4006
  • ZÓÓÓcsi
    Én kipróbáltam ezzel a vassal: AMD xp 2200+, Radeon 9600, 512Mb ram. Sajna játszhatatlan így a game, 15-20 FPS falnak fordulva, 15- ha nézelődöm (de nem hentelek)! De még elindul rajta...
  • Prince23
    Hát nekem GF 7300 Gt-m van nem tom, h az minimum e, de maxal játszahtó... majdnem mint a GoW. csak utóbbi mintha jobban ment volna a gépemen egy kicsivel.
  • Cyrus666
    Aki kíváncsi h megy-e a gépén, annak ajánlom: www.systemrequirementslab.com-ot! Nem csak UTra ha nem szinte minden újabb játéknál meg lehet nézni, h futnak-e a gépen. Én megnéztem és némileg a minimum felett vagyok. Aki min konfiggal tolja írja már meg nekem h milyen úgy! Élvezhető még v nagyon lerontja a játékélményt? Illetve Online játékra van e lehetőség? Értem ezalatt h a kapcsolódás+a sok rohangáló meg tipegő dolog eléggé lefogja a rendszert...
  • ZÓÓÓcsi
    Jaja! A krodan nekem is bejött, viszont a másik kettő nem igazán. Valamint még a Low poly map pack (asszem ez a neve) is bejött, főleg a kisebb gépektulajok figyelmébe ajánlatos!
  • ZÓÓÓcsi
    Kössz a linket! Tuti kipróbálom..
  • Ombika
    Mindenhol mar 4990-ert aruljak media stb..?
  • Phoenix007
    Hjajj de gáz ez a gamestaros leírás... Méghogy mod, meg hogy nyakonöntötték fizikai motorral... Nincs ebben semmi extra, csináltak pár primitív modellt, meg egy pályát, az a fizikai motor meg benne van már a játékban.

Amúgy akinek van igénye ilyen utángyártott pályákra, annak erre tessék. A twistedface-re a krodan-ra és az elevation-re külön felhívnám a figyelmet, de úgy egyébként egyik sem rossz, annyit mind megér, hogy letöltsétek és megnézzétek. (Csak az 18th-hole nem, na az vér gagyi.)
  • fittyfene
    ITT alegújabb patch ha érdekel valakit!
  • tototto
    DM-Lego
    PC-s link mert gondolom több ember tolja pcn mint ps3on :)
  • tototto
    valóban, rosszul emlékeztem nvidiából a minimum a 200as csak az 6200as :)
  • robotnyk
    9600+ a minimum readme alapján.
  • tototto
    elméletileg igen, megfelel a minimumnak, bár sok reményt ne fűzz hozzá, szerintem akadni fog vele
  • Soldiers
    Ati 9200-es kártyán megy?
  • bertino
    ahhahahahaaa :DDDDDDDDD
  • SHADOWEYES7
    omg

és pont most írja ide
  • koncy007
    HI ! nekem egy unreal tournament 3 cd key kéne :) ha valaki tud akko léci írja le nekem vagy küldje el emailemre!! ................... köszönöm szépen már nagyon szeretnék vele gamelni :) imádom unrealt!!!!!!!
  • SHADOWEYES7
    flémet befejezni, utólsó figyelmeztetés

ha nem akkor pihenőre mennek a renitensek
  • tototto
    lesz egy két átvezető video, meg a pályák előtti leírások amik történetet adnak a botok elleni harcnak
  • tototto
    igen, ez egy multiplayer játék igazából csak a pályák megismerésére való az ugynevezett single
    te amivel régen játszottál az szerintem az Unreal 1 nevű játék lehetett, az után a multira kihegyezett unreal tournament nevű game jött ki ami olyan volt mint a mostani unreal tournament 3 tehát nincs olyan kampánya mint pl halflifenak vagy doomoknak
    quake3, ut99, ut2k3, ut2k4, ut3 a két sorozat multi verziói
    tehát ha call of dutys, medal of honoros singlet vársz akkor elkell keseritselek ez végig csak botok elleni harc lesz :)
  • Prince23
    Igen olvastam, persze ha az 1.2 peccsekre gondolsz, már tegnap feltettem, helyre jött.

Szal:
    A kampány mindig team-deathmatch szerűek, bezárva egy pályán???
  • Geopelia
    KOMOLYAN ENNYIRE VAK MINDENKI? AZ A MAJOM KEZDETT KÖCSÖGÖZNI, ÉN CSAK KÉRDEZTEM VALAMIT, AMIRE Ő NEM VOLT KÉPES INTELIGENS VÁLASZT ADNI.
  • Tibbor
    Prince23!!!Olvastad a mentésekre vonatkozó kérdésedre adott válaszom(#2167)?!Nem csodálom, ha elkerülte a figyelmedet, kicsit szétoffolta valaki a topicot...
  • RelakS
    őőő.... kéne ide egy házigizda, mert mintha már rég nem az UT3-ról lenne szó...
  • Geopelia
    lourker azért kevés, mert itt a másiknak való megfelelés megy. nézd meg nem írhatom ki, hogy , mert kivágnak. de egy cikkben meg láthatod, hogy b+. szóval ez érdekes.
    oprendszer írni egyedül? most azt hiszem, hogy te azt hiszed, hogy egy ember csainálja... de többet értek ahhoz a fogalomhoz, hogy programozás, mint te! :D
    ezt meg leszedhetnéd már mert ciki...

