Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cornetto: az a 69. hely valójában az RPG-szintedet jelenti, a százalék pedig azt mutatja, hogy az adott szint hány százalékánál tartasz. A játékban van az xp/xp mutató, az ebbõl számolt százalékot látod az oldalukon kiírva.
A maximális alap hp 200, de van egy damage reduction (sebzés csökkentés) ability, ami asszem max 30%-kal csökkenti a sebzést. Az is közre játszhat, ha a fegyvereden negatív magic érték van.
A quickfoot ability a gyors futásért, a damage bonus pedig a sebzés növeléséért felelõs.
Alwares: hát igen, mi magyarok már csak ilyenek vagyunk. A holland játékosok egész máshogy reagálják le az ilyesmit. Fejlõdni kell gondolkodásmódban, na.
Prince of Máté: vannak PURE Bigbattleservers.com szerók (vCTF, WAR,...) is, ott a magyaroknak átlag 40-60 pingje van.
Illetve találkoztam ma a BBS BRPG SE szerveren egy Coldman nevû magyar játékossal, akinek a szókincse abból állt, hogy "mocskos", és hogy kapjam be. Nem tudom, van-e értelme felvenni erre a listára. 😛
Nekem 8500 körül van a rank számom. ez jónak, vagy rossznak számít? (Kb. 10%-al többször halok meg, mint ölök :7150-6500)
Egy kis magyar nick frissítés: (ha magyarokat akar valki jelölni)
Cornetto33
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Továbbra is..hajrá magyarok!
C.
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
connectelni beépitett szerver browserjével lehet 😊
consolt F10el tudod alapesetben lehívni, ha onnan szeretnél connectelni egy bizonyos IPre, akkor beirod open és az ip pl:
open 192.192.192.192:7777
ha passos a szerver majd ugyis kéri a jelszót
a friends arra való hogy felvehetsz számodra ismerõs embereket, és ha épp tsen vannak vagy fut az utjük, esetleg egy szerveren vannak ott látni fogod és csatlakozhatsz hozzájuk, és a rankjukat is megtudod nézni
nekem dobozosan van meg, nemtom steames hogy mûködik, de ott ahogy steamet ismerem nem kapsz cdkeyt, hanem a steames accodra rárakják az adott gamet, tehát csak azzal az accal tudsz játszani
az utn belüli acc az igazából nem is ut acc, hanem egy gamespy ID
amit akár a gamespy.com oldalon belépve is tudod használni, tehát (hangsúlyozom csak szerintem!) elvileg más játékhoz is jó ami gamespyos
én pl a saját accomat ut3hoz még a béta demóval csináltam és ment a full is vele, szal szerintem használhatod a régit (de még1* hangsúlyozom csak szerintem!!!) 😊
Demot meg nem tudsz normálisan lejátszani. Még ha minden filet leszedsz, akkor elindul ugyan, de nincs sok értelme, mivel nem látod a célkeresztet belsõ nézetbõl, így sokat nem ér.
mellesleg mivel lehet connectelni? consolbeol?😄 és hol a konzol?😊
elõre is köszi, ut3 noob vagyok ,
a friends mire jó?😊
Szeretnék gratulálni neked és a csapatodnak a legjobb 8-ba jutáshoz! Vagy tovább is jutottatok?
Más: megkérdezném engedelmeddel, hogy a cg-n lévõ demókhoz mi kell hogy fussanak? Mert én otthon nem tudom megnézni semelyiket sem (1.2-es UT3, cg-s modok is fönt vannak)!
BattleTag: zydar#2910
mert nekem steames van és lehet azért nem kért kulcsot
Külön kell kulcsolgatni és accba belépni nem?
anno csak egy 20 percig toltam a singlet, a "tört accal"
-rákeresel erre:
-ezenbelül van egy EncryptedProductKey="ésittbaszottsokszám" <- ez tárolja az anno beirt cdkeyt, na ezt a számot most töröld ki
-követlezõ inditásnál kéri a cdkeyt
de egyébként szerintem csinálj egy uj accountot is, mert lehet valami ban listára került anno a warez key miatt autómatikusan ("az ördög sosem alszik")
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az 1.2-es patch-et fel lehet tenni a magyar verzióra (vagy arra csak az 1.1. yoo)?
aki még nem vette meg, annak itt a remek alkalom alig több mint 50$ és az összes cím 😊
remélhetõleg nõni fog ennek hatására a playerek száma
jah és a link
Az lenne a lényeg, hogy mindenki egyenlõ tulajdonságokkal indul és aki ügyesebb, vagy pontosabb -> az nyer!
Töltsd le az egyik demót és próbáld meg lejátszani a játékban! Na nekem ez nem megy... Nem tudom miért!<#nemtudom>#nemtudom>
Azt meg tudod mondani, hogy a lent említett server toplistában a 69.ik hely akkor jónak számít? És mit jelenet a %? Most 90%-ról visszaestem 44%-ra.
Ja és ezeket a képességeket az elért eredmény alapján kapott $-al tudom igénybevenni (amit szint ugrásommal kapok)ezt hol találom, hogy nekem mennyi van?
