Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Nekem nem adja ki az Xfire, játékban se találtam múltkor mikor néztem :S

tototto
bermudák 😊

Balumann
mármint nem látok magyar szervert (nem törtverzióst se).

Balumann
Én nem is látok nocdkey -es szervert :S

tototto
én most speciel sehol, nincs rá se idõm se gépem, amugy csak warfarezem 😊

Prince of Máté
Na azt majd kipróbálom, de ti melyik szerón szoktátok nyomni?

tototto
A PCGURU indit magyar public szervert UT3ból is, szal akinek ping problémája van és nem szeretne nocdkeyes magyar szerveren játszani az most örülhet 😊

Prince of Máté
Ti melyik szerveren játszotok?

Ez nem mindig okoz ám ilyen szélsõségesen nagy lv-különbséget, hiszen nem játszanak egész nap a nagyobb szintûek, és 2 óra aktív játékkal 40-50-60 szintet el lehet érni BRPG-ben. Utána meg már tényleg a skillek döntenek.

Cornetto: az a 69. hely valójában az RPG-szintedet jelenti, a százalék pedig azt mutatja, hogy az adott szint hány százalékánál tartasz. A játékban van az xp/xp mutató, az ebbõl számolt százalékot látod az oldalukon kiírva.

A maximális alap hp 200, de van egy damage reduction (sebzés csökkentés) ability, ami asszem max 30%-kal csökkenti a sebzést. Az is közre játszhat, ha a fegyvereden negatív magic érték van.

A quickfoot ability a gyors futásért, a damage bonus pedig a sebzés növeléséért felelõs.

Alwares: hát igen, mi magyarok már csak ilyenek vagyunk. A holland játékosok egész máshogy reagálják le az ilyesmit. Fejlõdni kell gondolkodásmódban, na.

Prince of Máté: vannak PURE Bigbattleservers.com szerók (vCTF, WAR,...) is, ott a magyaroknak átlag 40-60 pingje van.

Illetve találkoztam ma a BBS BRPG SE szerveren egy Coldman nevû magyar játékossal, akinek a szókincse abból állt, hogy "mocskos", és hogy kapjam be. Nem tudom, van-e értelme felvenni erre a listára. 😛
tototto
elvileg baloldalon a login rész de most nem enged belépni mert ha beirom a mail cimem amire regelve van az acc és a hozzávaló jelszót akkor azt mondja már foglalt, pedig régen mûködött mert betudtam lépni 😊

Kezdõ ut-s embereket keresek ! msn : [email protected], hogy miért a többit elmondom msn-en és lehetõleg kezdõk legyenek !!!

Prince of Máté
Én alig játszok a játékkal, mert nem találok olyan szerót ahol nem laggolok :/

Hali.
Nekem 8500 körül van a rank számom. ez jónak, vagy rossznak számít? (Kb. 10%-al többször halok meg, mint ölök :7150-6500)

Egy kis magyar nick frissítés: (ha magyarokat akar valki jelölni)

Cornetto33
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz

Továbbra is..hajrá magyarok!
C.

Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT

még valami, hogy a gamespy oldalán nem találkoztam a belépéssel😄DD, honnan tudom a gamespy akkomat lecsekkolni? vagy egyáltalán az id -t megtudni?, az csak a név?
na ezt nem tudtam😄 , köszi
tototto
igen sajnos elég kevesen tolják, pedig elég sokan megvették :S
connectelni beépitett szerver browserjével lehet 😊
consolt F10el tudod alapesetben lehívni, ha onnan szeretnél connectelni egy bizonyos IPre, akkor beirod open és az ip pl:
open 192.192.192.192:7777
ha passos a szerver majd ugyis kéri a jelszót
a friends arra való hogy felvehetsz számodra ismerõs embereket, és ha épp tsen vannak vagy fut az utjük, esetleg egy szerveren vannak ott látni fogod és csatlakozhatsz hozzájuk, és a rankjukat is megtudod nézni

tototto
passz
nekem dobozosan van meg, nemtom steames hogy mûködik, de ott ahogy steamet ismerem nem kapsz cdkeyt, hanem a steames accodra rárakják az adott gamet, tehát csak azzal az accal tudsz játszani
az utn belüli acc az igazából nem is ut acc, hanem egy gamespy ID
amit akár a gamespy.com oldalon belépve is tudod használni, tehát (hangsúlyozom csak szerintem!) elvileg más játékhoz is jó ami gamespyos
én pl a saját accomat ut3hoz még a béta demóval csináltam és ment a full is vele, szal szerintem használhatod a régit (de még1* hangsúlyozom csak szerintem!!!) 😊

