4006
  • Prince of Máté
    Ja hogy te csak ilyen kispénzekben utazol :D
  • Evogordon
    8e ft újjonan. Nem nem vagyok pesti.

tototto: 4magos AMD 790FX alaplap 3870 x2...
  • tototto
    milyen lesz az uj gép a leirásodban levő gép is elég erős szvsz :D
  • bertino
    mennyi ujonnan ? pesti vagy ?
  • Evogordon
    Sokba fog kerűlni az új gép :D

De ha meglesz a gép aztán megveszem megint csak addig kell a mani..
  • rotator
    Miért? (Engem nem érdekel, nekem is megvan.)
  • Evogordon
    Sziasztok
    Valakit nem érdekel 6.000Ft-ért egy unreal t 3? Cakk pakk mindene megvan még a posztert is hozzáadom. Sajnos meg kell tőle válnom...
  • Phoenix007
    Aha! Thx, kipróbálom.
  • RelakS
    alaphelyzetben a tab-ra jön elő egy kis sor, ahova tudsz gépelni, oda is beírhatod
    Egyébként meg asszem F10
  • Phoenix007
    Na ezt közben megtaláltam én is, viszont a console se nagyon akar előjönni... Írja, hogy nyomjak ilyet -> "~" , de ez a játékban nem müxik.
  • Dant0r
    consoleba: stat fps
  • Phoenix007
    Hogy lehet kiíratni az fps-t?
  • c115
    Ty...
  • Battlecruiser
    Nekem kellenének a zenék.Főleg az Arsenalos :) Amúgy mi alapján állítják össze a statisztikát MP-nél?Csak a kill/death arány számít?
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    Valaki tudja hogy a játék pontosan milyen minőségű hangokat használ? Mert az 5.1-es rendszeren semmi sercegés és jó, de már a második 2.1-es rendszert próbáltam és ugyanúgy serceg ezen is mint egy sima stereón!
    Ötletek?
  • Morpeus
    Pedig érdemes lenne feltenned a patchet! Sok mindent kijavít!
  • JaSoN HuNTeR #1828
    semmi patch
  • JaSoN HuNTeR #1827
    az én gépemen amit alul láttok---> [1024]>Ultra high< játszhatóan megy 15-32fps!!!
  • tototto
    tedd fel 1.1es peccset az asszem megoldja az ilyen jellegű hibákat
  • c115
    Plz vki válaszoljon ide:[email protected]
    A kérdés:Megvan eredetibe a game.Megyek a hadjáraton (single player) játsazom egy két pályát majd irány a főmenü.Majd újra hadjárat.Ott van:Új hadjárat,folyt vagy net hadjárat.Kilépek a gameből újra be és nem tudom folytatni a hadjáratot csak újat lehet vagy neteset plz helppppp
  • tototto
    nekem kb ugyanez csak 512rammal, 3000a64 a vidkarim nekem is 6600 gt legujabb vgadriverben erre a játékra mindent lebutitva ez fontos (+10-20 fps)1024ben renderelés 100on másik két csuszka világ(ha jobb gépem lenne se kapcsolnám feljebb mert sokkal átláthatatlanabb szerintem) és textura részletesség 1esen kb 40-45 fps, némelyik pályán már 20fő fölött 25alá is leesik, de ami a lényeg játszható simán
    jótanács akinek a "stat fps" konzolra 30-40 fps fölötti értéket ir és szerinte mégis olyan mintha szaggatna, az vegyen vissza driverben mindent és megjavul a sebesség érzet
  • tbundy
    nekem is ilyesmi gépem van csak egy 2500+ bartonnal, szal 1024ben ultralow grafin is átlag 25-30 fps... sokat nem látni :P
  • RelakS
    Azért az a P4 sem túl jó 5let... Nekem Barton 3000+-al már az UT2004 is helyenként proclimites volt...
  • Balumann
    A videókártya elmegy, de a processzor nagyon gyenge szerintem a játékhoz attól tartok. Egyébként ilyen az unreal 3-as engine, csak jobb grafikára téve lesz tisztább a kép, de akkor is sok a blur meg postprocessing.
  • overlocker
    Hát figy
    Minimum System Requirements:
    CPU: Intel® Pentium® 4 2.0GHz or AMD Athlon� XP 2000+
    RAM: 512 MB
    Hard Disk Space: 400MB
    Video Card: nVidia® Geforce® 6600 or ATI Radeon® X800
    Video Card RAM: 256 MB
    DirectX Version: 9.0c

a VGA épp hogy határeset 128MB elég kicsi de azértz full minimumun ell kéne hogy menjen
  • kory83
    Sziasztok!

