Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ebben a játékban elõ lehet csalni valami VGA tesztet??

Next PC upgrade: 2022

Hello! Bocs a kései válaszért, de otthon nincs net...

Az lehet, hogy Finnek erõsek, de a Heatray-en mindig gyõztetek! Ennyire begyakoroltátok a pályát? Vagy csak mázli?

Demó: nem baj, ha külsõ nézetes a demo, csak leírnád pontosan mit kell letölteni/buherálni, hogy végre mûködjenek? Mert nálam nem igazán indulnak be...

Elõre is köszi!

BattleTag: zydar#2910

Ja tényleg...bocs..elnéztem...😊...tényleg 2 megád van...na mindegy...majd várom a feljeményeket..addigis üdv...
Balumann
Nekem 2 mega cache van úgytudom. Oks, majd hétvégén nézem csak meg szerintem, de lehet h holnap is megtudom.
én egyébként csak 1024-ben játszok.

tototto
Megjelent az elsõ hivatalos bonus pack: link

kösz hogy válaszoltál....na akkor viszont nemtom mi a baj, me ha jóltom neked is 1 megás a cache -ed. Szal esetleges peroci gondok kilõve asszem...de akkormeg....nemértem...vagy tudodmit Balumann ? adok egy map linket : http://www.utzone.de/include.php?path=content/download.php&contentid=6788
Nah ha majd ha lesz kedved akkor szedd le ezt, és nézd meg hogy megy...mondjuk futtasd le 1280*1024 ben max részletességgel, de élsimítás meg szûrés nélkül...me nekem ez a pálya iszonyat szarul fut...komolyan..szinte jácchatatlan...naggyon laggol...De nemcsak ez, van több is....csak példáztam vele...
Balumann
Nekem valamennyire hasonló van, gyengébb vga és kicsivel jobb proci, és nekem nagyon jól fut ez a játék is, majdnem max grafikán. Crysisnál sokkal szebben és jobban fut. Nem lassul be sose.

megha valkinek van esetleg hasonló konfigja, vagy tuningolt kétmagos intel procija 1 megás cache-el, és próbálta a gámét írja már meg a tapasztalatait ha megkérhetném...például hogy nem lassul-e be neki a nagyobb pályákon meg stb...érdekelne...kösz elõre is...
Jah...asszem ez...meg...nemtom...a többi gáme fut rendesen...hát a crysis is iszonyat jól ment...ahhoz képest ugye😊 hogy nem mai kártya meg minden...a cod 4 is szakajt..maxon..mondjuk az nemvalami nagy cucc...de ezek a unreal engine -es gámék valamiért nemszeretik....má úgyértem az fpsek...például jáccottam a Strangehold al, vagy mi volt, az röpült mint a sóhaj...de például ottvan az Airbirne, az UT3 ( a kedvencem 😞 )meg...na jó....most hirtelen ez a kettõ jut eszembe....de ottvan a Bioshock, meg a Gears of war is...nah azok viszont kegyetlenjól mentek...szóval...lövésem sincs mi a gond...komolyan...a windowst 2-3 havonta újrarakom szal nem az a gond...😊
tototto
azon a gépen nem szabadna szaggatnia szerintem
a proci tuning után szintén elég brutál, mikori a winfosod, lehet egy reinstall megoldaná, vagy csak ez az egy játék csinálja?

tototto
na ugye 😛

bertino
lényegtelen már
elnézést mindenkitõl.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
nah mostmár csak annyi a szar, hogy ablakban fut, ez orvosolható, hogy full screenben menjen ? <#idiota>
ugyanis a tulajdonságoknál nem lehet belõni a full screen-t.

hálás köszönet, már biztos uncsi vok <#idiota>

bertino
a rohadt élet vigye el, angol lett <#fejvakaras>
nem értem.
mind1.

Hali mindenkinek!
Éppen azon gondolkodom, hogy venni kellene valami játékot amit online lehetne nyomni. Valahol megvan az UT3 demója, a hétvégén megkeresem és kipróbálom újra. Tetszik a játék, csak a benne lévõ játékmódokra nemvagyok még rákattanva. De mostmár elég olcsó, meg ahogy látom újabb pályákat is lehet leszedni/késziteni hozzá, igy azért megérdemel még egy esélyt.