Kikaptunk a Finnektõl, aztán meg Johnnie kiment külföldre dolgozni, szóval nem volt értelme.
Demot meg nem tudsz normálisan lejátszani. Még ha minden filet leszedsz, akkor elindul ugyan, de nincs sok értelme, mivel nem látod a célkeresztet belsõ nézetbõl, így sokat nem ér.

tényleg ennyire kevesen játszanak mint amit a search és a game monitor talál?😄
mellesleg mivel lehet connectelni? consolbeol?😄 és hol a konzol?😊
elõre is köszi, ut3 noob vagyok ,

a friends mire jó?😊
Áh, gondoltam..
Szeretnék gratulálni neked és a csapatodnak a legjobb 8-ba jutáshoz! Vagy tovább is jutottatok?

Más: megkérdezném engedelmeddel, hogy a cg-n lévõ demókhoz mi kell hogy fussanak? Mert én otthon nem tudom megnézni semelyiket sem (1.2-es UT3, cg-s modok is fönt vannak)!

BattleTag: zydar#2910

de ugye az acc nem tárolja a serialt?! ergo account független a kulcstól, és a játék kezeli csak?!
mert nekem steames van és lehet azért nem kért kulcsot
Külön kell kulcsolgatni és accba belépni nem?
anno csak egy 20 percig toltam a singlet, a "tört accal"
tototto
-megnyitod szerekesztésre az UTEngine.ini-t
-rákeresel erre:
-ezenbelül van egy EncryptedProductKey="ésittbaszottsokszám" <- ez tárolja az anno beirt cdkeyt, na ezt a számot most töröld ki
-követlezõ inditásnál kéri a cdkeyt

de egyébként szerintem csinálj egy uj accountot is, mert lehet valami ban listára került anno a warez key miatt autómatikusan ("az ördög sosem alszik")

hali, hol lehet módosítani a serialt? a gondom az ,hogy törttel csináltam egy accountot a nevemre jelszavamra, és most megvan eredetiben, majd az eredetinél bejelentkezek az accomba és semmi serialt nem kér... akkor kéne nem?
Nem UT3 tdm csapat amúgy, hanem a válogatott színeiben indultunk így tdmben.

Jah én vagyok

Már százszor le lett írva: 1.2-es patch!

Hello! Te az a Tiensin vagy, aki a cg-n tagja egy ilyen UT3 TDM csapatnak: johNnie, DeN', Vortex és te?

Hali!Az lenne a kérdésem hogy sikerült-e már valami megoldást talalálni arra hogy lehessen menteni a játéban??
Alwares
Hát sony téged idõrõl-idõre más-más játékban meg-megy gyanúsítanak azzal, hogy csalsz 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sorry, most olvastam jobban vissza, és "2293" szerint nincs rá patch...
Üdv!

Az 1.2-es patch-et fel lehet tenni a magyar verzióra (vagy arra csak az 1.1. yoo)?
tototto
EPIC kikerült a steamre
aki még nem vette meg, annak itt a remek alkalom alig több mint 50$ és az összes cím 😊
remélhetõleg nõni fog ennek hatására a playerek száma
jah és a link

Azért kell rpg elemekkel felruházni (lásd cod4), hogy az embereknek legyen miért játszaniuk. Jutalmazás a lényeg. Codban leesel egy háztetõrõl és XPt kapsz..leesel a rakétasilóba XPt kapsz. A legbénább játékosok is kapnak majd XPt ,hiszen egy 32 fõs tdmben nem nehéz ölni. UT3-ban alapból nincs jutalmazás. Ahogy írtad..egyenlõ feltételekkel indulni, és döntsön az aim, a timing a teamplay. Ez sokakat elrettent és nekik jól jön egy ilyen jutalmazó rendszer. Akik persze már jól játszik, az rá se néz ilyen rpgs dolgokra(pont az egyenlõtlen feltételek miatt).

