4006
  • Majesty
    Sziasztok!

A The Haunted v3 final modhoz keresek partnereket multin.Akkit érdekel jelezzen pm-ben.
  • koppi2
    Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! :D
    Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! :D

hidd el meg éri és olcsó !!!

www.fullgamehosting.com
  • lolSL
    c:\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps

így legyen pl
  • n0body
    hát most próbáltam meg hogy (főmappa) icon/jobbklikk/cél keresése) és csináltam oda egy CustomMaps c. mappát beraktam a mapokat, de így se műküdik... lehet hogy csak én vagyok figyelmetlen, és nem veszek észre valamit. :(
  • lolSL
    nem a documentsbe kell tenni, a rendes UT3 mappán belül hozd létre a custommaps-ig ami kell.
  • n0body
    patch számának*
  • n0body
    http://www.map-factory.org/ut3

hát innen töltöttem le mapokat kb 10-et, pl: Dm-1on1-deathhall.ut3. gondolom a patch-nek semmi köze a mapokhoz értelem szerűen. csakmert a legutolsó frissítésen van. vagy lehet ezesetben a patcg-számának megfelelő mapot töltsek ?
  • Hrisskar
    Meg tudnád mondani hogy melyik pályáról van szó?
  • n0body
    nem mappástúl raktam be, magát a map fájlokat ömlesztettem be, ahogy lennie kell. de ha ez mond valamit, még amikor legelősször jártam a CustomMaps-ba az üres volt. nem tudom hogy ez mennyire jelentéktelen. na de ha jó ez az útvolnal, és semmi, akkor valszeg a géppel van gond vagy nemtom. mindenesetre köszi :)
  • Hrisskar
    Pedig jó helyre bontottad ki (Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps).
    A map fájlait ugye nem mappástúl raktad be, hanem csak a fájlokat beömlesztetted oda?
  • n0body
    sziasztok. nekem az lenne a kérdésem hogy:

töltöttem le mapokat, és nemtom hova berakni.. a letöltött és kibontott map írta hogy UTGame/Published/CookedPC/CustomMaps oda beraktam, elindítottam, de nem jelenítette meg a listába. [az útvonal amit leírtam az a dokumentumok/mygames-ból indult és ha pl az asztalról ut3 icon jobbklikk cél keresése teljesen más könyvtár mint ami a dokumentumokból indul.] oda meg nemvolt semmi "map" mappa amibe berakhattam volna... beraktam csak simán a könyvtárba de úgy se jelenítette meg. pedig még fel is van patchelve a játék.

legyetek szivesek segítsetek hogy hova rakjam be a betöltött mapokat. :(
  • Zomil
    Amugy ut3-hoz van még magyar szerver vagy mind meghalt?
  • RelakS
    akkor én kivétel vagyok, mert imádtam a 2004-et :) Még pályát is rittyentettem, ami felkerült a Bermudára :D Nem nagy, de felkerült
  • [HUN]FaTaL
    Azért még mindig az első rész a legjobb, 3 évig játszottam. Ezt is megvettem a gamestarral de csak pár hetet toltam, meg néha publicon :)
  • Zomil
    "2004 aki játszott az első utval annak egy szar volt"

teljesen igaz :)
    imádtam az alap UT-t még anno 56k-s modemes idöszakban toltam vele neten, meg haverokkal lan-on, 2004 meg közelébe se ért...legalább ez a 3 elég jol visszahozta a hangulatot, csak ez meg sajnos nem elég népszerü :S
  • [HUN]FaTaL
    Csak tört szerveren lehet. 2004 aki játszott az első utval annak egy szar volt. :D
  • SZilaJMaGGoT
    Én az elsővel nyomtam meg a 3ikkal, a 2004 meg ezek azok kimaradtak... :D
  • MaRee
    Az lesz, de azért kipróbáltam. :) Már az első UT óta nagy fan vagyok de a 2004 óta valahogy nem nagyon játszottam, most nosztalgiázok egy kicsit :)
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor valszeg nem lehet. Vedd meg... :D
  • MaRee
    Az alappal megy, de kiírja hogy kell a legújabb patch. Most felraktam de connection failed, ezekszerint vagy én bszok el valamit, vagy nem lehet
  • SZilaJMaGGoT
    Azt mondtad megy, akkor meg mi a probléma?
  • lolSL
    hi
  • MaRee
    Ez egy rossz válasz a kérdésemre :D
  • SZilaJMaGGoT
    ok!
  • MaRee
    Jól látom hogy nem kell eredeti játék hogy multizni lehessen? Lehúztam piratebayről és simán enged belogolni multiba meg minden, csak fel kell patchelni.
  • The Protector
    steamet telepítsd fel.és ott aadd meg a cdkulcsod,így szabadon letöltheted a black editiont minden xtrával együtt.
  • Piloss
    akkor azért win7-en is próbáld ki
  • WinStar
    van win7-em is....és azon?Vagy mindenképpen folyamodjak ahoz az ötlethez amit mondtál?
  • Piloss
    ja igen,most látom hogy XP-d van

akkor viszont töltsd le valahonnan,és a játékhoz kapott CD kulccsal aktiváld
  • WinStar
    rendszer gazda vagyok.
  • Piloss
    adj a felhsználói fiókodnak teljes hozzáférést a fájlhoz
  • WinStar
    bocs...
    itt van helyesen a szöveg:

Ma megvettem eredetiben, fel akartam telepíteni, de telepítés közben kiírta ezt:

Hiba a(z) H:\program fiels\Unreal Tournament 3\UTGame\CookedPC\Environments\LT_Support.upk fájl olvasásakor. Ellenőrizze, hogy a fájl létezik-e, és hogy van-e hozzáférési engedélye.

Gyanítom, rosszul írták meg a CD-t(amit érdekesnek találok), de ha nincs igazam, kérlek segítsetek megoldani a problémát.
  • The Protector
    Nem írt ki semmit sem.
  • WinStar
    Ma megvettem eredetiben, fel akartam telepíteni, de telepítés közben kiírta ezt:
    ...
    Gyanítom, rosszul írták meg a CD-t(amit érdekesnek találok), de ha nincs igazam, kérlek segítsetek megoldani a problémát.
  • tototto
    beregisztrálod steambe a kulcsot és felfrissíti magát a legújabb állapotba
  • Piloss
    semmilyen külső cucc nem kell hozzá

patch + titan mack
  • The Protector
    Hy.Kell vmi progi a játékhoz a multizáshoz vagy a játékon belüli szerverkereső is jó?
    2nap és meglesz a game,de addig szeretném ezeket tisztázni.

Ha van patch akkor azt meddig patcheljem?Milyen verzión megy a multi?

Egyáltalán multiznak még vele?
  • Hrisskar
    Keresd föl a magyarországi forgalmazót és jelezd problémádat, majd ők megoldják.
  • osho
  • oregon1987
    Olyat is lehet???