4006
  • Nitramk
    Nem Heatray. Az városos. tudom melyik pályára gondolsz de gőzöm sincs mi a neve. :)
  • Maxtreme
    Heat Ray
    Azzal nálam nincs gond. (sebességprobléma soha nincs, csak ez a portalos probléma aggasztó)
  • lee56
    Nálam is ugyanugy csinálja, de eddig csak egyik pályán akadozott durván, a nevét nem tudom de havas, és a közepén van egy dark-walker egy ketrecben :)
  • Maxtreme
    A dolog nem változott. Ahogy közelítek a portal felé, nem lelassul, (rosszul fogalmaztam) elkezd rángatózni az egész.. Olyan mint mikor online 600-as pingel nyomod :D

Pedig csekkold az fps számot:

• Maxtreme
    de akkor miért van 100 felett az FPS? :)))
    A tippet köszi, így fogok tenni! :)
  • jemo69
    Köszönöm a válaszokat! Mondjuk én jobban szeretem az ugri-bugrit és a nonstop akciót, mint a járműves ökörködést, de még átgondolom, hogy melyik mellé teszem a voksom, mert nem igazán szoktam játékot vásárolni
  • Abu85
    Az nem bug ... A portal képje egy marha komplex shadert tartalmaz, ezt nem bírja a VGA-d.
    Az "UTGame.ini"-ben keresd meg a "bCheckRelevancyThroughPortals" részt és tedd False-ra.
  • felegyi
    Nekem szállítással együtt volt 6k, futár +1k ez úgy nézd :)! De nekem ilyen bug nincs benne hogy rángat ha közel meek a teleporthoz! Vagyél fel a gameban a barátlistára, ott is felegyi a nevem! (ha majd felteszem ujra ajátékot visszajelöllek)
  • Maxtreme
    Mellesleg erre a játékra ráfér még 2-3 tonna patch.
    Baromi idegesítő dolog pl a portal bug. (bármely mapon előjön) Próbáljátok csak ki hogy pl a Decken közel mentek ahhoz a teleporthoz, ami az atomfegyóhoz visz.
    Az egész game úgy ráángat ha közeledtek a portál fele mint a k*rva élet. Hiába van az FPS szám 100 felett, olyan mintha menne vagy 10-20-al

..és ez sajna nem egyedi eset.

Azt már meg sem merem említeni hogy mi történik több portál esetén...
  • Maxtreme
    Énmeg a tacskóba 5éert :)
  • felegyi
    Öcsém ha magyar kell vegyétek meg! Rohadt olcsó és megéri, 6k szállítással együtt a Cdgalaxisnál. Én is onnan rendeltem!
  • HoReSz1975
    Senkinek nincsenek meg a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    magyar nyelvi fájlok

• tototto
    CTF mapok
  • CoD23
    mit jelent az hogy bermuda szerver meg biztonsági másolat??
  • Nitramk
    jaja, én is eléggé eltértem UT-tól. legtöbbet 2004-el játszottam, de az után UT3 nagyon nem tetszett. ugyanannak tűnt de a grafika miatt ut2004 mégis jobb. szép, részetes, de egyhangú. és igen én is eltértem más felé közben.
  • tototto
    1. nem
    2. persze hogy van eredeti szerver :D
    3. eredetin sehogy, törten nagyon macerás
    4. elvileg a magyar bermuda szerverekre fellehet menni "biztonsági másolattal"
  • Balumann
    Én is kicsit hasonlóan vagyok vele, nekem viszont az UT2004 az első FPS játékom volt amivel multiban játszottam, voice chat-et használva... tehát nagyon sokat játszottam vele. Nem mondom, hogy rossz lett ez a játék, de tényleg az Ut2k4 valahogy szinesebb volt, és azok voltak benne amik kellettek. Ez a rész szerintem inkább azoknak tetszik, akik a 2k4-el nem játszottak.