Nem értem miért kell egy ilyen játékot rpg stílussal fölruházni? Nem akarok senkit sem megbántani, de mi értelme van annak, hogy valaki 40-edik szinten halhatatlan, másra meg ráfújnak és meghal? Vagy ezt hívják manapság profi játéknak?
Az lenne a lényeg, hogy mindenki egyenlõ tulajdonságokkal indul és aki ügyesebb, vagy pontosabb -> az nyer!

Hello!
Töltsd le az egyik demót és próbáld meg lejátszani a játékban! Na nekem ez nem megy... Nem tudom miért!<#nemtudom>

Köszi Sony a részletes tájékoztatást. Nem megbántás képpen csak a "kezdõk" (2 hónapja kezdtem az egész multiplayerezést -öreg fejjel-, nemhogy az UT-t) tudatlansága és tehetetlensége hozta ki belõlem a gyanúsítást. A lent leírtakat "emésztem" és ha van kérdésem kérdezek.
Azt meg tudod mondani, hogy a lent említett server toplistában a 69.ik hely akkor jónak számít? És mit jelenet a %? Most 90%-ról visszaestem 44%-ra.
Ja és ezeket a képességeket az elért eredmény alapján kapott $-al tudom igénybevenni (amit szint ugrásommal kapok)ezt hol találom, hogy nekem mennyi van?
Ma is találkoztunk. Volt egy tag aki szunyálhatott, mert csak állt a startnál, így könnyû volt leszedni. Háromszor kellet telibetalálni rakétával mire elfeküdt. Mennyi életereje lehetett alapbol 300-400 ????
Veled is találkoztam, hihetetlenül gyorsan mozogtál....ja elsõ lövésedre nekem kampo. Megértheted így szar, hogy én 3-4 lövéssel nyírok ki valakit, míg én az elsõre fekszem. Na de majd alkul...
C.

valaki van cb-n és ha van felvilágosítana hogy mûködik z 1 on 1 ladder ha nincs szerverem ???<#szomoru1><#bdead>

Ahogy az elõbb is mondtam (írtam): http://bigbattleservers.com/battlerpg.php
mama2
Ezt a BattleRPG modot, hol lehet leszedni, vagy meg kell venni, vagy mi?? Mert érdekelne engem is😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Üdv, Cornetto!

Légy szíves, mielõtt ok nélkül meggyanúsítasz valakit a csalás vádjával, nézz szét picit a szerveren!

A BigBattleServers.com szeróin a BattleRPG mód fut. Elég magas szinted van az RPG-ben, tudnod kellene, hogy a mód hogy mûködik. Úgy látom, nem teljesen világos, ezért elmagyarázom:

A mód átalakítja a fegyvereket, új képességeket ad. Ezért hívják battleRPG-nek, mert szerepjáték-elemeket rak a játékba. Erre biztosan rájöttél magad is.

http://bigbattleservers.com/battlerpg.php - itt olvashatsz róla bõvebben, meg nézegetheted az illusztrációs képeket.

Vannak úgynevezett "magic weapon"-ök. Ezek nagyobb tûzgyorsaságot, jobb célzást, páncélzat-pontokat, plusz sebzést, "mérgezést" adnak, de léteznek olyanok, amik lelassítják a használóját, esetleg lerontják a fegyver paramétereit.

Vannak továbbá ún. "ability"-k, ezek különbözõ képességeket jelentenek. Mana-regeneráció, gyorsabb futás, gyorsabb fegyver-újratöltés, lõszer-regeneráció, stb. A linkelt oldalon látható képen meg tudod nézni ezeket.

Minden lvlup-nál kapsz 5$-t, ebbõl vehetsz képességeket magadnak. Az L betût lenyomva tudod manipulálni a képességeidet. Namármost, létezik olyan, hogy "Loaded artifacts". Ezzel speciális dolgokat kaphatsz. Pók-módjára falon mászás, fegyver-magic-turbózás, god mód és persze, a flight, azaz a repülés. Mindegyik bizonyos mennyiségû manába kerül másodpercenként.

