Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt találod meg: "D:\Program Files\Unreal Tournament 3\UTGame\Localization\INT\Readme.rtf" vagy a startmenüben 😄 ha kell adj egy mail címet és elküldöm 😄

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Hopsz
Tudja valaki a karakter felodó kulcsot?

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

tototto
õ izé akarom mondani pecs 😄
már keverem a jézuskát a géppuskával 😊

ször mutasd már meg nekem a magyar kiadású DVD-n a ridmifájlt, mert rohadtul nem találom rajta! A telepített mappák között sincs a gépen .

"crack" ????<#taps>

tototto
láttam szerver keresõben olyat hogy no cd key szal elvileg látezik, próbáld ki, aztán vedd meg 😊

teddymac
létetik tört srever a játéra, szeretném kiprobalni mielött megveszem.(ha jó)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

tototto
szerintem linuxon gyorsabb..
egyedül maradtam két külföldivel, én meg már kb másfélórát voltam ott elfáradtam elég volt 😊

Hogy eltüntél a war serverrõl. Engem ledobott a szolgáltató miatt, és mire visszamegyek addigra már seholsem vagytok.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Azért kérdeztem mert azt tudom, hogy a többi ut-t kiadták linuxra. De enne k a lemezén nem találom a natív telepítõt. Meg azért csinálnék egy win kontra linux tesztet. Vajon melyiken érne el több fps-t? <#ravasz1>

tototto
biztos hogy lesz linuxos verzió, csak ugy mint MacOS re is kijön
de hogy mikor arról nincsenek infóim de igérték hogy kiadják azokra a rendszerekre is az 100%

Jah, azt kell átírni amit már említett tototto #1728-ban. Meg lehet nem ártana egy kis registry túrka, lehet ott is van cucc. De ha nem értesz hozzá akkor, nehogy átírj valamit a registryben mert akkor lehet újra kell majd tenned a win-t. Télleg, valaki nem tudja, mikor, vagy egyáltalán lesz-e linuxos kliens? Mert csak arra várok és máris teszem fel a Gentoo-t.

RelakS
MyGames\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini-ben keresd meg a részt, azon belül a Language=xxx-et. Az xxx-et átírod HUN-ra, azt vagy magyar lesz, vagy el sem indul

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hopsz
FElraktam 1.1-et, utána elinditotam nem volt magyar, aztán a unrealgamesrõl letöltöttem a 3 magyarositást be másoltam ( de csak az egyikbõl mert ugyan annak tünnek) és utána se magyar át kell irni valamit valahol vagy mi?
pls help

Utána megunjuk és mi õket 😄

RelakS
Az elsõ alkalomig, aztán minket használnak majd agyaggalambnak XD

Nem tudom, majd keresünk valakit. <#ravasz1> A másik meg, hogy mindenki rettegni fog tõlünk, nem is mernek majd velünk játszani. <#vigyor><#vigyor>

RelakS
Benne van a magyar verzió ... nem is tudom átállítani angolra, mert ugyan most már csak az editor, de nem hajlandó elindulni

tototto
ugy tudom az alap verzióban még nem volt benne a magyar nyelv mármint a külföldikben, aztán ahogy kijött az 1.1es crack feltelepitve már azt is felpakolja, ha tévednék akkor az unrealgamesrõl letudod tölteni a magyarítást

Evogordon
Jó lenne ez a klánozás de kik ellen tudnánk játszani?

Full komolyra nekem sincs idõm. Itt van a suli meg kóterben is vagyok. A koleszgépek meg nem arról híresek, hogy full grafikán viszik az UT3-at meg a Crysis-t. De azért ilyen hobbi szinten mehetne a klán sztem. Nem kell CB N1. lenni.

RelakS
Attól függ, miféle klán lesz, mert nagyon komolyra (napi több óra együt game) nem feltétlenül van idõm...

Egyébként meg amióta végignyomtam, azóta a pályaszerkesztõvel kínlódok. Nagyon gááááz 😞

Miért jobb lenne ha a klán állna 2 emberbõl? Relaks ahogy nézem nem is akarod igazán ezt a klán dolgot. Jah, Hopsz te meg sztem töltsd le a nyelvi fájlokat. Nyugodtan töltheted a javítást sztem. Ha úgy írod át talán már magyar lesz.