Botokkal én már nem is tudok eljátszadozni (valahogy nem emberhez hasonló módon viselkednek). Multi néhány alkalommal szivesen felmennék, de nem látom értelmét megvenni, én inkább már más fajta fps-ek kedvelője vagyok.
  • tototto
    ezt neked kell tudni mindkettő szerintem nagyon jó játék, ha van hozzá géped szerintem mindenképp a 3. részt válaszd, igaz hogy több a szerver és a player a 2k4ben, de ut3ba most jönnek majd ki a plusz modok mint pl a Domination, rengeteg jármű van , 2k4 viszont a kisebb gépigény miatt lehet jobb választás
    a két játék stilus eléggé eltér, ut2k4ben inkább a pont lövők, és a nagyon gazdag mozgás kultúra miatt inkább a profibb játékosoknak való, ha könyedebb kikapcsolódásra vágysz esetleg botok ellen single-t, sok jármű, sok raksi, és nem annyira "ugribugrizás" mint 2k4 akkor meg az ujabb rész
    attól is függ hol akarod megszerezni, boltban a 2k4 elég necces, ut3 nagyon olcsó, steamen mindkettő beszerezhető, akár csomagban együtt is a többi ut résszel, az is egy jó alternativa aztán azzal játszol mindig amelyikkel kedved van
  • CoD23
    Hali
    Az 1. kérdéesm hogy tört gammel lehet-e eredeti szerveren tolni??
    2. kérdésem hogy van-e eredeti szerver??
    3. ha van és lehet akkor hogy tudok jácani??
    4. ha nincs akkor hol, hogy tudok játszani??
    Előre is Thx!
  • HoReSz1975
    magyar nyelvi fájlokat honnan lehetne leszedni
  • Nitramk
    Hát nem tudom. Igazából én tovább elvoltam 2004-el, de nem nagyon tudhatok véleményt mondani egyikről sem mert nem igazán játszottam neten. Ha SP játéknak veszed akkor nyilvánvalóan UT3. UT3 sokban hasonlít 2004-hez. Igazából szerintem ami ütős újdonság az csak a grafika (ami nekem annyira nem jött be mert túl egyhangú) és a hoverboard, valamint az Warfare. Ami szintén majdnem ugyanaz mint 2004. A grafikára még annyi hogy azért nem jött, be (bár lehet hogy a gépem volt gyenge kicsit, meg mert nem dx10ben vista alól futtattam) mert túl egyszínű volt. Nehezen lehetett látni. a talaj szürke, a sár szürke, a falak szürke, az ég is szürke, szóval nekem nem igazán tetszett.
    UT2004-ben viszont színesebb volt, és igaz nem volt hoverboard, meg az ONS-ban sincsenek extra célok, és nincsenek necris járművek, sőt még a karaktered szemöldögvégét sem tudod megkonfigurálni, de ott viszont volt DOM, AS, BR, amik remek perceket okoztak nekem. Sajnos ezeket UT3ból kivették. Emellett szerintem a grafika is megállja még a helyét.

Igaz mindegyik UT sok remek percet, órát okozott nekem szerettem is mindet (2003-at nem próbáltam, meg a championship, meg U2-t sem), de én mégis azt mondom hogy ha igazán jó multiplayerre vágysz akkor inkább vedd meg Team Fortress 2-t.
  • jemo69
    na erre én is kíváncsi lennék
  • bertino
    én meg azt szeretném kérdezni, hogy bűár megvettem ezt a harmadik részt, de melyiket tolják a legtöbben vagy vélhetőleg a legtöbben... ?
    mert azt is bevásárolnám még.
  • jemo69
    Srácok, tervezem egy UT rész megvásárlását. Persze nem a 99-es vagy a 2003-as, hanem a 2k4 és a 3 között hezitálok... Szerintetek melyiket vegyem?
  • tototto
    AF = Anisotropic Filtering
    és a driver meg hogy a videokarid driverében forceold rá azaz erőltesd, nem a játékon belül kell bekapcsolni
  • Nimo226
    Hi!

Vistám van (pont directx 10 miatt tettem fe), így van diretcx10-em, de mi az az AF driver? Szóval hol lehet ilyeneket beállítani?

Előre is köszi:
    Nimo226
  • chris0000
    megírták 8as gpu-ra a hardveres fizikát
    valaki nézte már azt a hardwares fizikai modot!
    geforce8 kell v physx kártya
    3 pálya hardveres fizikával
    hardware physx!
  • tototto
    ha fent van a legujabb patch (bár lehet már az első pecsnél is kijavitották nem emlékszem) akkor offlineban is kell már rendesen mentenie
  • Maxtreme
    Ha nincs online profilod, nem menti el a jelenlegi állást..

AA only DX10 alatt, AF driverből..

A gfx-el meg semmi probléma nincs.
  • Nimo226
    Hali!

Én is úgy jártam, hogy mira visszalépek a játékba eltűnnek az elmentéseim. Baromi idegesítő dolog, mert jópár pályát megcsínáltam tegnap, és most mind elveszett. Gondolom, ha felrakom a patchet, akkor ezzel nem lesz probléma, legalábbis remélem.
    Viszont arra lennék még kíváncsi, hogy grafikát mennyire lehet beállítani? Alig van egy két, opció erre a menüben, pl. felbontás, meg asszem haladónál 2 minőségi beállítás.
    Mindkettőt maxra raktam, de az unreal tournament 3-tól ennől sokkal többet vártam, nem túl nagy szám a grafika.
    Élsimiítást, meg azintróp szűrést pl. nem is lehet beállítani?

Köszi:
    Nimo226
  • Nitramk
    az is igaz :) és az is h a vélemény olyan mint a segglyuk. mindenkinek van de senkit sem érdekel a másiké.
  • tbundy
    attól, h mindenkinek van véleménye, még nem muszáj beírnia mindenkinek :)
  • Nitramk
    attól még h nem kérsz választ mindenkinek lehet véleménye.
  • Code92
    nem sírtam, kérdeztem, látom nem bírod végigolvasni az üzeneteimet, vagy max nem elég figyelmesen ott volt a vgén h. "nem kérek választ köszi"
  • bertino
    télleg jol tolják, én vagy 4 honap mulva tudnám csak ilyen reflexekkel űzni a játékot :D
  • Ombika
  • Nitramk
    rohadt jól játszanak.
  • Nitramk
    Steam nagyon jó rendszer.
  • Zsoltika 007
    Hát ha az idióta elveid miatt szívsz akkor egyéni szoc problémád... Akkor minek sírsz ide?
  • Code92
    utánvétellel vettem, basztak kihozni. steamen nem veszek játékot, elvből. ebben a témában pedig végképp nem kértem se a véleményed se az okoskodásod, nem kérek választ köszi.