Sikerült tisztáznom magamat, vagy ecseteljem még egy kicsit, hogy milyen jó dolog a BattleRPG? Esetleg kérjem meg valamelyik BBS-õstagot, hogy tisztázzon?

Egyébként ott volt a szerón Gurur, asszem schtempel4 meg DaleTaylor (a szerver és a fórum egyik moderátora, adminja) is, õk mindannyian ismert és elismert gamerek, ha valóban csalással repkedett volna a karakterem, mit gondolsz, egy percig is gondolkodtak volna azon, hogy kitiltasssák a serial-omat? 😊

Nem tagadom, baromi genyó dolog az égbõl shock-rifle-zni, meg flak cannon-özni, de ez is hozzátartozik a BRPG-hez.

Mellesleg mindenkinek ajánlom a BBS-szervereket, vannak az RPG-sek mellett pure szeróik is, WAR, vCTF, DM, invasion módok futnak rajtuk. Jó a hangulat, rendesek a tagok, egy (azt hiszem) belga srác (40-valahány éves, sz'al annyira már nem srác 😛) programozza az RPG-t.
He-he. Rákerestem a google-n...sikerült a legbrutálisabb magyarral összefutni.
Legalább bejelölöm és tanulok......
C.

mama2
Sonyval összetalálkoztál?😄 A Magyarítások Portálon van õ, és nem csal, csak profi. Régóta játszik vele, azt azé. Úgy hogy nem csalt😄.

Jaj mégegy.
Lehet, hogy figyelmetlen voltam. Ez a "UT3_hun_080222.ZIP" javítás csak nyelvi javítás vagy mást is javít?
C.

Hali.
Nekem nincs annyira penge gépem (core duo 2.33 , 2gb ddr2 , NV. GF. 8600 gts ...pedig a crysisre vettem ...karácsony elött, na erre már rögtön határesetnek bizonyult), de nem szaggat au UT max-ra állítva.
Gondolom abban egyet értünk, hogy a 22"-os samsung moncsi is dob a vizuális élmény fokozásábsn ..:-)
Más.
Azon tünõdtem, hogy országos viszonylatban borzasztó kevés magyarral lehet találkozni a szarvareken, pedig bármilyen mûszaki boltban ott virít a játék.
Ja nézte valaki a lent említett ranglisát?
Most megnéztem az eredmény táblám a RANK számom 11.700 , ez mennyire zsenege? Azt vágom, hogy minél kevesebb annál jobb. (Van egy magyar skac akinek 500 alatt van , ez durva).
Tegnap összeakadtam egy Sony500 névre hallgato taggal. Totál elment a kedvem a játéktol orrba szájba szívatott 30 mp-ig is repkedett (eszköz nélkül) állandoan úgy tüzelt, mintha fegyver gyorsító lett volna nála. Csalás szaga volt. Létezhet, hogy csalnak valahogy egyesek?
C.

w77d
nálam is eldöcög maxon 😄

armageddon666
új VGA óta nekem is fagyott jópárszor... aztán a 9600GT-hez gyártott driver helyett feltettem a rendeset x) azóta nem próbáltam :S

@

Phoenix007
> 1650*1080 -ba nyomja valaki? Hihetetlen szép a grafika.

Nem attól szép az, hanem a max Texture detail-tõl, meg World detail-tõl.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

mama2
Én nekem maxon megy, és igen tényleg naygon frankó a graf😊.

tototto
haverod küld felkérést, te azt elfogadod (innentõl kezdve õ már lát téged)
te is küldesz neki egy felkérést(ha õ ezt elfogadja akkor te is fogod látni õt)
szerintem neked az utolsó lépésben nem igazolt vissza ezért csak õ lát téged , de a te friends listádba nem került be

Szerintem késöbb ha belépsz ott lesz. Nekem is volt ilyen ha jól emléxem.
Másnak mennyire fagyogat a jogtiszta játék? Nekem rendesen 1.2 path-al is. Gépem lehet vírusos?
1650*1080 -ba nyomja valaki? Hihetetlen szép a grafika.
C.