Amúgy a gépigénye nagyon barátságos, AMD Semptron 2600-al (1.6 Ghz) és Ati 9600Pro videokarival durván közepes beállitásokkal simán futott a demo, de legalábbis jóval a minimum beállitások fölött, ráadásul nálam akár 320x240 vagy 400x300-as felbontás is beállitható -ami durva, de legalább nemkell új gépet vennie a játékosnak ha lassabb gépe van. Szóval piros pont a készitõknek. Gondolom erõsebb proci ahhoz kell, hogy 20-30 játékos is apritsa egymást a pályán, viszont kevesebb játékoshoz tényleg nemkell nagy proci.
Hali mindenkinek...Nah remélem valaki tud segíteni me nagyon nemértek valamit...a konfigom a következõ : Ati X1950XT 256 Mb RAM, 2 Giga RAM, meg egy E2160 (1,8 GHz, 1 MB cache) amit fölnyomtam 3 gigára kereken...Szal most úgy fut...nah...mikor legelõször betöltöttem a gémet, má gondoltam valami nemlehet okés, mert biztos tudjátok, vagy ismeritek azt a szitut, amikor mittomén egy nagyobb pályán mendegéltek, és ha forgolódtok (ami ennél a gáménál megszokott😊 ) akko néha kegyetlenül belassul a dolog...de rohadtul...és ez nagyonzavar, me nekem állandó 60 fps kéne minimum, me azalatt ut-t jáccani nemigazán fun dolog...de ez csak az én véleményem...nah szal...utánnanéztem a rendszerkövetelményekben....tesztekben...MINDENHOL az van, hogy egy jó procival, meg egy X1950XT-vel átlag 50 fps-t produkál a gáme, 1280*1024 ben max részletesség mellett....na ez idáig okés...de nállam akkor a nagyobb pályákon mélassaul be néha ilyen 15 fps re ?????????? gõzöm sincs komolyan mondom...hát a 3 gigás proci, má asszem elég ütõs hozzá nem ?...persze elõször gondoltam kibukik nagyon a cache méretére....de néztem a teszteket, és ott azvan hogy pár % különbséget jelent a nagyobb cache...inkább a proci gyorsasága számít...a karim, meg...sztem tökéletes..hozzá....nem egy 8800 tisztábanvagyok vele, de azé az az 50 fps megkéne hogy legyen...a 2 giga ramom meg kizárt dolog hogy kevés legyen....szal remélem valakinek van ötlete, vagy tippe hogy mélassul be nagyobb pályákon a játék...komolyan mondom DM-en kívül mást nem is merek jáccani, mert már a nagyobb Dm pályáknál is néha belassul, mikor nagyobb terek felé fordulok....a grafikát próbáltam állítani, de a vicc a dologban hogy 640*480 ban, és low grafikkal is néha ugyanezt csinálja..persze sokkal gyorsabb, de nagyonnagy tereken még ilyenkor is kegyetlenül belassul....szal nemértem...ja, a videókártyadriver, meg stb az nemgáz, szal valami más ötletet várok, me az ilyen dolgok, meg a botok száma stb, nemlehet a gáz...nemvok kezdõ egyáltalán, de má annyira idegesít hogy muszályvolt írnom....nah...kösz a választ elõre is bárkitõl is...😊 meg bocs a hosszú levélér....😊
bertino
én azt piszkáltam és nem változott 😞
de ha hazaértem ujra eljátszom...

Nem tudom, mit kell ennyit bénázni.

My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini

...
Language=HUN <-- ezt kell INT-re módosítani.

Most próbáltam ki, és mûködik. Nehogy valaki az játék telepítési könyvtárában lévõ .ini-ket piszkálja! Az az Unreal Engine nyelvét módosítja, nem a játékét. 😄 Csak a Dokumentumokon belüli UT3 mappát szabad piszkálni!
tototto
..na mégegyszer, a c:\documentsben utengine.dll
Language=HUN --> Language=INT

de ha semmi áron nem akarja az igazságot letölteni avenged féle verziót az angol és beirni az eredeti cdkeyt mivel nincs másolásvédelem igy is jó lesz

ezek után már csak nem lesz magyar 😄

bertino
az angolok is kellenének, köszi! 😄

grebber
bertino
nálam meg egyszerûen nem történik változás

persze egyesek szerint ez csak merõ bénaság és mi vagyunk a lámák.
pff...

tototto
jah biztos engem jobban szeret a game és nálam mûködik? 😊

armageddon666
igen... speciel nálam valahogy nem jön össze... kifagy a gém ha átírom angolra.