Az alábbi konfigom van:

ASUS P4P800
    P4 2,6GHz HT
    2x512MB DDR 400MHz Dual Channel
    Inno3D 6600GT 128MB 500/1000

Tudom nem egy erőmű, sőt gyenge gép, de az UT3-at még el kéne bírnia, nem?
    Olyan fura a grafika, mosott vagy milyen, meg szaggat is néha....

Lehet hogy gyenge lenne hozzá a gépem?
  • Morpeus
    Ma akkor játszunka bermudán?
  • tototto
    picsám se tudjamár fejből mondtam akkor biztos az
    dehát könyörgöm gondolkodjatok már
  • RelakS
    Akarod mondani Language=INT, nem? :D
  • Phoenix007
    >angolra meg ugy állitod át hogy...

aha ... mostmár el se' indul :)
  • tototto
    ne izgulj nem tiltják ez nem aimbot, rengetegen használják
    angolra meg ugy állitod át hogy az engine.iniben a languagest hunról átirod usa-ra
    nekem legalábbis utánna angol lett :D
  • Morpeus
    Nem tom, de ez annyi mintha iniben kavarnál! Nekem eddig nem tiltották az accom, pedig meg volt kavarva az ini egy kicsit! De aki okosabb nálam az mondja már meg, hogy tiltani fogják-e ezért a serialomat?
  • Phoenix007
    Ez a tweaker dolog nem kavarhat be semmibe? Nem tiltják le az accomat, meg ilyesmi, ha karaktereket unlockolgatok? És egyáltalán, milyen karaktereket lehet unlockolni?

Találtam ugyanitt mégvalamit, javított magyarítást. Ami nekem nem hiányozna, viszont azt írja, hogy át lehet állítani angolra. Na ezt hol találom?
  • Morpeus
    Skacok! Visszatértem! Legalábbis hétvégére! Tototto lenyomhatjuk az 1v1-et! Nem tom ki látta a hírt az unrealgamesen de ezt nézzétek:Unreal Tweaker
  • Phoenix007
    Na akkó' a zenék nem kellenek végül is senkinek?
  • tototto
    link
    link
    csak két link hogy egy hónap alatt máris kint van egy rakat map
    az meg hogy van e szerver elég ha azt elmondom hogy jelenleg 1000+ szerver van, igaz nagy részük üres klán szerver de hidd el ha be is mész egy szerverre ami üres kb 5-10 perc alatt lesz rajta 10-20 ember :D
    magyar szerverek meg vannak, de egyenlőre még nincs tul nagy community az országban
    akit jobban érdekel ut3 látogassa ezt az oldalt sok hasznos infót lehet ott találni, és ott is van egy jól bejáratott fórum kérdéseket is fellehet tenni
    gyűljünk, gyűljünk
    vedd meg szerintem nagyon jó szórakozás onlineban
  • Phoenix007
    Ne hezitálj...

- Szerver van bőven, most megnéztem, játéktípusonként van mindegyiknél vagy 50 db 100-as ping alatt.
    - Ez a "pár" pálya is elég időtálló lesz szerintem, de a modder komjuniti máris akcióba lépett, vannak új mapok, és nem is rosszak.
    - Magyar szerverből ennyi van, de erre is kevesen vagyunk, jó lenne, ha többen lennénk.
    - Amúgy meg szerintem igen baráti az ára, ahhoz képest, hogy milyen kiszerelésben adják, meg hogy egyáltalán mekkora nagy névről van szó.

Szóval szerintem ne hezitálj :)
  • timantes
    Hezitálok a játék megvételén. Kérdéseim:

1. Van sok szerver amire csak eredeti cd keyel lehet csak felmenni ???
    2. Amire fellehet menni szerverek azok nem túl lagosak ???( átlag 200 pingesekre gondolok )
    3. A multi szavatossága mien ezen a pár pályán ???
    4. Van magyar szerver(ek) ???

• Phoenix007
    >Ha a megfelelő fájlokat felszabdalod, akkor elvileg ki tudod vágni az ogg
    >fájlokat, csak tudni kell, hogy hol kezdődnek és végződnek. Ezt meg egy
    >sima .ogg zenefájl tanulmányozásával ki lehet deríteni.

Vagy szépen megkérsz engem, és feltöltöm neked valahova mp3-ban :) Ha csak a főcímzene kell, akkor azt akár tolom mailben is.
  • Phoenix007
    Levetted a FOV-ot? Mennyire vetted le, és mi történt? Mert az szerintem is a látószög...