Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
lehet csak akkor van fent, ha online a játékos, nem ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince of Máté
Nem értem ezt a játékon belüli barátfelvevõsdit...
Aki felvett, jött tõle egy üzenet, hogy bejelölt, én rányomtam hogy elfogad, kell egy visszaigazoló üzenet, elküldöm és nincs ott a baráti listámon...
Akkor hogy is van ez?

hi all cb-rõl szeretnék kérdezni ha nincs szererem akkor hogy tudok 1on1-be nyomulni?

Na,alakul a brigád:
Akkor eddig (csak, hogy egy helyen legyen):

Cornetto33 (jómagam)
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua

Más.
A napokban többször probáltam ide belépni és nem engedett. Mást sem vagy az én gépem rossz.
Más.
Van egy top lista a (UT3 Warfare BattleRPG SE top 1530) következõn: http://bigbattleservers.com/rpgtop.php?server=20
Itt az erdeményem : 65 - Cornetto33 94% . Ez mit jelent , jó eredmény vagy zsenge? (65.-ik helyen vagyok? és mi a 94%?
Más.
Nekem egy standard logitech lézeres egerem van (rádiós) szerintetek érdemes valami specko egérre beruházni? Van egyáltalán ilyen amit kifejezetten az AT-ra ajánlanak. (Max 20-at szánnék rá, ha lenne ilyen)
Más
Zóóócsi én meg néztem bejön az oldal. Vagy mi a gond?
C.

Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT

Na gyerekek valaki nézze már meg ezeket!
Szeretném tudni, hogy csak nálam nem mennek, vagy valami más bibi van.
Köszi!

BattleTag: zydar#2910

wesker24
Engem is irj fel Phoenix26 néven vagyok !
mama2
Én is csatlakoznék ha nem baj, a játékban a nicknevem😛assz.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PacaTriK szintén mehet
w77d
w77d is mehet nyugodtan 😊

ragobynara
Hali, hozzáírhattok engem is, a nickem a játékban: GamerTua

Sziasztok.
Szerintem csináljunk egy nick listát,ami egy helyen van ha valaki szeretne magyarokkal játszani.Akikrõl tudok:

Cornetto33 (jómagam)
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999

Hajrá magyarok!!!!

mama2
Mármint letöltöd, vagy megveszed eredetibe? Mert ha eredetibe akkor magyar lesz alapból, mivel magyarul jelent meg, patch meg nem kell hozzá(én úgy tudom) Ha meg letöltötted akkor így jártál, magyarosítás sehol nincs, úgy hogy:BUY TO THE ORIGINALR!!! Megéri hidd el, és már nem is olyan drága, csak 5000 forint(ha jól tudom.)

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Most lesz meg a game és melyik patch(eket)kell majd leszednem hozzá?
Magyarosítás honnan tudok leszedni?
Elõre is kösz a segítséget.
Hellosztok!! magyar ut3-as embereket keresek nem klánosdit akkarok játszani csak még is csak jobb a hangulat ha 1-2 magyaral játszok 1X-re játékon belül UnDead90-en néven találtok rám !

x-fire: totha105

Én is megvettem, és megérte nagyon. Húú hány ember dolgozott ezen. Aki akar játszani velem vegyen fel: MSN: [email protected] Xfire: pacatrik
Phoenix007
Nagyon nem megy az angol Tibbor? Mert magyar tutorialt elég reménytelen, hogy találj... Azt hittem valami modder-társaságot keresel. Tutorial oldalt én is találtam párat, de küldd el a tieidet is légy szíves.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Sziasztok.
Ahogy érzem ketdõ vagyok köztetek. Most januárba kezdtem az UN3-at és nem vagyok régi a multiplayerben sem. Ez az elsõ.....de ez nagyon bejön. Amúgy FPS rajongó vagyok, de cak single-be nyomtam régen a quake 2,3,4-et, doom-ot, un 2-õt és csak easyban. Szóval ha hajlandóak vagytok szóba állni egy kezdõvel akkor megtaláltok (bejölhettek) a Cornetto33 néven. Nekem már van 3 magyar bejeloltem. Aki ítt írt azt én is be fogom jelölni. Ha a klánból nem néztek ki akkor engem is érdekel. Esténként az arénában vagyok....
Ja nekem is jogtiszta un3-am van és néha fagyogat, kidob a tálcára. A path-om 1.2
C.

hali!! remélem tudtok segíteni!! az a gondom, hogy például indítok egy camping-et, és a bevezetõ videó lefagy, és nem tok játszani. mi lehet a baj? neten is ez a baj, hogy belépek egy szerverre, és kidob a tálcára

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Üdv skacok! Itt vagyok megint! Nah, valaki akar még klánozni? Mert akkor most komolyan kellene hozzá állni! Nem akarom itt hiába jártatni a nagy számat. Aki akar a klánba jelentkezni az írjon nekem privátban!

