán csak az ellenség tudja, szóval vannak itt nagyon kis különbségek. 😄

Balumann
Ugyan olyan ebben is a single, mint az UT2004-ben volt. Vannak történet videók, de a játék ugyan olyan mint mondjuk multiba.

Maxtreme
Hét én a sima bot piffpuffot nem tartom teljes értékû sp-nek 😊
Bár ebben elvileg van normális sp... Bár nem tudom h milyen.

grebber
Bakker még mindig semmi unlock a német verzióhoz 😞

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Köszi!
RelakS
Minden UT-ben van single player rész is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Törölt felhasználó
Végigvinni? Miért? Van single player is? Láma vagyok az Unreal-hoz, sorry.
Köszi!
Ezek szerint akinek nincs nete otthon az megszívja, de akinek van annak se mindig jó! Hát itt mindenki szív úgynézem...

rotator
Node "csak" 8-ba kerül, CE meg állítólag nem lesz itthon.

Skacok... 12e forint huzós lenne a játékért? Komolyan mondjátok?😊 Én 20ért is megvenném, mert ez a játék idõtálló, és sokkal többet játszom vele mint a többivel. Két vacsora ára 12e forint, és hány óra szórakozást ad?
DarkSector
Érdekes.
2 problémára szeretnék választ!!!!!!

1. Miért nem lehet bekapcsolni angol-t.
2. Mi a picsának áll vissza 800x600-ba, ha felrakom 1024-re leokézom, és kimegyek a menübõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nálam ez más helyen van és a DefaultEngine.ini-ben!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

UTban nincs Windows Live, az egyelõre csak gowban van pcn. De nekem abban is eltûnt a mentés valszeg mert letiltottam a netrõl. De ahogy nézem nem nagyon ment offlineba, de lehet csak páran vannak akik ilyen szerencsések. 😄

Jah akit érdekelnek a videk azt olvastam hogy 800*600 ban megy de ha magasabbra van téve akkor nem mindig. Szóval meg lehet nézni max utána vissza kell állítani.

Ja és itt is lehet a singlet coopban nyomni, neten is meg lanon is.

Itt továbbra sem lehet localprofile-t létrehozni? Mert a Gears of Warba lehet és ott úgy ment, de ha nem hozod létre a localt, akkor ott se ment...

Mi? Offline-ban nem ment ez sem?

Viszont a Demoban csinált online accot elfogadta. Ez azt jelenti gondolom hogy nem ilyenkor nézi a cdkeyt. Akkor valszeg lesznek majd olyan szerverek ahol ki lesz kapcsolva gondolom.

Hmm valszeg az offline miatt, másnak is van ilyen gondja a hivatalos forumon.

Valakinek valami ötlete hogy miért felejti egy offline modeban a mentéseimet?

Mert ahogy kilépek és vissza mintha nem is játszottam volna vele.

#1258??????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Aha, de jövõ héten már jön az angol verzió ugye?

kill3r21
jaja felirattal...angol ...és jokis átvezetök szal egész korrekt
grebber
Egyenlõre nincs!

Next PC upgrade: 2022

Van már "vérpatch" a német verzióhoz?

De a multi pályákon?

Balumann
Egy ilyen történet szerint megy végig a pályákon, jó kis introkkal.

szasztok.nekem az volt a gondom hogy amikor rá rakom az angol nyelvet.fõmenüben kilep exe hibával.Mitõl lehet mindenbol a legfrisseb driver van.

Neked be van kapcsolva a felirat a videók alatt?

A teljes verzió rendesen ment? Mert nekem a demó nem mentette a beállításaimat!

rotator
Kb. milyen hosszú? Nem mintha számítana, mivel a multi a lényeg, de azért mégis. 😊