Ma is találkoztunk. Volt egy tag aki szunyálhatott, mert csak állt a startnál, így könnyû volt leszedni. Háromszor kellet telibetalálni rakétával mire elfeküdt. Mennyi életereje lehetett alapbol 300-400 ????
Veled is találkoztam, hihetetlenül gyorsan mozogtál....ja elsõ lövésedre nekem kampo. Megértheted így szar, hogy én 3-4 lövéssel nyírok ki valakit, míg én az elsõre fekszem. Na de majd alkul...
C.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Légy szíves, mielõtt ok nélkül meggyanúsítasz valakit a csalás vádjával, nézz szét picit a szerveren!
A BigBattleServers.com szeróin a BattleRPG mód fut. Elég magas szinted van az RPG-ben, tudnod kellene, hogy a mód hogy mûködik. Úgy látom, nem teljesen világos, ezért elmagyarázom:
A mód átalakítja a fegyvereket, új képességeket ad. Ezért hívják battleRPG-nek, mert szerepjáték-elemeket rak a játékba. Erre biztosan rájöttél magad is.
http://bigbattleservers.com/battlerpg.php - itt olvashatsz róla bõvebben, meg nézegetheted az illusztrációs képeket.
Vannak úgynevezett "magic weapon"-ök. Ezek nagyobb tûzgyorsaságot, jobb célzást, páncélzat-pontokat, plusz sebzést, "mérgezést" adnak, de léteznek olyanok, amik lelassítják a használóját, esetleg lerontják a fegyver paramétereit.
Vannak továbbá ún. "ability"-k, ezek különbözõ képességeket jelentenek. Mana-regeneráció, gyorsabb futás, gyorsabb fegyver-újratöltés, lõszer-regeneráció, stb. A linkelt oldalon látható képen meg tudod nézni ezeket.
Minden lvlup-nál kapsz 5$-t, ebbõl vehetsz képességeket magadnak. Az L betût lenyomva tudod manipulálni a képességeidet. Namármost, létezik olyan, hogy "Loaded artifacts". Ezzel speciális dolgokat kaphatsz. Pók-módjára falon mászás, fegyver-magic-turbózás, god mód és persze, a flight, azaz a repülés. Mindegyik bizonyos mennyiségû manába kerül másodpercenként.
Sikerült tisztáznom magamat, vagy ecseteljem még egy kicsit, hogy milyen jó dolog a BattleRPG? Esetleg kérjem meg valamelyik BBS-õstagot, hogy tisztázzon?
Egyébként ott volt a szerón Gurur, asszem schtempel4 meg DaleTaylor (a szerver és a fórum egyik moderátora, adminja) is, õk mindannyian ismert és elismert gamerek, ha valóban csalással repkedett volna a karakterem, mit gondolsz, egy percig is gondolkodtak volna azon, hogy kitiltasssák a serial-omat? 😊
Nem tagadom, baromi genyó dolog az égbõl shock-rifle-zni, meg flak cannon-özni, de ez is hozzátartozik a BRPG-hez.
Mellesleg mindenkinek ajánlom a BBS-szervereket, vannak az RPG-sek mellett pure szeróik is, WAR, vCTF, DM, invasion módok futnak rajtuk. Jó a hangulat, rendesek a tagok, egy (azt hiszem) belga srác (40-valahány éves, sz'al annyira már nem srác 😛) programozza az RPG-t.
Legalább bejelölöm és tanulok......
C.
Lehet, hogy figyelmetlen voltam. Ez a "UT3_hun_080222.ZIP" javítás csak nyelvi javítás vagy mást is javít?
C.
Nekem nincs annyira penge gépem (core duo 2.33 , 2gb ddr2 , NV. GF. 8600 gts ...pedig a crysisre vettem ...karácsony elött, na erre már rögtön határesetnek bizonyult), de nem szaggat au UT max-ra állítva.
Gondolom abban egyet értünk, hogy a 22"-os samsung moncsi is dob a vizuális élmény fokozásábsn ..:-)
Más.
Azon tünõdtem, hogy országos viszonylatban borzasztó kevés magyarral lehet találkozni a szarvareken, pedig bármilyen mûszaki boltban ott virít a játék.
Ja nézte valaki a lent említett ranglisát?
Most megnéztem az eredmény táblám a RANK számom 11.700 , ez mennyire zsenege? Azt vágom, hogy minél kevesebb annál jobb. (Van egy magyar skac akinek 500 alatt van , ez durva).
Tegnap összeakadtam egy Sony500 névre hallgato taggal. Totál elment a kedvem a játéktol orrba szájba szívatott 30 mp-ig is repkedett (eszköz nélkül) állandoan úgy tüzelt, mintha fegyver gyorsító lett volna nála. Csalás szaga volt. Létezhet, hogy csalnak valahogy egyesek?
C.
@
Nem attól szép az, hanem a max Texture detail-tõl, meg World detail-tõl.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
te is küldesz neki egy felkérést(ha õ ezt elfogadja akkor te is fogod látni õt)
szerintem neked az utolsó lépésben nem igazolt vissza ezért csak õ lát téged , de a te friends listádba nem került be
Másnak mennyire fagyogat a jogtiszta játék? Nekem rendesen 1.2 path-al is. Gépem lehet vírusos?
1650*1080 -ba nyomja valaki? Hihetetlen szép a grafika.
C.