Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Jeee megjött 😄

link

tototto
akinek van eredetije és szereti a warfaret az járjon a bermuda warfare portjára hogy syserr ne szüntesse meg érdeklõdés hiányában
ha van idõm játszani és multizom én is oda járok gyertek legyen egy magyar warfare gyûjtõhely 😊

tototto
állitolag még csak eredetivel fut de tervbe van hogy megtörik majd (de én nem szoltam) 😊
további info: link

Blekk Síp
Erre én is kíváncsi lennék, bár én próbáltam, de csak Connectinget ír állandóan...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Balumann
tört verzióval is megy?

w77d
naggyon jóóóó! fõleg a jármûves ctf-et birom, de jó a sima is! 😊

Evogordon
Én is megvettem már jó lenne ha hozná a postás 😄

tototto
üdv a klubban 😄

tototto
amugy ma kijött a linux szerver
már indult is két magyar bermuda port egy dm és egy warfare
szal hajrá már lehet magyarokkal is játszani

tototto
na ezt majd biztos javitják peccsel, meg hogy lehessen látni kik vannak egy adott szerveren, legalábbis remélem
ameddig nincs rendesen megoldva addig egy megoldás felmész az adott szerverre, és utánna ha bemész emgint a szerver választóba az elõzmény szervereknél ott lesz az is már és ott már van olyan menüpont hoyg kedvencekhez adás 😊

w77d
ma vettem emg a játékot, eddig csak egy online játékot játszottam, de már most látom, hogy nagyon megérte érte a pénzt! 😄
gyönyörû grafika nagyon jól optimalizálva

Jericho19
Sziasztok! Tudja valaki hogy lehet szervereket a Favorites-hoz rakni?

For the Empire!

Blekk Síp
Nagyon köszi a segítséget!
PM-ben lécci küldjön valaki pár tört server-t!
Magyar tört szerver van? <#miaz>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

tototto
alapesetben asszem f10

Blekk Síp
Konzolt hogyan kell elõhívni?

tototto
nem tom volt e biztos sokan tudjátok, de hátha van aki nem
szal az UTengine.ini -ben - jelek nélkül

-StartupMovies=Copyright_PC
-StartupMovies=EpicLogo
-StartupMovies=MidwayLogo
-StartupMovies=UE3_logo
-StartupMovies=Nvidia_PC
-StartupMovies=Intel_Duo_Logo
-StartupMovies=UT_loadmovie1
ha ezek a sorok elé irtok egy bármilyen karaktert pl én minuszt akkor átugorja a játék elinditásakor a videokat, magyarán gyorsabban elindul a játék
még egy hasznos parancs konzolba: stat fps
ez kiirja a játék fpsét hogyha valakit érdekli hogy fut a játék nála

tototto
konzolba beirod: open és ip asszem itt is megy mint 2k4nél
pl: open 82.83.84.85

Nexxuss
PS3-on ki tolja?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Blekk Síp
Megvan egy server IP-je, hogyan tudnék fellépni rá?
Nincs semmi Add Server/Ip, vagy ilyesmi...

Evogordon
Nekem is jövõhéten megjön az eredeti unreal t 3 <#violent>

Értem köszi megveszem akkor sztem!meglepem magam egy UT-val....

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Köszönöm mindenkinek a help-et: sikerült az Engine.ini-s átírással a videókat fagyásmentesre varázsolni.
Danke, Thanks, Merci, Köszönöm még 1x!😊

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

fery02
uncsi

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

GoKu x
a single része jó a játéknak??

HAF Rigel
a konzol menüben benne van a mouse keyboard , és be lehet álltani hogy csak olyan szerverre mész ahol konzolos az írányitás

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Pedig public servereken kontrollerrel és fps lockkal is lehetne gyalázni még😄 Érdekes, hogy a demoban még a servereknél oda volt írva, hogy allows mouse&keyboard, ezért azt hittem összeengedik a konzolokkal a pct.

rotator
Vannak összehasonlító videók a neten, lényegében hasonló, PC-n maxon részletesebb, ill. valamilyen okból néhány pályán kicsit más a színvilág. Ami lényeges, hogy PS3-on lassítottak a játékmeneten (plusz 30 fps lock van), hogy a kontrollerrel is rendesen lehessen játszani (bár van benne billenytûzet+egér támogatás), így más érzés játszani, valamint emiatt ki lett lõve a PC és PS3 játékosok összeengedése. 😞

HAF Rigel
Pc demohoz képest ugyanaz a grafika . Néztem szervereket ahoz képest hogy tegnap jelent meg sok szerver üzemelt már.

