Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lehet, hogy Finnek erõsek, de a Heatray-en mindig gyõztetek! Ennyire begyakoroltátok a pályát? Vagy csak mázli?
Demó: nem baj, ha külsõ nézetes a demo, csak leírnád pontosan mit kell letölteni/buherálni, hogy végre mûködjenek? Mert nálam nem igazán indulnak be...
Elõre is köszi!
BattleTag: zydar#2910
én egyébként csak 1024-ben játszok.
Nah ha majd ha lesz kedved akkor szedd le ezt, és nézd meg hogy megy...mondjuk futtasd le 1280*1024 ben max részletességgel, de élsimítás meg szûrés nélkül...me nekem ez a pálya iszonyat szarul fut...komolyan..szinte jácchatatlan...naggyon laggol...De nemcsak ez, van több is....csak példáztam vele...
a proci tuning után szintén elég brutál, mikori a winfosod, lehet egy reinstall megoldaná, vagy csak ez az egy játék csinálja?
elnézést mindenkitõl.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ugyanis a tulajdonságoknál nem lehet belõni a full screen-t.
hálás köszönet, már biztos uncsi vok <#idiota>#idiota>
nem értem.
mind1.
Éppen azon gondolkodom, hogy venni kellene valami játékot amit online lehetne nyomni. Valahol megvan az UT3 demója, a hétvégén megkeresem és kipróbálom újra. Tetszik a játék, csak a benne lévõ játékmódokra nemvagyok még rákattanva. De mostmár elég olcsó, meg ahogy látom újabb pályákat is lehet leszedni/késziteni hozzá, igy azért megérdemel még egy esélyt.
Amúgy a gépigénye nagyon barátságos, AMD Semptron 2600-al (1.6 Ghz) és Ati 9600Pro videokarival durván közepes beállitásokkal simán futott a demo, de legalábbis jóval a minimum beállitások fölött, ráadásul nálam akár 320x240 vagy 400x300-as felbontás is beállitható -ami durva, de legalább nemkell új gépet vennie a játékosnak ha lassabb gépe van. Szóval piros pont a készitõknek. Gondolom erõsebb proci ahhoz kell, hogy 20-30 játékos is apritsa egymást a pályán, viszont kevesebb játékoshoz tényleg nemkell nagy proci.
de ha hazaértem ujra eljátszom...
My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini
...
Language=HUN <-- ezt kell INT-re módosítani.
Most próbáltam ki, és mûködik. Nehogy valaki az játék telepítési könyvtárában lévõ .ini-ket piszkálja! Az az Unreal Engine nyelvét módosítja, nem a játékét. 😄 Csak a Dokumentumokon belüli UT3 mappát szabad piszkálni!
Language=HUN --> Language=INT
de ha semmi áron nem akarja az igazságot letölteni avenged féle verziót az angol és beirni az eredeti cdkeyt mivel nincs másolásvédelem igy is jó lesz
ezek után már csak nem lesz magyar 😄
Next PC upgrade: 2022
persze egyesek szerint ez csak merõ bénaság és mi vagyunk a lámák.
pff...
@
- Nem kell nyelvi fájlokat keresgélni
- Nem kell töréssel elbarmolni a játékot
- Bármilyen szerverre felmehetsz
- Olcsó maga a játék
- Szép a doboza és még extra concept-art-füzetet is kapsz
internetrõl.
hanem az eredeti magyarországon vásárolt UT3.
vegyétek meg, megéri.
de még így is baszottszép, már ha lehet ilyet mondani😄
Epsilon eSports™
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Kevés a procid.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ezen a gépen milyenbeállítások mellett fut a játék?
Processzor: Intel Celeron 1.80GHz
Memória: 1024MB Ram
Videókártya: Sapphire Radeon HD2400 Pro (PCI-e csatlakozós, 256MB memóriája van)
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!