Metallica S&M | Garantált hangkárosodást okoz
    Kreativitás barátom, kreativitás. | X360 ellenes user
    Easyrider öcsém, easyrider! <-- megkérdezek egy lányt...

van egy haverom akinek nem meséltem rólatok, de ha idejönne, biztosan kiosztana titeket. pszichológusi pályán van és elég elmebeteg, de rendes. szóval akkor már ketten lennénk. :D de őt is hamar kidobják fórumokról.
  • Prince23
    Hogy a témánál maradjunk, kénytelen vagyok írni valamit a játékról.
    Legutóbb Unreallal még win98-as op rendszerrel játszottam, pontos évet nem tudok, de ez volt a legeleső gamma a gépemen, amit hozott ismerős, és pc gurus változat volt. nem tudom h az eredeti e. ja meg a Turok.
    Szal most ez a legújabb UT3 engemet a GoW-ra emlékeztet, még a főhősök kinézete is... talán nem véletlenül epic games a kiadó:DD
    Kicsit furcsa a kampánya, nagyon team-deathmatch szerű. Amivel én játszottam ott volt küldetés de itt semmi, olyan mintha instant actiont játszanék. Igaz még a 2. mapnál tartok, de nagyon remélem, h a továbbiakban nagyon küldetéscentrikus lesz, nem pedig bezárva egy pályán és ott öldösni... remélem.
  • lourker
    Uramatyán az ilyen szintű szerencsétlen még a netes fórumokon is ritka;ð
  • bertino
    majd ha ő írt egy oprendszert................
  • Geopelia
    Ez nem ciki? :D
    Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok!
    WoW:lvl30 Human Pala, Bloodscalp
  • Geopelia
    te vagy itt a legnagyobb fasz és nem érdekel ha kirúgnak, olvassanak vissza ki kezdett köcsögözni. másrészt nem tudom te hol láttál még engem... ki mondta, hogy seprem amit te meg a hozzád hasonlók elszórnak?
    ha annyira okosakat írnál, nem lenne a lap alján egy sg felirat. de te okosabb vagy mint egy informatikusnak született újságíró. szétbasztam a rohadt tópikotokat? nem én kezdtem köcsögölni! próbáljuk ki, hogyah te nem vagy akkor milyen vagyok. de tiéd a fórum vagy mi? az szintén nem az én hibám, hogy nem tudom kitörölni az üzeneteket. inkább fogadj örökbe meg segíts rászorulókon... ha nem hiszed akkor legközelebb tedd tiszteleted a jótékonysági bálon! :) :D
  • Morpeus
    Bakker, hagyd már abba! Akár mit mondunk, te akkor is csak tovább pofázol! A windows az nem simán egy progi. Az egy operációs rendszer ami a gép hardwereit összehangolja, és tartja a kapcsolatot közted és a gép között! Nem csak egy sima progi mint egy játék! Újságok? Nézz már szét! Sok olyan játék van amit agyonmajmolnak! Már rég nem olvasok ilyen újságokat. Inkább a netről, több helyről szedem össze az igazat. A semmiért basztál szét egy topicot. Szép kis kamutörténetet szedtél össze. Jah, ha már annyira nagy a szakzsargon tudásod akkor megmondom az a flame amit te csinálsz!
  • Humesz
    1: Anyád senkit nem érdekel
    2: 200 ft-ot söpörsz össze egy nap de internetre van péz
    3: Mi van akkor ha vannak itt lányok, nekik tilos játszani?
    Lusta disznó voltál nem én tehetek róla, különben meg már nem egyszer b*szol szét így egy topic-ot, igaz pajtás? Ezzel miért nem dicsekedsz?
  • Humesz
    Te beteg vagy :)
  • Geopelia
    szerintem szar a fórum. nem törölheti ki mindenki a saját hozzászólását. itt is mint mindenhol, a számok számítanak. :S
    unreal fórum, nekem az egyik kedvencem. de emberek vagyunk és illik emberi témáról is beszélni. pl. hirdethetném, hogy fogadjatok örökbe meg ilyenek. aki ezt kitörli, az szép alak lenne. mondani mindent lehet? nem tudom mit keresnek itt lányok... :D
  • Cyrus666
    Úgy látom kezd elmérgesedni a dolog itt egy két emberke között. Egy jó darabig visszakövettem a dolgokat és érdekes h abból fakadt a szitu h vki nem olvasott vissza, most viszont kurva sokat vissza kell olvasni h az ember megtalálja azt az infót amiért a fórum van, mert tele van az oda-vissza anyázásokkal!!! Sztem ezt egy másik, erre való oldalon rendezzétek le, ezzel is bizonyíthatnátok, h mégsem vagytok olyanok, mint ami látszódik a hszekből.
