4006
-
Majesty #3966 Sziasztok!
A The Haunted v3 final modhoz keresek partnereket multin.Akkit érdekel jelezzen pm-ben. -
koppi2 #3965 Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! :D
Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! :D
hidd el meg éri és olcsó !!!
www.fullgamehosting.com -
#3964 c:\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps
így legyen pl -
n0body #3963 hát most próbáltam meg hogy (főmappa) icon/jobbklikk/cél keresése) és csináltam oda egy CustomMaps c. mappát beraktam a mapokat, de így se műküdik... lehet hogy csak én vagyok figyelmetlen, és nem veszek észre valamit. :( -
#3962 nem a documentsbe kell tenni, a rendes UT3 mappán belül hozd létre a custommaps-ig ami kell. -
n0body #3961 patch számának*
-
n0body #3960 http://www.map-factory.org/ut3
hát innen töltöttem le mapokat kb 10-et, pl: Dm-1on1-deathhall.ut3. gondolom a patch-nek semmi köze a mapokhoz értelem szerűen. csakmert a legutolsó frissítésen van. vagy lehet ezesetben a patcg-számának megfelelő mapot töltsek ? -
#3959 Meg tudnád mondani hogy melyik pályáról van szó? -
n0body #3958 nem mappástúl raktam be, magát a map fájlokat ömlesztettem be, ahogy lennie kell. de ha ez mond valamit, még amikor legelősször jártam a CustomMaps-ba az üres volt. nem tudom hogy ez mennyire jelentéktelen. na de ha jó ez az útvolnal, és semmi, akkor valszeg a géppel van gond vagy nemtom. mindenesetre köszi :) -
#3957 Pedig jó helyre bontottad ki (Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps).
A map fájlait ugye nem mappástúl raktad be, hanem csak a fájlokat beömlesztetted oda? -
n0body #3956 sziasztok. nekem az lenne a kérdésem hogy:
töltöttem le mapokat, és nemtom hova berakni.. a letöltött és kibontott map írta hogy UTGame/Published/CookedPC/CustomMaps oda beraktam, elindítottam, de nem jelenítette meg a listába. [az útvonal amit leírtam az a dokumentumok/mygames-ból indult és ha pl az asztalról ut3 icon jobbklikk cél keresése teljesen más könyvtár mint ami a dokumentumokból indul.] oda meg nemvolt semmi "map" mappa amibe berakhattam volna... beraktam csak simán a könyvtárba de úgy se jelenítette meg. pedig még fel is van patchelve a játék.
legyetek szivesek segítsetek hogy hova rakjam be a betöltött mapokat. :( -
#3955 Amugy ut3-hoz van még magyar szerver vagy mind meghalt? -
#3954 akkor én kivétel vagyok, mert imádtam a 2004-et :) Még pályát is rittyentettem, ami felkerült a Bermudára :D Nem nagy, de felkerült -
#3953 Azért még mindig az első rész a legjobb, 3 évig játszottam. Ezt is megvettem a gamestarral de csak pár hetet toltam, meg néha publicon :) -
#3952 "2004 aki játszott az első utval annak egy szar volt"
teljesen igaz :)
imádtam az alap UT-t még anno 56k-s modemes idöszakban toltam vele neten, meg haverokkal lan-on, 2004 meg közelébe se ért...legalább ez a 3 elég jol visszahozta a hangulatot, csak ez meg sajnos nem elég népszerü :S -
#3951 Csak tört szerveren lehet. 2004 aki játszott az első utval annak egy szar volt. :D -
#3950 Én az elsővel nyomtam meg a 3ikkal, a 2004 meg ezek azok kimaradtak... :D -
MaRee #3949 Az lesz, de azért kipróbáltam. :) Már az első UT óta nagy fan vagyok de a 2004 óta valahogy nem nagyon játszottam, most nosztalgiázok egy kicsit :) -
#3948 Akkor valszeg nem lehet. Vedd meg... :D -
MaRee #3947 Az alappal megy, de kiírja hogy kell a legújabb patch. Most felraktam de connection failed, ezekszerint vagy én bszok el valamit, vagy nem lehet -
#3946 Azt mondtad megy, akkor meg mi a probléma? -
#3945 hi -
MaRee #3944 Ez egy rossz válasz a kérdésemre :D -
#3943 ok! -
MaRee #3942 Jól látom hogy nem kell eredeti játék hogy multizni lehessen? Lehúztam piratebayről és simán enged belogolni multiba meg minden, csak fel kell patchelni. -
#3941 steamet telepítsd fel.és ott aadd meg a cdkulcsod,így szabadon letöltheted a black editiont minden xtrával együtt. -
#3940 akkor azért win7-en is próbáld ki -
WinStar #3939 van win7-em is....és azon?Vagy mindenképpen folyamodjak ahoz az ötlethez amit mondtál? -
#3938 ja igen,most látom hogy XP-d van
akkor viszont töltsd le valahonnan,és a játékhoz kapott CD kulccsal aktiváld -
WinStar #3937 rendszer gazda vagyok. -
#3936 adj a felhsználói fiókodnak teljes hozzáférést a fájlhoz -
WinStar #3935 bocs...
itt van helyesen a szöveg:
Ma megvettem eredetiben, fel akartam telepíteni, de telepítés közben kiírta ezt:
Hiba a(z) H:\program fiels\Unreal Tournament 3\UTGame\CookedPC\Environments\LT_Support.upk fájl olvasásakor. Ellenőrizze, hogy a fájl létezik-e, és hogy van-e hozzáférési engedélye.
Gyanítom, rosszul írták meg a CD-t(amit érdekesnek találok), de ha nincs igazam, kérlek segítsetek megoldani a problémát.
-
#3934 Nem írt ki semmit sem. -
WinStar #3933 Ma megvettem eredetiben, fel akartam telepíteni, de telepítés közben kiírta ezt:
...
Gyanítom, rosszul írták meg a CD-t(amit érdekesnek találok), de ha nincs igazam, kérlek segítsetek megoldani a problémát. -
#3932 beregisztrálod steambe a kulcsot és felfrissíti magát a legújabb állapotba -
#3931 semmilyen külső cucc nem kell hozzá
patch + titan mack -
#3930 Hy.Kell vmi progi a játékhoz a multizáshoz vagy a játékon belüli szerverkereső is jó?
2nap és meglesz a game,de addig szeretném ezeket tisztázni.
Ha van patch akkor azt meddig patcheljem?Milyen verzión megy a multi?
Egyáltalán multiznak még vele? -
#3929 Keresd föl a magyarországi forgalmazót és jelezd problémádat, majd ők megoldják. -
#3928 -
oregon1987 #3927 Olyat is lehet???