Hopsz
hát irtam de semmi változás nem lett magyar.

RelakS
Mire lenne jó? ^^

Nah, akar még valaki csatlakozni az SG klánhoz?😄 Egyébként jó lenne ha meglenne minimum 5 ember.

tototto
UTEngine.ini -ben
részben
Language=HUN erre átirod akkor elvileg magyarul megy

Hopsz
a magyar feliratot elõ lehet csalni valahogy?

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
4en vagytok nem 3 an (Evogordon,Morpeus,RelakS,jericho19) 😊 és sajna nekem nincs meg a game,de régebben sokat unreal tournamenteztem. szal örülök ,h nem veszik el a süllyesztõben a game

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bertino
én rövidesen megveszem, semmi pézért nem hagynám ki 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Amit írtam az nem a videókat ugorja át. Milyen videókártyád van? Jah és nem árt egy vga driver frissítés. Nekem is szarakodott addig. És légyszi hadd ne másoljam ki a readme-t! A readmeben van egy valagnyi leírás mikor mit kell csinálni. Mit kell letölteni, ha Vista-d van stb.... Szal légyzi OLVASD EL!

az van átírva az .ini-ben amit Morpheus ször írt a 1719-ben.

most így van beállítva, ilyenkor úgy néz ki, hogy átugorja a videókat viszont játék közben ötletszerûen fagyogat megfelé. Patch is fent van.

Jah és már valaki leírta ebben a fórumban is emlékeim szerint.

Próbáltad már az insant actiont? egyébként meg senkisem olvas már readme-t? 1. Open UTGame/Config/UTEngine.ini
2. Set PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True instead of False.
Benne van a readmeben. Vagy egy kis googlizás. Egyébként nekem is csak így megy

tototto
milyen géped van, mit tiltasz le?

GYÁRI, mielõtt beszólás lenne...

fagy mint állat. ELõször a videóknál ha meg letiltod akkor mielõtt indulna egy pálya ott fagy le atomra. Ilyenkor mi a gyík van??

reger
Jah ,és mivan ha megveszem ,és megint ez a szép üzi fogad...Megnéztem hivatalos oldalon ,és ott is panaszkodnak rá olyanok is akiknek redeti van
szal...1 darab gothicot se toltam(pedig imádom a szerepjátékokat) szal nem érdekel ki fejleszti...Nade ,értem én ,hanyagolom a témát😄 Azért thx

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Lehet meg kellene venni az Unreal-t. Ha már sokan megvették. Tanulj a Gothic 3 példájából. Ha megvette volna az a sok ember akik letöltötték warezban akkor most a G4-et a Piranha Bytes fejlesztené. Tuti! Szóval akkor szorgalmasan gyûjts, és VEDD MEG AZ UNREAL-T! Persze ha akarsz vele játszani.

reger
De újjat se enged csinálni:S .Lehet átkéne írni a cd key-t .Azt hol lehet?

rotator
Szorgalmasan tiltogatják le a nem valódi accokat.

reger
A játék nem eredeti .Viszont eddig ment a bejelentkezés ,erre 2 hét mulva(ma) elindítom és nem megy. Havert megkérdeztem(szintén nem original a cucc ) ,és neki megyy.Tûzfalam nincs ,routert sem állítottam át azóta.

tototto
ha eredeti a játék, akkor valószinû a tûzfalad, vagy a routered megfogja, nézd meg nincs e letiltva az ut3

Lehet azért mert, nem eredeti vagy szar a neted. Ha eredeti akkor lõjj le minden progit ami sávszélességet használ. Utána próbáld meg. Ha nem megy így sem akkor supportot felhívod. Ha ez sem segít akkor szolgáltatót hívod.

Sztem barátaim, meg van alapítva az SG Unreal Tournament 3 klán. Eddig 3 tag. Jah akit érdekel Unrealban Sichrol a nevem.

reger
Az miért van hogy állandóan azt írja ki loginnál hogy online service unvaible? thx

Jericho19
Ha lessz SG klán én is szeretnék tag lenni

For the Empire!

RelakS
Részemrõl is rendben, bár kicsit gyanúsan elver egy-két arc az utóbbi idõben O_O