  • Reggaester
    Ezek tök rendes dolgok és tényleg kevés ilyen ember van. Semmi okom, hogy kételkedjek, viszont neten meg mindenki azt mond magáról, amit akar, de akkor nyiss magadról 1 topicot és ott szívesen végig olvasom, de már tényleg elég volt, maradjunk témánál. Ez 1 UT3 fórum.
  • Geopelia
    lásd milyen kocsog vagyok. karácsony előtt láttam egy hirdetést neten. egy anya kéregetett mindent ami másnak nem kell, hogy lányának boldog karácsonya legyen. én egyből intézkedtem és pár nap alatt összeszedtem egy nagy doboz holmit anyuval és elküldtük nekik. örültek és mi is, hogy segíthettünk. anyu most meg egy szűlés előtt álló nőnek küldött dolgokat, mert szegény és a tróger férje otthagyta. sőt már rég óta van egy afrikai örökbe fogadott lánya anyunak, de kint él a lány, nem itt. szóval szerinted ki itt a szemét? nektek ez a segítség, hogy jaj lefagy a gép vagy nem az unreál 3-tól és mivel segítsek? így nézzetek rám...
  • Geopelia
    flamelni az mit jelent? bocsi, csak én nem szedtem össze ezeket a csóró szövegeket. :D
    ahol nem köcsögöznek, ott én sem szólok vissza.
    a win is egy program. a játékok is. nem tudtad? biztosan van olyan játék ami abbamaradt és még mindig hibás. pedig patchelték. de ennyi eszed nincs? elkészül egy hibákkal teli program. mert kijavítanak egy hibát, attól a javítás is csinálhat gubancokat.
    az online és papír magazinok írói hülyék lennének és te meg ekkora okos? ha már a közösségeknél járunk, az is csupa reklám. nem? nézd meg sokak aláírását. az is reklám... :D
    a linux kevesebb hibás, a mac meg szinte tökéletes. több helyen ez áll.
    nem vagyok informatikus és nem tudom ki köcsögözött és csicskaként kik pártolják. most nagyon kedves vagy velem...
    ha nagy a pofád gyere el ide. egyáltalán te informálódsz? a legnagyobb munkanélküliségben szenvedő megyében lakom. szal...
    én paraszt? nem tudom ki kezdett sértegetni. és bocsi, hogy megzavartam párótok seggnyalását.
    ki akarja, hogy hiányozzak nektek? :D jah anyám nem szeret? ezért vehettem meg az unreált... XD de vajon hányan vannak, akik a szüleiktől kapnak pénzt? tudod mert fentiekben leírtan buta vagy egyes dolgokban, úgy ebben a témában is. szóval egy kis alja van aki lázadozik a nem jó szülők miatt. ismertem és ismerek olyan egyéneket, akik szülei a kocsmába és egyéb helyekre viszik a pénzt. erről szintén nem én tehetek. a családot sem én hoztam fel, hanem itt valamelyik, hogy jaj anyám megveszi. másrészt anyu is netezik, szóval...
  • Tibbor
    Nálam az 1.1, majd az 1.2 megoldotta a save gondokat, tototto-nak pedig külön kösz az introfagyásra adott .ini szerkesztős tippet, bejött!
    Sőt: amit én írtam, az is bevált - egyelőre -, mivel azóta nincs fagyásom az offline játékban!
  • Morpeus
    Elméletileg annyit ér mint az UT3 szerver keresője. Szóval vegyesen. Nagyrésze eredeti.
  • Morpeus
    Ez hülyeség! Pc magazinok? Fele reklámfogás. Fórumokon egy csomó dolgot meglehet találni. Ott tényleg segítenek a normális embernek. Vissza kell olvasni. De pont te neked áll feljebb? Haver, nézz már körül. Itt van egy közösség ahol te elkezdtél flamelni! Tényleg, ki itt az admin? Mert nagyon jól jönne! A windows az egy másik téma. A windows az egy fos. Szted én miért várom a linuxos verzióját az ut3-nak? Jha, hogy nem olvastál vissza és ezt sem tudtad. Tudod, kedvesség a lényege mindennek. Ha ennyire behoztuk anyukádat a sztoriba akkor: Anyád azt mondta szeret? Hazudott...
    Szegény kis informatikus gyerek. Nekem ne mond, hogy nem lehet munkát találni. Mindehol jó szakemberre van szükség! Jah, hogy nincs papír/lusta vagy keresni. Az már megint nem a mi dolgunk! Szerinte a legjobb ha elhúzol innen a fenébe. Nagyon nem hiányzol senkinek. Senki sem fog tőled bocsánatot kérni mert te ide jöttél parasztkodni!