@

bertino
jaja, vagyis átvarázsolhatná... mivel nem mindenhol mûxik.

tototto
még jo hogy 3 karakter átirásával átvarázsolhatod angolra

armageddon666
akár 5k is lehet nagy pénz ha mami nem tolja a segged alá, meg nem mindenkinek ér meg ennyit... nekem nincsenek mondjuk ilyen gondjaim. kölcsönkaptam egy eredetit ^^ mondjuk engem kifejezetten zavar a magyar szöveg -.- (még1 ok miért nem adnék ki érte akár 2k-t is...)

@

Prince of Máté
Igen, vedd meg szaros 5ezer FT!

sziasztok megtenné valaki hogy elmondja hol kell átálitani magyarra a játékot én feltelepitettem feltettem a 1.2-es Patch-et visszaolvastam de nemtalálom hogy tudom magyarrá varázsolni megtenné valaki hogy leirja elöre is köszi.
tototto
olvassál már vissza legyél szives minden kérdésedre százszor lett leírva a válasz

http://galaxisnet.hu/PC/14471/unreal-tournament-3-2007.html

- Nem kell nyelvi fájlokat keresgélni
- Nem kell töréssel elbarmolni a játékot
- Bármilyen szerverre felmehetsz
- Olcsó maga a játék
- Szép a doboza és még extra concept-art-füzetet is kapsz
és a 1.2-es patch-nek van crack-je???
rotator
Már van 1.2 parch is.

még egy kérdés a Soundtrack-be vanna a nyelvi file??ja és a 1.1-es patch ha fenn vann kell hozzá 1.1 crack és ha igen honnan tudom leszedni mert a gamacopyworld-ön nincs fenn
ha tudod akkor ird le légyszi hogy hol találom a linket mert én kerestem de nem igazán találtam meg megtennéd hogy belinkeled az oldalt nagy segitség lenne.
bertino
én tudom honnan lehet
internetrõl.

oké köszi és nemtud valaki magyar nyelvi file-t hol lehetne letölteni hozzá
bertino
magyar nyelven jött ki, de nem az avenged...
hanem az eredeti magyarországon vásárolt UT3.

vegyétek meg, megéri.

Sziasztok megtenné valaki hogy elmondja a játékban van magyar menü választás??Most jön lefele az AVANGED féle tört változat és érdekelne hogy van-e benne magyar nyelvi file.Mert ugy olvastam hogy magyarul jött ki.
nekem meg a proci viszonylag erõs, egy 6400as core 2, de a videokarim 7600gt és 800*600 nál feljebbi felbontásnál nagyon belassul :\
de még így is baszottszép, már ha lehet ilyet mondani😄
Maxtreme
Nem csak a cpu. A 64bites 2400 sem 1 erõbajnok 😊

ragobynara
Ezek közül az emberkék közül ki szeret CTF-et játszani? Én nagyon, csak ált. nincs kivel... Ha valakinek lenne kedve felvehetne... írjon privit akinek van és megaodm az msn címem.

Eredeti UT3 kulcs eladó!Nem használom idõhiány miatt!Érdeklõdj priviben!

Epsilon eSports&#8482;

Nitramk
köszi

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Zsoltika 007
low
Kevés a procid.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nitramk
sziasztok!

Ezen a gépen milyenbeállítások mellett fut a játék?

Processzor: Intel Celeron 1.80GHz
Memória: 1024MB Ram
Videókártya: Sapphire Radeon HD2400 Pro (PCI-e csatlakozós, 256MB memóriája van)

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

rotator
Most jövök egy átlagosnak induló, ám végül 3.5 órás(!!!) Suspense menetrõl... Nulla csapatjáték volt mindkét oldalon, sehogy sem sikerült a nyamvadt zászlót bevinni. Azért végül csak összejött. 😊

Phoenix007
C:\Documents and Settings\USERNAME\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Prince of Máté
Mégegy kérdés...
Ugye van az a Legos DM pálya, na azt hová kell bemásolni?

Sziasztok, próbáltam visszaolvasni, de nem találtam elírást arról, hogy tudok csatlakozni szerverhez, kiírja h betölti, de hogy hiba a kapcsolatban...mit kell tennem(jah és bocs ha mrá elhangzott párszor a kérdés, de tényleg nem találtam)