Eredetin is van annyi mint a nyavaja. Max 1-2 vel többen, az már nekem mind1.

nemtom hogy ps3al is lehet screenshotot nyomni de ha tudsz kiváncsi lennék hogy mijen a graf.
az franko,) menyien játszák ps3-on ?
HAF Rigel
Itt csak Pc-s Ut3 van szó , mert ma jött meg a Ps3 ra nekem ?

tototto
igen irtam hogy van egy-két tört szerver de azért azt ugye belátod hogy csalókkal nem az igazi? 😛
GiGa master hozzászólásából meg arra következtettem hogy õ komolyan szeretne játszani a játékkal és ugy meg szerintem érdemes megvenni mint vadászni arra a pár szerverre
dehát ennyit elég is a warezrõl ebben a topicban

Én tudok neten játszani csak jó szerveren kell.

tototto
nem lehet mert a master szerver figyeli a dvdkulcsokat, és ha több embernél is észreveszi hogy ugyanazt használja automatikusan lebannolja, ezért a kulcs generáló által kiköpött kulcsok nem tulnagy átfutással elõbb utóbb mind kiesnek a rostán
persze biztos lesznek ebbõl is tört szerverek, csak azokkal meg az a baj hogy ugye nincs kulcs ellenõrzés ezért büntetlenül lehet rajtuk cheatelni ugysincs következménye, szal ha komolyan gondolod a játékot, szerintem mindenképp érdemes megvenni eredetiben
a többijáték 10-12ezres árához képest ez a 7990 nem egy nagy összeg
szerintem...
😊

Sziasztok érdeklõdni szeretnék h tört gémmel lehet játszani neten?!mert ezzel a gamessal kezdtem a Kocka pályafutásomat és érdekelne..ha nem lehet akkor megveszem csak érdekelne!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

rotator
Nekem is megjött, húúú, hát elég kemény pályák vannak benne, mire ezeket mind betanulom úgy, mint a Suspense-t... :x

tototto
ez biztos hogy truen van?
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True
csak ezt kell átállitani falseról truera és máris nem fagynak a videok

tototto
na megvettem ma galaxisnettõl a példányom, szép igényes kiadás, bár a kézikönyvben van egy pár elírás
ami zavaró nekem hogy a játék tipusokat és a pályák nevét is leforditották
hát ezt szerintem nem kellett volna :S

Talán valami láma kódekpakk zavar be?

Hát, mindent így tettem meg, de ugyanúgy kifagy a játék a videóknál.
Gépem: Amd 3,5+ Ghz; Kingston 2 giga dual; Ati X1950GT 256mega; SbLive!; Maxtor 160giga; WindowsXp SP2; legfrissebb driver-ek.
Csak a videó fagy, a game megy, közepes/magas beállításokkal 30-50 fps-sel.
Van még 5letetek?😊
Az eddigieket mindenesetre köszönöm!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Üdv!

Nekem is gondok voltak vele, de ha az alábbiak szerint van beállítva az UTengine.ini fájl tartalma, akkor megoldódott a probléma (végre nem fagy ki az elején és a videókat is lejátsza rendesen):

bInitializeShadersOnDemand=True
DisableATITextureFilterOptimizationChecks=True
UseMinimalNVIDIADriverShaderOptimization=True
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True

Bye
Pontosan a legvégén ott írja hogy mit kell átírni a config fájlban hogy ha videó gond van. De lehet a patchben új readme van. Szóval patch fel, readme legvége. 😄

Hali!

Elolvastam az egészet, de nem tudom, h mire gondolsz pontosan? Ha kikapcsolnék vmit, akkor nem fagyna?

Tedd fel az 1.1-es patch-et!

BattleTag: zydar#2910

Csinálni kell accot.

Nem tudja valaki hogy lehet elmenteni a játékot az UT 3-ban? Mindig amikor elindítom a játékot új játékot kell kezdenem, pedig a múltkor már elég sok pályát megcsináltam.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

rotator
Rendelhetõ a CD Galaxisban, aki még szeretne UT3 táskát, annak hajrá! 😊

A Readme utolsó sorában ott van leírva ami szerintem megoldja.

Az jó lenne valóban!

BattleTag: zydar#2910