4006
  • Soldiers
    Hali a www.game-monitor.com a UT3 szerverek azok törtek???
  • Geopelia
    ez pont olyan, mint a windows javítások. egy rést betöm, mellette lesz egy másik. olvass többet, de ne fórumot hanem pc magazinokat!
    szerinted miért van mindig új meg új javítás és miért nem lesz semmi tökéletes?
  • tototto
    asszem a mentéseket még az 1.1 orvosolta, de 1.2 ugye ujabb és tartalmazza 1.1et is
  • Prince23
    Patch máshol problémát okoz... ez hülyeség nemde?
  • Geopelia
    szerintem az a baj a patchekkel, hogy egy helyen javít, másikon problémát csinál. ha bocsánatot kérnek, akkor lépek is.
  • bertino
    ez jo kérdés én miota megvettem csak online tolom, szal passz.
  • Prince23
    Na gyerekek, jó lenne, ha a fórumtopik cím problémáihoz térnünk vissza.
    alább mondták, h tegyem fel az 1.2 patchet, mert az megoldja a mentési problémát. Már töltöm is amúgy:D
    De megnéztem, h miket javít a patcsh és nem ír semmi féle SAVE problémákat... szal az 1.2 megoldja a mentési gondokat?
  • Geopelia
    ... a hülyeség. mert én sehol nem égetem magam ilyen szövegekkel. :D mond miért vannak olyanok, akiknek pozitív véleménye van rólam?
  • bertino
    hiába személyeskedsz, rolam lepereg.
  • Geopelia
    ezért nem nevetnek ki a lányok?

Metallica S&M | Garantált hangkárosodást okoz
    Kreativitás barátom, kreativitás. | X360 ellenes user
    Easyrider öcsém, easyrider!
  • bertino
    rajtad kívül itt sokan ugy gondolják, hogy ez egy fórum, nem pedig chat
    nem lesz itt minden második percben valaki csak azért, mert neked fáj a hajad.
  • Prince23
    Köszi nagyon... meglesem.
  • Geopelia
    gyerekek már alszatok?
  • Geopelia
    miest bocsánatot kér, itt sem vagyok...
  • Geopelia
    ritka rosszul látom a világot? erkölcsösebb és etikusabb vagyok, mint te. én fórumozni jöttem ide és nem, hogy egy senki leköcsögözzön. és merem fogadni, hogy a tv-ből tanulta. de érdekes, hogy rá nem jellemző a rák jegy vonásai.
  • Geopelia
    csak azt nem értem, hogy aki rákjegyű mint én, hogy ennyire ?
    a mi kis Humeszünk ez, mint én :D ...

Egész lényéből kedvesség és érzékiség sugárzik. Titokzatosságát növeli, hogy alapvetően egyedüllétre vágyik. Önfeláldozó, de nem mártír, nem dől be a hamis szándékú embereknek. Jó elemző képessége van, fő célja, hogy a világot megismerje, felfedezze. Művészlélek, a mély gondolatok mellett nem veti meg a földi örömöket sem.

A szerelemben: e jegy szülöttei elbűvölőek és kedvesek. Gazdag érzelemvilága van, hűséges típus. Babusgatásra és dédelgetésre vágyik. Kiemelten fontos számára a szexualitás is.
  • bertino
    hát hallod
    akár fiatal vagy akár vén pöcs

ritka rosszul látod a világot :\
  • Geopelia
    vajon a csicskáztató bocsánatot mer kérni? #2074
  • Tibbor
    Nagyon kösz a helpet, ki fogom próbálni, épp most installálom újra a progit!Ha kicsit türelmesebb vagyok, ezt most megspórolhattam volna...
    A pályafagyásokra pedig egy angol fórumon találtam megoldást, remélem beválik:

az UTEngine.ini-ben kell a bInitializeShadersOnDemand-ot átírni True-ra.
    Ha beválik, visszajelzek, mert szeretnék másoknak is segíteni!(A köcsögözés helyett..)
  • Geopelia
    te két szemű kamilla te tán a -e vagy? :D úgy véded. azért hoztam fel a családot, mert nektek nem tetszik, hogy én nem cigire meg piára költök és marad játékra is. jaj bunyózzál le mert ennyi eszed van.

én lentebb vettem a botok számát és nem lépett ki többet. nekem ennyitől javult meg. túl nagy pályák és túl gyenge gép hozzájuk, szerintem.
  • tototto
    tedd fel az 1.2es legujabb patchet, megoldja a mentéseket
  • tototto
    "Az intrós fagyásokra ezt találtam külföldi fórumon, és nekem is működött:

Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
    [Engine.ISVHacks] résznél a:
    PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán."

