Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok. nekem az lenne a kérdésem hogy:

töltöttem le mapokat, és nemtom hova berakni.. a letöltött és kibontott map írta hogy UTGame/Published/CookedPC/CustomMaps oda beraktam, elindítottam, de nem jelenítette meg a listába. oda meg nemvolt semmi "map" mappa amibe berakhattam volna... beraktam csak simán a könyvtárba de úgy se jelenítette meg. pedig még fel is van patchelve a játék.

legyetek szivesek segítsetek hogy hova rakjam be a betöltött mapokat. 😞
Zomil
Amugy ut3-hoz van még magyar szerver vagy mind meghalt?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
akkor én kivétel vagyok, mert imádtam a 2004-et 😊 Még pályát is rittyentettem, ami felkerült a Bermudára 😄 Nem nagy, de felkerült <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]FaTaL
Azért még mindig az elsõ rész a legjobb, 3 évig játszottam. Ezt is megvettem a gamestarral de csak pár hetet toltam, meg néha publicon 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Zomil
"2004 aki játszott az elsõ utval annak egy szar volt"

teljesen igaz 😊
imádtam az alap UT-t még anno 56k-s modemes idöszakban toltam vele neten, meg haverokkal lan-on, 2004 meg közelébe se ért...legalább ez a 3 elég jol visszahozta a hangulatot, csak ez meg sajnos nem elég népszerü :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
Csak tört szerveren lehet. 2004 aki játszott az elsõ utval annak egy szar volt. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

SZilaJMaGGoT
Én az elsõvel nyomtam meg a 3ikkal, a 2004 meg ezek azok kimaradtak... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Az lesz, de azért kipróbáltam. 😊 Már az elsõ UT óta nagy fan vagyok de a 2004 óta valahogy nem nagyon játszottam, most nosztalgiázok egy kicsit 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SZilaJMaGGoT
Akkor valszeg nem lehet. Vedd meg... 😄

Az alappal megy, de kiírja hogy kell a legújabb patch. Most felraktam de connection failed, ezekszerint vagy én bszok el valamit, vagy nem lehet <#vigyor4>

SZilaJMaGGoT
Azt mondtad megy, akkor meg mi a probléma?

lolSL
hi

Ez egy rossz válasz a kérdésemre 😄

SZilaJMaGGoT
ok!

Jól látom hogy nem kell eredeti játék hogy multizni lehessen? Lehúztam piratebayrõl és simán enged belogolni multiba meg minden, csak fel kell patchelni.

The Protector
steamet telepítsd fel.és ott aadd meg a cdkulcsod,így szabadon letöltheted a black editiont minden xtrával együtt.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Piloss
akkor azért win7-en is próbáld ki

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

van win7-em is....és azon?Vagy mindenképpen folyamodjak ahoz az ötlethez amit mondtál?

Piloss
ja igen,most látom hogy XP-d van

akkor viszont töltsd le valahonnan,és a játékhoz kapott CD kulccsal aktiváld

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

rendszer gazda vagyok.

Piloss
adj a felhsználói fiókodnak teljes hozzáférést a fájlhoz

bocs...
itt van helyesen a szöveg:

Ma megvettem eredetiben, fel akartam telepíteni, de telepítés közben kiírta ezt:

Hiba a(z) H:\program fiels\Unreal Tournament 3\UTGame\CookedPC\Environments\LT_Support.upk fájl olvasásakor. Ellenõrizze, hogy a fájl létezik-e, és hogy van-e hozzáférési engedélye.

Gyanítom, rosszul írták meg a CD-t(amit érdekesnek találok), de ha nincs igazam, kérlek segítsetek megoldani a problémát.

The Protector
Nem írt ki semmit sem.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ma megvettem eredetiben, fel akartam telepíteni, de telepítés közben kiírta ezt:
...
Gyanítom, rosszul írták meg a CD-t(amit érdekesnek találok), de ha nincs igazam, kérlek segítsetek megoldani a problémát.

tototto
beregisztrálod steambe a kulcsot és felfrissíti magát a legújabb állapotba

Piloss
semmilyen külsõ cucc nem kell hozzá

patch + titan mack

The Protector
Hy.Kell vmi progi a játékhoz a multizáshoz vagy a játékon belüli szerverkeresõ is jó?
2nap és meglesz a game,de addig szeretném ezeket tisztázni.

Ha van patch akkor azt meddig patcheljem?Milyen verzión megy a multi?

Egyáltalán multiznak még vele?

Hrisskar
Keresd föl a magyarországi forgalmazót és jelezd problémádat, majd õk megoldják.

osho
<#wow1>

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Olyat is lehet??? <#fejvakaras>

Maxtreme
"itt nálunk nem kapni!"

