Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aki felvett, jött tõle egy üzenet, hogy bejelölt, én rányomtam hogy elfogad, kell egy visszaigazoló üzenet, elküldöm és nincs ott a baráti listámon...
Akkor hogy is van ez?
Akkor eddig (csak, hogy egy helyen legyen):
Cornetto33 (jómagam)
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Más.
A napokban többször probáltam ide belépni és nem engedett. Mást sem vagy az én gépem rossz.
Más.
Van egy top lista a (UT3 Warfare BattleRPG SE top 1530) következõn: http://bigbattleservers.com/rpgtop.php?server=20
Itt az erdeményem : 65 - Cornetto33 94% . Ez mit jelent , jó eredmény vagy zsenge? (65.-ik helyen vagyok? és mi a 94%?
Más.
Nekem egy standard logitech lézeres egerem van (rádiós) szerintetek érdemes valami specko egérre beruházni? Van egyáltalán ilyen amit kifejezetten az AT-ra ajánlanak. (Max 20-at szánnék rá, ha lenne ilyen)
Más
Zóóócsi én meg néztem bejön az oldal. Vagy mi a gond?
C.
Core duo 2.33 , NV.GF.8600GTS, 2 GB DDR2, 22\"TFT
Szeretném tudni, hogy csak nálam nem mennek, vagy valami más bibi van.
Köszi!
BattleTag: zydar#2910
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Szerintem csináljunk egy nick listát,ami egy helyen van ha valaki szeretne magyarokkal játszani.Akikrõl tudok:
Cornetto33 (jómagam)
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Hajrá magyarok!!!!
Magyarosítás honnan tudok leszedni?
Elõre is kösz a segítséget.
x-fire: totha105
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Ahogy érzem ketdõ vagyok köztetek. Most januárba kezdtem az UN3-at és nem vagyok régi a multiplayerben sem. Ez az elsõ.....de ez nagyon bejön. Amúgy FPS rajongó vagyok, de cak single-be nyomtam régen a quake 2,3,4-et, doom-ot, un 2-õt és csak easyban. Szóval ha hajlandóak vagytok szóba állni egy kezdõvel akkor megtaláltok (bejölhettek) a Cornetto33 néven. Nekem már van 3 magyar bejeloltem. Aki ítt írt azt én is be fogom jelölni. Ha a klánból nem néztek ki akkor engem is érdekel. Esténként az arénában vagyok....
Ja nekem is jogtiszta un3-am van és néha fagyogat, kidob a tálcára. A path-om 1.2
C.
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
5 ezer ft egy alig 3 hónapos játékért semmi pénz, ráadásul még díszdobozban is van, képeskönyvvel.
Ha gondolod teszek fel képeket.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Egyébként Accountot kell csinálni?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
mennék én amugy klánba is, de én CS 1.6-hoz vagyok szokva, az azért nem ilyen <#idiota>#idiota>
ebben ahhoz képest amatõr pléjer vok
az a baj amugy, hogy alapvetõen így adták ki a játékot
esetleg megprobálom majd ujratelepíteni, hátha akkor van olyan, hogy angol
meg még nézelõdök
jah, mielõtt agresszívan reagálnál: olvass vissza ki kezdte el legelõször sérteni a másikat 😊
és olvasd el ujra amit leirtam és olvasd el mi a következménye nálam.
tehát jöhetnek további tippek
@
mert ha csak annyit hogy hun helyett int elkell indulnia, az fix
Amúgy nekem egész pontosan itt vannak:
C:\Documents and Settings\YourUserName\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps
És gond nélkül mûködnek