^^idézet ebből a fórumból, nekem is működött
  • Chamelia
    Mostmár tényleg fejezd be te nagyon ************
    Te teljesen másról beszélsz mindig, nem érdekelnek a problémáid a családi háttered ami mellesleg nem is igaz, nem kell mártírkodni és nem kell mellé beszélni, nem kell terelni. Figyelmetlen voltál, lusta és nem Humesz nem mi vagyunk a hibásak. Olvasgasd még egy darabig: #2113, #2100
    És csendesebben ha megkérhetlek!!!
  • Tibbor
    Azt írod, hogy neked is volt gondod a magyar verzióval.Nézdd, ez itt egy fórum, talán segíthetnénk egymásnak!Szóval, mi az orvosság a folytonos kifagyásokra?Kérlek, adj tanácsot!Vagy, ha nem, akkor valaki más!
  • Prince23
    Fiygeljetek má'
    Mér tünnek el a mentéseim, ha kilépek a játékból????:O Kezdhetem előlről állandóan a single kampányt...
  • Geopelia
    nekem hülyének is volt ilyen magyar verziós kibukás, de hülye vagyok és nem mondom az orvosságot.
    hülyegyerek te meg gyere ide dolgozni, szedheted más szemetét napi 200ft-ért. anyu is tudja mi megy itt, szóval...
    képzeld van egy közel 30 éves haverom, még mindig egyetemista és tanul ezerrel. kik fizetik a sulit? az anyjáék. meg sok ilyen huszonéves van, szóval nem tudom mit ugatsz, de direkt csinálod. jah pont te köcsögöztél, most nézem. a többieken kívül te vagy itt a legnagyobb és úgy látom itt neked kell megfelelni. igen, 12 éves vagyok szerinted, te meg egy vén... de akkor sem jöttem ide és köcsögöztem! az a baj, hogy neked nincs és soha nem volt családod. csavarogtál és ők ezt soha nem szerették. nem is voltál nevelve, egy tróger voltál. most meg irigy vagy a másikra, hogy van családja és 20 évesen még a gyerekük vagyok, nem mint te akit kilöktek, hogy menj dolgozni, mert jobb ha nem rontod otthon a levegőt utca gyermeke! neked ez fáj és full irigy vagy. hallom már 12 éves kortól megvetik a gyerekek a szüleiket és ismerünk is ilyen családot ahol ciki ha a 18 éves kölök a szüleivel megy nyaralni. mi ketten megyünk anyuval mindig. az meg nem az én bajom, hogy nálatok nem ez van. de lehet ellene mit tenni. ha a psuzikánál tartunk, mi már nem vagyunk olyanok, de ismerek ilyet is még akit 20 évesen puszilgatnak otthon. ez megint a te családi problémád! és ha van egy munkád akkor minimál bért kapsz, akkor ne rinyálj, hogy nincs pénzed.
  • Humesz
    Ez már tényleg nem ide tartozik, de csakhogy értsd ha már belekezdtél:
    "70 ezerrel több a fizetés" Ha még így is van, akkor a megélhetés is annyival több. A reálérték nem több annyival.
  • Tibbor
    Segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akiknek megvan a magyar feliratos, bolti verzió.ma vettem meg, a demó remekül futott, pedig nem a legújabb konfigom van, a full viszont bizonyos pályák elindításakor kifagy, újraindul a gép, a Hadjárat pl. már az intróba belefagyott!Tapasztalt valaki hasonlót??!!
  • Humesz
    "nem kérte senki, hogy dolgozzatok, ez meg a másik." Hogy te mekkora barom van, most erre tényleg ne haragudjál meg! Ezt gondold át légyszíves, vagy ha akkora a pofád akkor állj oda anyuci elé és mond el neki is ezt a gondolatod! Biztos ad két puszikát cserébe Dehogy vagy 20 éves ... 12 maximum! Akkor meg mit akarsz? Interneted ki fizetni öreg??? Csak nem anyuci?
  • Prince23
    Na föltettem sikeresen, húh. csak egy kérdésem lenne:
    a gamma feltett vmi amdk drivert windows installer... ezt muszáj fönnt hagyjam? mert zavar:D
  • Geopelia
    ...csak az alatta lévő a sértő...

...apámat megölték, köszi, hogy megemlítetted...

• Cyrus666
    Majd megíod h hol tolod... Aztán te kapsz egy vadat. Én meg megnézem hogyan kell vadászni!
  • tototto
    szerintem a botoktól nem szabad csodát várni, azok max csak csalni tudnak az aimjukkal dmben :D
    majd neten emberek ellen meglátod kemény lesz warfare, pláne ha összefutsz velem :P
  • Cyrus666
    Valójában azt akartam írni,h eszméletlen állat a game, már alig várom h összejöjjön rá a pénz és eredtivel neten tolhassam. Kérdés:milyen esetben kap az ember kártyákat? Volt2m de egyiket eltoltam a 2es chapter legvégén (Trlan_leviathan)- 8adjára sem tudtam összehozni szal kellett a segítség. Warfare-ban néha eléggé szutyokul tolják a csapattársak. Ilyen gyenge volna az AIjuk? (Vagy csak én vagyok rosszhatással rájuk?)
  • Cyrus666
    Kellemes családi légkör! Apa és anya veszekednek, miközben a gyerekek játszanak. Egyik se fogja be a száját, mert mindkettő azt hiszi h neki van igaza. Ahelyett h elfelejtenék az egészet és alkussolnának!!!
  • Morpeus
    Hallod skac! 2075 hozzászólásban írták, hogy ott van leírva, szal most magad hazudtoltad meg!
  • Geopelia
    http://prohardver.hu/hir/msi_es_a_9600_gt_variaciok_egy_temara.html
  • Prince23
    9x
  • Geopelia
    ezt nézzétek meg! csak erős idegzetűeknek!
    http://branev.blogspot.com/2007/08/new-nvidia-geforce-9-series.html
  • Geopelia
    tényleg van már 9000-es széria? még nem láttam semerre. úgy vagyok vele, hogy videókari max 30 ezer. mindegy mi az, csak férjen majd bele. nem ártana addig valami munka is. :D nekem a cpu az 3,1-es celeron d, 512 gyorsítóval ami kevés. a ram 2x512 ddr1. unreal max 30fps-en megy 800x600-on és csak az első beállítás van felhúzva 100-ra. zárt pályákon és olyan 8 bottal játszható még a textúra részletesség maximumon is, de ezt nem tudom hány fps, de játszható. jó kis kártya ez a 6600. hehe anno egy év alatt tönkrement az ati 9800 pro-m. az is jó kis cucc volt, ám csak dx 9b-s. érdekes volt, hogy pont a garancia napján érte el a kritikus pontot. :S