Lehet újat mondok, de kitalálták már a házhoz szállítást <#hehe>

Aki már nem játszik vele az nem lenne olyan kedves és nekem adja a serial számot mert sajna ami nekem volt elveszett és szívesen játszanék vele! Tudom hogy 999ft vegyem meg újra de itt nálunk nem kapni!<#rinya>

Lunki88
Sziasztok! Mióta feltettem a legfrissebb nvidia drivert azóta 1024x768-as felbontásban ilyen fekete csíkok van a képernyõ szélein. Ha nagyobbra teszem persze akkor teljes képet látok csak kevésbé viszi jól a gépem. Nincs nagy erõmûvem, laptopon játszok. Erre tudnátok valamit javasolni? Rakjam vissza a régi drivert? :S
Hrisskar
Azt a hang-jelzést amit akkor add ki a játék amikor megölsz egy ellent, azt hogy lehet kikapcsolni?
(nem a bemondóra gondolok)

biomage
gamespyid en keresztül használom 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Ha nem steam-en keresztül használod, idõnként fog is csesztetni vele

biomage
Ha már felkelteted a népet egy kérdésem én is követem a példádat 😄

Tegnap kipróbáltam a routeres kapcsolatot hogy neten tudok e játszani, de mielõtt elindult volna a játék kérte a kódot, és ezt már nem 1x tette meg még anno, mi a franccal van a baj?
Eredeti a játék és a kód is, de 1 idõ után újra kéri a kódot :S

Segítsen valaki 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
régebben morogtam itt, hogy win7 alatt akadozik az ut3. Naná, hogy akadozni fog, ha alatta a proci folyton 100%-os leterheltség alá esik O_O ideje masinát vennem? 😄

Na mától nekem is megvan ez a fantasztikus játék! Aki nagyon unatkozik legyen szíves mondani nekem tippeket, trükköket ha tud.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Hát rutinnak azért nem nevezném. 😄

A pc-s fps ruton ütközött ki? 😊
Én is toltam, viszont nagyon gyorsan meg lehetett szokni. Utána meg már nem volt ellenfelem. 😄

Én játszottam a GoW1-el konzolon, pc egér után durva volt a célkereszt mozgatása.. 😊
Persze az unreal engine megmarad, mert az nekik biztos pont mind pcn mind konzolon.

SZilaJMaGGoT
Nekik máshol térül meg a pc mint platform. MSUC-n ha van mibõl kicsengetni 1 millió dollárt a gyõztesnek, akkor ott valahol dúrván a többszöröse térül vissza. Konkrétan játékot az epic-tõl lehet nem fogunk kapni pc-re, de az unreal engine biztos vagyok benne, hogy multiplatform marad(mert ugye amúgy sem a gow-ból szedik õk meg magukat meg az xbox-ból, hanem az engine licensekbõl).

Jazz Jack Rabbit õsrégi platformer, rákeresel youtube-on biztos találsz valamit. Ha van egy kis fantáziád akkor szerinted is hangulatos lenne új engine-el... 😄 Jah am ez a játék is epic játék volt. 😊

Meg is van csinálva ott a GOW konzolon. 😄

Ne is várj single játékot pcre az epictõl, sõt talán már multit se. Túl kevesen veszik a játékokat PCn konzolhoz képest.

igen, q4. bár nem tudom a néven kívül mi a különbség, mert egy vérvonal a játék. a jazz jack rabit milyen játék volt ?

SZilaJMaGGoT
Doom 4 úgy tudom még nincs(quake 4-re gondolsz?)... 😊

Azzal a fáradtsággal, hogy megcsinálták a sok átvezetõ animációt, bõven csinálhattak volna valami GOW szerû játékmenetet. Am ne értsen félre senki nem fikázni akarom a gears of war-t, de nekem az valahol mindig is egy unreal single marad... 😄 Továbbá bulletstorm is érdekesnek tûnik, de az epic kezd egy kicsit egysíkúvá válni dizájn terén. Mi lenne ha inkább megcsinálnák újra a jazz jack rabit-et ue3-al? 😄 Persze ugyanúgy platformer lenne, csak dúrva grafikával... 😄

hmm. nekem személy szerint a doom3 is nagyon bejött, de a 4 már igazán kiforrott egy darab volt. kár hogy elsõ végigjáccásra nem volt elég erõs gépem a tökéletes grafikához, utána meg már nem volt annyira érdekes mint elsõre.

amúgy a quake 3al is mai napig szoktam jáccani, nagoyn jól ki van találva a dolog, kár hogy nem tudom már hol van az a lemezem, amin rajta volt egy csomó extra cucc, így csak az alapjáték van meg

Doomal bármikor versenyképes.