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Prince of Máté
Felvettelek!

Prince of Máté
és a letöltött mapokat (pl a Legost) hová kell bemásolni?

Sajnos magyar pályaszerkesztõ oldalt nem találtam Unreal III-hoz, viszont vannak nagyon jó angol tutorialos oldalak.Ha érdekel, belinkelem majd ide.Valaki ezügyben nem tudna segíteni?<#conf>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

oks, akkor tehát van tört szerver, kösz az infót

w77d
a jó onlinehoz (tiszta szerver) igen 😊

hali!!! azt szeretném kérdezni, hogy az online játékhoz kell az eredeti játék?

Prince of Máté
Kétségtelen hogy vedd meg!
5 ezer ft egy alig 3 hónapos játékért semmi pénz, ráadásul még díszdobozban is van, képeskönyvvel.
Ha gondolod teszek fel képeket.

Ombika
Full magyar server amugy fut vhol vagy nem? Nagyon kattogok,h most megvegyem e gamet?!

Phoenix007
Tibbor, ha találsz ilyet, szólj nekem is!

Prince of Máté
A Costum mapokat, mint pl azt a Legost hová kell bemásolni?

mama2
Én se találtam most, pedig még tegnap kettõt talált:/. Amúgy az én nevem:passz, de komolyan😄. Vegyetek fel, köszi.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Prince of Máté
Egyáltalán van magyar szerver?
Én nem találtam!
Aki akar vegyen fel!

bertino
nemtom, én probáltam azokat a szerokat pont elkerülni 😊

Balumann
Mi történt a Bermuda szerverrel? Xfire nem találja, sõt magyar szervert sem talál :-/

Prince of Máté
Na engem is felvehettek, nevem: MATEO9HUN
A 9es elõtt az egy ó betû és nem nulla

mama2
Vannak az xfiren szerverek😊.

Tudnátok olyan linket adni, ahol magyarok foglalkoznak Unreal III-hoz pályaszerkesztéssel?Sajnos az egykori - nagyon remek - Gunreal nevû oldal évek óta behalt.Angol oldalakat - tutorialokat is - már bõven találtam, de nem hiszem el, hogy nálunk senki ne próbálkozna saját mapok készítésével.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Soldiers
vki az enyémre válaszolni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

mama2
Kell.

Prince of Máté
Én holnaptól fogom nyomni online, majd remélem nyomjuk együtt magyarok!
Egyébként Accountot kell csinálni?

Soldiers
az Xfire-n vannak UT3 szerverek mert multin akarok játszani???

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Phoenix007

w77d
honnan lehetne új pályákat leszedni a játékhoz? mindíg ha csatlakozni akarok egy új mapra elkezdi letölteni de hihetetlen lassan. Meg hiányol néha packeket meg vehicle fájlokat

bertino
kiváltotta belõlem 😊

mennék én amugy klánba is, de én CS 1.6-hoz vagyok szokva, az azért nem ilyen <#idiota>
ebben ahhoz képest amatõr pléjer vok

Phoenix007
Héló! Anyázásig csak ne süllyedjünk! Végre a flame-droid bekussolt, erre te is elkezdesz kanászodni? Ne má'...

bertino
felõlem besértõdhetsz, neked állt feljebb 😄D

az a baj amugy, hogy alapvetõen így adták ki a játékot
esetleg megprobálom majd ujratelepíteni, hátha akkor van olyan, hogy angol

meg még nézelõdök

tototto
anyámat hagyd ki belõle...
de mostmár inkább nem segítek

bertino
anyád lehet, hogy láma, de sztem amíg nem fogod fel mit ír az ember, addig inkább maradj csöndben 😊

jah, mielõtt agresszívan reagálnál: olvass vissza ki kezdte el legelõször sérteni a másikat 😊

és olvasd el ujra amit leirtam és olvasd el mi a következménye nálam.

tehát jöhetnek további tippek

armageddon666
átírtam HUN > INT és akkor elindul, angol, fasza minden, viszont mivel nyitva hagytam az ini-t (legalábbis gondolom amiatt) mikor ablakosról teljesképernyõsre állítottam kifagyott. aztán nem volt kedvem +30 másodpercet baszakodni így inkább visszaírtam ^^ már kezdem megszokni a magyart.

@

tototto
hát ez érdekes akkor valami mást is átirtál
mert ha csak annyit hogy hun helyett int elkell indulnia, az fix

Phoenix007
Morpheus, honnan töltesz le mapokat? Meg mennyit találtál eddig kb?

Amúgy nekem egész pontosan itt vannak:
C:\Documents and Settings\YourUserName\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps

És gond nélkül mûködnek