Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
&
<0DAY>0DAY>::
vagyis MEGJELENT az angol!!!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Amúgy neked a kampány mentéseket is megjegyzi? Mert ha írásvédett az összes fájl, akkor nem tudja azt sem lementeni!
BattleTag: zydar#2910
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Most mûködik rendesen!
Az intrós fagyásokra ezt találtam külföldi fórumon, és nekem is mûködött:
Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán.
Nekem olyan hibája van, hogy bármilyen pályán, amin jármû is van, betöltés után közvetlenül exe hibával kidob. Néha bírja 1 percig talán.
Na erre meg én nem tudom mit lehetne lépni. Ha valaki esetleg hallott valami megoldást rá, írjon legyen szives 😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Feltettem a német verziót, mûködik minden rendesen, instant meccsen tudok játszani, de a kampány 1. videójánál lefagy a gépem... Olvastam itt h 800x600-ra kell tenni, de az sem jó... Nem tudja vki mi lehet a megoldás? Vagy új driver?
A másik kérdésem, h hogy lehet a nyelvet átállítani, ha ez lehetséges?
Köszi szépen elõre is!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Hétvégén alkalmam volt kipróbálni a teljest és mivel nincs netem, ezért nem tudok profilt létrehozni, csak offline módban játszani. Viszont így a játék nem menti el a beállításokat, illetve elmenti, csak amikor az ember újraindítja a programot, akkor visszamásolja a játék fõkönyvtárában lévõ ini fájlokat(base###.ini) a "C:\Documents and..." mappába, ezzel fölülírva az ott elõzõleg elmentett beállításokat!
Na most kisérletezgettem: átírtam ezeket a "base###.ini és default###.ini" fájlokban amit kell, de így meg dátummódosítási üzenettel indít!
Hogyan lehetne megoldani hogy ezt ne csinájla? Valami új crack, vagy patch erre?
Továbbá a coop kampány állást sem menti, ezért nem is tudjuk végigvinni, csak egyhuzomba az egészet!😞
Még valami: ha valaki játszott vele hálózatban, akkor neki se tudja "mindig" azt a karaktert megjeleníteni, mint ami be van állítva? A host karaktere látszik rendesen, de a kliensé nem "mindig", vagy ha csapatot váltok, akkor biztos a default karaktert jön be! Ezt úgy értem, hogy a kliens gépen jól látszik kívûlrõl is a kari, csak a hoston jelenik meg default karakterként!
Huh, kicsit sok(k) lett. Bocsi!
Ha valaki tapasztalt ilyeneket, vagy tud valaki megoldást, akkor írja már be!
Köszönöm!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Bár ebben elvileg van normális sp... Bár nem tudom h milyen.
Ezek szerint akinek nincs nete otthon az megszívja, de akinek van annak se mindig jó! Hát itt mindenki szív úgynézem...
2 problémára szeretnék választ!!!!!!
1. Miért nem lehet bekapcsolni angol-t.
2. Mi a picsának áll vissza 800x600-ba, ha felrakom 1024-re leokézom, és kimegyek a menübõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jah akit érdekelnek a videk azt olvastam hogy 800*600 ban megy de ha magasabbra van téve akkor nem mindig. Szóval meg lehet nézni max utána vissza kell állítani.
Ja és itt is lehet a singlet coopban nyomni, neten is meg lanon is.
Mert ahogy kilépek és vissza mintha nem is játszottam volna vele.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.